Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

birileri yine kendi kendine yazıp oynuyor..akyel'in eleştirilmesinin,takımda istemememizin sebebi sanki trazonlu olmayışı..

adam yalancı..tescilli yalancı,aynı zamanda da hatasını kabul etmeyen birisi.çıkıp ''evet ben yalan konuştum,hatalıyım,ama takımda da bunlar bunlar var'' deseydi haklı olurdu.şu anda yumruk yemiş boksör gibi sağa sola bilinçsizce saldırıyor o kadar..

gökdeniz de yalan söyledi demiş birisi..evet yalan söyledi ama sonra çıktı hatalıyım özür diliyorum da dedi..akyel bunu yaptı mı?hala kendisini hatasız görüyor,daha doğrusu sağa sola .ok atarak suçu üzerinden atmaya çalışıyor..

napıyoruz?yemiyoruz...

Yorum

Ben fatih AKYEL'e baştan karşı bir insandım ancak kadro dışı kalma nedeni olarak gösterilen şeylerden önce bu takımda kadro dışı kalması gereken çok futbolcu vardı mesela musampa mesela şimek yada hüseyin ...

ve şu bir gerçekki TRABZONSPORDA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR var...başı boş bir kurum gibi sağa sola çarpıp duruyoruz...

Yorum

fatih Akyel den medet umanlar onun bize gelmeden önce Rizespora gideceğini hatta bu yüzden Rizespor yönetiminin bize sitem ettiğini hatırlatayım dedim.Ki Trabzonlulara küfrettiği iddaları ile bu transfere taraftarın içerlediğide ortaya atılan iddalardır.

Kariyerinde avrupadaki başarısızlıkları dolu olan eziklerden kovulan bir adamı korumak niyedir onu anlayamadım.Elbette Ziya Doğan a kızabilirsiniz.Ama bu Fatih akyel i aklmazki. Adam hakkında ciddiyesiz ifadeleri var hayatında nasıl onu bilemem ama sahada gerçekten laubali.Bunun en güzel örneği Sakarya maçıdır.

Ziya Doğan a kızmak başka şey Fatih Akyel i savunmak başka şey olsa gerektir.
        Özümüze dönmeden Özgörevimizi yerine getiremeyeceğimiz gibi Özgörüşümüzde olamaz.

Yorum

İlk olarak __ZmH__ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Küfürün hertürlü karşısındayım ama Fatih Akyel e durup dururken de küfür edilmedi..Maç içinde hatırlarsaanız hertürlü çirkeflikleri yapmış sakat olan fatih tekke'ye her pozisyonda darbeler indiriyordu..Bunu da geçtim ben kimsenin orta parmağını bana göstermesine de razı olamam..O statta canlı olarak olayları yaşasaydın çok daha farklı oldunu anlardın..Atmosfer zaten gerginken sürekli bizi sahada fittilleyen kötü niyetli bir futbolcu vardı..Demek istediğim şudur ki F.Akyel de rahat durmamıştı..
          trabzon gs maçını dikkatle izleyenler varsa ayın şeyleri o maçta da yaptığını görebilirsiniz. en yakın arkadaşı hasan şaş a maç içerisinde bir çok pozisyon sonrası el kol hareketi yaptı şaş a yapılan faullerden sonra üstüne yürüdü laflar söyledi hasan şaş delirdi resmen. tabi bizim forma altında olduğu için bunlar dikkatimizi çekmedi.

Yorum

İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Problemin oluşmasına Fatih'in transfer edilmesi neden olmuştur dersek...
            Yön itibariyle çok mantıklı bir yaklaşım. Yani bu mantık gerçekten varsa Fatih'in aleyhine de çalışabilmelidir. Ancak hepimiz biliyoruz ki Trabzonspor'un sorunları Fatih'ten çok daha büyüktür. Yani Fatih'in gelişi sorunu oluşturmamıştır, en fazla katkısı olmuştur, ki o da su götürür. Ama en azından taraftarın bir kısmı için sorundur, kabul. Ama tek sorun mudur? Hayır. Oysa ZD Fatih'i takımdaki sorunları yok etmek için kestiğini söyledi. Beni tanımıyorlar, mentalitemi bilmiyorlar vs diyerek...

Zaten herkesin üzerinde birlik olduğu ve benim de asıl vurgulamak istediğim şey Fatih'e "gücü yetmesi". Eşitsizlikten kaynaklanan sorunlar eşitsizce davranarak verilen ceza ile çözülemez demek istiyorum. Tek sorunumuz Fatih olsaydı senin dediğin de gayet mantıklı bir yaklaşım olurdu.

Bu arada Fatih'i savunuyor görünmekten hoşlanmıyorum. Sadece mantığım adamın haklı olduğunu söylüyor. ZD gibi ona laf söyleyenlerin de çifte standart uyguladıklarını düşünüyorum. Bir kişi çıkıp "adam ileri geri konuştu, sevmiyorum. Ama biz de iyi küfretmiştik haa. Adamın karısının çocuğunun ne günahı var" demedi. Sürekli belden aşağı vuruşlar... Yok gese'li falan. Bu forumda bile önceden gese'li olan az adam mı var? Orhan Çıkırıkçı TS'li mi doğdu? Tolunay, K.Orhan TS'li miydi? Yavan yavan şeyler.

Ayrıca Sakarya maçında adam gibi bir sağ bekimiz olsaydı ve maçın son dakikasında galibiyet için stoperimiz değil, olması gerektiği gibi sağ bekimiz o bindirmeyi yapsaydı o golü yemezdik. Bazen büyük düşünmek böyle sonuçlar doğurabiliyor maalesef. O yüzden de "istatistiksel" açıdan süper işler yapan adamlara bakıp bakıp "nasıl oynuyorlar bu takımda" diyebiliyoruz. Oysa Fatih o kanattan çıkmak yerine topu nerede olduğu belli olmayan sağbeke ya da Stephanov'a atsa pas sayısını artırıp daha başarılı olabilirdi

Yorum

La yürü git denir bu adama başka bir şey denmez. Delikanlılığını gittiği her takımda bir önceki takımının futbolcularına saldırmakla eş değer görmüş şahsiyet. Daha anlaşılır birşeylerde yazılabilir ama değmez ki.
              62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzon gs maçını dikkatle izleyenler varsa ayın şeyleri o maçta da yaptığını görebilirsiniz. en yakın arkadaşı hasan şaş a maç içerisinde bir çok pozisyon sonrası el kol hareketi yaptı şaş a yapılan faullerden sonra üstüne yürüdü laflar söyledi hasan şaş delirdi resmen. tabi bizim forma altında olduğu için bunlar dikkatimizi çekmedi.
                Yazmayayım diyorum ama olmuyor. Yaw bu da mı kabahat şimdi... Biz halısahada oynarken en yakın arkadaşlarımızla ne tartışmalara giriyoruz. Adam formasını giydiği, galibiyet halinde para kazanacağı bir maçta rakiple tartıştı diye de mi kabahatli oldu. Allah aşkına biraz objektivite...

Bu yazılanları alt alta yazıp baktığımızda Fatih:

1- Kendisine küfredenlere el sallayarak ve tebessüm ederek cevap verseydi
                2- GS maçında Hasan Şaş'a sarılıp öpse, hırssız oynasa
                3- Her aldığı topu 2 metre yanındaki adama verse

iyi ve karakterli topçu olacaktı...

E güzel, ne diyeyim...

Yorum

dostum analizine aynen katılıyorum..,
                  ilavem şu:f.akyel 7 maçın sonunda hocanın hatta başkanında gideceğini umdu,ellerini ovdu...
                  ama giden olmadı...fatih çuvalladı...şimdi b planını devreye soktu..

b planına da tav olanlar çıkacaktı içimizden,çıktıda..
                  şimdi bir umutla bekliyor...

gökdeniz hatakların en büyüğünü yaptı,ama özür diledi...2. şansını kullanıyor o. kimse meraklanmasın.
                  hemşehrişcilik yok bu olayda..basitleşmeyelim..

f.akyele o günlerde çık basın önünde hatanı kabul et dedik...

o bekledi beklentilerini..!

anca gidersin diyorum şimdide.

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birileri yine kendi kendine yazıp oynuyor..akyel'in eleştirilmesinin,takımda istemememizin sebebi sanki trazonlu olmayışı..

adam yalancı..tescilli yalancı,aynı zamanda da hatasını kabul etmeyen birisi.çıkıp ''evet ben yalan konuştum,hatalıyım,ama takımda da bunlar bunlar var'' deseydi haklı olurdu.şu anda yumruk yemiş boksör gibi sağa sola bilinçsizce saldırıyor o kadar..

gökdeniz de yalan söyledi demiş birisi..evet yalan söyledi ama sonra çıktı hatalıyım özür diliyorum da dedi..akyel bunu yaptı mı?hala kendisini hatasız görüyor,daha doğrusu sağa sola .ok atarak suçu üzerinden atmaya çalışıyor..

napıyoruz?yemiyoruz...

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında bu konuda çok sey biliyorum ama; konuşursam, ortalıkta ne üye kalır, ne yönetici, ne de forum...
                    Aman Üstat,
                    Etmeyin eylemeyin! Şunun şurasında bir forumumuz var.

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      +
                      Diyelim ki Fatih haksız ve hep yalan söylüyor... Bu takımda kadro yapılırken adil davranılmadığı olmuyor mu? Hocanın "adamları" yok mu? Bazı futbolcuların sigara içmesi bile serbestken, bazıları kulübün otobüsünü sürmeye çalışırken duvara çarpıyorken, bazıları yüklü bir para cezası ile halledilebilecek bir konuda toplum önüne atılmıyor mu?

Valla su insanı boğar, ateş de yakar. Bunu Cahit Sıtkı da söylese gerçektir, Ariel Şaron da. Kişileri hedef tahtasına koyup herşeyi görmezden geldikçe elde hep koca bir sıfır olacak. Konuyu getirip Hasan-Hüseyin-Ferhat'a bağlamak ne kadar abes ise Fatih'e "yaw bu adam zaten..." diye başlayan yorumlar getirmekte abestir. Fatih davasında haklıdır. Kadro dışı kalmayı hak etmemiştir. O hak ettiyse ben çok daha başka isimler de sayabilirim mesela...

Einstein "Problems cannot be solved by thinking within the framework in which they were created" demiş. Yani "problemler onların oluşmasına neden olan ortamlardan çıkmış düşüncelerle çözülemezler" gibi bir şey, çeviri yapınca pek tadı kalmıyor... Şimdi ZD da istediği kadar sorunu çözmeye çalışsın. Herhalde Einstein'in kafası en az onun kadar çalışıyordur ki bu lafı etmiş... 2 ay maça çıkmamış Celalettin'in 5 aydır hergün idmana çıkan Musampa'dan nasıl daha hazır olduğunu açıklayacaksın önce.
                      İMZA.....
                      eski nick "1461@61"

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazmayayım diyorum ama olmuyor. Yaw bu da mı kabahat şimdi... Biz halısahada oynarken en yakın arkadaşlarımızla ne tartışmalara giriyoruz. Adam formasını giydiği, galibiyet halinde para kazanacağı bir maçta rakiple tartıştı diye de mi kabahatli oldu. Allah aşkına biraz objektivite...

Bu yazılanları alt alta yazıp baktığımızda Fatih:

1- Kendisine küfredenlere el sallayarak ve tebessüm ederek cevap verseydi
                        2- GS maçında Hasan Şaş'a sarılıp öpse, hırssız oynasa
                        3- Her aldığı topu 2 metre yanındaki adama verse

iyi ve karakterli topçu olacaktı...

E güzel, ne diyeyim...
                        fatih akyelin bu hareketleri yaptığı yer halısaha değildi formasını giydiği takımda halı saha takımı değildi öncelikle. o bahsettiğim hasan şaş a yaptığı hareketler dikkatle izlenecek olursa seyirciyi galeyana getirmiştir. o hasan şaş a sataşıp şaş da karşılık verince seyirci bağırıp çağırmaya başlamış sahaya hasan şaşın olduğu tarafa doğru birşeyler atılmaya başlanmıştır. bu hareketiyle seyirciye yaranma çabasını gerçekleştirmeye çalışmıştır. o atılan şeyler Trabzonun alacağı ceza onun umrunda mıydı ki. seyirci uzaktan olanları görmüyor duymuyor ama o bu tarz hareketlerle seyirciyi etkilmeye çalışıyor

Yorum

Fatihin geçmişine bakıp bu açıklamaları öyle düşününce her şey ortada bence...

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fatih akyelin bu hareketleri yaptığı yer halısaha değildi formasını giydiği takımda halı saha takımı değildi öncelikle. o bahsettiğim hasan şaş a yaptığı hareketler dikkatle izlenecek olursa seyirciyi galeyana getirmiştir. o hasan şaş a sataşıp şaş da karşılık verince seyirci bağırıp çağırmaya başlamış sahaya hasan şaşın olduğu tarafa doğru birşeyler atılmaya başlanmıştır. bu hareketiyle seyirciye yaranma çabasını gerçekleştirmeye çalışmıştır. o atılan şeyler Trabzonun alacağı ceza onun umrunda mıydı ki. seyirci uzaktan olanları görmüyor duymuyor ama o bu tarz hareketlerle seyirciyi etkilmeye çalışıyor
                            Şimdide seyircinin sahaya attıgı maddelerinde sebebi fatih oldu.

o hareketleri taraftarın (bazı kesimin sevdiği tabi) biri yapsaydı.işte ruh bu kazanma arzusu.helal olsun falan denirdi.madem biliyorsunuz fatih çirkef yalancı karaktersiz neden onun la takısan rakıbe salsırıyosunuz.

kim ne derse desin Bu takımda bazı sorunlar var. sesini çıkarmaz razı olursan herşey güzel.otutrursun paşa paşa yedekte.senin yerinde senden kötüleri oynar yürekleri ile. nasıl olsa kankaları onu korur sakın sen sesını cıkar ma cekıverırler ipini sonra.

Yorum

Bana göre Akyel böyle bir aciklama yapmadi. Gazetenin uydurmasi.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

aslında boşuna konuşuyoruz fatih artık kadro dışı. ama bazılarının gönlünde Trabzonun efsane futbolcusu olarak kalacak galiba
                                :havaya:

Yorum

Çalışıyor...
                                X