Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hayatımda bugünkü gibi birgün yaşamadım net söylüyorum
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Valla kilitlendim oturuyorum resmen beynim durdu valla hiç beklemiyodum şoktayım. Ağlamak istiyorum
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Sampiyonnnnnnnnnnnnnnnn trazonnnnnnnnnnnnnnnnnnn
        TRABZONSPOR

Yorum

• 1190 kişinin olduğu başlıkta sadece 1 destekçisi olan adamın seçimi 10 oyla kaybetmesi de enteresan.

Yorum

• Hayirli olsun

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Öldük öldük dirildik
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Trtspor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• pardon TRABZON
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Yukarda Allah var. Muharrem USTA dürüstlügüyle kazandi, digerleri gibi oy satin almadi!
                    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan! Yine salladık, yine yalan konuştuk, yine bilemedik. Özür dilerim arkadaşlar (!)

Celil Hekimoğlu'nun çekileceğini gerçekten ilk kez sizden duydum.Haberciliğinizden dolayı kendi adıma teşekkür ederim

Yorum

• Oley be oley
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Oh be, oh be.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Hoooooobaaaaaaaa Sivastan sevgilerle ulan Sivasspor küme düşse bu kadar sevinmezdim Trabzonsporu Trabzondan ibaret görmeyenlere selam olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En çokta Trabzonlu olmayan Trabzonsporlu kardeşlerimiz için sevindim.

Bizim gerçek zenginliğimiz, gerçek büyüklüğümüz onlar...
                              kardeş istanbul kartaldan selamlar

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hepsinden tek tek razı olsun Allah. Ama 35 değil en az 200 olalım, şu takımı hiç bir menfaati olmadan seven taraftarın istediği olsun, büyük düşünenlerin , proje isteyenlerin istediği olsun. Şu takım safralarından kurtulsun artık. Usta ilk adımdı.

Çok fena gaza geldim. Ben kesin üye olacam da etrafımda da kim varsa yapmaya çalışacam..
                                Evet bende üye olmayı düşünüyorum inşallah

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                #50 Jackson Avelino Coelho
                                #7Miroslaw Szymkowiak
                                #61 İbrahima Yattara

Yorum

Yükleniyor...
                                X