Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    her zaman savundum burdayimda fatihin futbolculugunuda hep begendim giydigi her takim formasini terinin son damlasina kadar terletmis benim gozumde karakterli bir futbolcudur adama ana avrat KUFREDIPTE bir laf soyledi die ahlaksiz diyenler biraz kendilerine bakacaklar her firsatta fatihi tartismaktan gina geldi artik
    +
    Diyelim ki Fatih haksız ve hep yalan söylüyor... Bu takımda kadro yapılırken adil davranılmadığı olmuyor mu? Hocanın "adamları" yok mu? Bazı futbolcuların sigara içmesi bile serbestken, bazıları kulübün otobüsünü sürmeye çalışırken duvara çarpıyorken, bazıları yüklü bir para cezası ile halledilebilecek bir konuda toplum önüne atılmıyor mu?

Valla su insanı boğar, ateş de yakar. Bunu Cahit Sıtkı da söylese gerçektir, Ariel Şaron da. Kişileri hedef tahtasına koyup herşeyi görmezden geldikçe elde hep koca bir sıfır olacak. Konuyu getirip Hasan-Hüseyin-Ferhat'a bağlamak ne kadar abes ise Fatih'e "yaw bu adam zaten..." diye başlayan yorumlar getirmekte abestir. Fatih davasında haklıdır. Kadro dışı kalmayı hak etmemiştir. O hak ettiyse ben çok daha başka isimler de sayabilirim mesela...

Einstein "Problems cannot be solved by thinking within the framework in which they were created" demiş. Yani "problemler onların oluşmasına neden olan ortamlardan çıkmış düşüncelerle çözülemezler" gibi bir şey, çeviri yapınca pek tadı kalmıyor... Şimdi ZD da istediği kadar sorunu çözmeye çalışsın. Herhalde Einstein'in kafası en az onun kadar çalışıyordur ki bu lafı etmiş... 2 ay maça çıkmamış Celalettin'in 5 aydır hergün idmana çıkan Musampa'dan nasıl daha hazır olduğunu açıklayacaksın önce.

Yorum

her zaman savundum burdayimda fatihin futbolculugunuda hep begendim giydigi her takim formasini terinin son damlasina kadar terletmis benim gozumde karakterli bir futbolcudur adama ana avrat KUFREDIPTE bir laf soyledi die ahlaksiz diyenler biraz kendilerine bakacaklar her firsatta fatihi tartismaktan gina geldi artik
      Fatih Akyeli savunurken ne kadar da anlamsız cümleler kurdun farkındamısın? Bu kadar mı degerli bu adam Trabzonspordan bile degerli mi sence peki? Merak ediyorum ikinci sorum sen Trabzonlu degilsin herhalde çünkü o küfürü Trabzonlulara dedi sanırım sen gocunmadım ama ben ve benim gibi insanlar hala o lafları unutmuyoruz

Yorum

koca stadta adamin anasina karisina sualesine sovsunler ozaman gocunmuyosunda kucuk bir sozunde mi gocundun fatih akyeli begenmem yada takdir etmem trabzonspordan daha cok sevdigim anlamina mi geliyo acaba dostum benim demek istedigim herkes kabahati sucu sadece disarda degil birazda kendisinde arayacak ama dogru fatih haksiz orad cikip anama avradima soven trabzon taraftarina tesekkur ediyorum demeliydi ben gocunmadim orda cunku ben o lafi haketdecek kufru fatih akyele etmedim
        buarada merak etme trabzonluyum

Yorum

Aslında bu konuda çok sey biliyorum ama; konuşursam, ortalıkta ne üye kalır, ne yönetici, ne de forum...
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

koca stadta adamin anasina karisina sualesine sovsunler ozaman gocunmuyosunda kucuk bir sozunde mi gocundun fatih akyeli begenmem yada takdir etmem trabzonspordan daha cok sevdigim anlamina mi geliyo acaba dostum benim demek istedigim herkes kabahati sucu sadece disarda degil birazda kendisinde arayacak ama dogru fatih haksiz orad cikip anama avradima soven trabzon taraftarina tesekkur ediyorum demeliydi ben gocunmadim orda cunku ben o lafi haketdecek kufru fatih akyele etmedim
            buarada merak etme trabzonluyum
            Küfürün hertürlü karşısındayım ama Fatih Akyel e durup dururken de küfür edilmedi..Maç içinde hatırlarsaanız hertürlü çirkeflikleri yapmış sakat olan fatih tekke'ye her pozisyonda darbeler indiriyordu..Bunu da geçtim ben kimsenin orta parmağını bana göstermesine de razı olamam..O statta canlı olarak olayları yaşasaydın çok daha farklı oldunu anlardın..Atmosfer zaten gerginken sürekli bizi sahada fittilleyen kötü niyetli bir futbolcu vardı..Demek istediğim şudur ki F.Akyel de rahat durmamıştı..

Yorum

hocasina ben senle calismam dedikten sonra ziya onu affetmez..fatih bu takimin basinda ziya oldugu surece affedilmez...ama dedikleri dogruysa da takim icinde buyuk bir basibozukluk var demektir...
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

fatih akyelin trabzonspor da ne işi vardı kardeşim?topçumu kalmadı memlekette?Trabzonspor ruhu diyoruz ya hani,nasıl olacak?nasıl yakalarız diyoruz ya.bunu demek için gs li futbolcuyu tutupta takıma almayacaksın,adam bizim için
                " delikanlılarsa kadıköye gelsinler,orda yapsınlar delikanlılık da görelim " demişti ne çabuk unuttuk.efendi sahaya çıkıp topunu oynayan kaç futbolcu böyle taraftara rest çeker.youtube de girin görün.sonra diyoruz ki burda nerde o eski Trabzonspor ruhu biz tarftar olarak bu yaşatmaya çalışıyoruz ama sahada bunun için sayılı adam kaldı.
                zaten kadrodışı bırakılan adam elbette böyle dicek,ortalığı karıştıracak,gündem yaratacak,yönetim ziya hocayla barıştıracak falan bunlar hikaye.en büyük hata f.akyelin takımımıza alınmasıdır hepsi bu
                KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

İlk olarak __ZmH__ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Küfürün hertürlü karşısındayım ama Fatih Akyel e durup dururken de küfür edilmedi..Maç içinde hatırlarsaanız hertürlü çirkeflikleri yapmış sakat olan fatih tekke'ye her pozisyonda darbeler indiriyordu..Bunu da geçtim ben kimsenin orta parmağını bana göstermesine de razı olamam..O statta canlı olarak olayları yaşasaydın çok daha farklı oldunu anlardın..Atmosfer zaten gerginken sürekli bizi sahada fittilleyen kötü niyetli bir futbolcu vardı..Demek istediğim şudur ki F.Akyel de rahat durmamıştı..
                  kardesim ne fatih tekkesi soz konusu olay sebat macinda oldu karsitirdin heralde

Yorum

akyel olayında bi iş oldu zaten belli deilmiydi çok saçma bi şekilde kadro dışı bırakıldı fatih karadeniz yazmasada bu gayet açıktı bence

Yorum

Futbolcular hakkında yorum yaparken veya hüküm verirken dogum yerlerine bakmaktan ne zaman vaz geçilecek.

Bu takımın vandan edirneye antalyadan çanakkaleye karstan izmire kadar her memlekette (Trabzonlu olmadıkları halde) en az Trabzonlular kadar seven Taraftarları varken.Hayatlarında Trabzonu dahi görmemiş insanlar Trabzonspor Ateşi ile yanarken,Trabzonda fb yi bjk yi gs yi tutan yüzlerce insan varken.neden hala sırf bir adam Ttrabzonlu olmadıgı için yaptıgı hatadan dolayı acımasızca eleştirilirken,bir başkası Trabzonlu oldugu için kayrılıyor. hataysa hata.ceza ise ceza.

Dogum yeri Trabzon olanada Batman olanada İzmir olanada manisa olanada.

Yorum

Fatih'in gelişini en başından beri istemeyenlerdenim
                        lakin;
                        trabzonspor formasını giydi giyeli de haliyle kabullendik bazı durumları
                        kaptanlık bandını taktı, içim içimi yedi bir şeyler söylemek için ama malum milleti bize güldürmenin de manası yoktu.

Fatih'i sevmedik biz ya da hüseyin yada bilmem kimi
                        taşıdıkları formalardı sevdiklerimiz ve
                        trabzonspora gösterecekleri faydalardı...
                        lakin bu ortamda fatihin bu tarz açıklamaları

futbolculuğundan önce, tarbzonsporluluğundan önce
                        adamlığa yakışmamakta...

ve bilinmelidir ki tartışılan her fatih akyel
                        boşa geçecek bir bordo mavi gündür....

Yorum

buraya kadar dedilenlerin hepsi doğru doğru da bu işin kenar köşesi gene yönetime dokunuyor.

yani bu yönetim değilmiydi bu takıma fatihi kaptan yapan...

yani biz bu fatihden kurtulmak istiyorsak önce bu yönetimden kurtulmalıyız..
                          TS

Yorum

doğru diyorsunda geronimo_61 bu adam değilmiydi gs ile o kadar şey yaşadıktan sonra gitip fenerde gs nin arkasından konuşan...

yani bu insanların kişiliğiyle ilgilidir. eğer bir insan vefa duygusuna sahip değilse ne yapsa yeridir..

ve dediğine kesinlikle katılıyorum bırakalım bunlarıda takımın bu durumdan kurtulması için neler yapılması gerekir bunları konuşalım...
                            TS

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              +

Einstein "Problems cannot be solved by thinking within the framework in which they were created" demiş. Yani "problemler onların oluşmasına neden olan ortamlardan çıkmış düşüncelerle çözülemezler" gibi bir şey, çeviri yapınca pek tadı kalmıyor...
                              Problemin oluşmasına Fatih'in transfer edilmesi neden olmuştur dersek...

Yorum

Ziya nın ne biçim karakteri oldugu belli trabzona yararı yok zararı var bundan bişey olmaz fatih akyel gibi tecrübesi olan adamı anlamsız bir biçimde kadro dışı bırakmasının amacı ne??? ziya açıkla neden musampa hala yedek ziya açıkla marce neden hala kanatta??? ziyaaa ne işin var burda ziya???? git bjk 'ın kapısında dilen ziya!!!!
                                HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X