Ya iyi guzel de.Muharrem Baskan Lucescu icin cok kesin konusamiyo gibi ya."Ben ayrilacagini dusunuyorum" "Ordan ayrilirsa gelicek" falan diyince bi tedirgin oluyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
müthiş bir geri dönüş. umarım trabzonspor için olumlu yönde bir kırılma noktası olarak tarihe geçecek. bugün trabzonspor küçülmek ve özgürleşmek arasında tercihini yaptı. bundan sonra bize düşen görevlerden biri üye olarak gelecekte problem yaratabilecek ihonun usülsüz üyeleri ve trabzonsporu küçülmeye mahkum edecek küçük olsun bizim olsuncu zihniyetin karşısında durmaktır. hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelil Hekimoğlu'nun çekileceğini gerçekten ilk kez sizden duydum.Haberciliğinizden dolayı kendi adıma teşekkür ederim
Bundan yaklaşık 5-6 ay önce o anki başkanın yerini bugünkü başkana bırakacağını söylediğimde hatta teknik direktörün dahi belli olduğunu, transfer analizin bile yapıldığını belirttiğimde bana kötü imalarda bulunuyordu arkadaşlar. Diğer söylediklerimi söylemiyorum da. Fakat gönlüm müsterih değil, umarım bilmeden bende kimseyi kırmamışımdır.
Bugün dahi seçimin bu sonuçla biteceğini biliyordum. Mesaj aralarında yazdıklarımı görebilirsiniz. Her şey bir planın parçası. Belki bir milyon parçalı bir puzzle bu, kim bilir.
Camiamız yeni bir süreçle umarım en kısa zamanda ivmelediği başarıya ulaşacaktır.
Herkese Hayırlı Akşamlar.
Yorum
-
daha şimdiden trabzonspora asalet getiren başkanı kutluyorum.seçimi kaybettiğinden beri beyfendiliğin kitabını yazan usta'nın seçimi kazanmasına kimsenim diyecek birşeyi kalmadı. kaybettiğinde kazanmanın ne demek olduğunu gösterdi, ödülünü aldı.delegeyi kutluyorum ama daha net bir fark olması gerekirdi. şimdi bu farkı açmak bize düşüyor.en kısa zamanda klübe üye olmamız gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Haçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle forumda Hacıosmanoğlu'na edilen hakaretlere acıyorum. Arkadaşlar kimse Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor sevgisine laf etmesin. En az bizim kadar koyu taraftardır. Ama yönetmek apayrı birşey olduğu için tecrübesizliğinden dolayı kulübe büyük zararlar vermiş olabilir. Hacıosmanoğlu destekçisi felan sanmayın en başından beri gitmesini istiyorum ve gittiği için mutluyum. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Çok sağlam Trabzonsporludur. Yeni başkanımız Muharrem Usta Trabzonspor'umuza hayırlı olsun. Celil Hekimoğlu 13 oyla kaybetmiş olabilir ama sahneye çıktığında yaptığı son açıklaması ile(Trabzonspor'umuzu mahkeme kapılarında süründürmemek için kazanma ihtimalim olsa dahi itiraz etmeyeceğim.) herkesin gönlünü kazanmıştır. Sonuç olarak kongrenin en son anında 3 başkanın da sarılarak-el ele görüntü vermesi ve samimi olduğuna inandığım umut verici sözleri Trabzonspor'umuzun bir seçimden çok daha fazlasını kazandığını gösteriyor. Sanırım Trabzonspor'da artık yepyeni bir devir başlıyor. Bu birlik beraberlik inşallah somut bir şekilde artarak devam eder.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
konusma ozurlusu ilkokul 4 terk bir baskandan tip fakultesi mezunu bir baskana, kiraathane tayfasi yoneticilerden doktor,muhendis,mimar,akademisyen yoneticilere...cok keskin bir gecis yaptik..
iho'nun her konusmasindan sonra benim yuzum kizariyordu..basari masariyi gectim artik dogru duzgun adamlar bizleri temsil edecek en cok buna seviniyorum.en azindan koca trabzonspor baskani artik bir mahalle kabadayisi degil is dunyasinin,siyasilerin saygi gosterdigi egitimli kulturlu bir is adami..kisa vadede bu bile yeter..
Yorum
-
lucescu orada halen çalışıyor . zor durumda bırakmamak için bence kesin demiyor
İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa iyi guzel de.Muharrem Baskan Lucescu icin cok kesin konusamiyo gibi ya."Ben ayrilacagini dusunuyorum" "Ordan ayrilirsa gelicek" falan diyince bi tedirgin oluyorum.ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa iyi guzel de.Muharrem Baskan Lucescu icin cok kesin konusamiyo gibi ya."Ben ayrilacagini dusunuyorum" "Ordan ayrilirsa gelicek" falan diyince bi tedirgin oluyorum.
Tahminim yıl sonunu bekliyor olabilirler...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra Trabzonspor delegesine haksızlık etmeyelim.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Lucescu önemli değil...
Teknik adam önemli bir noktadır ama her şey değildir...
Sizin önemli oyuncularınız, düzgün bir yönetiminiz ve bir marka değeriniz varsa evet, Lucescu ile işler yürür...
Ama sizin İHO gibi bir başkanınız, gece hayatına düşkün bir kadronuz, dağılmış ve itibarı yok olmuş bir camianız varsa, Lucescu madara olur...
Bu yüzden Lucescu önemli değil diyorum... Son noktayı koyacaksa gayet yeterli, ama kurtarıcı olacaksa değil...
Yorum
Yorum