Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet işte bu...
    İlk olarak trabz10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Akyel e destek cıkan Trabzonspor taraftarına yazıklar olsun!!!
    yok ya sana mı soracaktık laflarınıza dikkat edin

Yorum

Fatih Akyel geçen sezon takımın en iyillerden biriydi. Fatih Akyel'i sevmememe rağmen takımımıza faydalı olacağına inannanlardan biriyim.
      Asıl problem Fatih değil ZD'dir.

Yorum

• dediklerim çıkıyor bu fatih değersiz bir futbolcudur bunu artık gerçek olarak da görüyoruz
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

tüm yorumları okuyamadım. belki bahseden bir arkadaş olmuştur. ben f.akyele bir yerde katılıyorum. oyundan alındığında formayı yere atan marcelinho ....... hiçbir ceza almadı. aynı hareketi f.akyel yapsaydı çoktan hedef tahtasına konurdu. ayrıca fb maçından önce f.akyele ceza vermek Trabzonspora ceza vermektir.
          En son Tunga tarafından düzenlendi; 25.12.2006, 18:21.
          TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

İlk olarak trabz10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Akyel e destek cıkan Trabzonspor taraftarına yazıklar olsun!!!
            Kimse kimsenin taraftarlık seviyesini yargılayamaz ben fatih akyele sonuna kadar sahip çıkıyorum hala ziya diye bağıran trabzon taraftarına yazıklar olsun dersem doğru mu söylemiş olacağım ? saçma sapan yazılar yazarak kimsenin fikrini bu şekilde yargılamak doğru bir yaklaşım değil bırak kim kimi savunursa savunsun yazıklar olsun ne demek ziya ya karşı sonuna kadar AKYEL
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Bir özür dahi dilemeyen herifi neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadım..

ha,olay ziya yada yönetimi sevmemekse,emin olun F.Akyel amacına ulaşıyor demektir..

Lehte yazılar buna çok yardımcı oluyor..

tuzağa düşüyorsunuz!

Hiç kimse bu kulübün başkan yada hocasına tavır koyamaz..seversin yada sevmezsin ama bu böyledir..ben bunu savunurum..
              İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimse kimsenin taraftarlık seviyesini yargılayamaz ben fatih akyele sonuna kadar sahip çıkıyorum hala ziya diye bağıran trabzon taraftarına yazıklar olsun dersem doğru mu söylemiş olacağım ? saçma sapan yazılar yazarak kimsenin fikrini bu şekilde yargılamak doğru bir yaklaşım değil bırak kim kimi savunursa savunsun yazıklar olsun ne demek ziya ya karşı sonuna kadar AKYEL

Yorum

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiç kimse bu kulübün başkan yada hocasına tavır koyamaz..seversin yada sevmezsin ama bu böyledir..ben bunu savunurum..
                Olcay bey bu ne demek anlamadım her iktidarın bir muhalefeti olur iktidarı başarıya taşıyan muhalefettir bkz. şimdiki hükümet tavır koymuyorum istifaya davet ediyorum akyeli de ziya istemiyor diye değil oynadığı futbola göre savunuyorum ve iddia ediyorum Türkiye de akyel kadar bire bir de başarılı, süratli bir futbolcu yok ben bu iddiam üzerine akyeli savunuyorum akyeli savunmam ziya düşmanlığımdan değil akyelin futbolundandır...
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Fatih akyeli savunanlar;

Trabzonlu oyuncuların düşmanı işan edildiler,
                  Asimile oldukları iddaa edildi,
                  Tuzağa düştükleri iddaa edildi,
                  Sırf yönetim ve hoca karşıtı oldukları iddaa edildi,
                  Futboldan anlamadıkları iddaa edildi,
                  vs.vs.,

bakalım daha neler okuyacagız.

Yorum

gürkan işi sulandırıyor ama diyorumki;
                    fatihe,fatih gibi üst düzey topçuya elbette ihtiyacımız var..kedi-aslan konusu bir yaradır ama kapanmış yaradır..

gel bi özür dile kapansın mevzu..
                    varmı özür?

özür gelse af çıkmazmı?

özür gelmezse,bende bu koca kulübün başkan ve hocasını ismine cismine bakmaksızın savunan olurum hadise budur...

benim derdim bu.!
                    İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcay bey bu ne demek anlamadım her iktidarın bir muhalefeti olur iktidarı başarıya taşıyan muhalefettir bkz. şimdiki hükümet tavır koymuyorum istifaya davet ediyorum akyeli de ziya istemiyor diye değil oynadığı futbola göre savunuyorum ve iddia ediyorum Türkiye de akyel kadar bire bir de başarılı, süratli bir futbolcu yok ben bu iddiam üzerine akyeli savunuyorum akyeli savunmam ziya düşmanlığımdan değil akyelin futbolundandır...

Yorum

takımda problemlerin olduğu aşikar. ama fatihin günah keçisi seçildiğine inanmıyorum. fatihin alınmasını bende istememiştim. çünkü en iyi fenerli ölü fenerlidir bence. ezikbahçe forması giyen birini almamızı hazmedemedim. gitmesi iyi oluyor. sırf onun şahsi hatalarından kaç maç kaybettik. bunlar bir gerçek. ts nin içinde neler oluyomuş diyor. bu onu hiç ilgilendirmez ve konuşmak ona düşmez. az buçuk takımda neler olduğunu herkes biliyor. neyse bu konu daha uzar gider. EN BÜYÜK TRABZONSPOR
                      vesselam

Yorum

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gürkan işi sulandırıyor ama diyorumki;
                        fatihe,fatih gibi üst düzey topçuya elbette ihtiyacımız var..kedi-aslan konusu bir yaradır ama kapanmış yaradır..

gel bi özür dile kapansın mevzu..
                        varmı özür?

özür gelse af çıkmazmı?

özür gelmezse,bende bu koca kulübün başkan ve hocasını ismine cismine bakmaksızın savunan olurum hadise budur...

benim derdim bu.!
                        Vallahi işi sulandırmak gibi niyetim yok.

ama bir oyuncu savunuldu diye edilmeyen laf kalmadı. belki gerekli kişilerden sinyal verilse özürde dilenir.

Yorum

Güzel demişsin sinyal verilse diye..

bu sinyal konumunda bir yönetici yada görevli eksikliği yılların eksiği vede sorunu..

futbolcu-yönetim arasında bir köprü..
                          insan psikolojisini,futbolcu psikolojisini iyi bilen,önyargısız yaklaşabilen birisi lazım kulübe,kulübeye yakın...

necmi perekli tercihi bu tip görevler içinse bekleyip göreceğiz.!

hayırlısı olsun...

fatihin futbolcuğu değil,futbol ahlakı konu olan...abartılacak bir yalan değil elbet,ama özür için aracıda gerekmiyordu konu sıcakken..
                          şimdi aracı şart evet.

bu noktadan sonra işler daha da karmaşık...
                          İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallahi işi sulandırmak gibi niyetim yok.

ama bir oyuncu savunuldu diye edilmeyen laf kalmadı. belki gerekli kişilerden sinyal verilse özürde dilenir.

Yorum

bir şey okumuştum, ünlü bir söz mü yoksa atasözümü her ne ise işte.

bir çivi bir nalı düşmesine sebep olur bir nal bir atın bir at bir savaşçının bir savaşçı ....

böyle bir şeydi.

buda ona ne kadar benziyor. bir eksik neleere sebep oluyor.

Yorum

Bir çivi bir nal, bir nal bir at, bir at bir yiğit, bir yiğit bir vatan kurtarır olmalı Cengiz Han'dan rivayet edildiğini hatırlıyorum Bahsettiğiniz konuya uydumu, uymadı mı bilmem
                              #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir çivi bir nal, bir nal bir at, bir at bir yiğit, bir yiğit bir vatan kurtarır olmalı Cengiz Han'dan rivayet edildiğini hatırlıyorum Bahsettiğiniz konuya uydumu, uymadı mı bilmem
                                böyle bir şeydi işte.
                                bence cuk oturdu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X