Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lazaroni: "APOEL’i yenerek tur atlamak istiyoruz"
    Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni bugün saat 14.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisileri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Lazaroni APOEL ile oynanacak UEFA Kupası rövanşında ilk maçta alınan 1-1’lik skorun kendileri için avantaj olduğunu belirterek, “Turu geçmek için bir 90 dakikamız daha var. Rakibimizi burada yenerek tur atlamak istiyoruz. Bu yüzden, onlardan daha iyi oynamak mecburiyetindeyiz” dedi.

Afacan için başsağlığı
    Sözlerine hayatını kaybeden eski başkanlarımızdan Mazhar Afacan için tüm Trabzonspor camiasına ve Afacan ailesine başsağlığı dileyerek başlayan Lazaroni, daha sonra takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaçan pozisyonlar
    Beklenen sonuçların alınmasının Trabzonspor için en önemli konulardan biri olduğunu kaydeden Brezilyalı teknik adam, “Ekibimiz Gaziantepspor maçında birçok pozisyon buldu ama bunları değerlendiremedi. Devamında gelen ufak bir hata ise bütün çalışmayı alt üst etti. Futbolcularıma bununla ilgili çok uyarıda bulundum. Umarım bundan sonra bu tarz hatalar yapmayacağız” diye konuştu.

Yenilerin durumu
    Almanya’da geçirilen hazırlık kampından bu yana takımda önemli değişiklikler olduğunun altını çizen Lazaroni, “Ekibimizden ayrılanlar ve aramıza yeni katılanlar oldu. Yeni futbolcularımız daha tam form tutamadılar. Onların arkadaşlarına alışmaları da biraz zaman alıyor” görüşünü seslendirdi.

Tek eksik gol
    Lazaroni şunları söyledi: “Sadece Kayserispor karşılaşmasının ikinci yarısında takımın iyi organize olamaması ve oynanan kötü futbol beni şaşırttı. Fakat, APOEL, Vestel Manisaspor ve Gaziantepspor maçının ikinci yarısında iyi oynadık. Tek eksik goldü. Ben futbolcularıma güveniyorum çünkü gol atacaklarının sinyalini ürettikleri pozisyonlarla verdiler. Umarım kısa zamanda galibiyetlere ulaşacağız.”

"Transferleri engellemiyorum"
    Brezilya’da süren transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bir gazetede yayınlanan iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Lazaroni, “Geçen gün bir gazetede benimle ve oradaki yönetim kurulu üyemizle ilgili bir yazı çıktı. Yazıda sanki biten transferleri ben engelliyormuşum gibi bir hava yaratılmış. Bu kesinlikle doğru değil. Ben ne kadar transferi önemsiyorsam kulüp de konuya aynı derecede önem veriyor” açıklamasını yaptı.

“Kulübe yardım ediyorum”
    Transferde kulübe yardımcı olmaya çalıştığını ve kulübe fayda sağlayacağını düşündüğü isimlerle bizzat konuştuğunu açıklayan Lazaroni, “Beşiktaş’a transfer olan Ricardinho, Hertha Berlin’deki Gilberto, Jorge Wagner ve Marcio Mossoro ile konuştum. Kendileri Trabzonspor’da oynamaktan mutlu olacaklarını söylemişlerdi. Benim de ülkemde bir saygınlığım var. Anlaştığımız oyuncuları Trabzon’a getiremezsek bu benim için de pek iyi olmaz” dedi. Lazaroni son olarak kaleci arayışı içinde olmadıklarını da sözlerine ekledi.

resmi site
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ergin Keleş Sakaryaspor'a kiralandı
      Forvet oyuncularımızdan Ergin Keleş, sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor'a kiralık olarak verildi.
      resmi site
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• ---edit---
        klübü arayıp soracam bu ts cluble ilgili haberi. siteden bakabilirsiniz!!!

düzelttiler şimdi. yanlış yazmışlar. bukadar olur yaaaa
        En son Burçak tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 16:47.
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ergin Keleş Sakaryaspor'a kiralandı
          Forvet oyuncularımızdan Ergin Keleş, sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor'a kiralık olarak verildi.
          resmi site
          Sabah aklıma gelmişti Sakaryaspor'a kiralanacağı. Eriyorum mu ne Hayırlı olsun umarım Cangele ile birlikte banko oynar
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Musampa'da sorun yok
            Trabzonspor'un, Hollandalı oyuncu Kiki Kizito Musampa'nın transferindeki sorunları giderdiği bildirildi.

Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'a gelip anlaşmadan dönen Musampa konusunda süren görüşmelerin olumlu bir noktaya geldiğini ve herhangi bir sorunun bulunmadığını belirtti.

Futbolcunun menajeri Mustafa Demir ise Musampa'nın transferindeki pürüzlerin giderildiğini ve en kısa zamanda Trabzon'a gelip 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını söyledi.

Musampa'nın gelişinin programlanmaya çalışıldığı, uçak bileti bulunması halinde yarın Trabzon'a geleceği belirtildi.

23.08.2006

Kaynak : AA

Yorum

• Musampa transferi iyi sonuçlanabilir !Musampa, Trabzonspor’un şartlarını kabul ederse masaya oturulacak. 23 Ağustos 2006 14:44Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, önümüzdeki 1 veya transfer yapabileceklerini söylerken, kaleci arayışlarının olmadığını belirtti.. Kafkas, Kiki Musampa'nın şartlarını kabul etmesi durumunda yeniden masaya oturabileceklerini de söyledi..

Kafkas, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Kaliteli oyuncu arayışımız devam ediyor. Tahmin ediyorum ki önümüzdeki hafta içinde kadromuza 1 yada 2 futbolcu katabiliriz. Gümdemimizde birçok isim var. Bu oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ancak şu bilinmelidir ki kaleci arayışımız kesinlikle yok. 3 kalecimize de güvenimiz sonsuz. Şu anda Faruk Kanca arkadaşımız Brezilya'da Eller'in bonservisini İnternacional'a vermek için temaslarını sürdürüyor. Eller'in kiralık sözleşmesi Aralık ayında dolacağı için şu an yabancı kontenjan hakkımız dolu. Bu sorunu biran önce ortadan kaldırmak istiyoruz. Yönetici arkadaşımızın Brezilya'da bulunmasının en önemli nedenlerinden biri de budur" dedi.

Musampa Tekrar Gündemde

Mutlaka bir sol kanat oyuncusu transfer edeceklerini dile getiren Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Ancak bazı noktalarda eksiklikler var. Bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Daha önce görüşüp anlaşamadığımız Musampa' nın Trabzonspor' da oynamaya sıcak baktığını öğrendik. Zaten kendisi düne kadar İstanbul' daydı. İspanya' ya yeni gitti. Eğer bizim şartlarımızı kabul ederse tekrar kendisiyle masaya oturabiliriz. Çünkü Musampa kaliteli bir futbolcu" diye konuştu.
              spor 3
              Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Bakan'dan F.Bahçe ve Trabzon'a taş
                Superspor.com'un da sponsorlarından olduğu SporİST 2006 Spor Zirvesi ve Fuarı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda başladı. Zirveye, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Başkan Danışmanı Refik Arkan, Beşiktaş Kulübü yöneticileri ile spor ve siyaset camiasından kişiler katıldı.

"Bizi ciddiye almayanı biz de ciddiye almayız"

Spor zirvesinde bir konuşma yapan spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Şahin, zirveye katılmayan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kırgınlığını açık bir şekilde belli etti. Şahin konuşmasında şunları söyledi: "Bizim bu zirvedeki amacımız benim başkanlığımı yaptığım bir oturumda zirveye davetli olan güzide kulüplerimizin başkanları ile aynı masada bir araya gelerek taraftarlara dostluk ve kardeşlik mesajları vermek. Bu önemli sebeple Devlet Bakanı olarak Ankara'dan önemli işlerimi bırakıp geldim. Sayın Yıldırım Demirören davetimizi kırmadı, sayın Özhan Canaydın ise Galatasaray'ın maçı nedeniyle zirveye katılmayacağını ancak katılmasını istemem halinde yurda dönerek zirveye katılacağını belirtti. Kendisi yerine değerli bir çalışma arkadaşını gönderdi. Diğer kulüplerimiz ise benim davetli olduğumu bildikleri halde zirveye iştirak etmedi. Herkes şunu bilmeli, bizi ciddiye almayanı biz de ciddiye almayız."

Yorum

• Lazaroni Trabzonspor Yönetimine Yüklendi
                  Lazaroni Trabzonspor Yönetimine Yüklendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Düzenlediği Basın Toplantısında, Brezilya'daki Transfer Çalışmalarını Sonuçlandıramayan Yönetimi Ağır Bir Dille Eleştirdi. Lazaroni, 4 Brezilyalı Oyuncu İle Yüz Yüze Görüştüğünü, Hepsinin De Trabzonspor'a Gelmeyi Kabul Ettiğini Belirterek, "Ancak B...

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, düzenlediği basın toplantısında, Brezilya`daki transfer çalışmalarını sonuçlandıramayan yönetimi ağır bir dille eleştirdi. Lazaroni, 4 Brezilyalı oyuncu ile yüz yüze görüştüğünü, hepsinin de Trabzonspor`a gelmeyi kabul ettiğini belirterek, ¨Ancak bunların hiçbirini getiremedik. Benim de ülkemde bir ismim var. Konuştuğum futbolcuları alamıyoruz ve bu pek iyi olmuyor¨ dedi.

TUR İÇİN 90 DAKİKA KALDI
                  Camianın ve kendisinin artık beklenen sonuçların gelmesini umduğunu belirten Lazaroni, ¨Son maçta ekibimiz birçok pozisyon yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Ama bunun devamında ufak bir hata bütün çalışmayı mahvetti. Maçtan sonra oyuncularıma birçok uyarıda bulundum. Umarım bundan sonra bu tarz hatalar yapmayacağız. Yarın UEFA kupasında ikinci ayak maçını oynayacağız. Tur için 90 dakika kaldı. Avantajımızı kullanmak istiyoruz. Bunun için ilk maçtan ve onlardan daha iyi olmak zorundayız. Orada yakaladığımız 1 – 1` lik skor, deplasmanda gol attığımız için daha önemli. Yarın onları yenerek tur atlamak istiyoruz¨ dedi.

TEK KÖTÜ MAÇ
                  Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alan takımın resmi maçlarda henüz galibiyetlerinin bulunmamasını değerlendiren Lazaroni, ¨Sizin de bildiğiniz gibi bazı değişiklikler oldu. Hazırlık maçlarından sonra gidenler oldu, gelenler oldu. Gelenler tam olarak hazır değildi. Birbirlerine alışmaları zaman alıyor. Beni şaşkınlığa uğratan sadece Kayseri maçının ikinci yarısındaki futboldu. Çok organize olamadık ve iyi oynayamadık. Ama diğerlerinde bence iyi oynadık. Ben oyuncularıma bu konuda güveniyorum. Tek eksik goldü. Bunun sinyalini de ürettikleri pozisyonlarla verdiler. Umarım kısa zamanda galibiyetlere kavuşacağız¨ diye konuştu.

HALA TRANSFER BEKLİYORUM
                  Lazaroni, Brezilya`daki transferleri kendisinin engellediği, zamanında rapor vermediği gibi genel bir kanı oluşmaya başladığını üzülerek gördüğünü de vurgulayarak, ¨Biten transferleri engelliyormuşum gibi bazı söylentiler var. Böyle bir şey mümkün değil. Herkes kendi işine bakmalı, kendi sorumluluğunu bilmeli. Benim gibi kulüp de transferin önemini biliyor. Ama hala beklemedeyim¨ dedi.

BENİM DE ÜLKEMDE BİR İSMİM VAR
                  Lazaroni, transfer konusunda Brezilya pazarını iyi bilen biri olarak yönetime yardımcı olup olmadığıyla ilgili bir soruyu cevaplarken de, ¨Ekonomik bölüm benim dışımda kalıyor. Ben olaya teknik olarak bakıyorum ve buraya gelecek oyuncunun buraya ne kadar fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ben yüz yüze görüştüğüm isimleri söyledim. Dört isimle kendim konuştum bizzat. Hepsi de Trabzon`da oynamaktan mutluluk duyacaklarını söylediler. Ricardinho ile konuştum, o Beşiktaş`a geldi. Gilberto ile yüz yüze konuştum. Wagner ile konuştum, o Betis`e gidiyor. Mossoro ile konuştum. Benim görüştüklerim bunlar. Yani benim herkesle konuşmama rağmen oyuncuyu buraya getiremezsek olmuyor. Benim de bir ismim var ülkemde, pek iyi olmuyor¨ diye konuştu.
                  Lazaroni, menajerlerin sorun çıkarmasıyla ilgili olarak da, ¨Brezilya`daki menajerlik sisteminde bir futbolcunun birçok menajeri yok. Futbolcu menajerlik şirketine bağlı. Dört ortağı var bu şirketlerin. Ayrıca ben bu kişileri tanımıyorum, ilgim yok. Nasıl bir anlaşmaya varıyorlar veya varamıyorlar bilemiyorum¨ dedi. Lazaroni, kaleci transferi konusunda yönetimden bir isteği olmadığını ve olmayacağını da sözlerine ekledi. (Doğan Haber Ajansı)

Yorum

• İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakan'dan F.Bahçe ve Trabzon'a taş
                    Superspor.com'un da sponsorlarından olduğu SporİST 2006 Spor Zirvesi ve Fuarı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda başladı. Zirveye, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Başkan Danışmanı Refik Arkan, Beşiktaş Kulübü yöneticileri ile spor ve siyaset camiasından kişiler katıldı.

"Bizi ciddiye almayanı biz de ciddiye almayız"

Spor zirvesinde bir konuşma yapan spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Şahin, zirveye katılmayan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kırgınlığını açık bir şekilde belli etti. Şahin konuşmasında şunları söyledi: "Bizim bu zirvedeki amacımız benim başkanlığımı yaptığım bir oturumda zirveye davetli olan güzide kulüplerimizin başkanları ile aynı masada bir araya gelerek taraftarlara dostluk ve kardeşlik mesajları vermek. Bu önemli sebeple Devlet Bakanı olarak Ankara'dan önemli işlerimi bırakıp geldim. Sayın Yıldırım Demirören davetimizi kırmadı, sayın Özhan Canaydın ise Galatasaray'ın maçı nedeniyle zirveye katılmayacağını ancak katılmasını istemem halinde yurda dönerek zirveye katılacağını belirtti. Kendisi yerine değerli bir çalışma arkadaşını gönderdi. Diğer kulüplerimiz ise benim davetli olduğumu bildikleri halde zirveye iştirak etmedi. Herkes şunu bilmeli, bizi ciddiye almayanı biz de ciddiye almayız."
                    "SporİST" İstanbul bazlı bir organizasyon değil mi? Ne alakası var Trabzonspor'un? Tabi tek feybe'ye çatamaz herhalde bakanımız
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 19:10.
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Buyrun Burdan Yakin

Musampa transferi iyi sonuçlanabilir !Musampa, Trabzonspor’un şartlarını kabul ederse masaya oturulacak. 23 Ağustos 2006 14:44Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, önümüzdeki 1 veya transfer yapabileceklerini söylerken, kaleci arayışlarının olmadığını belirtti.. Kafkas, Kiki Musampa'nın şartlarını kabul etmesi durumunda yeniden masaya oturabileceklerini de söyledi..

Kafkas, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Kaliteli oyuncu arayışımız devam ediyor. Tahmin ediyorum ki önümüzdeki hafta içinde kadromuza 1 yada 2 futbolcu katabiliriz. Gümdemimizde birçok isim var. Bu oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ancak şu bilinmelidir ki kaleci arayışımız kesinlikle yok. 3 kalecimize de güvenimiz sonsuz. Şu anda Faruk Kanca arkadaşımız Brezilya'da Eller'in bonservisini İnternacional'a vermek için temaslarını sürdürüyor. Eller'in kiralık sözleşmesi Aralık ayında dolacağı için şu an yabancı kontenjan hakkımız dolu. Bu sorunu biran önce ortadan kaldırmak istiyoruz. Yönetici arkadaşımızın Brezilya'da bulunmasının en önemli nedenlerinden biri de budur" dedi.

Musampa Tekrar Gündemde

Mutlaka bir sol kanat oyuncusu transfer edeceklerini dile getiren Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Ancak bazı noktalarda eksiklikler var. Bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Daha önce görüşüp anlaşamadığımız Musampa' nın Trabzonspor' da oynamaya sıcak baktığını öğrendik. Zaten kendisi düne kadar İstanbul' daydı. İspanya' ya yeni gitti. Eğer bizim şartlarımızı kabul ederse tekrar kendisiyle masaya oturabiliriz. Çünkü Musampa kaliteli bir futbolcu" diye konuştu.
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• bugun karadeniz gazetesinin spor haberleri başlığındaki manşet ""kanca isyan etti"
                        kanca güya lazaroninin yeni liste göndermesinden dolayı isyan etmiş...

haber inandırıcı değil.. .ama öyle bir şey yaptıysa buradaki taraftarların isyanının yanında sinek vızıltısı kalır onunki
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• A.Sebatspor'da, futbolcular grevde

Nuri BEKAR/TRABZON, (DHA)

Türk Telekom Lig (A) takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, futbolcular, 15 Ağustos 2006 tarihinde ödenmesi gereken peşinatlarını alamadıkları için antremana çıkmadılar.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Basın Sözcüsü Şeker Ertem, futbolcuların maddi sorunları gerekçe göstererek idmana çıkmadıklarını ancak bu sorunu aşabileceklerini belirterek, "Bu tür gelişmeler her kulüpte olabilir. Futbolcularımız biraz aceleci davrandılar. Ortada sadece 8 günlük bir gecikme var. Bu sorunu da kısa bir süre içerisinde halledeceğiz. Şu anda başkanımız özel işleri nedeniyle yanımızda değil. O nedenle aksama oldu. Şayet burda olsaydı, bu sorun yaşanmazdı. Bugünden sonra kulübe kaynak sağlamak için çalışmalar yapacağız. Çok kısa zamanda tüm sorunlarımızı gidereciğimizi düşünüyoruz. Bizim görevimizi yapamadığımızı düşünüp gitmemizi isteyenler varsa, görevi almak isteyenlere devretmeye hazırız. Nasıl geldiysek gitmesinede biliriz. Hafta sonu oynayacağımız Mardinspor maçına futbolcularımız gidecek. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            A.Sebatspor'da, futbolcular grevde

Nuri BEKAR/TRABZON, (DHA)

Türk Telekom Lig (A) takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, futbolcular, 15 Ağustos 2006 tarihinde ödenmesi gereken peşinatlarını alamadıkları için antremana çıkmadılar.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Basın Sözcüsü Şeker Ertem, futbolcuların maddi sorunları gerekçe göstererek idmana çıkmadıklarını ancak bu sorunu aşabileceklerini belirterek, "Bu tür gelişmeler her kulüpte olabilir. Futbolcularımız biraz aceleci davrandılar. Ortada sadece 8 günlük bir gecikme var. Bu sorunu da kısa bir süre içerisinde halledeceğiz. Şu anda başkanımız özel işleri nedeniyle yanımızda değil. O nedenle aksama oldu. Şayet burda olsaydı, bu sorun yaşanmazdı. Bugünden sonra kulübe kaynak sağlamak için çalışmalar yapacağız. Çok kısa zamanda tüm sorunlarımızı gidereciğimizi düşünüyoruz. Bizim görevimizi yapamadığımızı düşünüp gitmemizi isteyenler varsa, görevi almak isteyenlere devretmeye hazırız. Nasıl geldiysek gitmesinede biliriz. Hafta sonu oynayacağımız Mardinspor maçına futbolcularımız gidecek. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
                            ne rezillik
                            ts inde adam gibi yöneticiside yokki ordaki oyunculara hemen diyecek ya hemen antrenmana cikarsiniz yada ts i unutun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beyler fener ilk yarı 2-1 yeniliyo. İnşallah elenir

Yorum

• Feybe 2-2 berabere amigo spikerler neredeyse Uefa kupasını daha değerli ilan edecek Türkiye'nin bu sene kader senesi ve feybe elendi şimdi ŞLnde kazanabileceği her 1 puan yerine UEFA'da 2 puan kazanmak zorunda Anca Türkiye'de laklak etsinler. Hele Dinamo Kiev'i küçümsemeleri inanılmaz Cahiller profesyonellikten gem vuruyorlar birde

Yorum

Yükleniyor...
                                X