Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi
      Galatasaray'ın uzun uğraşlar verdiği ancak transfer edemediği Gravesen'de yeni bir sayfa açıldı. Danimarkalı oyuncu bugünkü toplantıdan sonra satış listesine konuldu.

İNTERNETSPOR'UN ÖZEL HABERİ

Ön libero transferi için uğraşan Galatasaray tekrar Gravesen'e dönebilir. Sarı kırmızılı takım daha önce transfer etmek için uğraştığı Thomas Gravesen, Real Madrid'de yapılan toplantıdan sonra satış listesine konuldu.

Transfer sezonu boyuncu bu oyuncuyla ilgilenen ancak bir türlü transfer etmeyi başaramayan Galatasaray yönetiminin şimdi ne yapacağı merak konusu. Çünkü Real Madrid, Gravesen'i sezon bitmeden elden çıkarmak için hertürlü yolu deneyecek.

ortasahamıza güç katablecek bir yıldız adayı...
      +1 tam ben yazacaktim, benden cok yasayacaksin...
      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• umut söyleşi...

UMUT BULUT

Trabzonspor Dergisi: Trabzonspor seni kadrosuna katmak için uzun bir süredir yoğun çaba sarfetti. Transferin neden daha önce gerçekleşmedi?

Umut Bulut: Trabzonspor’un bana olan ilgisi yaklaşık iki yıl öncesine kadar uzanıyor. Ancak, hem o dönemde bonservis bedeli olarak önerilen rakamın düşük olması, hem de Ankaragücü’nün iki yıl üst üste küme düşmeme mücadelesi vermesi transferimin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı. Fakat bu yıl Trabzonspor işi çok ciddi tuttu. Önce kulüpler seviyesinde anlaşma oldu, ben de daha sonra Başkanımız Nuri Albayrak’la şartları netleştirince transferim gerçekleşti.

TS Dergisi: Bu sene Trabzonspor forvet mevkinde önemli oyunculara sahip ve bu pozisyonda büyük bir mücadele yaşanacak gibi gözüküyor. Bu forma savaşının içinde olmak seni tedirgin ediyor mu?

Umut: Kesinlikle çekinmiyorum. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün büyük oyuncuları olması normal. Ama ben de buraya Ankaragücü’nde oynadığım futbolla geldim. Sonuçta hepimiz Trabzonspor’un menfaatleri için çalışacağız. Umarım başarılı oluruz. Ben kendi adıma Trabzonspor’a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım.

TS Dergisi: 22 yıldır şampiyonluğa hasret olan bu seyirci oyuncular üzerinde ister istemez bir baskı kuruyor. Özellikle de takım geçen sezon beklenenden düşük bir performans sergileyince bu baskı daha da arttı. Bu tür bir psikoloji içinde oynayacak olmak sende nasıl duygular uyandırıyor?

Umut: Aslında, ben benzer bir baskıyı farklı bir şekilde Ankaragücü’nde zaten yaşıyordum. Çünkü takım küme düşmeme mücadelesi veriyordu ve taraftarların da bu yolda bizi baskı altına aldığı oluyordu. Belki şampiyonluk beklentisi içinde olan bir takımda oynamadım ve seyircilerin bunun için yarattığı atmosferi tam hissedemedim ama ben taraftarları anlayabiliyorum. Çünkü uzun 22 yıllık bir hasretleri var ve bunun sona ermesini istiyorlar. İşimiz kolay değil ama vereceğimiz mücadeleyle sonunda onları mutlu etmek istiyoruz.

Kaynak: TRABZONSPOR DERGİSİ
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Lazaroni söyleşi...

SEBASTIAO LAZARONİ

TS Dergisi: Trabzonspor’un 23 yıldır şampiyonluk yaşamamış olması teknik ekip ve futbolcular üzerinde büyük bir seyirci baskısı yaratıyor. Siz kendinizi bu baskının içinde hissediyor musunuz?

Lazaroni: Öncelikle ben kendi adıma Trabzonspor’un şampiyonluğu çok çalışacağıma ve elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz verebilirim. Doğal olarak bütün takımların hayali şampiyon olmaktır. Bizim güç olarak da buna hazır olduğumuzu saha içinde göstermemiz gerekiyor. Ligde oynayacağımız her maç bizim için bir final havasında geçecek. Bu noktada seyircilerin bizim sahadaki 12. adamımız olmasını istiyoruz. Açıkçası bizim amacımız mevcut olan bu baskıyı lehimize çevirip hedeflerimize ulaşmak amacında olacağız. Diğer kulüplerin ekonomik durumları daha iyi olabilir, takımlarında teknik kapasitesi daha yüksek oyuncular olabilir ama biz bütün Trabzon şehri olarak gerekli atmosferi yakalayabilirsek o zaman diğer takımlarla savaşabiliriz.

TS Dergisi: Trabzonspor’un son yıllarda Avrupa kupalarında ön eleme turlarında elenmek gibi bir sıkıntısı var. Son iki senede alınan şanssız yenilgiler var. Bu sene de UEFA Kupası’na ikinci ön eleme turundan itibaren katılıyoruz. Geçmiş şanssızlıkların yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?

Lazaroni: Türk futbolu halen hızla gelişmekte. 2002 Dünya Kupası’nı hatırlayacak olursak, orada büyük bir başarı yakaladıktan sonra ülke bir anda hızlı bir düşüş içerisine girdi. Daha alçakgönüllü olunması gerekiyordu. Şimdi öyle olmalıyız. Kalitemizi bilerek ama karşı tarafı da küçümsemeyerek ön eleme turunu geçmemiz gerekiyor.

TS Dergisi: Japonya ve futbol demişken hemen konuyu Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’ya getirelim o zaman. İki Brezilyalı teknik adam iki ezeli rakibin başında. Bu rekabet nasıl geçer, Zico’yu bize nasıl anlatırsınız?

Lazaroni: Zico başta çok iyi bir insan. Kendisi eşine az rastlanır bir futbolcuydu. Onu çok küçük yaştan beri tanıyorum ve çok severim. Onunla aynı ülkede çalışacağım için çok sevinçliyim. Kendisiyle Flamengo’da birlikte çalışmış ve şampiyonluk sevinci yaşamıştık. Bu yüzden Zico beni çok iyi tanır. Biz onla ailece görüşürüz. Saha içinde onu diğer tarafta görmek benim için çok ilginç bir duygu olacak.

Kaynak: TRABZONSPOR DERGİSİ
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• yerel kanallardan hiç haber yok mu?

Yorum

• TTV SPOR HATTI 19:50

yeni arayış 31 yaşında ki minero sol kanat
                sao paulo da oynuyormuş

apoel yakın takibe alınmış, cumartesi lig maçını izlemeye adam gidiyor...

haşim saitoğlu bartez haberini yalanlamış

saffet sancaklının bi gurbetçi önerisi olmuş 1984 doğumlu nec breda takımındamı neymiş 1.80 boy mehmet ali dağ , istanbulspordaymış şuan istanbul kocaeli maçında izlenecekmiş 600bin avro maliyeti varmış

feridunla ahmet şahine bursadan teklif gelmiş takas olarak kaleci vereceklermiş, para verindemişiz, feridunu ayrıca sivas istmiş falan...

fatih tekke rusyda gündemden düşmüyormuş haberle vs. vs.
                En son KuĞu tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 20:00.
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• bu gece Sao paulo'nun maçı var tv8'de . Sabah'a karşı 4.'te
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                    TTV SPOR HATTI 19:50

yeni arayış 31 yaşında ki minero sol kanat
                    sao paulo da oynuyormuş

apoel yakın takibe alınmış, cumartesi lig maçını izlemeye adam gidiyor...

haşim saitoğlu bartez haberini yalanlamış

saffet sancaklının bi gurbetçi önerisi olmuş 1984 doğumlu nec breda takımındamı neymiş 1.80 boy mehmet ali dağ , istanbulspordaymış şuan istanbul kocaeli maçında izlenecekmiş 600bin avro maliyeti varmış

feridunla ahmet şahine bursadan teklif gelmiş takas olarak kaleci vereceklermiş, para verindemişiz, feridunu ayrıca sivas istmiş falan...

fatih tekke rusyda gündemden düşmüyormuş haberle vs. vs.
                    pletikosa dan bahsettiler mi?
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• 2. LİG MAÇLARI D SPOR'DA

2. Lig'de 2006-2007 sezonunda yapılacak maçların yayın hakları, Doğan Grubu'nda

İddia lig maçları yeni kanalda

İddaa Lig (A) da 2006-2007 sezonunda yapılacak maçların yayın hakları, yayın hayatına yeni başlayacak D Spor kanalına verildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, federasyon ile Doğan Medya arasında yapılan anlaşma uyarınca, 2006-2007 futbol sezonunda İddaa Lig (A) yayın haklarının D Spor'a verildiği bildirildi.

Bu arada, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, yarın saat 11.00'de federasyonun Levent'teki merkezinde konuyla ilgili anlaşmayı imzalayacaklar.

internethaber.com
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• hayır
                        bu expres spor haberi oldu halil şanlılı yorumlu falan değil zaten ciddi haber olsa onlar sunardı anlaşılıyo hemen bişe olup olmadığı, programı halil şanlı sunarsa anla ki idaada olsa ciddi birşeyler var

bide tekke klibi yapmışlar
                        sezen aksunun gidiyorum şarkısı eşliğinde golleri ve bazı görüntülerini verdiler insan acayip duygulanıyor adam karşımıza gitti ama bidaha göremeyecekmişiz gibi üzüldük yahu
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• ya arkadaşlar hiç haber yokmu marcelinho gelmedimi?? yav bu adam inşallah bu alışkanlıklarını bırakmıştır......
                          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                          **ARSİNLİ AKREP**
                          **61*77**

Yorum

• 18:00 Sioni 0 2 Levski Sofia Maç Bitti
                            18:00 Spartak Moscow 0 0 Sheriff Maç Bitti
                            19:00 Dynamo Kyiv 3 0 Metalurgs 87'
                            20:00 MyPa 1 1 FC Kobenhavn 42'
                            son durumlar
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 20:43.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• haber galiba yalan benim bildiğim mineiro defansif ortasaha kendi mevkinde süper bi adam hüseyinin yanına bu adam gelirse defansif yönden çok rahatlarız ama asıl ihtiyaç sola onun gelmesi durumunda szymeğe yol görünür defansif olarak baktığımızda szymekten çok daha iyi bu adam

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi
                                ya arkadaşlar hiç haber yokmu marcelinho gelmedimi?? yav bu adam inşallah bu alışkanlıklarını bırakmıştır......
                                Haberler Marcelinho'nun bu gece geleceğini söyledi ama saat vermediler.
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Yükleniyor...
                                X