Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziya Dogan "Trabzonspor'u Asla Bırakmam"

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu Takim uc gun sonra Bilbao onunde guya Turkiyeyi temsil edecek ama bizansin cikarlari ondan onde geliyor. Bu adamlar tam kansiz ben ziya dogana suna buna yuklenmek istemiyorum, iki sene once 13.ukende bu takimi destekliyordum. Bunlara yapacak birseyde yok cunku duzen toptan adaletsiz olunca (taslari baglayip, kopekleri saliverince) ne yapilabilirki? Umarim Trabzonlu futbolcular bu yazilanlardan fazla etkilenmez. Ama durust olalim siz olsaniz etkilenmez misiniz? Hocanizin eski oynadigi asagilik bizans klubu adama teklif goturmus.Mesela o serefli Turk milliyetcisi Bicakci bey bu olanlara niye ses cikarmiyor kahpe kargalarin puani Turk takimlarinin avrupadaki puanindan daha mi onemli? Bu mu Turkluk? Iste gordunuz bizi Gurcistan macinda kinayanlarin sozde milliyetciligini. Bu istanbul medyasi artik midemi bulandiriyor. Bence sembolik olarak yonetim Avni Akeri bu p...lara kapasin zaten yararirimiza birsey yazmiyorlar ne kaybimiz olacak en azindan dillerinden kurtulunur. Takim ile ilgili bilgiler gonullu uyelerce bizimweb sayfalarimizda ve yerel gazetelerden duyuralabilir. Yoksa bunlar bizi boyle daha cok enayi yerine koyar

Yorum

bunlarin bitmesini istiyorsak arkadaslar, cikacak ziya dogan ve ben biryere gitmiyorum diyecek. ha pazar günü bi kaza olupda yenilirsek o zaman da görev bize düser. ya kabul ya da???
      Tempesta sul Mare Nero

Yorum

Dogan kaosu
        Bosque'nin biletini kesen Besiktas Yönetimi, Ziya Dogan'a göz koydu. Basarili hoca gelmeye hazir. Ancak Atay Aktug'un onu vermeye niyeti yok

28.09.2004

Ümraniye?de önceki gece yapilan toplantida Del Bosque?yi Bodo maçi sonrasi yollama karari alan Besiktas Yönetimi, yeni hocasini bulmak için de hemen dügmeye basti. Ziya Dogan, Fatih Terim, Toshack, Scolari, Schaefer, Mustafa Denizli, Riza Çalimbay, Fuat Yaman gibi isimler gündeme gelirken, son karar Ziya Dogan oldu. Basarili teknik adamin, ?Kulübümü ikna edin, ben seve seve gelirim? sözleri de Siyah - Beyazlilar?i iyice cesaretlendirdi...

Tamam ya artik yeter bu bisans Medyasi [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ziya Hoca artik mediya ciksin da desin ne gercek diye[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

bence ziya dogan gidebilir de gitmeyebilir de. gidebilir çünkü, malatyadan bize nasil geldiyse eziktasa da gidebilir. gitmez çünkü, birinci siradaki sampiyonluga oynayan bir takimi birakip küme düsmemeye oynayan bir takimi çalistiracak kadar kafasiz degildir herhalde. bence ziya hocanin kafasi çalisiyor ve bizi satmayacaktir. yalniz bence senol günesin diger takimlardan kendisine yapilan teklifleri kabul etmemesinin arkasinda Trabzonsporu çalistirma hayali olabilir. buna da dikkat etmek lazim.
          TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

Bu teklifi kabul etmemek için "çok haysiyetli, adam gibi adam, onurlu adam" olmaya gerek yok. Ziya Dogan'in standart bir onur anlayisi varsa -ki var diye biliyoruz- böyle bir teklif kafile Trabzon'dan ayriliyorken en olmasi gereken biçimde reddedilecektir.Samet olsa hemen gider derdim ama Ziya Hoca öyle olmayacak umarim. Yine de bana "sonuçta adam Besiktasli" diyen adamlara bir sey diyememek dokunuyor, ne yalan söyleyeyim.

Simdi Pazar'i iple çekiyorum... Ne de güzel yakisacak jimnastikçilere...

BESIKTAS KÜMEYE...!!!

Yorum

Hoca hiç biryere gitmeyecek dert etmeyin

Yorum

Sakaryada F.B 120 dk. küfür yedi BJK da Trabzonda 220 dakika küfür yer.Bu kadar serefsizligi hiç kimse yapmaz yapmaya cesaret edemez.

Demekki baskan dedigin mafya vari olacak bu haberleri yazanlara bu satirlari yalatacak özür diletecek.demekki baskan dedigin BJK li yöneticlere bunlari yalatacak yoksa sen essek olursan semer vuran çok olur.

Kimse kusura bakmasin eger senin hakkinda yazi yazan serefsizlere haddini bildirmiyorsan daha çok ugrasacaklar.Sayin ATAY AKTUG Takimi Sakaryadan Istanbula geldiginde Hürriyet ve Sabah Ayni yerdeler 20-30 bin kisi toplayip protosto yapmassan,bu adamlara haddini bildrimessen daha çok çekeriz biz.

BJK nin bu olaylara cesaraet dahi edememesi lazim,Medyanin cesareti dahi olmamasi lazim.ama cesaretleri var.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

ya bizim yönetimimiz güçlü degilki, pinti adamlar ya

biz güçlü olsak bizans basini yalan haber yazabilir mi? masaya yumrugu biz vuralim söyle esasli bir protesto... bunlara hadlerini bildirmek lazim...

Yorum

bjk TRABZON maçi öncesi baya etekleri tutusmus trabzonu nasil karistiririz hesabini yapiyorlar ama adamim yemez size burada 5tane atacaz.. amaçöalri ziyadogan degil trabzon karissin yeter.
                    Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                    Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Bazi arkadaslar Malatyadan bize nasil geldiyse Ziya Dogan'da öyle Besiktasa gider diyor.

1-Ziya hoca bize Malatyadan gelmedi. Konyayla anlasti ama transfer yapmadilar diye istifa etti daha sonra bize geldi.

2-Malatya siradan bir anadolu takimidir. Bizimle bir olamazlar..

Dün CnnTürkdeki spor programina katildi baskan Cem Yilmazin sundugu programda Milliyet yazi isleri müdürü sanirim ismi Cem Dündar dir konuktu ayrica ismini hatirlamadigim ama FB li oldugunu bildigim bir yazar daha vardi.

Baskanimizla baglantiya geçtiler ve baskan asiri sinirliydi ama korkuda vardi içinde (sürekli Ziya Doganin sözüne güvendiklerini ve sözlesmeye tazminat maddesi koymadigini söyledi). Baskanin sözleriyle bjkye nekadar sinir oldugunu belli etti ama Ziya Dogan gitmek istiyormu soruna bir türlü net cevap vermedi. Basini neden suçlu gösteriyor arkadaslar onuda anlamis degilim yazili basinda bir kaç serefsiz yazmis bazi seyler onlara inanmayin ama baskanin baglandigi her kanalda ne kadar hakli olduklarini dile getirdiler. Bunlari basin ortaya çikarmasaydi dahami iyi olurdu acaba ?

Son olarak eger Ziya hoca gitmezse (zor bir ihtimal) hafta sonu bjkye yeterli tepkiyi koyacagina inaniyorum taraftarimizin ama bu tepki Ziya DOGAN'a gösterilen destek öteye olmamali diyede düsünüyorum.
                      61>34

Yorum

İlk olarak CilginGenc tarafından gönderildi

bjk TRABZON maçi öncesi baya etekleri tutusmus trabzonu nasil karistiririz hesabini yapiyorlar ama adamim yemez size burada 5tane atacaz.. amaçöalri ziyadogan degil trabzon karissin yeter.

Kim karisir, kim kalir Pazar günü görürler. Terbiyesiz adamlar ne olacak [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

buda milliyet gazetesinden

1- Del Bosque'nin, "Çalimbay'i yardimci al" önerisini reddedince bileti kesildi... 2- Ziya Dogan ile temasa geçildi ve prensipte "Evet" yanitini alindi... 3- Yönetim, Trabzonspor'a iki futbolcu ve 2 milyon dolar teklif etti... 4- Atay Aktug, Besiktas'i geri çevirdi, "Dedikodu çikarmasinlar" dedi

devami için

http://www.milliyet.com.tr/2004/09/28/spor/aspo.html

Yorum

Zya Dogan gitmez ile gidemez arasinda çok büyük fark var.Basinin su anda istedigi ziya dogan gitmez yerine gidemez cümlesini kullanmamiz.Dikkatli olalim.

Yorum

Buda Ergun Atadan

http://www.gazeteoku.com/go.php?link...ww.fanatik.com. tr

Kim ne derse desin ben daha güçlü masaya yumruk vuran yöneticilerin olmasini istiyorum.Sen istedigin kadar iyi yönetici ol güçlü olmadiktan sonra isler zor.

Eger Ziya Doganin gitmek istedigini zannetmiyorum.BJK ya bundan sonr akim giderse gitsin kurtaramaz.

Samet Aybaba yi tebrik ediyorum."Benim için attigim imza namusumdur."

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

abiler, kardesler!! çikan haberlere göre ziya dogan yönetime "beni istiyorlar" demis...eger bu dogruysa derhal ziya dogan gönderilmeli...ama bakin eger dogruysa diyorum...onurlu bi adam çikar bugün aksama kadar hiç bir yere gitmiyorum der....konusmazsa,anlayin ki gitmek istiyor..o zaman da güle güle denir...

trabzon ziyalarla var olmadi...ziya gider trabzona yeni bir "günes" dogar, SEN OLarak sampiyonluga yine kosar...

biraz sinirlendim arkadaslar ama ziya hocanin açiklama yapmasi lazimdi ki baskan'in açiklamasindan da ziya hocanin "gitmek istemiyorum" demedigi anlasiliyor....giderse kendine yazik eder, seneye 2. ligde takim arar kendine, trabzon bunu unutmaz.......gitmezse, onurlu,karakterli bir tavir sergilerse TRABZON YINE BUNU UNUTMAZ....
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X