Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TV8 'de Sao Paolo-Guadalajara maçı başlıyor şu anda...Benim gibi uykuya karşı antipatisi olanlar izleyebilir

Geçen sene almaya çalıştığımız kaleci Rogerio Geni,bu yıl fenerin almaya çalıştığı Lugano ve bizim sol açık için düşündüğümüz söylenen Minerio oynuyor...
    En son TheCrow tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 03:47.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• işte size resital.... yıldızmı istiyosunuz varmı bundan büyük yıldız

****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
      **ARSİNLİ AKREP**
      **61*77**

Yorum

• Minerio çok fena bir gol attı uşaklar,uzaktan çatala taktı,Geni de penaltı kurtardı...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
          TV8 'de Sao Paolo-Guadalajara maçı başlıyor şu anda...Benim gibi uykuya karşı antipatisi olanlar izleyebilir

Geçen sene almaya çalıştığımız kaleci Rogerio Geni,bu yıl fenerin almaya çalıştığı Lugano ve bizim sol açık için düşündüğümüz söylenen Minerio oynuyor...
          minerio bi gol attıki spiker bile şok oldu yani olmaz böyle birşey diye bagırıp duruyo ama hiç trabzonspor ilgileniyo falan demedi hadi hayırlısı

rogerio içinde "böyle bi kaleci dostlar başına" diyo spiker
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• Geni ilk maçta penaltıdan gol atmıştı,bu maçta da penaltı kurtardı,dostlar başına tabi ki

Yorum

• ya hala haber yokm u marcelinho dan bugün gelecekti ya acaba akşam üstü geldimi?
              **ARSİNLİ AKREP**
              **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi
                ya hala haber yokm u marcelinho dan bugün gelecekti ya acaba akşam üstü geldimi?
                Marcelinho antrenmanda

Eşyalarını toplamak için Almanya'ya giden yeni transfer Marcelinho, dün geç saatlerde Trabzon'a döndü. İstanbul üzerinden Trabzon'a geçen Brezilyalı yıldız, bugün Trabzon'la ilk idmanına çıkacak. Marcelinho'nun cumartesi günkü Kayserispor maçında forma giymesi bekleniyor. Ünlü yıldız, ilk maçından galibiyetle ayrılmak
                istediğini ifade etti.

(fotomaç)

Yorum

• Plan program yok
                  Ergun Ata
                  eata@fanatik.com.tr

Trabzonspor Yönetimi’nin son haftalarda hızlanan transfer trafiği de gösterdi ki, bu konuda önceden tasarlanan bir planı - programı yok.
                  03.08.2006

Beşiktaş’ta olduğu gibi sıkıntı belirlenen mevkilere nokta transferler yapılarak, sezona yeterli diye nitelendirilebilecek bir kadroyla başlayabilme akılcılığı gösterilemedi. Gelinen noktada, “Biz gerekeni yaptık, sıra teknik adamlar ve futbolcu kadrosunda” diyebilme rahatlılığı ve haklılığı kesinlikle söz konusu olmadığından, varılacak sonuç, işler iyi gittiğinde, “Biz yaptık!” kötü giderse, “Teknik direktör başaramadı” kolaycılığıdır.
                  Fatih Tekke’nin gönderilmesi cesur bir adımdır ama planlı değildir. Kar zarar hesabı yapıldığında alınan kararın doğru olduğunu düşünüyoruz ve olası bir kötü gidişatta, “Neden Fatih’i sattınız?” diyeceklerden değiliz. Ama daha önce de belirttik, son yıllarda oynadığı futboldan ve attığı gollerden çok, futbolcuya dayalı sistemdeki rolü ve futbol dışı ilişkileri nedeniyle ön plana çıkan Fatih’in üstelik bu ekonomik getirisiyle olası taraftar baskısına karşı gönderilmesi, sadece cesur bir adımdır. Bu nedenle bu “cesur” kararı, hiç bir konuda olmadığı gibi Fatih’in satılmasında da B planı bulunmayan yönetimin “planlı programlı akılcı bir kararı” olarak nitelendiremiyoruz.
                  Fatih’in resmen gönderilmesinden önce apar topar yapılan transferlerden Marcelinho olayı ne kadar doğru bir hareketse, sadece kendileri yıllık 2 trilyon maliyetli Ersen Martin ve Musa Büyük olayı bu plansızlığın, programsızlığın bir ürünü olarak o kadar yanlıştır, ısrarla söylüyoruz; takasta kullanılan futbolcularla ilgili tercih de. Taşralı zenginlerin komik gururunu andıran, resmi internet sitesindeki, “Marcelinho’nun bonservis bedelini Başkanımız karşıladı” basitliğini talep eden ya da buna izin veren sayın başkanın, transfer komitesi ve Lazaroni’nin haberi olmaksızın başlattığı kaleci hareketini hangi plana programa uydurabilirsiniz? Ya Lee’nin gönderilmesi. Maliyeti düşük, camiaya alışkın, uyum sorunu yaşamayacak bir oyuncuyu gönderiyorsunuz, yerine lig başlıyor, hala adam arıyorsunuz. Beşiktaş’ın sözleşmesi biten oyuncusuna 750 bin dolar ödüyorsunuz. Bu mudur akılcı transfer politikası?
                  Bu yönetim devre arasında 9, şimdi de şu ana kadar 7 olmak üzere 7 ayda 16 transfer yaptı. Halen daha ne konuşuluyor: Bu kadronun kalesinde başkana göre sorun var ki kaleci arayışı sürüyor. Savunmanın sağ tarafında sıkıntı var. Solda Murat Ocak bekleneni henüz veremedi. Sola savunma ve ofansif özellikli iki oyuncu gerekiyor. Bir oyun kurucu halen bulunamadı. Fatih Tekke’nin boşluğunu kısmen de olsa dolduracak bir golcü beklentisi devam ediyor. Nasıl bir transfer politikasıdır bu?
                  Son söz Başkan’ın Marcelinho’nun 2.5 milyon euro’luk bonservis bedelini “cebinden karşıladığı” haberine. Bu haberin muhatabı, bizzat sayın Başkanın şu sözleridir: “Taraftarımıza süper bir transfer sözü veriyorum. Maliyeti 10 milyon dolara kadar olan bir futbolcuyu kendim alıp hediye edeceğim. Bir iş adamı arkadaşım da aynı şekilde eğer biz göreve gelirsek bir futbolcu hediye edecek.” Bekliyoruz.
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• Ergun Ata çok saygı duyduğum bir Trabzonspor'ludur. Ama bence o da diğer birçokları gibi yola muz kabuğu atmaya başladı.

Bırak Trabzonspor'u, Türkiye'de hangi kulüp e zaman 4x4'lük planlı bir transfer politikası uyguladı? Herkes yanlış yapıyor diye biz de yapalım demiyorum ama ülke gerçekleri de görmezden gelinmemeli. Hele hele örnek verilen Beşiktaş hala Ailton'u postalamanın peşinde. Aynı Beşiktaş'ın Carew'i nasıl "hesaplı-kitaplı, planlı-programlı" gönderdiğini de biliyoruz. Delgado'nun ilk maçında iyi bir performans ortaya koyması ve Nobre'nin attığı golle süper kupanın gelmesi nedeniyle bu kadar methiye dizildiyse Nartallo'nun ilk zamanlarını da hatırlatmak isterim...

Herkes takmış resmi sitenin haberine... Burada dahi birçok kişi "başkan Fatih'in parasıyla transfer yaptı" demedi mi? Ben de çok şık bulmuyorum bu hareketi, ama gerekliydi. Gerekli olan her şey şık olacak diye bir kayıt yok... "Cool" takılacağım diye milletin kendi hakkında yalan yanlış konuşmasına müsade edecek kadar kafası çalışmayan bir başkanımız olmadığı için şanslıyız sanırım.

Her neyse... Ergun Ata Marcelinho'nun olduğu kadroya "oyun kurucu* bulunamadı" diyorsa ve şu bizim bildiğimiz kerameti kendineden menkul Lee'yi göndermeyi bile (bu maliyeti düşük Lee yıllık 1.2 mio usd istemişti) eleştiriyorsa, al gözüm seyreyle... Daha neler görürüz bakalım.

* Brazilian playmaker Marcelinho has joined Turkish first division team Trabzonspor from Hertha Berlin, the Bundesliga club said on Saturday. Hertha said Marcelinho had signed a three-year contract for a transfer fee of 2.5 million euros.
                    En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 06:56.

Yorum

• müjde;
                      Ankaraspor Mehmet Yılmaz ile anlaştı
                      Ankaraspor, Trabzonspor ile yapılan takas sonucunda renklerine bağlamak istediği Mehmet Yılmaz ile anlaşmaya vardı.

Ankaraspor ile Trabzonspor arasında yapılan ve 5 futbolcuyu kapsayan takas sonucunda Ersen Martin ve Musa Büyük, Trabzonspor'a gitmiş karşılığında ise Adem Koçak, Adrian Djokaj ve Mehmet Yılmaz'ın Mavi-beyazlı kulübe gelmesi kararı çıkmıştı.

Ankaraspor, Adem ve Djokaj ile anlaşmaya varmasına rağmen Mehmet Yılmaz ile anlaşma sağlayamamıştı. Golcü oyuncuyla temaslarını sürdüren Mavi-beyazlı yönetim, sonunda golcü oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Mehmet Yılmaz'ın, kendisini 2 yıllığına Ankaraspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladığı bildirildi

Yorum

• Gökdeniz de Zenit'e gidiyor

FATİH Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, Gökdeniz'in de peşine düştü. Futbolcu için 5 milyon euro veren Zenit'ten bordo-mavililer 8 milyon euro istedi.

Gökdeniz'e talip

Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.

8 milyon euro
                        Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.

Dün görüştüler
                        Bu talep üzerine hemen harekete geçen http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DRus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.

Hüseyin gelsin
                        Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.

fatih yakında tüm ts oyuncularını toplayacak rusyaya

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi
                          Plan program yok
                          Ergun Ata
                          eata@fanatik.com.tr

Trabzonspor Yönetimi’nin son haftalarda hızlanan transfer trafiği de gösterdi ki, bu konuda önceden tasarlanan bir planı - programı yok.
                          03.08.2006

Beşiktaş’ta olduğu gibi sıkıntı belirlenen mevkilere nokta transferler yapılarak, sezona yeterli diye nitelendirilebilecek bir kadroyla başlayabilme akılcılığı gösterilemedi. Gelinen noktada, “Biz gerekeni yaptık, sıra teknik adamlar ve futbolcu kadrosunda” diyebilme rahatlılığı ve haklılığı kesinlikle söz konusu olmadığından, varılacak sonuç, işler iyi gittiğinde, “Biz yaptık!” kötü giderse, “Teknik direktör başaramadı” kolaycılığıdır.
                          Fatih Tekke’nin gönderilmesi cesur bir adımdır ama planlı değildir. Kar zarar hesabı yapıldığında alınan kararın doğru olduğunu düşünüyoruz ve olası bir kötü gidişatta, “Neden Fatih’i sattınız?” diyeceklerden değiliz. Ama daha önce de belirttik, son yıllarda oynadığı futboldan ve attığı gollerden çok, futbolcuya dayalı sistemdeki rolü ve futbol dışı ilişkileri nedeniyle ön plana çıkan Fatih’in üstelik bu ekonomik getirisiyle olası taraftar baskısına karşı gönderilmesi, sadece cesur bir adımdır. Bu nedenle bu “cesur” kararı, hiç bir konuda olmadığı gibi Fatih’in satılmasında da B planı bulunmayan yönetimin “planlı programlı akılcı bir kararı” olarak nitelendiremiyoruz.
                          Fatih’in resmen gönderilmesinden önce apar topar yapılan transferlerden Marcelinho olayı ne kadar doğru bir hareketse, sadece kendileri yıllık 2 trilyon maliyetli Ersen Martin ve Musa Büyük olayı bu plansızlığın, programsızlığın bir ürünü olarak o kadar yanlıştır, ısrarla söylüyoruz; takasta kullanılan futbolcularla ilgili tercih de. Taşralı zenginlerin komik gururunu andıran, resmi internet sitesindeki, “Marcelinho’nun bonservis bedelini Başkanımız karşıladı” basitliğini talep eden ya da buna izin veren sayın başkanın, transfer komitesi ve Lazaroni’nin haberi olmaksızın başlattığı kaleci hareketini hangi plana programa uydurabilirsiniz? Ya Lee’nin gönderilmesi. Maliyeti düşük, camiaya alışkın, uyum sorunu yaşamayacak bir oyuncuyu gönderiyorsunuz, yerine lig başlıyor, hala adam arıyorsunuz. Beşiktaş’ın sözleşmesi biten oyuncusuna 750 bin dolar ödüyorsunuz. Bu mudur akılcı transfer politikası?
                          Bu yönetim devre arasında 9, şimdi de şu ana kadar 7 olmak üzere 7 ayda 16 transfer yaptı. Halen daha ne konuşuluyor: Bu kadronun kalesinde başkana göre sorun var ki kaleci arayışı sürüyor. Savunmanın sağ tarafında sıkıntı var. Solda Murat Ocak bekleneni henüz veremedi. Sola savunma ve ofansif özellikli iki oyuncu gerekiyor. Bir oyun kurucu halen bulunamadı. Fatih Tekke’nin boşluğunu kısmen de olsa dolduracak bir golcü beklentisi devam ediyor. Nasıl bir transfer politikasıdır bu?
                          Son söz Başkan’ın Marcelinho’nun 2.5 milyon euro’luk bonservis bedelini “cebinden karşıladığı” haberine. Bu haberin muhatabı, bizzat sayın Başkanın şu sözleridir: “Taraftarımıza süper bir transfer sözü veriyorum. Maliyeti 10 milyon dolara kadar olan bir futbolcuyu kendim alıp hediye edeceğim. Bir iş adamı arkadaşım da aynı şekilde eğer biz göreve gelirsek bir futbolcu hediye edecek.” Bekliyoruz.
                          ERGUN ATA iyice saçmalamaya başladı. sağda sorun varmış, burat ocak bekleneni verememiş miş de miş miş..bu ergun'daki yönetim düşmanlığının sebebini ben çok iyi biliyorum..kongrede tokatı yedi bu küçük, mutlu azınlık ama şimdi bel altı çalışmaya başladılar.

4-5 tane hazırlık maçı oynandı, murat ocak da gayet iyiydi bunlarda, daha lig başlamadı, bekleneni vermedğini nerden çıkardın..bjk iyi transferler yapmış..her yıl yapıyor sonuç ortada. bjk.da bi delgado var, sol kanat yok sağ kanat yok. defans tecrübesiz. ilk 4 e bile giremez adam kalkmış bjk yı övüyor.insaf bile diyemiyorum artık...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yaw bakı mercımek gibi adamın neresini savunuyor anlamıyorum ya da fos kadrolu besıktasın...

ergun ata yı severım ama bu yazısı hosuma gıtmedı
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Hooijdonk’un görüşünün alındığı öğrenildi. Takımın Hollandalı teknik direktörü Advocaat’ın Türk futbolunu yakından tanıyan Pierre van Hooijdonk’u arayarak Fatih’in katkı sağlayıp sağlayamayacağını sorduğu vurgulandı. Hooijdonk’un milli yıldızı yere göğe sığdıramadığı ve “Türkiye’nin en iyi golcülerinden biridir. Yakından tanıyorum. Eğer alırsanız büyük bir iş yapmış olursunuz. Maddi imkanınız yetiyorsa mutlaka transfer edin” dediği belirtildi. Ve işte bunun üzerine Zenit’in 10 milyon Euro’yu gözden çıkarak Fatih transferinde noktayı koyduğu ortaya çıktı.
                              neden herseyde febe de oynayan ya da oynamıs adamlar gosterılıyor
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trabzonlu Marcelinho: 20 gol atarım
                                Trabzonsporlu taraftarların çok ateşli olduğunu öğrenen Marcelinho "Bunu şimdiden görebiliyorum. Trabzon'a gelişimde bunları hissettim. Herkesin gönlünde taht kurup, Trabzon'u şampiyon yapacağız" dedi.
                                03 Ağustos 2006 06:49

Trabzonspor'un yeni transferi Marcelinho, lig maçları öncesi önemli açıklamalarda bulundu. F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'in geçen sezon attığı gol sayısını öğrenen Marcelinho, vatandaşının 14 gol attığını duyunca, "Demek ki Alex 14 gol attı. Ben bu sezon Trabzonspor formasıyla 20 gol atarım" ifadelerini kullandı. Türkiye'yi tercih etmesinde Hertha Berlin'den takım arkadaşı Yıldıray Baştürk'ün payının büyük olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Trabzonspor'dan ilk teklif aldığımda Yıldıray'a danıştım. Türkiye ve Trabzonspor hakkında olumlu şeyler söyledi. Hiç tereddüt etmeden ve vakit kaybetmeden Trabzonspor'a transfer olmam gerektiğini vurguladı. Onun, Trabzon ve Trabzonspor hakkındaki referansları gelmemde etkili oldu" diye konuştu.
                                TARAFTARDAN ETKİLENDİM

Trabzon'da taraftarlarca çok iyi karşılandığını söyleyen Marcelinho, insanların kendisine çok sıcakkanlı davrandığını belirtti. Brezilyalı yıldız, "Trabzon'da çok fazla kalma şansım olmadı ancak insanları ve şehri çok sevdim. Benimle çok ilgilendiler. Bana söylediklerine göre çok ateşli bir taraftarları var. Bunu şimdiden görebiliyorum. Burada futbol oynamak çok güzel olacak. Bordo-mavili kulüpte başarılı olup, şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunu da bu sezon başaracağız. İyi futbolumla herkesin gönlünde taht kuracağım. Bu camia ve taraftarlar bunu hak ediyor. İyi bir takımız ve sezonu şampiyon tamamlayacağız" dedi. Lazaroni ve Jefferson'un Brezilyalı olduğunu söyleyen Marcelinho, takımda yabancılık çekmeyeceğini sözlerine ekledi.

VE Ailesiyle geldi...

Trabzonspor ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra Almanya'ya giden Marcelinho, dün gece geç saatlerde Trabzon'a geldi. Eşi ve çocuklarıyla birlikte Trabzon'a gelen Brezilyalı yıldız havalimanında yöneticiler tarafından karşılandı. Marcelinho, bugün takımla idmana çıkacak.

(Yeni Şafak)
                                En son Keleşoğlu tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 09:48.
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

Yükleniyor...
                                X