Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yani şimdi biz yakupu göremeyecek miyiz yahuu??

Çıkıp bi yalasaydı azizi iyi oluyordu,
    2 senedir yalıyor zaten..

Yorum

• Lucescu bir örnektir. Aklı başında, ne yaptığını bilen, istikrarlı. Adamı ordan koparmak zor. Eğer gelmiyorum derse zor durumda kalmak da var. O yüzden net anlaşmadan net anlaştık dememesini doğru buluyorum. Mühim olan işin ehlini, bize uyanı oraya getirebilmek. Muharrem Usta'nın başkanlığı tekrar hayırlı olsun. İnşaAllah başarılı bir dönem geçiririz. Herkese iyi geceler
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon şehri Türkiyenin çoğu şehri gibi yozlaşmış bencil bir şehir.. Bir sürü rezilliği içinde barındırıyor o rezilliklere sebep olanlar temizlenmeli ama bu çok çok uzun bir süreç, Muharrem Usta'ya o şehirde Allah sabır versin
        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Hekimoğlunun dezavantajı usta gibi biriyle yarışmasıydı eminim ki sadri şener falan olsa ezer geçerdi hepsini.

Hekimoğlu vizyonunu genişletmeli trabzonsporun ona da ihtiyacı olacak çok zamanla

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            +3062
            Ama gerçekten şu 61 i bozan 1 oyu kim saymışsa ona fena sövdüm, kusura bakmasın. Komik gelebilir de sinirimi bozdu. Usta nın yerinde olsam itiraz eder bir şey yapar o 1 oyu sildirirdim...

62 ne ya... Ateş bastı uyuyamam bu gece ben, takıyorum böyle şeyleri kafaya... Var böyle takıntılarım. Yani mok var o 1 oyu geçerli yapıyorlar, yapma ne olacak niye 1 oyu geçerli yapıyorsun ? Usta benim oyumu artır dedi mi sana ? Hekimoğlu nun oyu olsa tamam, Usta nın oyunu niye artırıyorsun ?

Yok uyku yok, Usta ya çok sevindim ama şu 61 e de bir o kadar sinirlendim... Aslında çok az farkla kaybeden Hekimoğlu na da üzüldüm, çok eleştirdim ama Hakan hoca felan bunlar değerli insanlar. Keşke birleşselerdi... Hadi birleşmedin 61 i niye bozuyorsun !!!

Neyse benim devreler yandı sistem çöktü yaw windows hata sesi kulaklarımda çınlıyor gibi...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Efsane bir seçim oldu.. seneler sonrabile unutamam bu günü. İnşallah Usta bizi yanıltmaz ve Efsane Başkanımız olur!
              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Usta vaadlerini yerine getirecektir bence ama stadın yenş sezona yetişmesi zor bu hızla 2 sezona zor yetişir.Acaba garanti mi aldı?
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benimde Korkum Şikebahçenin Devreye Girmesi Bu Sene Şampiyon Olamazlar Şenol Hoca İyi Gidiyor Bjk İle
                  Lucescu neden ukraynadan ayrılıyor ?
                  Ukrayna Ligi'nde haftayı beraberlikle kapatan Shakhtar'da Lucescu çok sert konuştu.

Lucescu neden şikebahçede çalışmadı ?
                  Hazırlık maçları oynamak için Türkiye'de bulunan Shaktar Donetsk takımının teknik direktörü Mircea Lucescu Türkiye'de çalıştığı dönem ile ilgili ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon şehri Türkiyenin çoğu şehri gibi yozlaşmış bencil bir şehir.. Bir sürü rezilliği içinde barındırıyor o rezilliklere sebep olanlar temizlenmeli ama bu çok çok uzun bir süreç, Muharrem Usta'ya o şehirde Allah sabır versin
                    Gotham'dan bahsediyorsun sandım
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şu an düşünüyorum da...

13. sandığın lanetinden 13 oy farkla başkanlığa...

Şu an bir rüya yaşıyordur sayın başkan...

Vay be yıllar sonra Trabzonspor Başkanına Sayın diyebildim...

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Ahahahehahehahahashah kahkaha attım resmen
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kendi adıma konuşayım usulsüzlerin iptaline kadar iho'nun kazanacağından emindim ancak mahkeme o kararı verince umutlandım.

Başından beri Usta'nın kazanmasını istiyordum, kendimi de aşarak fanatiklik derecesinde istedim bunu ama bunca yıllık bilgim, birikimim tecrübem; bana bu kulübü sadece Usta ve ekibi toparlayabilir, dediği için bu derece istedim. Kulüp bu kara cahil ve tayfasının elinde yok olmaya gidiyordu ve ben kurtuluşu Usta'da görüyorum.

Hayırlısıyla Usta kazandı çok şükür. Ancaaak Usta'nın da projelerinin, vaatlerinin, sözlerinin takipçisi olacağım. Yaptıklarını destekleyeceğim, yapamadıklarını eleştireceğim. Asla ve asla körü körüne bir adamın destekçisi olmadım, Usta'nın da olmayacağım. Benim için önemli olan sadece ve sadece Trabzonspor'dur.

Tabi şu son 3 senelik süreç kesinlikle her Trabzonsporluya bir misyon yüklemiştir. O da bu kulübe üye olmaktır. 35 oyla kapkaranlık bir döneme girilebilen ve 7 oyla da bu dönemden çıkılabilen bir ortamda kulübe üye olmak bir zorunluluktur.

Haydi kulübüne üye ol, takımına sahip çık!
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama gerçekten şu 61 i bozan 1 oyu kim saymışsa ona fena sövdüm, kusura bakmasın. Komik gelebilir de sinirimi bozdu. Usta nın yerinde olsam itiraz eder bir şey yapar o 1 oyu sildirirdim...

62 ne ya... Ateş bastı uyuyamam bu gece ben, takıyorum böyle şeyleri kafaya... Var böyle takıntılarım. Yani mok var o 1 oyu geçerli yapıyorlar, yapma ne olacak niye 1 oyu geçerli yapıyorsun ? Usta benim oyumu artır dedi mi sana ? Hekimoğlu nun oyu olsa tamam, Usta nın oyunu niye artırıyorsun ?

Yok uyku yok, Usta ya çok sevindim ama şu 61 e de bir o kadar sinirlendim... Aslında çok az farkla kaybeden Hekimoğlu na da üzüldüm, çok eleştirdim ama Hakan hoca felan bunlar değerli insanlar. Keşke birleşselerdi... Hadi birleşmedin 61 i niye bozuyorsun !!!

Neyse benim devreler yandı sistem çöktü yaw windows hata sesi kulaklarımda çınlıyor gibi...
                            13 fark oyla seçimi kazandı, laneti tersine çevirdi son dakikaların adamı usta. bir kaybetti, iki kaybetti, üçüncü de kazandı.bundan sonra kaybetmez daha.

Yorum

• Ustadan beklentilerim iletebilen iletsin mutlaka..Lucescu şart değil yeter ki kaliteli bir teknik direktör olsun + en önemlisi gelecek hocanın ve ayrıca kulübün kendi futbolcu izleme grubu olmalı..ekonomik olarak vaadlerine güveniyoruz zaten akyazı çok iyi değelendirilecektir..son olarak artık nike dönemi bitsin adidasa geçelim ts club lar canlanacaktır yeter ki kalite gelsin..
                              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Hak edenin kazandığı bir kongre oldu. Vaatlerini yerine getirir ve umarım hayal kırıklığı yaratmaz Usta.

En çok merak ettiğim şey ise, başkan değişiminin oyuncularda yaratacağı etki.

Yorum

Çalışıyor...
                                X