Ben Ziya doganin bizi böyle yolun ortasinda birakip gidecegine inanmiyorum. daha cok yapacagimiz is var ziya hocayla.. Bir defa bizi birakip gitmek ziya doganin karakterine uymaz!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziya Dogan "Trabzonspor'u Asla Bırakmam"
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
simdi gitmek istemedigi ortaya çikti zaten aklin yolu bir...ama adam profesyonel, yarin ne olacagi belli mi, niye kesin konusup, açiktan reddetsin...üstelik eski takimi falan filan...
siyasette bir gün bile uzun derler ya futbolda da öyle...hele bir ziya hoca ile sampiyon olalim en az 6-7 sene firtina gibi esecez insallah..o zaman da gitmek istemiyecek zaten....ondan sonra da bjk. da kaç tane yönetim gelip gidecek bunlar unutulur,çok istiyorsa gene gider çalisir....sonuçta gidecegi yer çarsi, pazar takimi her zaman her fiyata bulabilirsin...
Iste bu düsünceyle biz 20 sene daha sampiyon olamayiz. Nedenini hafta sonu göreceksiniz! Saygilar!... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!
Yorum
-
Guests
academia bakalim nedeni neymis hafta sonu bizede iyice bi anlat tamammi. ha bide formülü biliyorsan yönetime bi faks çekte uygulasinlar
ayrica su açiklaman içinde bir özür borcun var
Son sözüm: Madem hepinizin gönlünde BJK yatiyor, Riza, Samet, Ziya, Sifo, Feyyaz, S..... GIDEN O ZAMAN, BASKA KULÜPLERDE ANTRÖNÖRLÜK YAPMAYIN A... HERIFLER!!!
bast ziya hocaya ve diger hocalara yaptigin hakaretler içinEdited by: EsenLerli_ÖzGüR
Yorum
-
İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi
Ziya DOGAN gereken tepkiyi verecektir. Vermek zorunda. O tepkiyi Trabzonspor taraftari görecek. Göremezsek zaten Trabzonda bogulur.
Adam gibi adam olmak Trabzonda, Trabzonsporu özünden çok sevmekte yatar. Maç kazanarak adam gibi adam olunmaz memleketimde. Haydi Ziya bekliyoruz !!!Bakalim adam gibi adam misin ?
Ama Z.D. özünde BJK yi seviyor! Sorun burada! Ve bu sevgisini ilk defa disa yansitti! Yaziklar olsun, yaziklar! Biz adami VITRINE cikarttik, o BJK ya gerekn cevabi veremedi. Takim ile anlasmalarini önerdi BJK ya ... YAZIKLAR OLSUN! Baska bir sey demiyorum! Z.D. kalkip ya adam gibi bir yorum getirir, ya gider, is bu kadar basit! Ne Z.D. gelecektir, ama arkadasin dedigi gibi ADAM GIBI OLACAK, ÖZÜNDE BASKA SEVDASI OLMAYAN ADAM ISTIYORUM BEN!!!!... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!
Yorum
-
İlk olarak Academia tarafından gönderildiİlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
simdi gitmek istemedigi ortaya çikti zaten aklin yolu bir...ama adam profesyonel, yarin ne olacagi belli mi, niye kesin konusup, açiktan reddetsin...üstelik eski takimi falan filan...
siyasette bir gün bile uzun derler ya futbolda da öyle...hele bir ziya hoca ile sampiyon olalim en az 6-7 sene firtina gibi esecez insallah..o zaman da gitmek istemiyecek zaten....ondan sonra da bjk. da kaç tane yönetim gelip gidecek bunlar unutulur,çok istiyorsa gene gider çalisir....sonuçta gidecegi yer çarsi, pazar takimi her zaman her fiyata bulabilirsin...
Iste bu düsünceyle biz 20 sene daha sampiyon olamayiz. Nedenini hafta sonu göreceksiniz! Saygilar!
bu hafta sonu sakaryadada gorduk..... nereye kayboldun mactan sonra.... mac sirasinda kufurleri savurup duruyordun.... bu dusunceyle kac sene sampiyon olup olmayacagini bilemem ama senin dusuncenler bu takimda ne topcu kalir ne teknik adam ondan eminimHERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
Samet Aybaba BJK yi kendi takimiyla yeniyor, ama sevinme cüretini göstermiyor! Bari aglasaydi yedek kulübesinde. Buna ben SEREFSIZLIK derim! Adilik derim ...
Madem bunlar BJK sevdalisi, neden baska takimlari calistiriyorlar! Bakin size bir örnek! BIZIM SU ANDA BEGENMEDIGIMIZ DELBOSQUE Real MAdrit den hic bir takim calistirmamis. Binlerce teklif geldigi halde, her teklife ret yanitini vermis! ISte ben sevda buna derim. Bu bizim les karga takimi sevdali, les kargalarina degil! Su Riza nin dedikleri dün aklima geldikce migdem bulaniyor, adi serefsiz herif! Bunu Rize nin yerinde olsam, derhal atardim, defolsun gitsin! Bir de KAradeniz takimlari basinda duruyorlar ya, isin cildirtici tarafi da o!... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!
Yorum
-
İlk olarak Academia tarafından gönderildiİlk olarak zisinoli tarafından gönderildi
Ziya DOGAN gereken tepkiyi verecektir. Vermek zorunda. O tepkiyi Trabzonspor taraftari görecek. Göremezsek zaten Trabzonda bogulur.
Adam gibi adam olmak Trabzonda, Trabzonsporu özünden çok sevmekte yatar. Maç kazanarak adam gibi adam olunmaz memleketimde. Haydi Ziya bekliyoruz !!!Bakalim adam gibi adam misin ?
Ama Z.D. özünde BJK yi seviyor! Sorun burada! Ve bu sevgisini ilk defa disa yansitti! Yaziklar olsun, yaziklar! Biz adami VITRINE cikarttik, o BJK ya gerekn cevabi veremedi. Takim ile anlasmalarini önerdi BJK ya ... YAZIKLAR OLSUN! Baska bir sey demiyorum! Z.D. kalkip ya adam gibi bir yorum getirir, ya gider, is bu kadar basit! Ne Z.D. gelecektir, ama arkadasin dedigi gibi ADAM GIBI OLACAK, ÖZÜNDE BASKA SEVDASI OLMAYAN ADAM ISTIYORUM BEN!!!!
ya kardesim nerden cikartiyosun ziya doganin "once takimla anlasmalarini onerdigini" bi laf atiyosun ortaya ondan sonra inaniyosun ve dahada ilginci bunla ilgili abuk sabuk yazialr yaziyosun.
ya jurnalcilik gibi olmasin ama adminlerden bu arkadasa daha dikkatl bir bakmalarini istiyorum. kotu olan herseyde ortaya cikiyor ama iyi olan hicbirseyde ortalikta yok. bunda bir is olmasinHERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
Birakin Allah askina!
Benim derdim Sakarya degil! Eger sen Sakarya dan gol yiyorsan, ama galip geldigine seviniyorsan ufak karekterden düsünüyorsun! O kadar!
Bundan sonra, büyük düsünseydik, simdik SL oynardik, ama gel gör ki persembe günü halimiz bile berbat! Haa olur turu geceriz, ne mutlu bize, ama gecemez isek, bilin ki bu düsünce yüzünden gecemedik!
Simdik Lig TV Futbol haberi var, iki saat konu belli, izleyip, sinirimi bozacagim ... saygilar!... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!
Yorum
-
İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildiİlk olarak Academia tarafından gönderildiİlk olarak zisinoli tarafından gönderildi
Ama Z.D. özünde BJK yi seviyor! Sorun burada! Ve bu sevgisini ilk defa disa yansitti! Yaziklar olsun, yaziklar! Biz adami VITRINE cikarttik, o BJK ya gerekn cevabi veremedi. Takim ile anlasmalarini önerdi BJK ya ... YAZIKLAR OLSUN! Baska bir sey demiyorum! Z.D. kalkip ya adam gibi bir yorum getirir, ya gider, is bu kadar basit! Ne Z.D. gelecektir, ama arkadasin dedigi gibi ADAM GIBI OLACAK, ÖZÜNDE BASKA SEVDASI OLMAYAN ADAM ISTIYORUM BEN!!!!
ya kardesim nerden cikartiyosun ziya doganin "once takimla anlasmalarini onerdigini" bi laf atiyosun ortaya ondan sonra inaniyosun ve dahada ilginci bunla ilgili abuk sabuk yazialr yaziyosun.
ya jurnalcilik gibi olmasin ama adminlerden bu arkadasa daha dikkatl bir bakmalarini istiyorum. kotu olan herseyde ortaya cikiyor ama iyi olan hicbirseyde ortalikta yok. bunda bir is olmasin
Manyak manyak konusmalari birak, senin TS lulugnu ben ona katlarim! Yazdiklarimi önce dikkatli oku! Bu laf söylenmis bir laf! Aksini cikar MEDYADA SÖYLE, O KADAR BASIT!! Dünki ... tövbe tövbe ...... bu takimi satani, ben de satarim arkadas!
Yorum
-
Academia sende su iç karartici senaryolarini bir süreligine kendine sakla tamam mi?Senin ne hakkin var hocamiz hakkinda böyle konusmaya?Ziya hocamiz seni arayip birtek sana bilgi verdi herhalde.Sinir bozmaya devam edersen ilk kavgayi ben edicem seninle!
Ayrica hocamizin adi Ziya Dogan'dir Z.D degil.Ne öyle ismi saklanan zanlilar gibi kisaltma yapiyorsun!Sinirlerimizi bozma.Sakin ol,sakin!Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
Bu son olsun,bu son olsun!
Yorum
-
İlk olarak Academia tarafından gönderildi
Birakin Allah askina!
Benim derdim Sakarya degil! Eger sen Sakarya dan gol yiyorsan, ama galip geldigine seviniyorsan ufak karekterden düsünüyorsun! O kadar!
Bundan sonra, büyük düsünseydik, simdik SL oynardik, ama gel gör ki persembe günü halimiz bile berbat! Haa olur turu geceriz, ne mutlu bize, ama gecemez isek, bilin ki bu düsünce yüzünden gecemedik!
Simdik Lig TV Futbol haberi var, iki saat konu belli, izleyip, sinirimi bozacagim ... saygilar!
git kendi sinirlerini boz kardesim burda bizim moralimizi bozma lutfenHERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
Guests
academia birader bence sen burdan defol git herkesin sinirlerini bozuyorsun herkes yanlis tek dogruyu sen biliyorsun zaten. sakarya maçinin devre arasinda o kadar lafi sayanda senmissin. eger seni yasaklamazlarsa ben dahada girmiyorum bu siteye.Edited by: EsenLerli_ÖzGüR
Yorum
-
Academia kardesim.. Ziya Dogan'in agzindan duymadi kimse birsey. Sakin ol. Bizans medyasinin söylediklerine neden inanip bizleri yipratiyorsun? Biz ne zaman iyi gitsek çikmiyor mu böyle seyler? Bizim simdi "hocamiz gerekli cevabi verecektir" nasil olsa deyip takimimiza destek olamaya devam etmemiz lazim. Bu yogun ortamda hocadan bir açiklama beklemek yanlis olur, konsantrasyonunu böyle aptal bir dedikoduyla zedelemek istemez. Bekle gör.. En geç pazar günü aksam kendisine yakisan, BIZE yakisan cevabi verecektir. Edited by: noname
Yorum
Yorum