İnternacional'deki Wagner için dandik diyolar. İyi adam diilmiş. Cruzeiro'daki daha iyiymiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Futbol Extra Dergisi'nin ağustos ayı sayısında ropörtajı yer alan İlhan Cavcav, özellikle kendisinin Fenerbahçe Kulübü'nün düşmanı gibi gösterilmesinden şikayet ederken, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a karşı tutum ve davranışlarından ötürü tepkisinin bulunduğunu kaydetti.
Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduğunu kaydeden Cavcav, ''Geçen sezon şampiyonluğu kaybettiyse bunun sebebi ne Daum'dur, ne de futbolculardır. Yegane sebebi Aziz Yıldırım'dır. F.Bahçe'nin nezih taraftarı onu çok sevebilir. Allah herkese Fenerbahçe taraftarı gibi bir taraftar topluluğu nasip etsin, ama arkadaş, kimse onun yüzüne gidip bir şey söylemiyor. Biz Ali Şen'e kızardık. Ali Şen'in dini de, imanı da, Allah'ı da varmış. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bu trenin lokomotifi. Bunlar herkese örnek olacak, Aziz Yıldırım ne yapıyor? 'Federasyonu deviririm, MHK'yı yıkarım, Tahkim Kurulu'nu tanımam'. Olmaz arkadaş. Kulüpler Birliği'nden ayrıldın, sana yakışır mı? Sen bilakis gelecek ve öncülük yapacaksın. Adam herkesin antipatisini kazandı'' dedi.
Fenerbahçe maçı için Aziz Yıldırım'ın kendisine arkadaşlarıyla haber gönderdiğini ve 'Maça gelmesin' dediğini anlatan Cavcav, ''Ben de Aziz Yıldırım'a 'Ankara'daki maça gelmesin' diye haber mi göndereyim? Buyursun gelsin, biz misafirperveriz. Ben onlara da misafirperverliğimizi en iyi şekilde gösteririm. Allah'tan bir aksilik çıkmazsa bu sene İstanbul'daki maça geleceğim. İkinci devre ilk maç, sağ olursam geleceğim tabii'' diye konuştu.
Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik, ''Onu bir şartla affederim. Gençlerbirliği Kulübü Başkanlığından istifa edip Türk futbolundan elini ayağını çekerse'' şeklinde sözleri olduğunu söyleyen Cavcav, ''Kardeşim, sana mı kaldı bu? Sen kimsin ya? Devlet Başkanı mısın'' ifadelerini kullandı.
ARTIK HALUK ULUSOY'U DESTEKLİYORUM
İlhan Cavcav, geride kalan dönemde aralarında sorun yaşanan ve son Futbol Federasyonu seçimlerinde de rakibi Ayhan Bermek'i desteklediği Haluk Ulusoy'u değişmiş bulduğunu söyledi. Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonundaki yeni yönetim kurulunda başarılı isimlerin çalıştığını kaydeden Cavcav, ''Haluk Ulusoy'u fevkalade değişmiş gördüm. Kulüpler Birliği toplantısında da arkadaşlara söyledim. Haluk Ulusoy'a rey vermedim, Ayhan Bermek'i destekledim. Bu tepkim, Haluk Ulusoy'un daha evvel etrafında bulunan bazı insanların yanlışlarından mütevellitti. Bir başkanın bunlara alet olmaması lazımdı, ama oldu. Belki ona göre doğruydu, ancak bize göre yanlış şeyler yapıldı, ancak yeni dönemdeki tutum ve davranışıyla, kulüpler arasındaki dengeli tavırlarıyla şimdi Haluk Ulusoy'u savunuyorum. Artık Haluk Ulusoy'un yanındayım ve onu destekliyorum. Çünkü biz doğru olan insanların yanında oluruz. Bugün önüme sandık koysunlar, oyum kesinlikle Haluk Ulusoy'undur'' şeklinde konuştu. Cavcav, Futbol Federasyonu Eski Başkanı Levent Bıçakcı'yı ise ''Futbola, federasyona ve kulüplere kazandırdığını hiçbir zaman kamuoyuna anlatamamış bir insan'' olarak nitelendirdi.
ŞİKE İDDİALARI DEDİKODU
İtalya'da yaşanan şike skandalının ardından, Türk futbolunda da gündeme gelen şike iddialarıyla ilgili olarak İlhan Cavcav, ''Bunların sadece dedikodudan ibaret olduğunu zannediyorum. Bu yazılanların doğru olduğuna hiç ihtimal vermiyorum'' dedi. Yapılacak soruşturmaların sonuçsuz kalacağını iddia eden Cavcav, şunları söyledi: ''Benim önerim, bugüne kadar olanların hepsinin dosyasını kapatmak ve yeni bir dönem başlatmak ve denilmeli ki, 'Bu saatten sonra yapıldığı, tespit edildiği takdirde şu yaptırımlar uygulanacak'. Bunun adı konulmalı, ama bu Futbol Disiplin Talimatı'yla olmamalı. Bu işin içine girenler gerekirse Yüce Divan'da yargılanmalı. Daha önce de buna benzer şaibeler gündeme geldi, komisyonlar oluşturuldu. Sonuç, yok bir şey. Şimdi illa bunun arkasından bir şey çıksın diye uğraşmanın, hem ülkemize hem futbolumuza bir şey kazandıracağı kanaatinde değilim. Biz Avrupa ne yapıyorsa biz de aynısını yapalım diye bakıyoruz. Bu bana göre Türkiye'de pek işleyen bir kural değil şu an için. Bu işin önüne kanunla geçersiniz. İki tane kulübün canı yanmalı ki öbür taraftaki insanlara örnek olsun. Bugüne kadar bu verildi, alındı. Bu bizim dışımızda olan olaylar, ama mesela 2005-2006 sezonu için samimi olarak ben böyle büyük paraların döndüğü kanaatinde değilim.'' İlhan Cavcav, bir iki sene evveline kadar futbolculara şike tekliflerinin hep geldiğini de belirterek, ''Ama geçen yıl bu konuda hem giden, hem de gelen federasyon teşvik priminin suç olduğunu, verilmesi halinde yaptırım uygulanabileceğini ortaya koyduktan sonra ben hiç kimsenin herhangi birine teşvik verdiği kanaatinde değilim'' derken, kendisinin de 1987 yılında başka bir takımdan para aldıklarını tespit ettiği iki futbolcuyu takımdan uzaklaştırdığını sözlerine ekledi.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildiyönetimle temasa geçebilicek arkadaşlar şu son gelişmeler hakkında bizi bilgilendirsinler bi zahmet..pletikosa ve ismi saklanan dbrezilyalı...nedir son durum...çatlıcaz meraktan ....
hadi beyler ya şu son haberleri alan yok mu .Halil şanlıyı isterim abi walla halil şanlı da ünlü oldu burda.Helal olsun.Ben Pletikosa ile Cruziero lu wagner yada mossoro yu alırsak razıyım ama yıldızsa denilson tabi."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
KAZANMAK İÇİN KAVGA EDER
ALMANYA O'NU KONUŞUYOR
Trabzonspor'un dünya yıldızı futbolcusu Marcelinho, Almanya'daki son günlerinde hem Trabzonspor'u hem de kendini futbolun gündemine taşıdı. Çeşitli televizyonlar, gazeteler, spor dergileri ve internet siteleri, ünlü yıldızın Almanya'dan Trabzonspor'a gidişi ile ilgili yığınla haber, yorum, fotoğraf ve makele yayınladı. Marcelinho'nun kendi ifadelerinin de yar aldığı haberlerde ünlü yıldız ile ilgili ilginç değerlendirmeler yapıldı.
SON İDMANINA ÇIKTI
Marcelinho, Berlin'e ve takımına veda etti. Ve Brezilyalı yıldız son derece ilginç bir uygulama yaparak takımının dünkü idmanına çıktı. Marcelinho, idmanda da çift kale karşılaşmasında yer aldı, bir de golde attı. Marcelinho, Berlin'de Spord.ARD. de adlı internet sitesine yaptığı açıklamada şu ilginç sözü sarfetti.."Kalbimi Berlin'de bırakıyorum. Yüreğimi de Trabzon'da ortaya koyacağım"
GENÇLER UĞURLADI
Marcelinho'yu Berlin'deki son saatlerine ise Hertha Berlinli genç taraftarlar uğurladı. Yaşları 12 ile 17 arasında değişen 300 kişilik gençlerden oluşan Berlinli taraftar, "Seni unutmayacağız kara bela" pankartı ile son idmanda Brezilyalı gölcüye tezahüratlarda bulundu. Trabzonspor'un yeni yıldızının, bu yoğun sevgi selinden gözleri yaşararak sahadan ayrılmak zorunda kaldığı belirtildi
kaynak: karadeniz gazete"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildiilkönce oydu simdi cruzeirodakini istiyormusuz ve vagner love moskovada oynuyor benim bildigim
Yorum
-
İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildivalla eğer öyleyse hemen alsınlar milli takıma çağrılmış cruzeriolu wagner, öteki wagner uzak dursunda bizden djokajdan bir farkı yok
Yorum
-
beyler almanya kupası nı kanal a veriyo maç programı ;bayernin maçı kaçmaz
ALMANYA LİG KUPASI
2 Ağustos Çarşamba (Yarı final)
Saat 21:30 Bayern Münih – Schalke 04
5 Ağustos- saat 19:00 – Final
Werder Bremen – Yarı Final Maçının Galibi
bu arada djokajın ankaradaki forma numarası 9!!!En son champions tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 18:01.
Yorum
-
Galatasaray'ın uzun uğraşlar verdiği ancak transfer edemediği Gravesen'de yeni bir sayfa açıldı. Danimarkalı oyuncu bugünkü toplantıdan sonra satış listesine konuldu.
İNTERNETSPOR'UN ÖZEL HABERİ
Ön libero transferi için uğraşan Galatasaray tekrar Gravesen'e dönebilir. Sarı kırmızılı takım daha önce transfer etmek için uğraştığı Thomas Gravesen, Real Madrid'de yapılan toplantıdan sonra satış listesine konuldu.
Transfer sezonu boyuncu bu oyuncuyla ilgilenen ancak bir türlü transfer etmeyi başaramayan Galatasaray yönetiminin şimdi ne yapacağı merak konusu. Çünkü Real Madrid, Gravesen'i sezon bitmeden elden çıkarmak için hertürlü yolu deneyecek.
ortasahamıza güç katablecek bir yıldız adayı...
Yorum
-
Fatih TEKKE...
BENİM ADIM : FATİH TEKKE
7.5 milyon euro bedelle Zenit'e transfer olarak Rusya futbol tarihinin en pahalı 5. ismi olan milli futbolcu Fatih Tekke Rus basınında manşetlerden düşmüyor. Transferi geniş yankı uyandıran yıldız golcünün Rus Ligi'ne çok şey katacağına inanılıyor.
Rusya'nın günlük spor gazetesi "SPOR"da tam sayfa yer alan Fatih Tekke'nin Rusya'nın en pahalı 5. transferi olduğu yazarken milli futbolcuya övgüler yağdırıldı.
Tekke Rus Ligi'ne çok şey katacak denirken "BENİM ADIM FATİH TEKKE" başlığı ile verilen fotoğrafında "St.Petersburg'un takımı Zenit'te dün ilk idmanina cikan Fatih Tekke kalitesini kısa sürede gösterdi. Tekke forvet hattında Andrey Arşavin ve Aleksandr Kerjakov ile rekabet olusturacak" denildi.
En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 18:11.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İdmanlar iki günlüğüne kapandı
Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni, Kayserispor ve APOEL maçlarının taktiğinin çalışılacak olması nedeniyle antrenmanları iki günlüğüne seyircilere kapattı.
Taraftarlarımız takımımızın saat 10.00'daki antrenmanını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden takip edebilecekler
resmi site
Yorum
-
Haberler
Trabzonspor Dergisi Ağustos sayısı bayilerde!
Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos sayısı yenilenen tasarımıyla bugün piyasa çıktı.
Trabzonspor Dergisi’nin Ağustos Sayısı’nın kapağında yer alan Teknik Direktör Sebastião Lazaroni, Türkiye’ye dönüşünü Bordo-Mavili kulüple yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, taraftarların vereceği desteğin takımın başarısındaki en önemli faktör olacağını vurguladı. Lazaroni, “Onlar 12. adamımız gibi davranmalı. Stadyumda oluşturulacak atmosferle rakiplerimizi baskı altına almalıyız” diye konuştu.
Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman kulübün ekonomik durumuyla ilgili bilgiler verdiği röportajda, kulübe gelir katacak projelerden bahsederek, stadyum konusundaki planları okuyucularla paylaştı ve ekledi: “Bence en büyük proje şampiyonluktur.”
Almanya’nın Oberstaufen kasabasında yapılan 20 günlük hazırlık kampı birbirinden güzel fotoğraflar ve bütün detaylarıyla 27 sayfalık özel kamp günlüğü dosyasında okuyucularımıza ulaşacak.
Ankaragücü’nden büyük çabalar sonucunda transfer edilen golcü futbolcu Umut Bulut, uzun süren transfer hikayesinin perde arkasını, futbolculuk kariyerini ve Trabzonspor’la ulaşmak istediği hedefleri Trabzonspor Dergisi’yle paylaştı. Umut, gerekli şartların oluşması halinde şampiyonluğun kesinlikle hayal olmadığını vurguladı.
İki yıl öncesine kadar 3. Lig ekiplerinden Çorumspor’da futbol hayatını sürdüren Murat Ocak, buradan önce Milli Takım’a daha sonra da Trabzonspor’a uzanan futbol ve özel yaşantısını bu sayıda anlattı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun unutulmaz başkanlarından Hasan Polat, kendisiyle yapılan söyleşide Trabzon sosyal hayatı ve Trabzon’da futbol üzerine görüşlerini dile getirdi.
Ayrıca bu sayıda, “Doğu Karadeniz’de Yaylacılık Geleneği, “Bordo-Mavi Mizah” ve “Teknik adamlığın Da Vinci şifresi” dosyaları yer aldı.
2006-2007 Poster fikstürü de okuyucularımıza armağan olarak sunuldu.
5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle Ağustos sayısıyla da okuyucuların ellerinden düşmeyecek.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Hazırlıklar sürüyor
Takımımız, ligin ilk haftasında Kayserispor’la yapacağı maçın hazırlıklarına bugün çift antrenman yaparak devam etti.
Saat 09.30’da yapılan günün ilk idmanında takımımız, fizik antrenmanı yaptı.
İdmana, sağ ayak tendonunda ödem oluşan Feridun, dün bağırsak enfeksiyonu geçiren Ferhat ve izinli olan yeni transferimiz Marcelinho katılmadılar. PAF Takımla yapılan hazırlık maçında dizine darbe alan Cem ile idman eksiği olan Erdinç ise takımdan ayrı çalıştı.
Takımımız günün ikinci antrenmanında ise Kayserispor ve APOEL maçlarının taktik çalışmalarını yaptı.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum