Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eveeet.

Şimdi yeni duyumcu kim oldu

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hacım bunun üstüne iho yazsaydın daha iyi olurmuş

Yorum

• yalnız iho giderayak yine olmayacak bişe dedi ve olmazsa ustaya hesabını sorarım dedi...neymiş 3 ay kalmış da uefanın kararları yakınmış da çok şeyler olacakmış da mış mış...ama diyo ki bunlardan sonuç alamazsak ustaya sorarım hesabını diyor.be adam bunun olmayacağını ben sana söyliyim zaten hayal dünyasında yaşıyosun,ama sen adama çamur atmanın hesabını şimdiden yapmışsın bravo yakışır....

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun şerefine Yavuz arkadaşımız affedilsin sayın yöneticiler
          bencede.
          yavuza af getirmek forum yönetimine yakışır
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler kusura bakmayin
            61'i ben bozdum
            resim paylasmak istiyorum, nasil yapabilirim??
            Beyler dediğin için cevap yok benden.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hacım bunun üstüne iho yazsaydın daha iyi olurmuş
              IHO için bunu yaptım. O yüzden gifte Hekimoğlu olsun dedim.

Yorum

• Arkadaşlar bu sonuçlar bizi rehavete sürüklemesin.

Bu hafta bir üyelik organizasyonu yapalım. Hatta öğrenci arkadaşlara üyelikleri konusunda yardımcı olacak bir organizasyon. İlk giriş ücretinde destek olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İho gitti diye sevinelim ama sanmayın ki Usta ile başarılar gelecek. Usta ile büyük ihtimal şike süreci bitmiştir. Başarı gelmediği anda da bir daha ki seçime oda yoktur. tff ve siyaset gücü hala karşımızda. bir de bunlara Trabzondaki güçler eklenince Ustanın çok fazla dayanabileceğini sanmıyorum. 2016 daki seçimde yine çoşku bizi bekliyor
                  Eğer şike sürecinin üstüne gitmezse kötü olur, üzücü olur, yıkıcı olur. Zaten umudum yoktu hiçbirinden bu konuda...
                  "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Bundan sonra Trabzonspor delegesine haksızlık etmeyelim.
                    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Yabancı hocaya pak sıcak bakmıyorum ama yerli de adam kalmadı. Gönül Şenol Güneş'i ister ama adam şampiyon olacak.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Hahahahhaha
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Wolverine adamdır.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyasete girmesin, ekonomiyi düzeltsin, taraftarı yeniden stada döndürsün, imajımızı ve markamızı yeniden istediğimiz seviyelere getirsin... 2011 i de dile getirmeden Avrupa dan yürütsün, ne oluyorsa olsun... Üzerine gidersek ki Usta gideceğim diyor, Avrupa bizden yana... Sıkıntı görmüyorum...

Usta dan başkada bir isteğim arzum yok... Ne kupa isterim, ne başka bir şey... Sadece ilk 10 haftada lige, avrupa ya veda eden kulüp taraftarı olmak istemiyorum. 4 Büyükten biri gibi yönetilelim, içimizde artık ayrışmayalım yeni 2011 ler nasıl gelir oraya konsantre olalım yeter...
                            +3062
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

hohoho ya bu çok iyiymiş, patlamış mısırla iyi gidiyor tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bırak şimdi bunları millete Onursporlu derken iyiydiniz hadi oradan.
                                attıgım mesajdada "olmayalım lütfen" dedim zaten ?

sen ustacı olursan yada onursporlu olursan yapabileceğim birşey yok . sana bu ithamları yöneltecek adamlarda olur elbet.
                                61

Yorum

Çalışıyor...
                                X