Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stepanov dönmüyor

Trabzonsporun başarılı savunma oyuncusu Milan Stepanov’un ülkesinden dönmeyerek Avrupa’da bir takıma transfer olmak için menajerlerine talimat verdiği öğrenildi. Ara transferde Erdinç’in geri dönmesi, Risp’in transfer edilmesi ile savunmada büyük rekabete gidilirken gelecek sezon oynamama sıkıntısı çekme korkusu ile Stepanov’un böyle bir tarar aldığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin ve Ziya Doganın da bu transfere onay verdiği belirtildi.Ziya Doganla Stephanovun yıldızı barışmamıştı.
    15.05.2007
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Yattara'ya milli takım daveti

Kulübümüz sporcularından İbrahima Yattara'ya milli takımdan davet geldi.

Gine Futbol Federasyonu’ndan kulübümüze gönderilen yazıyla Yattara, Gine Milli Futbol takımının 03 Haziran 2007 tarihinde Gambiya’da ve 16 Haziran 2007 Cezayir’de oynayacağı müsabakalar için kadroya çağrıldı.

Buna göre Gine Milli Takımı iki bölüm halinde kamp yapacak. Bu kampların ilki 28 Mayıs 2007'de Conarky'de, ikicisi 07 Haziran 2007 tarihinde Plan De Cuques'de başlayacak ve 17 Haziran 2007 tarihinde Cezayir’de oynanacak maçtan sonra tamamlanacak.

Bu arada oyunculara Conakry’de 04-05-06 Haziran 2007 tarihleri arasında dinlenme izni verilecek.

Yorum

• Albayrak İstifa Etti

Mustafa Karaalioğlu'nun YeniŞafak'tan istifa ederek Star Gazetesi ve haber kanalı 24'ün başına tam yetkili Medya Grup Başkanı olarak getirilmesinin ardından Star ve 24'ün ünlü bir yöneticisi istifa yolunu seçti.

Mustafa Karaalioğlu Yenişafak'tan istifa etti. Karaalioğlu Star gazetesi ve haber kanalı 24'ün yeni Medya Grup Başkanı oldu.Karaalioğlu'nun Albayraklar'ın ricası üzerine gazeteden kimseyi götürmeyeceği öğrenildi.

SERHAT ALBAYRAK GİTTİ

Öte yandan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü ve Yeni Şafak gazetesinin eski yazarı Sadık Albayrak'ın büyük oğlu,Star gazetesi ve 24'ün CEO'su olan Serhat Albayrak bu gelişmeler üzerine istifa etti.

Halen Star Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliği görevini yürüten Ahmet Kekeç de köşe yazılarına başladı.Kekeç'in de Mustafa Karaalioğlu'nun gelmesi üzerine genel yayın yönetmenliği görevinden ayrılacağı öğrenildi.

Medyaradar

Yorum

• KİKİ MUSAMPA

Trabzonspor'a transfer olmadan önce Avrupa'nın köklü kulüplerinde forma giyen Kiki Musampa'nın kariyeri şöyle:
          "1994-97 sezonunda Ajax'ta 42 maçta 6 gol, 1997-99 sezonunda Bordeaux'ta 33 maçta 5 gol, 1999-2003 sezonunda Malaga'da 96 maçta 22 gol, 2003-04 sezonunda Athletico Madrid'de 34 maçta 2 gol, 2005-06 sezonunda Manchester City'de 41 maçta 3 gol"

Trabzonspor'umuza sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Kimi Musampa, Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra çalışmalarını yalnız sürdürüyor.

Antalyaspor maçı öncesinde disiplinsiz hareketleri gerekçesiyle Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kiki Musampa, bu sezon Bordo-mavili forma altında ligde 14 maçta forma şansı buldu. Bu maçlarda sadece bir kez 90 dakika sahada kalabilen Hollandalı oyuncu, Fortis Türkiye Kupası'nda ise biri ilk 11'de olmak üzere 3 maçta sahaya çıktı. Lig maçlarında toplam 393 dakika sahada kalan Musampa, kupa maçlarında ise 138 dakika forma giyebildi.

Avrupa'nın ünlü kulüplerinde yaptığı kariyer nedeniyle sezon başında büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer olan ve 1 Milyon Euro'ya alınan oyuncu, böylece Bordo-mavili formayı 531 dakika giyebildi.Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Kiki Musampa, Antalyaspor maçı öncesinde disiplinsiz davranışları sebebiyle de kadro dışı bırakıldı ve bir anlamda takımdaki sonunu da hazırlamış oldu. Musampa, kadro dışı kaldıktan sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yalnız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'umuzun Hollandalı Oyuncusu kiki musampa kadro dışı kaldıktan sonra ilk röportajını www.tsmedya.com basın ve halkla ilişkiler müdürümüz Emre Yurtsever'e verdi.

EMRE:TRABZONSPORA GELİRKEN ŞEHRİ NE KADAR TANIYODUN

KİKİ:Biraz araştırma yaptım şehir ve klüp hakkında Trabzonsporun başarılarla dolu tarihi beni etkiledi ama halkın futbola aşırı düşkünlüğü beni şaşırtmıştı.

EMRE:TAKIMIN BU YILKİ PERFORMANSINI NASIL BULUYORSUN

KİKİ:Çok kaliteli kadromuz vardı.Ancak baya şansızlıklar yaşadık.Bu kadronun bu halde olması çok tuhaf hoca değişiklikleri falan takıma yaramadı gibi,her gelen hoca kendi mantalitesini oturtmaya çalıştı ama faydalı olunamadı gözüküyor.

EMREE OLDU ANTALYA'DA NEDEN KADRO DIŞI KALDIN

KİKİ:Ya aslında bişey olmadı ama sadece ipi kesmek için bekleniyodu orda koptu işte sadece gülüyorum ben ne olduğunu anlamadım.

EMRE:HOCA İLE HİÇ GÖRÜŞTÜN'MÜ

KİKİ:Hayır hiç konuşmam olmadı zaten bana bişe diyeceği zaman yardımcı hocayı yanıma göndererek eliyle git şunu şunu de diyerek anlatıldı bana ne yapacağım.

EMREASIL YANİ

KİKİ:Ya aslında bişey demeye gerek yok amatörce davranışlar bunlar çok komik geliyo bana eğer bi problem varsa ikili görüşülür çözülür ama bu şekilde olmaz.

EMRE:HACIOSMANOĞLU İLE SAYİTOĞLU ARASINDAKİ PROBLEM SENİ ETKİLEDİMİ

KİKİ:Ya bu klüp'te çok amatörce davranışlar var klüp çok amatör bi şekilde yönetiliyor.Olabilir ama bana yansıması zaten halim ortada...

EMRE:HALA OTEL'DE YAŞIYON AİLENLE BİRLİKTE NEDEN EV VERİLMEDİ

KİKİ:Evet sözleşmemde vardı bir ev tahsil edileceği ama olmadı verilmedi bana hala otelde yaşıyorum ve beni bu çok üzüyor Marcelinho gittikten sonra onun evi bana verirlir diye düşündüm ama Risp'e vermeyi uygun gördüler.

EMREEZON SONU DURUMUM HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜMÜ

KİKİ:Şu anda herhangi bişey yok ben çalışmalarıma tek başıma devam ediyorum burada 2 yıllık daha mukavelem var sezon sonu oturup konuşuruz dediğim gibi 2 yıllık mukavelem devam ediyo.

EMRE:EĞER AYRILIRSAN EN ÇOK NEYİ ÖZLİCEKSİN

KİKİ:Heralde en fazla yemeklerini özliyeceğim buranın çok güzel yapıyolar ve taraftarların çılgınlığını çok seviyolar futbol hayat futbol gibi bişey burda.

EMRE:KEŞKE DEDİĞİN DÖNEM OLDUMU HİÇ

KİKİ:Belki de hayatımda yaptığım en büyük hata Trabzonspora gelmekti.Hiç böyle bi duruma düşmemiştim böyle kötü olmamıştım hiç bişey ortaya koymadan burdan gitmek beni çok üzüyor.Gerçek Musampanın kim olduğunu çok fazla göstermek istiyorum çünkü taraftarın benden beklentisi olduğunu biliyorum.

EMRE:BİRÇOK YILDIZ GELDİ BURAYA NEDEN SENDE PROBLEM OLDU

KİKİ:İlk geldiğimde biraz kondisyon eksiğim vardı ama ondan sonra kendimi toparladım ve tam kıvamıma geldikten sonra oynatılmamak beni yaraladı bi çocuk muamelesi gördüm burda hep ikinci planda tutuldum.

EMREON OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSİN

KİKİ:Bütün taraftarlara gerçek Musampayı göstermek istiyorum onlarda beni görmek istediklerini biliyorum,sizede başarılarınızın devamını diliyorum.
          EMRE:TEŞEKKÜRLER

Haber:Emre YURTSEVER / Güngör KAYA

Yorum

• Haberler
            Kiki Musampa’dan açıklama
            Kulübümüz sporcularından Kiki Musampa bazı basın yayın organlarında kendisiyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Hiç bir gazeteciyle şu andaki durumuyla ilgili görüşmediğini kaydeden Musampa, “Medyada hakkımda bir çok asılsız haber çıkıyor. Ben şu anda verilen karara saygılı bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Kulübe ekonomik yönde bir dayatma içerisinde bulunduğum yönündeki ifadeler doğru değildir” dedi.
            16.05.2007 15:10:00

Yorum

• Yeni sezon hazırlık programı belli oldu
              Takımımızın yeni sezon hazırlık programı belli oldu. Buna göre 28 Mayıs tarihinde izne ayrılacak olan takımımız yeni sezon hazırlıklarına 29-30 Haziran’da yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından 1 Temmuz’da Gerede’de başlayacak.

16-17 Temmuz tarihlerinde izin yapacak olan ekibimizin yurtdışı kampı ise 18 Temmuz- 1 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Futbolcularımız 2 ve 3 Ağustos’ta izin yaptıktan sonra 4 Ağustos’da bu kez Trabzon’da çalışmalarına devam edecekler.

Takımımızın müsabaka programı ise Avrupa kupalarında çekilecek kuralara göre netlik kazanacak.

Yorum

• MERHABA TRABZON!:.....

vatani görevimi yerine getirdim ve TRABZONUMA GELDİM!....

sizlerle olmayı ne kadar özlemişim!... Trabzonsporumu ve Trabzonu !...

Herkese Merhaba!...

Merhaba Trabzon'um!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• BMN ANKARA!!! Bize yine Gerede yolu göründü...
                  HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• müjdesiTrabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu taraftarlara transfer sözü verdi.16 Mayıs 2007 16:01Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, gelecek ay sonuna kadar transferleri bitireceklerini söyledi. Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Haziran sonuna kadar transferleri bitireceğiz" dedi.

Trabzonspor'un önünde UEFA ve İntertoto Kupası hedeflerinin bulunduğunu ve bu kupaların hangisine katılıp katılmayacaklarının önlerindeki programı netleştireceğini ifade eden Sayitoğlu, "Eğer İntertoto Kupası'na katılırsak 7-8 Temmuzda bu kupadaki ilk maç var. Futbolcular, 10 gün tatil yapar yapamaz. Hazırlıklara hemen başlamak zorunda kalacağız. Böyle olursa İntertoto hazırlıklarına transferleri hemen yetiştiremeyiz. Ama UEFA Kupası olursa, 25 Haziranda toplanacağız ve bu tarihe kadar transferleri buna göre bitireceğiz" dedi.

Sayitoğlu, UEFA Kupası'na katılmalarının zor gibi gözüktüğünü ifade ederek, şöyle konuştu: "Biz 2 maçı kazansak da diğer maçların durumu önemli. Beşiktaş'ın 3. olması halinde UEFA Kupası'na katılacağız. UEFA Kupası'na katılmak bizim elimizde değil. Onun için zor gözüküyor, ancak gerçekleşmez diye de bir durum yok. Son 2 hafta da kazanıp bekleyeceğiz."

"ADNAN TAMAM, GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BAŞKA OYUNCULAR VAR"

Asbaşkan Sayitoğlu, Samsunsporlu Adnan'ın transferinin bittiğini belirterek, "Adnan, 1 Hazirandan sonra Trabzonspor'da forma giyebilir. Bunun haricinde ikili görüşmeler yaptığımız oyuncular var. Görüştüğümüz oyuncular içerisinde bonservis bedeli olanlar var. Bunları netleştirmek için çalışmalar sürüyor. Bugün, yarın hocamızla bir araya geleceğiz. Oyuncu transferiyle ilgili bilgi alış verişi yapacağız ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili konuşacağız" diye konuştu.

"HÜSEYİN DÖRT DÖRTLÜK BİR KAPTAN"

Sayitoğlu, takım kaptanı Hüseyin'in dört dörtlük bir kaptan olduğunu ifade ederek, "Çok iyi bir kaptan. Fatih'i aratmıyor. Oyunuyla da Trabzonspor'a katkı yapıyor. Hüseyin, kaptanlık anlamında liderlik anlamında Fatih'in boşluğunu doldurdu" dedi.

Kaptan Hüseyin ve Gökdeniz ile ilgili çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını kaydeden Sayitoğlu, şöyle konuştu: "Bu oyuncular konusunda kulübe bir müracaat söz konusu değil. Olma şansı da yok. Biz de başarı bekliyorsak Trabzonspor'dan kaliteli bir oyuncuyu bırakmak gibi bir düşüncemiz olamaz, ama şartlar ileride ne getirir onu bilemem."

"DOĞAN İLE SORUN YOK"

Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan ile bir sorunlarının bulunmadığını yenileyerek, "Ziya Doğan, sözleşmesi süren bir teknik adam. 1 yıl daha sözleşmesi var. Devam etmeme gibi bir durum söz konusu değil" dedi. Ligin ikinci yarısında hocasıyla, futbolcusuyla başarılı bir Trabzonspor'un olduğunu kaydeden Sayitoğlu, "İkinci yarının en büyük handikabı kupadan elenmek oldu. Başarılı bir ikinci yarı geçirdik. Futbolda hep yeneceksiniz diye bir şey yok" diye konuştu.

YABANCI OYUNCULAR

Sayitoğlu, başka takımlarda kiralık oynayan oyuncuları Tomas Jun ve Djokaj'ın gelecek sezon başında takıma döndükleri taktirde bir yabancı oyuncunun fazla olacağını belirterek, "Sezon sonunda 2 yabancı oyuncu gelirse yabancı sayımız 7 olacak. 2 oyuncu göndereceğiz ki 1 yabancı transferi yapabilelim" dedi.

Sayitoğlu, şu anda Stepanov veya başka bir futbolcuları hakkında kulübe gelen bir teklif olmadığını belirtti. Musampa'nın sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldığını ifade eden Sayitoğlu, "Ondan sonraki durumu da Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda belli olacak" diye konuştu.

sahtekarlar konuşmaya başladılar yine
                    adnan ne büyük transfer ya bravoooooo kesin şampiyonuz )) utanmadan da söylüyorlar ya

Yorum

• ya gidin artık biz sizi hiç bir koşulda istemiyoruz

Yorum

• [: "Bu oyuncular konusunda kulübe bir müracaat söz konusu değil. Olma şansı da yok. Biz de başarı bekliyorsak Trabzonspor'dan kaliteli bir oyuncuyu bırakmak gibi bir düşüncemiz olamaz, ama şartlar ileride ne getirir onu bilemem."

....be şereften mahrum insanlar ......

.....peki bunu diyen adama sormazlarmı ....fatihi o zaman niye sattınız diye...

....kendinizi satsaydınız üstün yetenekli yönetici olarak daha çok faydanız olurdu.....

.......kaliteli oyuncuyu brakmazlarmış ....tuh sizin sıfatınıza bide utanmadan çıkıp bunları söylüyosunuz .....hiç haysıyet kalmamış ya bunlarda.....

....tabi onlara göre keçeli kaliteli oyuncu bırakırlarmı hiç ....

....ya düşündükçe deli olucam adamlar gözümüzün önünde ligin en kaliteli forvetini fatih sultan tekkemizi sattılar.......şimdide çıkıp konuşuyorlar....

.....en kör adam bile şuan ligde forvet olmadığını görür.......20 gol gibi bi gol kralına yakışmayacak bı gol sayısıyla üstelik bir orta saha oyuncusu gol kralı olacak......nerde görülmüş böyle bişey......

...fatih olsaydı şimdi en az 25 goole açık ara kraldı .....ve en kötü ihtimal o 7 haftada kaybettiğimiz maçların 2-3 ünü almıştık ve şuan şampiyonluğu biz kutluyor olurduk şu kötü ligde ......
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KİKİ MUSAMPA

Trabzonspor'a transfer olmadan önce Avrupa'nın köklü kulüplerinde forma giyen Kiki Musampa'nın kariyeri şöyle:
                          "1994-97 sezonunda Ajax'ta 42 maçta 6 gol, 1997-99 sezonunda Bordeaux'ta 33 maçta 5 gol, 1999-2003 sezonunda Malaga'da 96 maçta 22 gol, 2003-04 sezonunda Athletico Madrid'de 34 maçta 2 gol, 2005-06 sezonunda Manchester City'de 41 maçta 3 gol"

Trabzonspor'umuza sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Kimi Musampa, Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra çalışmalarını yalnız sürdürüyor.

Antalyaspor maçı öncesinde disiplinsiz hareketleri gerekçesiyle Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kiki Musampa, bu sezon Bordo-mavili forma altında ligde 14 maçta forma şansı buldu. Bu maçlarda sadece bir kez 90 dakika sahada kalabilen Hollandalı oyuncu, Fortis Türkiye Kupası'nda ise biri ilk 11'de olmak üzere 3 maçta sahaya çıktı. Lig maçlarında toplam 393 dakika sahada kalan Musampa, kupa maçlarında ise 138 dakika forma giyebildi.

Avrupa'nın ünlü kulüplerinde yaptığı kariyer nedeniyle sezon başında büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer olan ve 1 Milyon Euro'ya alınan oyuncu, böylece Bordo-mavili formayı 531 dakika giyebildi.Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Kiki Musampa, Antalyaspor maçı öncesinde disiplinsiz davranışları sebebiyle de kadro dışı bırakıldı ve bir anlamda takımdaki sonunu da hazırlamış oldu. Musampa, kadro dışı kaldıktan sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yalnız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'umuzun Hollandalı Oyuncusu kiki musampa kadro dışı kaldıktan sonra ilk röportajını www.tsmedya.com basın ve halkla ilişkiler müdürümüz Emre Yurtsever'e verdi.

EMRE:TRABZONSPORA GELİRKEN ŞEHRİ NE KADAR TANIYODUN

KİKİ:Biraz araştırma yaptım şehir ve klüp hakkında Trabzonsporun başarılarla dolu tarihi beni etkiledi ama halkın futbola aşırı düşkünlüğü beni şaşırtmıştı.

EMRE:TAKIMIN BU YILKİ PERFORMANSINI NASIL BULUYORSUN

KİKİ:Çok kaliteli kadromuz vardı.Ancak baya şansızlıklar yaşadık.Bu kadronun bu halde olması çok tuhaf hoca değişiklikleri falan takıma yaramadı gibi,her gelen hoca kendi mantalitesini oturtmaya çalıştı ama faydalı olunamadı gözüküyor.

EMREE OLDU ANTALYA'DA NEDEN KADRO DIŞI KALDIN

KİKİ:Ya aslında bişey olmadı ama sadece ipi kesmek için bekleniyodu orda koptu işte sadece gülüyorum ben ne olduğunu anlamadım.

EMRE:HOCA İLE HİÇ GÖRÜŞTÜN'MÜ

KİKİ:Hayır hiç konuşmam olmadı zaten bana bişe diyeceği zaman yardımcı hocayı yanıma göndererek eliyle git şunu şunu de diyerek anlatıldı bana ne yapacağım.

EMREASIL YANİ

KİKİ:Ya aslında bişey demeye gerek yok amatörce davranışlar bunlar çok komik geliyo bana eğer bi problem varsa ikili görüşülür çözülür ama bu şekilde olmaz.

EMRE:HACIOSMANOĞLU İLE SAYİTOĞLU ARASINDAKİ PROBLEM SENİ ETKİLEDİMİ

KİKİ:Ya bu klüp'te çok amatörce davranışlar var klüp çok amatör bi şekilde yönetiliyor.Olabilir ama bana yansıması zaten halim ortada...

EMRE:HALA OTEL'DE YAŞIYON AİLENLE BİRLİKTE NEDEN EV VERİLMEDİ

KİKİ:Evet sözleşmemde vardı bir ev tahsil edileceği ama olmadı verilmedi bana hala otelde yaşıyorum ve beni bu çok üzüyor Marcelinho gittikten sonra onun evi bana verirlir diye düşündüm ama Risp'e vermeyi uygun gördüler.

EMREEZON SONU DURUMUM HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜMÜ

KİKİ:Şu anda herhangi bişey yok ben çalışmalarıma tek başıma devam ediyorum burada 2 yıllık daha mukavelem var sezon sonu oturup konuşuruz dediğim gibi 2 yıllık mukavelem devam ediyo.

EMRE:EĞER AYRILIRSAN EN ÇOK NEYİ ÖZLİCEKSİN

KİKİ:Heralde en fazla yemeklerini özliyeceğim buranın çok güzel yapıyolar ve taraftarların çılgınlığını çok seviyolar futbol hayat futbol gibi bişey burda.

EMRE:KEŞKE DEDİĞİN DÖNEM OLDUMU HİÇ

KİKİ:Belki de hayatımda yaptığım en büyük hata Trabzonspora gelmekti.Hiç böyle bi duruma düşmemiştim böyle kötü olmamıştım hiç bişey ortaya koymadan burdan gitmek beni çok üzüyor.Gerçek Musampanın kim olduğunu çok fazla göstermek istiyorum çünkü taraftarın benden beklentisi olduğunu biliyorum.

EMRE:BİRÇOK YILDIZ GELDİ BURAYA NEDEN SENDE PROBLEM OLDU

KİKİ:İlk geldiğimde biraz kondisyon eksiğim vardı ama ondan sonra kendimi toparladım ve tam kıvamıma geldikten sonra oynatılmamak beni yaraladı bi çocuk muamelesi gördüm burda hep ikinci planda tutuldum.

EMREON OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSİN

KİKİ:Bütün taraftarlara gerçek Musampayı göstermek istiyorum onlarda beni görmek istediklerini biliyorum,sizede başarılarınızın devamını diliyorum.
                          EMRE:TEŞEKKÜRLER

Haber:Emre YURTSEVER / Güngör KAYA
                          İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haberler
                          Kiki Musampa’dan açıklama
                          Kulübümüz sporcularından Kiki Musampa bazı basın yayın organlarında kendisiyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Hiç bir gazeteciyle şu andaki durumuyla ilgili görüşmediğini kaydeden Musampa, “Medyada hakkımda bir çok asılsız haber çıkıyor. Ben şu anda verilen karara saygılı bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Kulübe ekonomik yönde bir dayatma içerisinde bulunduğum yönündeki ifadeler doğru değildir” dedi.
                          16.05.2007 15:10:00
                          ??????????
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bu sezon Galatasaray forması altında muhteşem bir performans sergileyen Sabri Sarıoğlu'na İspanyollar kancayı taktı.
                            16.05.2007

Bu sezon Galatasaray forması altında muhteşem bir performans sergileyen Sabri Sarıoğlu'na İspanyollar kancayı taktı. Genç oyuncuyu uzun süredir takip eden Valencia ve Sevilla'nın sezon biter bitmez Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalacağı vurgulandı. Bonservis için 5 milyon Euro, Sabri için de yıllık 1 milyon 500 bin Euro ile 1 milyon 750 bin Euro arasında bir miktar ödemeye hazır olan Sevilla'nın, transferin bitmesi halinde, Nihat Kahveci'nin durumunu emsal göstererek milli futbolcuya AB pasaportu verilmesini sağlayacağı ve böylece yabancı kontenjanını kullanmayacağı kaydedildi.

Sabri kazmasıda futbolcu oldu ya.Keçeliyide promosyon olarak araya sıkıştırsak ii olur.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Bu sezon Galatasaray forması altında muhteşem bir performans sergileyen Sabri Sarıoğlu'na İspanyollar kancayı taktı.
                              16.05.2007

Bu sezon Galatasaray forması altında muhteşem bir performans sergileyen Sabri Sarıoğlu'na İspanyollar kancayı taktı. Genç oyuncuyu uzun süredir takip eden Valencia ve Sevilla'nın sezon biter bitmez Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalacağı vurgulandı. Bonservis için 5 milyon Euro, Sabri için de yıllık 1 milyon 500 bin Euro ile 1 milyon 750 bin Euro arasında bir miktar ödemeye hazır olan Sevilla'nın, transferin bitmesi halinde, Nihat Kahveci'nin durumunu emsal göstererek milli futbolcuya AB pasaportu verilmesini sağlayacağı ve böylece yabancı kontenjanını kullanmayacağı kaydedildi.

Sabri kazmasıda futbolcu oldu ya.Keçeliyide promosyon olarak araya sıkıştırsak ii olur.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• TRT1 Trabzon belgeseli gibi bise simdi
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Yükleniyor...
                                X