İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lucescu bir örnektir. Aklı başında, ne yaptığını bilen, istikrarlı. Adamı ordan koparmak zor. Eğer gelmiyorum derse zor durumda kalmak da var. O yüzden net anlaşmadan net anlaştık dememesini doğru buluyorum. Mühim olan işin ehlini, bize uyanı oraya getirebilmek. Muharrem Usta'nın başkanlığı tekrar hayırlı olsun. İnşaAllah başarılı bir dönem geçiririz. Herkese iyi gecelerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzon şehri Türkiyenin çoğu şehri gibi yozlaşmış bencil bir şehir.. Bir sürü rezilliği içinde barındırıyor o rezilliklere sebep olanlar temizlenmeli ama bu çok çok uzun bir süreç, Muharrem Usta'ya o şehirde Allah sabır versinOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+3062
62 ne ya... Ateş bastı uyuyamam bu gece ben, takıyorum böyle şeyleri kafaya... Var böyle takıntılarım. Yani mok var o 1 oyu geçerli yapıyorlar, yapma ne olacak niye 1 oyu geçerli yapıyorsun ? Usta benim oyumu artır dedi mi sana ? Hekimoğlu nun oyu olsa tamam, Usta nın oyunu niye artırıyorsun ?
Yok uyku yok, Usta ya çok sevindim ama şu 61 e de bir o kadar sinirlendim... Aslında çok az farkla kaybeden Hekimoğlu na da üzüldüm, çok eleştirdim ama Hakan hoca felan bunlar değerli insanlar. Keşke birleşselerdi... Hadi birleşmedin 61 i niye bozuyorsun !!!
Neyse benim devreler yandı sistem çöktü yaw windows hata sesi kulaklarımda çınlıyor gibi..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde Korkum Şikebahçenin Devreye Girmesi Bu Sene Şampiyon Olamazlar Şenol Hoca İyi Gidiyor Bjk İle
Lucescu neden şikebahçede çalışmadı ?
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehri Türkiyenin çoğu şehri gibi yozlaşmış bencil bir şehir.. Bir sürü rezilliği içinde barındırıyor o rezilliklere sebep olanlar temizlenmeli ama bu çok çok uzun bir süreç, Muharrem Usta'ya o şehirde Allah sabır versinDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Kendi adıma konuşayım usulsüzlerin iptaline kadar iho'nun kazanacağından emindim ancak mahkeme o kararı verince umutlandım.
Başından beri Usta'nın kazanmasını istiyordum, kendimi de aşarak fanatiklik derecesinde istedim bunu ama bunca yıllık bilgim, birikimim tecrübem; bana bu kulübü sadece Usta ve ekibi toparlayabilir, dediği için bu derece istedim. Kulüp bu kara cahil ve tayfasının elinde yok olmaya gidiyordu ve ben kurtuluşu Usta'da görüyorum.
Hayırlısıyla Usta kazandı çok şükür. Ancaaak Usta'nın da projelerinin, vaatlerinin, sözlerinin takipçisi olacağım. Yaptıklarını destekleyeceğim, yapamadıklarını eleştireceğim. Asla ve asla körü körüne bir adamın destekçisi olmadım, Usta'nın da olmayacağım. Benim için önemli olan sadece ve sadece Trabzonspor'dur.
Tabi şu son 3 senelik süreç kesinlikle her Trabzonsporluya bir misyon yüklemiştir. O da bu kulübe üye olmaktır. 35 oyla kapkaranlık bir döneme girilebilen ve 7 oyla da bu dönemden çıkılabilen bir ortamda kulübe üye olmak bir zorunluluktur.
Haydi kulübüne üye ol, takımına sahip çık!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma gerçekten şu 61 i bozan 1 oyu kim saymışsa ona fena sövdüm, kusura bakmasın. Komik gelebilir de sinirimi bozdu. Usta nın yerinde olsam itiraz eder bir şey yapar o 1 oyu sildirirdim...
62 ne ya... Ateş bastı uyuyamam bu gece ben, takıyorum böyle şeyleri kafaya... Var böyle takıntılarım. Yani mok var o 1 oyu geçerli yapıyorlar, yapma ne olacak niye 1 oyu geçerli yapıyorsun ? Usta benim oyumu artır dedi mi sana ? Hekimoğlu nun oyu olsa tamam, Usta nın oyunu niye artırıyorsun ?
Yok uyku yok, Usta ya çok sevindim ama şu 61 e de bir o kadar sinirlendim... Aslında çok az farkla kaybeden Hekimoğlu na da üzüldüm, çok eleştirdim ama Hakan hoca felan bunlar değerli insanlar. Keşke birleşselerdi... Hadi birleşmedin 61 i niye bozuyorsun !!!
Neyse benim devreler yandı sistem çöktü yaw windows hata sesi kulaklarımda çınlıyor gibi...son dakikaların adamı usta. bir kaybetti, iki kaybetti, üçüncü de kazandı.bundan sonra kaybetmez daha.
Yorum
-
Ustadan beklentilerim iletebilen iletsin mutlaka..Lucescu şart değil yeter ki kaliteli bir teknik direktör olsun + en önemlisi gelecek hocanın ve ayrıca kulübün kendi futbolcu izleme grubu olmalı..ekonomik olarak vaadlerine güveniyoruz zaten akyazı çok iyi değelendirilecektir..son olarak artık nike dönemi bitsin adidasa geçelim ts club lar canlanacaktır yeter ki kalite gelsin..Trabzonspor, tutkum.
Yorum
Yorum