Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kardeşim
    ne hoşgörülü kitleymişiz biz meğer...
    umarım artarak ve yayılarak devam eder bu hoşgörü dalgası...
    İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında boşuna konuşuyoruz fatih artık kadro dışı. ama bazılarının gönlünde Trabzonun efsane futbolcusu olarak kalacak galiba
    :havaya:

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih akyelin bu hareketleri yaptığı yer halısaha değildi formasını giydiği takımda halı saha takımı değildi öncelikle.
      Hımmm... Nasıl kaçmış gözümden?

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        koca stadta adamin anasina karisina sualesine sovsunler ozaman gocunmuyosunda kucuk bir sozunde mi gocundun fatih akyeli begenmem yada takdir etmem trabzonspordan daha cok sevdigim anlamina mi geliyo acaba dostum benim demek istedigim herkes kabahati sucu sadece disarda degil birazda kendisinde arayacak ama dogru fatih haksiz orad cikip anama avradima soven trabzon taraftarina tesekkur ediyorum demeliydi ben gocunmadim orda cunku ben o lafi haketdecek kufru fatih akyele etmedim
        buarada merak etme trabzonluyum
        Sevgili Arkadasım professyonel futbolcu dedigin herşeye sesini çıkarmaz senin demene o zaman hüseyin çıksın taraftarla dövüşsün böyle birşey yok tamam küfür yanlış ama fatihin de o lafı etmesi daha beter yanlış ayrıca biraz adam olsaydı Trabzonsporda futbol oynamazdı o kadar lafının üstüne ama adamlık nerde onda bu yüzden bırak sahışları önemli olan Trabzonspordur vazgeç bu fatih aşkından sana yarar gelmez daha çok zarar verir

Yorum

yani fatih ya şerefsiz hayırsız yalancı olacak yada efsane olacak.yok mu ikisinin arası.bir oyuncuya ya söveceğiz yada efsane yapacağız. bumudur sizin anlayışınız.

bugüne kadar kaç tane topçu oynadı Trabzonsporda kaçı efsane oldu.geri kalanlar neydi.

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani fatih ya şerefsiz hayırsız yalancı olacak yada efsane olacak.yok mu ikisinin arası.bir oyuncuya ya söveceğiz yada efsane yapacağız. bumudur sizin anlayışınız.

bugüne kadar kaç tane topçu oynadı Trabzonsporda kaçı efsane oldu.geri kalanlar neydi.
            Trabzonsporda oynayan tüm futbolcular önemlidir ve degerlidir ama fakyel gibileri sadece ortacı yani rüzgar nereden eserse ben o taraftanım diyen kişiliksiz biridir

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporda oynayan tüm futbolcular önemlidir ve degerlidir ama fakyel gibileri sadece ortacı yani rüzgar nereden eserse ben o taraftanım diyen kişiliksiz biridir
              değerli olmak ayrı şey efsane olmak ayrı.

Yorum

değerli olmak ayrı şey efsane olmak ayrı.
                Ayrı tamam fakat bahsettigimiz kişi FAKYEL ondan hiçbir şey olmaz aynı sergen gibi geldi ve gitti bu yüzden dedigim gibi sahışları degil kurumlara bakalım Trabzonsporda herkes geldi geçti ve herkes şerefli bir şekilde isim yazdırdı

Yorum

burada zaten sorunumuz neden gittiği.bir soun var ortada -bazıları kabul etmesede- ve bu bugün fatih olu yarın başkası olur .

kurum kalır.ama daha kimler gider bilinmez.

Yorum

Arkadaşlar ben burada bir şey sormak istiyorum...

1-) Fatih AKYEL e güveniyormusunuz ?

2-) Takım içerisinde sorunlar olduğuna inanıyormusunuz ?

3-) Yenilen goller ve oynanan futbol sizce ne ifade ediyor ?

Yorum

İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar ben burada bir şey sormak istiyorum...

1-) Fatih AKYEL e güveniyormusunuz ?

2-) Takım içerisinde sorunlar olduğuna inanıyormusunuz ?

3-) Yenilen goller ve oynanan futbol sizce ne ifade ediyor ?
                      walla takımda bişeyler olduğu kesin........oynanan futboldan belli

Yorum

Bazı arkadaşların ısrarla Ziya Hoca'ya kızıp Fatih Akyel 'i savunmalarını anlayamadığım için bir şey daha ekleyeceğim:

Fatih Akyel Cin condan Fener'e geçtikten sonra Ali Sami Yen'e ilk çıkışında ve de daha sonra Olimpiyatta her türlü küfürü yemiş hatta bir de şişe yemişti fakat daha sonra ikisinde de bir açıklama yapamadı. Ama söz konusu Trabzonspor olunca nedense aslan kesilmişti.
                        (Burada yanlış anlaşılmak istemem kimseye küfür edilmesini doğru bulmuyorum)

Yorum

Ligin ilk devresini 13.sırada tamamlamış bir takımın sorunlu olduğunu söylemek yada farketmek çok müthiş bir yetenek gerektirmiyorki..!
                          mesele fatih akyelinde sorunlardan bir tanesi olduğunu kabul etmekte.!

sorunun bizzatihi kendisi olması yada sorunlardan en azından bir tanesini teşkil ettiğinin kabul edilmesi meselesi bu..!

beklenen,olması gereken,yakışan;bir özürdü sadece..

ben duymadım...

belki futbolun içinde kaynayıp gidecek bir yalandı ilk başta fatihin söylemleri...
                          ama iş uzadı basitleşti,çirkinleşti,suçlamalara döndü...
                          hocanla,kulübünle inatlaşmayacaksın...
                          burada zaten sorunumuz neden gittiği.bir soun var ortada -bazıları kabul etmesede- ve bu bugün fatih olu yarın başkası olur .

kurum kalır.ama daha kimler gider bilinmez.

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili Arkadasım professyonel futbolcu dedigin herşeye sesini çıkarmaz senin demene o zaman hüseyin çıksın taraftarla dövüşsün böyle birşey yok tamam küfür yanlış ama fatihin de o lafı etmesi daha beter yanlış ayrıca biraz adam olsaydı Trabzonsporda futbol oynamazdı o kadar lafının üstüne ama adamlık nerde onda bu yüzden bırak sahışları önemli olan Trabzonspordur vazgeç bu fatih aşkından sana yarar gelmez daha çok zarar verir
                            asil adamlik ozur dilemek geldigi takima layik mucadele ornegi gostermektir adamlik budur ayrica fatih adam gibi adamdir .... ayirca sunuda soylim fatih aski falan demissin kislere takilsaydik trabzonsporlu olmazdik cok sukur trabzonsporun herseyden once geldigini kendim dusunebiliyorum bana zarar falanda gelmez sen rahat ol
                            En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 17:58.

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              asil adamlik ozur dilemek geldigi takima layik mucadele ornegi gostermektir adamlik budur ayrica fatih adam gibi adamdir ....
                              evet aynen katılıyorum fatih terinin son damlasına kadar savaşmadımı bu takım için elinden geleni yaptı
                              trabzon febe maçından sora sadece merak etti için delikanlılık testi yapmak için öle bi söz sarfetti ve oda bizim nekadar delikanlı olduumuzu gördü
                              ama onun lafı bence ona orda 2 saat boyunca küfür edenlereydi ve onlardan bir kişi bile kadıköyde maç izlmee gitmemiştir hiç sanmıyorum

Yorum

ayrica kimsenin adamligini tartismak kimseye dusmez ilk once herkes kendisine bakacak ondan sonra baskalarinin adamligini elestirecek adamlik sadece sozde olan olgu degildir

Yorum

Çalışıyor...
                                X