Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara müjdesi
    Bu sezon yaşadığı uzun sakatlığın ardından toparlanmaya başlayan Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.
    17.05.2007

İyileşmesine rağmen ligin ikinci yarısında zaman zaman yedek kulübesinde oturan ve Fenerbahçe maçında 1 gol atan ancak sahada etkili olamayan Yattara, Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirterek, "Bu sezon sakatlıklar nedeniyle istediğim katkıyı yapamadım. Ancak taraftarlar, beni hâlâ seviyor. Benim de burada bir sorunum yok. Trabzon’da mutluyum" diye konuştu. Öte yandan Gineli yıldızın, ülkesinin 3 Haziran'da Gambiya'da ve 16 Haziran'da da Cezayir'de oynayacağı müsabakalar için milli takıma davet edildiği öğrenildi.

fanatik
    BMN I TRABZON
    7 geliyor 7

Yorum

• Başbakan'dan TFF'ye gönderme...

Başbakan'dan TFF'ye bir cümlelik eleştiri. FB'nin 17. zaferini ilk kutlayan Başbakan Erdoğan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özkök'e verdiği röp'de TFF'yi eleştirdi 17 Mayıs 2007 09:06 Yazı boyutunu büyütmek için

Özkök'ün Hürriyet'teki yazısı
      Yaşar Paşa'yla anlatmamak için birbirimize söz verdik

HİLTON Oteli’nin 8’inci katında Başbakan Tayyip Erdoğan’la sohbet ediyoruz.

Onunla baş başa son defa 2002 seçimlerinden önce AKP Genel Merkezi’nde sohbet etmiştik.

Kafam, son günlerde meydana gelen birçok olayla ilgili sorularla doluydu.

Mesela, Genelkurmay Başkanı ile Dolmabahçe’de 2 saat boyunca neler konuşmuşlardı?

Mesela, Genelkurmay bildirisini nasıl öğrendiği?

BEN İÇERİ GİRERKEN ÜNLÜ BİRİ ÇIKIYORDU
      Otelin büyük dairesine girdiğimde Başbakan biriyle konuşuyordu, o nedenle biraz bekledim.

Ben yanına girerken tanınmış bir şahsiyet çıkıyordu.

Ona adaylık teklifi yapılmış.

Başbakan, sohbetimiz sırasında teklif götürdüğü 20’ye yakın ünlü kişinin adını verdi.

Bu 20 kişi kabul ettiği takdirde AKP, "ciddi bir vitrin değişikliği" yapmış olacak.

Ancak benden bu kişilerin isimlerini yazmamamı rica etti.

Sadece birisi için izin verdi. O da Merrill Lynch danışmanlık şirketinin Londra ofisinden Mehmet Şimşek. Bu kişi daha önce Merkez Bankası için önerilen isimlerden biriydi. Eşi ABD’li ve başı açık.

İKİ DEVLET YETKİLİSİ ARASINDAKİ GÖRÜŞMEYDİ
      Ben de en merak ettiğim sorudan başladım.

Genelkurmay Başkanı ile Dolmabahçe’de ne konuştunuz?

Bu konuda çok spekülasyon yapıldı. Takdir edersiniz ki, iki devlet yetkilisi arasındaki görüşmeydi. Bu konuda konuşmamak üzere söz verdik.

(Başbakan, Genelkurmay bildirisini nasıl öğrendiğini, sonra neler yaptığını anlattı. Ancak bunların yazılmamasını istedi.)

Merak ettiğim ikinci konu, Cumhurbaşkanlığı’na aday olmaktan neden vazgeçtiğiydi?

Beni şaşırtan şu cevabı verdi:
      Başından itibaren bir tek gün dahi, aday olmayı düşünmedim. Benim kafamda üç dönem başbakanlık fikri vardı. Biliyorsunuz bizim tüzüğümüze göre 6 dönemden fazla genel başkanlık yapılamıyor. Bu da 15 yıl ediyor.

Kafanızda kim vardı?
      Yaptırdığımız yoklamalarda birinci olarak benim adım çıkıyordu. İkinci Abdullah Bey, üçüncü olarak da Bülent Bey geliyordu.

Vecdi Gönül ve Beşir Atalay’ın adaylığı hiç söz konusu olmadı mı? Öyleyse bu dedikodular nasıl çıktı?

Tahmin ediyorum şundan: Biz ikinci bir liste yaptık. Orada altı isim koyduk. Herhalde bu listeden dolayı çıktı.

EŞİM VE ÇOCUKLARIM ADAY OLMAMA KARŞIYDI

Aday olmayacağınızı kimseye söylemediniz mi?

- Hayır söylemedim.

Eşinize ve çocuklarınıza bile mi?

Size ilginç bir şeyi açıklayayım. Eşim ve çocuklarıma bile söylemedim.

Ama onlara danıştığınız söylendi.

Evet danıştım. Ama kesinlikle olmayacağımı söylemedim. Ayrıca eşim ve çocuklarım benim aday olmama karşı çıktılar.

Eşinize ne zaman söylediniz?

Bir ilginç ayrıntı daha söyleyeyim. O sabah evden çıkarken eşim kapıda, "Bana hálá söylemeyecek misin" diye sordu. "Söylerim ama ben grupta açıklayıncaya kadar kimseyle paylaşma" dedim.

ABDULLAH BEY’E SON GECE YARISI SÖYLEDİM

Abdullah Bey ne zaman öğrendi?

Son gece. O gece eve giderken kendisiyle konuştum. "Bu işi sen yükleneceksin" dedim.

Tepkisi ne oldu?

Bu sizin hakkınız dedi.

Merak ettiğim bir şey var. Eğer cumhurbaşkanını halkın seçmesini temin edebilirseniz adayınız kim olacak?

Halkın çoğunluğunun oyunu alacak, herkesin tanıdığı birini aday gösteririz.

Halktan seçilebilecek oyu alabilir mi?

Seçilmeyecek bir kişiyi aday gösterebilir miyiz? Kesin seçilir. Karizmasıyla, tecrübesi ve devlet bilgisiyle bunu hak eden bir insan olacak.

Merak edilen konulardan biri de şu: Bülent Arınç’ın bu süreçte etkisi ne oldu?

Sesini çıkarmadı.

Öyleyse niye itirazımı çektim falan gibi çıkışlar yaptı?

(Bu sorunun cevabını alamadım.)

Yaptığınız tayinlerde hep eşi türbanlı adayları seçmeniz eleştiri konusu oldu. Bu konuda bir yanlışlık yaptığınızı düşünüyor musunuz?

Bakın bizim ille de eşi türbanlı birini tayin edeceğiz diye bir politikamız hiçbir zaman olmadı.

BAŞI ZORLA ÖRTTÜRÜLEN VARSA BANA GELSİN

Bir soru: Babası veya eşi başını zorla örttürmek istiyor diye bir kız size gelse, başı açık diye eşi hak ettiği göreve tayin edilmeyen bir kadın gelse onlara sahip çıkar mısınız?

Öyle bir sıkıntısı olan bana gelsin.

Mitinglere toplanan kalabalıkları sosyologlara incelettiniz mi?

Arkadaşlar öyle bir çalışma yapıyor. Görünen o ki, mitinglerde birbirinden farklı gruplar var. Aralarında AKP’ye oy verenler bile var.

Ben bir ankette okudum. Yüzde 2.5’i AKP’ye oy verdiğini söylemiş.

Bize gelen raporda yüzde 6’ya kadar AKP’li olan miting varmış.

YALÇIN DOĞAN, FENER’İ GELİP BENİMLE KONUŞSUN

Fenerbahçe meselesine gelelim. Başkan Aziz Yıldırım’ı arayıp kutlamışsınız.

Nereden duydunuz?

Gazetelerde okudum.

Öyleyse Aziz Bey söylemiş. Bu arada Yaşar Paşa da kutlamış. Bugün fotoğrafını gördüm.

Yalçın Doğan bu kitap için gidip konuşmuş.

Gelip benimle niye konuşmadı? Benim de anlatacaklarım var.

Bu yıl şampiyonluk biraz zor oldu.

Bu Federasyon’la başka ne olabilir?..

hürriyet

Yorum

• bir tc başbakanının söylediği sözlere bakın yakışıyormu bu....

Yorum

• Karadeniz zirvesi!

Bursa maçı öncesi, Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu ve Ziya Doğan bir toplantı yapacak.
          17.05.2007

Zirvede, transfer çalışmaları için start verilmesi gerektiği ve bu konuda kısa sürede sonuca varılması konuşulacak.

Albayrak geliyor
          Trabzonspor'da zorlu Bursaspor karşılaşması öncesi üçlü zirve hazırlığı yapılıyor... Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Bursaspor maçından önce Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan'la transferin ele alınacağı bir toplantı yapacak. Transfer listesini hazırlayacaklarını söyleyen Asbaşkan Sayitoğlu, "Başkanımız, Bursaspor maçı için Trabzon'a gelecek. Hocamızla birlikte görüş alışverişinde bulunacağız ve en kısa zamanda kesin sonuçlara ulaşmaya çalışacağız" dedi.

‘UEFA şansımız var’
          Fenerbahçe maçında alınan beraberliğin artık unutulması gerektiğini ifade eden Sayitoğlu, UEFA Kupası'na katılma şanslarının hâlâ sürdüğünü belirterek, "Ligde şu anda 49 puanla dördüncü sıradayız. UEFA şansımız da devam ediyor. Ve biz bu şansı sonuna kadar zorlayacağız. şansımızı daha da artırmak için kalan son iki maçımız olan Bursaspor ve Ankaraspor karşılaşmalarını kazanıp, rakiplerimiz Galatasaray ve Beşiktaş'ın alacağı sonuçları beklemeye başlayacağız“ açıklamasını yaptı.

Kaynak: Fanatik
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali'yi ikna turu
            Trabzonspor, teklife sıcak bakmayan Ali Bilgin'i ikna etmek için Trabzon doğumlu babasını devreye soktu.

Resmi teklif amadık
            F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Ali Bilgin Antalyaspor'a 170 bin euro'ya imza atmıştı. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker "Bize hiçbir kulüp resmi teklif yapmadı. 4 büyüklerin istediğini hep duyuyoruz. Ali'yi almak isteyen bize gelmek zorunda" açıklamasını yaptı.

Yüzüme bakmadılar!
            ALİ Bilgin'i almak isteyen bordo-mavililer, teklife sıcak bakmayan futbolcuyu ikna etmek için Trabzonlu babasını devreye soktu. Genç futbolcunun "Geçen yıl 200 bin euro'ya gelmek istedim yüzüme bakmadılar. Şimdi ilk planda onlar olamaz" demesi üzerine bordo-mavili yönetim harekete geçti.
            Bu haberleride nerden çıkartıyolar anlamadım kendi ağzından adam dediki TRABZON'luyum ve TRABZONSPOR beni ister klubümlede anlaşırsa sevew seve gelirim diyen adam hakkında yapılan habere bakhaber olsunda ne olursa olsun

Yorum

• Trabzonspor'dan Wederson atağı

Transfer harekâtına hazırlanan bordo-mavililer, Marsilya'nın Kamerunlu futbolcusu Olembe ile ilgilenirken, başkent ekibinde Türk statüsünde forma giyen Gökçek Wederson'u da bitirmeye çalışıyor

Rota Wederson

Transfer harekâtına hazırlanan bordo-mavililer, Marsilya'nın Kamerunlu futbolcusu Olembe ile ilgilenirken, başkent ekibinde Türk statüsünde forma giyen Gökçek Wederson'u da bitirmeye çalışıyor.

Yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacak bir takım oluşturmak isteyen Trabzonspor yönetimi transfere hız verdi. Bordo-mavililerin, Marsilyalı sol kanat oyuncusu Kamerunlu Olembe ile görüşmeleri sürdürürken, Ankarasporlu Wederson'un transferinde büyük yol aldığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin, Türk olan Brezilyalı futbolcu ile görüştüğü ve "Kulübümle anlaşırsanız gelirim" cevabını aldığı öğrenildi.

Pazarlık başlıyor
              Prensipte Gökçek Vederson ile el sıkıştığı belirtilen Trabzonspor, Ankaraspor yönetimi ile temasa geçmeye hazırlanıyor. Gökçek adını alan Wederson için 2.5 milyon dolar bonservis isteyen başkent ekibi ile sıkı pazarlık yapılacak. Trabzonspor'un bonservis fiyatının indirilmesi karşılığında Ankaraspor'a para artı takas önerebileceği de gelen haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ali Koç'a ağır sözler

Trabzonspor'un eski 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıçı açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, Ali Koç'un adamlık olarakta kendisinin geliştirmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'daki görevinden yönetimle görüş ayrılıkları ve yapılan yanlışların tahamül edilemeyevek noktaya geldiği için istifa ettiğini belirterek, "Yönetimde görev aldığım süre içerisinde görüş ayrılıkları ve Trabzonspor'a hizmet noktasında verilen yanlış kararlara koymuş olduğumuz bir tepkidir. Artık yönetimdeki anlaşmazlık tahammül edilemeyecek noktaya geldiği için ve başkanla ters düştükten sonra aynı yerde çalışmanın yararı olmayacağı düşüncesiyle istifa ettim. Sayın başkanın kendisinin tutarsızlığını kabul etmeyerek istifa eden arkadaşları takımı sabote ettiğini ve kalleş olduklarını söyledi. Ve onlarla çalışmayacağını söyledi. Ama toplantı da tam aksine bir tavır gösterdi. Bu durumda arkadaşlar toplantıyı yarıda bırakıp çıktılar" dedi.

Geçen sezon ve bu sezonun başında yapılan yanlışların Trabzonspor'un şampiyon olmasını engellediğini kaydeden Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:
                "Diğer takımların kötü olduğu dönemde Trabzonspor'un da kötü olması yönetimin yaptığı bir hatadır. Bir de bu dönemde başkanın bize takımı sabote ediyor ve kalleşler demesi bizi çok üsmüştür. Hem takımın başarısızlığı hem de başkanın bize bu sözleri sarfetmesi bizi derinden üzmüştür."

ALİ KOÇ'A AĞIR SÖZLER
                İbrahim Hacıosmanoğlu,Ali Koç'un Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra, şu kanıya vardığını belirtti: "Bu arkadaş, genç entellektüel bir arkadaş. Türk futbolunda görev yapaçağını duyduğum zaman Türk futboluna iyi şeyler katacağını düşündüm. Ama Ali Koç'un adamlık olarakta kendisinin geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Demek ki sosyal ve ekonomik gelişmişlik kendisine yetmiyor. Onun yanında adamlğının da gelişmesi gerekiyor. Ligin son dört haftasına 9 puan farkla girmessek bizi şampiyon yapmazlar demişti. Bu dört maçın içinde Trabzonspor'da vardı. Bunun için Trabzonspor'u da zan altında bırakıyordu. Demek ki Trabzonspor'u da bu oyunların içine soktu. Trabzonspor Hiç bir zaman bu tür oyunların içinde olmaz."

Hacıosmanoğlu, deplasmanda oynanan bir Ankaraspor maçında yaşadıklarının ise kendisin şoke ettiğini ifade ederek, "Bu maçta soyunma odasında çocuklar hazırlanıyor. Bende koridorun sahaya çıkış yerindeyim. Fatih Tekke yanımıza geldi. Abi sana karşı saygısızlık olmasın diye ikaz etmedim. Basın sözcüsü gelip bizim arkadaşlarımıza şunu söylüyor; "Siz hoca kalacak diye sanmayın maçı alamamazlık yapmayın, hoca gidecek, bu maçı alın" Bende bunu basın sözcüsü arkadaşımıza soruyorum oda diyor ki, "Motive etmek için söyledim" Daha önce maçı verin gitsin mi diyordun ki, şimdi bu macı alalım diyorsun. Bu zihniyetin Trabzonspor'a hizmet etme ve başarıya getirme şansı yoktur. Ankaraspor maçını alıyoruz. Zaten o maçtan sonra hoca bunları duyuyor. Koridorda hüngür hüngür ağlıyor. Ve bana "Başkanım ben burada çalışamam, Trabzonspor'a hizmet mi edeceğim yoksa arkadan kim beni gammazlayacak onumu takip edeceğim" dedi.

"SUSARAK TRABZONSPOR'A KİMSE HİZMET EDEMEZ"
                İbrahim Hacıosmanoğlu, her türlü argümanları sergileyerek kulübü kendi çıkarlarına alet etmeye çalışanlara karşı dik duruşunun her zaman devam edeceğini belirterek, "Her türlü argümanları sergileyerek, hedeflerine ulaşmak için kullananlara karşı dik duruşumu her zaman göstereceğim. Fenerbahçe'ye karşı da böyle durdum. Susarak bu insanların karşısında mücadele edilmeyeceğini herkesin bilmesi gerektiğini söylüyorum. Susarak Trabzonspor'a kimse hizmet edemez" diye konuştu.

Yönetimin bu tür iğrençlikleri yapan insanlarla yoluna devam etmemesi gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, şu ifadelerde bulundu: "Bana insanlar Türk futbolu ile ilgili insanlar soru soruyorsa, o Trabzonspor'un Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturduğum için değil de, dik duruşum ve tutumumdan kaynaklanıyor. Eğer verdiğiniz cevaplar karşı tarafı tatmin ediyorsa, başkan yardımcısı olarak göreviniz devam eder. Başkan toplantıda herkesin istifasını verdiğini, toplantıya katılmayan üç başkan yardımcılarımızda görevlerinden istifa ettiklerini bize bildirecek dedi. Ama Asbaşkan çıkıyor yarın diyor ki ben görevimden istifa etmedim diye. Benim bütün arkadaşlarım bu konudan rahatsız. Hatta Asbaşkan çıkıyor diyor ki, "Ben kongreye Asbaşkan olarak girdim ve o kongreyi kazandım." Bende diyorum ki sen o kongrede olmasaydın biz daha çok oy alırdık. 6 arkadaşım diyor ki bu altı arkadaşım görevine devam ederse biz etmeyeceğiz. Sayitoğlu varsa ben yokum. Ben bunun dışındayım. Başkanla bir sürtüşmem oldu ve bundan sonra aktif olarak görev almam söz konusu değil. Başkanın vereceği bir karar var, ya anlattığım bu argümanları çevirenlerle yola devam edecek, yada samimi insanlarla yola devam eder. Sayın başkanım eğer o samimi olan insanlarla birlikte yola devam ederse, bu takımın başındaki, hoca ve iskelet kadroyla 11. aydaki kongreyi lider olarak girer ve kongreyi kazanır yoluna devam eder. Eğer bu yapılmazsa o zaman Trabzonspor'un sevdalıların yapması gereken tek bir şey var, eğer Trabzonspor'un bekasını düşünüyorsak, şu anda yönetim kurulundakiler olarak kongre kararı alırsınız. Ya kongre kararı alır samimi olan arkadaşlarla yürürsünüz, yada hocaya güven vermeyen, futbolcuları tedirgin eden insanlarla orada durursunuz. Ben başkanın doğru kararı verecek dirayette olduğunu biliyorum. Başkan o samimi arkadaşlarla beraber hareket ettiği takdirde, bu Trabzonspor camiası ona bir toleransı daha verir. Eğer bu yönetim kurulundakiler Trabzonspor geleceğini düşünüyorsa, bunlar yapılmadığı takdirde kongre kararı alması gerekir."

"DEVAM EDECEĞİM"
                Trabzon halkının Fenerbahçe'nin haklarını değil Trabzonspor'un haklarını savunan bir başkan istediğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Benim yaptığım açıklamalarda başkanı rencide edecek bir şey yoktu. Ancak Başkan çıkıp Fenerbahçe"nin haklarını savunmayı tercih etti. Ben Sivasspor maçı öncesi başkanla bir görüşme yaptım. Ona "Çıkıp gazetecilerin huzurunda seni yüceltmek için istersen, abimsin, büyüğümsün, affedersin gibi açıklamalar yaparım" dedim ve yaptım da. Ama bunu bazı insanlar değişik algılayabiliyor. Benim başkandan hiç bir beklentim yok, olmaz da zaten. Başkan ise yaptığı açıklamada "Ben bir büyük olarak Hacıosmanoğlu" nu affederim ama Trabzonspor"un kurumları affeder mi bilmiyorum" diyor. Ben affedilmesi gereken bir suç işlemedim. Bütün birikimlerimi, işimi, geleceğimi bir yana bırakıp Trabzonspor" un çıkarlarını korumak için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da yönetim kurulu üyesi olsam da olmasam da yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, "Sadece Trabzonspor"un menfaatlerini düşenenlere saygıda kusur etmem. Ancak Trabzonspor'u şahsi çıkarları uğruna kullanan insanların da her zaman karşısında duracağım. Fenerbahçe'nin başkanı bile çıkıp Asbaşkanı'na sahip çıkmazken, sayın Albayrak'ın çıkıp Koç'a neden sahip çıktığının takdiri kamuoyunundur" ifadesini kullandı.
                Fenerbahçe'nin hakemleri etki aldığını belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Fenerbahçeli yöneticiler hakemlere, federasyona, bakanlara ve devlete sağlayarak kendilerinin çok güçlü olduğunu göstermeye çalışıyorlar. Fenerbahçeli yöneticilerin bu tür açıklamalarına fazla tepki gelmeyince sahadaki hakemlerde etki altına giriyor. Bunun örneği İzmir'de oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçında yan hakemin yaptığı bariz hatalardır. Hakem hataları olmasaydı sonuç farklı olurdu."

KONGRE'YE HAZIRLANIYOR
                Hacıosmanoğlu, temenisinin bir an önce kongre olmasının gerektiğini ifade ederek,"Bu yönetimin kendilerini kandırmaktan başka bir şey yapamaz. Yönetimin inşallah akılları başına gelir. Kendilerini düzeltirler ve Trabzonspor'u başarılı yaparlar. Trabzonspor'u kim başarıya taşırsa onu sırtımızda taşırız. Trabzonspor'u başarıya taşıyanın yanında oluruz. Onu sırtımızda taşırız.
                Trabzonspor'un başkanlığına aday olduğunu vurgulayan İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları belirtti: "Benim hedefim Trabzonspor'u kurumlaştırma adına çok daha profesyonel ellere teselim etmek. Ekibimi aylar öncesinden açıklayacağım. Plan ve projelerimizi hazırlayacağız. Çalışmalarımızı sürdüceğiz. Trabzonspor için en iyisi ne ise onu yapmaya çalışacağız. Ve kongreye böyle gireceğiz. Trabzonspor'u olması gereken yere taşıyacağız. Trabzonspor'da şampiyonluk özlemi camianın aile konumuna geldiği zaman son bulacak. Başarının olduğu yerde profesyonellik vardır. Trabzonspor, uzun vadeli çalışmanın sonunda şampiyonluğu yakalacaktır. Bana başkanlık için bir çok destek geliyor. Benimle açalışmak isteyen bir çok işadamı var. Bunlardan bazıları Trabzonlu olmayıpta başka bir memleketli olanlarda var. Trabzonspor'un başarılı olması için bir aileye ihtiyacı var. Ama Trabzonspor'da bir aile yok bunun için başarı gelmiyor. Ama aile olduğu zaman başarının geleceğinden eminim."

17.05.2007
                Kaynak : DHA

Yorum

• TRABZON'DA IÇ TAARRUZ!

Yönetim, hem gidecekler hem de sözleşme uzatılacaklar ile masaya oturacak...

İç transferde başta Hüseyin ve Yattara ile sözleşmesi bitecek 7 oyuncu ile görüşülecek... Jefferson, Musampa, M.Keçeli ve Ö.Rıza satılacak, Ufukhan ve Cem kiraya verilecek

UZATMA TEKLİFİ
                  Trabzonspor'da yönetim içerde de sezon sonu hareketlilik yaşayacak. Dış transfer için çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, diğer taraftan da iç transferde sözleşmesini uzatmak istediği oyuncular ve gönderilmesi düşünülen isimlerle masaya oturacak. Yönetim, iç transferde başta Hüseyin ve Yattara olmak üzere Çağdaş, Musa, Celaleddin, Ersen ve Ceyhun ile görüşecek. Yönetim bu oyuncuların sözleşmelerini 1 veya 2 yıl uzatmak istiyor.

GENÇLER KİRAYA
                  Trabzonspor'da yönetim, Teknik Patron Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda yabancılardan Jefferson ve Musampa ile yerlilerden Mustafa Keçeli ve Ömer Rıza'yı satma düşüncesinde olduğu, gençlerden Ufukhan ve Cem Demir'in kiraya verileceği ifade edildi. Kiralık olarak gönderilen Tayfun ve Ergin Keleş ile ilgili kararın ise sezon başı kampından sonra verileceği ifade edildi.

Yorum

• Sayitoğlu:1 yabancı alacağız

Trabzon Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, transferi haziran sonuna kadar bitireceklerini belirterek, "Tek yabancı transferi yapacağız" diye konuştu. Sayitoğlu, "Jun ve Djokaj'ın takıma geri döneceğini düşünürsek, 2 oyuncu göndereceğiz. Böylece 1 yabancı alacağız" dedi.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ortalık toz duman

Ligin sonu yaklaştıkça Trabzon'da tansiyon giderek yükseliyor. Geçtiğimiz haftadan itibaren başkan Nuri Albayrak'a yüklenmeye başlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, eleştirilerin dozunu gün geçtikçe yükseltiyor. Bordo-mavili kulübün eski 2. başkanı'nın iddiaları yenilir yutulur cinsten değil. Ama ne gariptir ki ne başkan Nuri Albayrak'tan ne de iddiaların muhataplarında "çıt yok." Başkan Albayrak'ın suçlamalar karşısında suçsuz kalması doğal. Çünkü onu başkanlığı ikna eden ve kongre sürecinde en büyük desteği veren İbrahim Hacıosmanoğlu'ydu. Ama Albayrak göreve geldikten sonra Hacıosmanoğlu'nu hep yalnız bıraktı. Şimdi belki de bunun ezikliğini yaşıyor ve sessiz kalmayı yeğliyor. Tabii ki tüm bu olan biten en fazla profesyonel takımı etkiliyor. Ligin bitmesine 10 gün kala bırakın transferi yeni sezonun kamp programı bile netleştirilmiş değil. Yönetim kurulu birçok konuda olduğu gibi Ziya Doğan konusunda da ikiye bölünmüş durumda. Aslında asbaşkan Sayitoğlu'nun başını çektiği grup, Doğan'ı istemiyor. Zaten Hacıosmanoğlu'nun en ağır eleştirileri de bu noktada.

Lazaroni olayı unutulmadı
                      Ancak 6 yöneticinin istifa etmesinden sonra dengeler büyük ölçüde değişti. Böyle bir ortamda hocayı göndermek ve yeni hoca arayışına girmek yönetimin sonunu getirebilir. Hele 'Lazaroni fiyaskosu' henüz tüm tazeliğiyle hafızalardaki yerini korurken. Durum böyle olunca gelecek sezonun planlarını yapmak da bir başka bahara kalıyor. Kalıp kalmayacağı belli olmayan Ziya Doğan da işi ağırdan alıyor. Transferde ise deyim yerindeyse yaprak kımıldamıyor. Geçen yıldan sarkan Samsunsporlu Adnan'ın transferi hariç izlenen oyuncu bile yok. İkinci yarıda bu noktada hiçbir çalışma yapmayan bordo-mavili yönetim yine 'son dakika'da göz boyama amacıyla transferler yapacak gibi. Dolayısıyla önümüzdeki sezonun da bugünden kaybedilme riski var. Aslında neredeyse yarısı görevi bırakmış yönetimin yapması gereken şey en kısa zamanda kongreye giderek en azından güven tazelemek. Ama bunu yapmak hiç akıllarına gelmiyor nedense.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• LİSTE KABARIK

TRABZONSPOR, TRANSFER HAREKATINI İSVEÇ VE DANİMARKA’DAN BAŞLATTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan şampiyon olacak kadronun temelini attıklarını söyledi yapılacak 4 kaliteli takviyeyle mutlu sona ulaşacaklarını iddia etti.

4 MEVKİDE SORUN VAR

Trabzonspor da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Doğan, asistanlarını geçtiğimiz hafta sonu İsveç ve Danimarka’ya yolladı. Teknik Direktör Ziya Doğan kaleci Jefferson ve Musampa nın gönderilmesini istedi. Doğan bu oyuncuların yerine öncelikli olarak biri kaleci olmak üzere sağ kenar, orta saha,sol açık ve santrafor almayı planlıyor. Samsunspor dan transfer edilen Adnan Güngör ve Kayserispor dan dönecek olan Tayfun Cora takımın gücüne güç katacak.

YATTARA YILDIZ OLACAK

Teknik Direktör Ziya Doğan elinde çok iyi bir kadronun olduğuna vurgu yaparak özellikle Yattarayı kendisinin yetiştirdiğini ve önümüzdeki sezon Gineli oyuncuyu Dünya yıldızı yapmak istediğini söyledi. Yattara nın sıfırdan iyi bir kamp geçirmesiyle çok iyi duruma geleceğine inandığını belirten Doğan “Gelecek sezon herkes Yattara dan söz edecek”dedi. Doğan,Trabzonspor’u şampiyon yaparak bırakacağının da altını çizdi.

Taka
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 11:31.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Sayitoğlu, ''Takımda ölçüleri koruyacağız. Bir kere takım üzerinde bir ücret transfer edeceğimiz hiçbir oyuncuya vermeyeceğiz'' dedi.

Geçen sezon Marcelinho'ya bonservis bedeli olarak fazla ücret verdiklerini dile getiren Sayitoğlu, ''Ancak bu bonservis bedelini sayın başkan kendisi ödemişti. Bu futbolcunun kulübe maliyetine baktığımızda düşüktü. Ne olursa olsun bizim alacağımız oyuncu maliyeti içerdeki oyuncuların üzerinde olmaz. Çok yüksek maliyetli bir oyuncu alıp katarsanız o zaman içerdeki mevcut sözleşmesi devam eden oyuncuların bir rahatsızlığı ortaya çıkar. O zaman yeniden yapılanma olur ki bu da doğru bir yöntem olmaz'' diye konuştu.

''HEDEF ÖZLEMİ GİDERMEK''
                          Sayitoğlu, Trabzonspor'un başarısı için her şeyi yapmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:
                          ''Trabzonspor'un hedefi 23-24 yıldır şampiyonluk özlemini gidermek. Onun için en iyi ve en doğruları yapmaya çalışıyoruz. Bütün amacımız bir birliktelikle beraber hocanın istediği oyuncuları da nokta olarak yerine koyarak sezona çok iyi başlayıp, sezonu çok iyi yerde bitirmek, bütün hedef bu. Ama bu bir vaat değil, düşünce. Şampiyonlukta birçok etken var. Hem saha içi hem saha dışı. 11 aylık bir maraton. 11 aylık maratonda birçok etkenler var. Bu 11 ayda motivasyonu, organizasyonu en üst seviyede tutmak gerekli.''

TRANSFER KOMİTESİ KURULUYOR
                          Öte yandan, Trabzonspor'da hafta sonuna kadar yönetim kurulu içerisinden transfer komitesi kurulacağı bildirildi.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın yarın Trabzon'a geleceği ve yapılacak toplantıda transfer komitesinin oluşturulacağı kaydedildi.
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• YATTARA YILDIZ OLACAK

Teknik Direktör Ziya Doğan elinde çok iyi bir kadronun olduğuna vurgu yaparak özellikle Yattarayı kendisinin yetiştirdiğini ve önümüzdeki sezon Gineli oyuncuyu Dünya yıldızı yapmak istediğini söyledi. Yattara nın sıfırdan iyi bir kamp geçirmesiyle çok iyi duruma geleceğine inandığını belirten Doğan “Gelecek sezon herkes Yattara dan söz edecek”dedi. Doğan,Trabzonspor’u şampiyon yaparak bırakacağının da altını çizdi.

görüyosunuz değilmi sahiplenmeyi...
                            komik adam, kaprisli adam..( adammı dedim!)
                            yattaryı ben yetiştirdim diyo ve seneye herkes onu konuşacak diyo..
                            acaba konuşmalar niye yedek kaldığı üzerine olmasın!
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• 19 MAYISTAN SONRA

Trabzonspor, transferde zirvenin ardından atağa kalkacak...

ALBAYRAK GELİYOR

Trabzonspor'da transfer taarruzu zirveden sonra başlıyor. Trabzon'a yarın gelecek olan Başkan Nuri Albayrak'ın da katılacağı toplantıda Teknik Patron Ziya Doğan'ın yönetime transfer raporunu sunacağı belirtildi. Zirvede transferdeki öncelikler belirlendikten sonra Bordo-Mavili yönetim, gelecek hafta belirlediği isimler için girişimlerini hızlandıracak.

DIŞARISI SONRA

Trabzonspor'un transferde öncelikle yurt içine yöneleceği belirtildi. Samsunsporlu Adnan'ı bitiren Yönetim, yurt içinde listesinde bulunan Ankarasporlu Wederson, Sakaryasporlu Martinez, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan Yaman, G.Birliği'nden Mehmet Çakır ile Kayserisporlu Gökhan için girişimlerini hızlandıracak.

Karadeniz

Yorum

• HAYIRLISI OLSUN

Miraç ÖZAĞCI
                                mirac.ozagci@karadenizgazete.com.tr

Beklenen oldu.
                                Trabzonspor yönetiminden 6 yönetici istifa etti.
                                Bu istifalardan sonra, herhalde Trabzonspora bahar gelmiştir!
                                Artık kavgalar, çekişmeler, yetki kargaşası son bulmuştur.
                                Öyle görülüyor ki, Trabzonsporda bundan sonra her şey güllük gülistanlık olacak.
                                Demek ki sıkıntı yaratan giden yöneticilermiş.
                                Biz yine de hayırlısı olsun diyoruz.
                                Devam edecek olanlardan da kulübü başarıya taşımalarını bekliyoruz.
                                Ama şunu da hatırlamadan edemiyoruz:
                                Görünen köy kılavuz istemez.

NASIL BİRLİKTELİK

Başkan Albayrakın açıklamalarını okudukça insanın kahrolası geliyor.
                                Bir insan bu kadar ikilem içerisinde olabilir mi.
                                Başkan Albayrakın söylemleriyle eylemleri maalesef birbirleriyle örtüşmüyor.
                                Sayın Albayrak, birliktelikten bahsediyor, başarının anahtarının birliktelik olduğunu söylüyor.
                                Vallahi ben Trabzonsporda şu an birliktelik adına hiçbir şey göremedim, göremiyorum.
                                Gören varsa beri gelsin!
                                Birlikteliği görmek için de gözlerimizi dört açıyoruz, belki bu birliktelik uzaktadır diye de dürbün kullanıyoruz ama yine de birlik adına bir şey göremiyoruz.
                                Yönetim kopmuş, darmadağın olmuş, başkan ise hala birliktelikten bahsediyor.
                                Helal olsun abi!
                                Sayın Albayrak hangi birliktelikten bahsediyor, onu da anlamış değilim.
                                Albayrak, kurul başkanlarıyla yapmış olduğu birliktelikten bahsediyorsa burası tamam, buna kimsenin bir şey dediği yok; ama yönetim kurulunun birlikteliğinden bahsediyorsa buna söylenecek çok şey var.

KALMALI

Gökdeniz kalmalıdır, diye söyleniyor.
                                Elbette Gökdeniz kalmalı, bunu anlamak için de kahin olmak gerekmiyor.
                                Gökdenizden başka neyiniz var ki?
                                İsterseniz de veriniz.
                                Fatihi verdiğiniz gibi...
                                Gökdenizin verilişinden gelen parayla da transferleri kurtarırsınız.
                                Gökdenizin verilişine bizler de oldu da bitti maşallah deriz, sizlere de alkış tutarız.
                                Neyse Trabzonsporu küçülttüğünüz kadar küçülttünüz.
                                Elinizde bir Gökdeniz kaldı, ne olacak onu da verin, sonra da Trabzonspora derin bir nefes aldırıp oksijen çadırına sokun! Ondan sonra da yavaş yavaş yok olmasını seyredin.
                                Bundan başka yapacak olduğunuz bir şey var mı?
                                Varsa söyleyin, onları da yazalım!

ANGARYA

Sözlükteki anlamı, bir kimseye veya topluluğa zorla, ücretsiz yaptırılan iş.
                                Trabzonspor kulübünde istifa eden yöneticilerden Serhat Akçayın bir açıklaması oldu:
                                "Yaptığımız toplantılar angaryaydı. Her şeyi biz de dışardan veya basından öğreniyorduk." Akçayın yaptığı bu açıklama bana göre yönetimde yaşanan her şeyi apaçık ortaya koymakta.

Baksanıza yöneticiler bile Trabzonsporda olup bitenleri basından öğreniyormuş.
                                Ben yapılan bu açıklamaları anlamakta zorluk çekiyorum.
                                Biri bize bunları anlatmalı. Ne o, bu zamana kadar yönetim toplantılarında Ali Cengiz oyunu mu oynandı?
                                Bu gidişle ne tarihi açıklamalara daha şahit olacağız!
                                Allah Trabzonspor'un sonunu hayır etsin demekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
                                Yoksa angarya devam ki o zaman vay Trabzonspor'un haline!

KUTLUYORUM

Önce inanacaksın.
                                Sonra yüreğini koyacaksın.
                                Sonra da çıkıp oynayacaksın.
                                Çok iyi hatırlıyorum, Araklıspor sezon başında önemli sıkıntılar içindeydi.
                                Zar zor bir yönetim oluşturdular.
                                Ekonomik sorunlar hat safhadaydı.
                                Evet, Araklıspor önce inanıp birlikteliği sağladı, sonra da sahaya çıkıp yürekleriyle oynadılar. Ve sonunda mutlu sona ulaştılar.
                                Yukarıda yazıdıklarım Değirmenderespor için de geçerli. Değirmenderespor da aynı süreçten geçti. Takımına inanıp güvenen Başkan Serkan Kılıç, bütün zorluklara rağmen yılmadı, bıkmadı. Final maçlarından sonra da Değirmenderespor'u 2 B?ye taşımayı başardı.
                                İki takımımızı da yürekten kutluyorum, başarıların devamını diliyorum. Bu arada, darısı diğer temsilcimiz Ofsporun başına, diyorum.
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 11:35.

Yorum

Yükleniyor...
                                X