Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziya Dogan "Trabzonspor'u Asla Bırakmam"

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

KURT61 Zaten neden bu haberlerin çikarildigini çok güzel özetlemis...Aferin!!
    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

espiriler süpermis [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi

Açik konusmak gerekirse; Ziya Dogan'in gönlünde ilerde bir gün Besiktas'i çalistirma istegi olabilir.Bunu hepimizin normal karsilamasi lâzim.Nasil Turgay Semercioglu'nun,Ali Kemal'in ya da diger eski bazi topçularimizin gönlünde bir gün Trabzonspor'da çalisma istegi varsa,ayni durum Ziya Hoca için de olabilir.

Iste benim zorlandigim nokta...[img]smileys/smiley5.gif[/img]Niye ben bu kadar kötüyüm, niye hep "Trabzonspor'dan baska bir sey olamaz" diye düsünüyorum, niye bu konuda anlayissizim ??? Ya da cidden çoook sevdigimiz hocamiz hafta sonunda biz 3-5 muhabbeti yaparken, nasil bir gün basina geçmeyi bekledigi takimi perisan etmeyi isteyebilecek?

Artik fenerbostan'dan bile daha itici buldugum bir takim var sanirim... Ahlak kanseri kanatli yazarlarindan tüm camiaya bulasmis !!!

Yorum

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
          İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi

Açik konusmak gerekirse; Ziya Dogan'in gönlünde ilerde bir gün Besiktas'i çalistirma istegi olabilir.Bunu hepimizin normal karsilamasi lâzim.Nasil Turgay Semercioglu'nun,Ali Kemal'in ya da diger eski bazi topçularimizin gönlünde bir gün Trabzonspor'da çalisma istegi varsa,ayni durum Ziya Hoca için de olabilir.

Iste benim zorlandigim nokta...[img]smileys/smiley5.gif[/img]Niye ben bu kadar kötüyüm, niye hep "Trabzonspor'dan baska bir sey olamaz" diye düsünüyorum, niye bu konuda anlayissizim ??? Ya da cidden çoook sevdigimiz hocamiz hafta sonunda biz 3-5 muhabbeti yaparken, nasil bir gün basina geçmeyi bekledigi takimi perisan etmeyi isteyebilecek?

Artik fenerbostan'dan bile daha itici buldugum bir takim var sanirim... Ahlak kanseri kanatli yazarlarindan tüm camiaya bulasmis !!!

Sen bu konuda gönlünü rahat tut kardes.Bu takim Ziya Hoca önderliginde hafta sonu sahada gereken dersi verecektir.

Son cümlendeki "Fenerbostan'dan bile daha itici buldugum takim var" seklindeki ifadelerine de söylenebilecek tek sey var .

Üçünün de birbirinden farki yok.

Yorum

iste budur...ZIYA DOGAN besiktas'in teklifini geri çevirdi...linki tiklayin

http://www.sporsayfasi.com/haberanas...sp?m=722&hid=2 7275

Yorum

İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi

Bence eger bjk maçi olurda istenmeyen bir sonuçla bitersebence sunlari hemen yapalim:

1. Ziya Dogan istifa diye bagiralim..Hatta çikista yakalayabilirsek dövelim.

2.Hani oradan Emrah'a ulasirsak 34 nolu forma giyiyor diye iki tane de ona patlatalim.

3. Gökdeniz olanlara tepki gösterecektir zaten fenere de gitmek istiyordu basindan beri, onun da kulagini çekelim derim.

4. Ibrahim Ege'nin uçkurunu baglayalim, mümkünse kisirlastiralim.

5. Yattara'yi barda görürsek saçini çekelim. Türk aile sistemi hakkinda bilgilendirelim.

5. Thijs çok agir, onu gördügümüz yerde kovalayalim hizlansin biraz.

6. Petkoviçle Hüseyin'i baristiralim, barismazlarsa dövelim.

7. Pinti baskanimizi uyaralim, uyarilari dinlemezse Ulusoy'un posterinievineasalim. Deplasmanlara otobüs kaldirmaz, bedava bilet vermezseTSClub'in camini kiralim, çocugunu rehin alalim.

8. Takim galipken sahaya inelim ara sira. Ama maçtan sonra degil, maç esnasinda..

9. Medyada bir haber çikar çikmaz tepkimizi koyalim, suçlulari önce asalim, sonra yuhalayalim en son gerekirse dinleriz.

olmus ama bazi eksiklikler var ben tamamliyim elimden geldigince

10. 95/96 senesinde son dakikalarda golu kaciran orhan'i (ki bizim takimin teknik kadrosunda) yuhaliyip arkasindan dovelim

11. arcil ve sota bizi birakip gittigi icin gurcistan sinirina yiginak yapip giris cikislari engelleyelim

simdilik aklima gelenler bunlar
              HERSEY YALAN OLSA BILE
              EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

Tamam Istanbul basini bizi sevmiyor. Bilmukabele biz de onlari sevmiyoruz. Bu nedenle de onlara güvenmiyoruz. Bizim için kötü olan her haberin ardinda art niyet ariyoruz ve ne yazik ki her zaman da bu art niyeti buluyoruz. Istanbulun 3 takiminin satilmis kalemsörleri satilmis sermayesinin medyasi aralarindan siyrilan anadolu çocugunu sevmiyor. Bu herkesin bildigi bir gerçek. Ancak Ziya Dogan olayinda yasananlar daha önce görülmemis boyutlara ulasmaya basladi. Bir gün içinde Ziya Hoca BJK nin teknik direktör adayi olarak açiklandi. Ayni gün içerisinde Ziya Doganin önce yesil isik yaktigi daha sonra da BJK ile her konuda anlastigi konunun TS yönetiminin insiyatifine kaldigi yazildi. Bunlari yazan her zaman alistigimiz üç kurusluk haberlere minnet eden Istanbul medyasiydi. Ancak bu sefer CNN, NTV gibi büyük ve prestijli haber kanallari bile bu konulari canli yayinlarinda tartistilar. Hatta BJK yönetim kurulu toplantisi sürerken CNN'de canli yayinda TS yönetiminin Ziya Dogana anlayis gösterip göstermeyecegi bile tartisiliyordu. Sonuç olarak bu büyük medya balonunu patlatacak bir igne vardi o da Ziya Doganin elindeydi. Samet Aybaba'nin BJK-B.B. Ankaraspor maçndan sonra verdigi beyanatin yarisini verseydi. Simdi ne Trabzonspor taraftarlari kafalarinda senaryolar üretecek ne de BJK li taraftarlar agizlarinin suyunu akita akita bekleyeceklerdi.

Ziya Dogan iyi bir hoca. Trabzonsporun basina geldiginden beri yakaladigi performansi bu isi ne kadar iyi yaptigini gösteriyor. Bu nedenle de hakli taraftar destegini arkasina aliyor. Ziya Dogan Karadenizli Trabzonspor taraftarinin Samet Hocadan sonra ikinci bir Besiktasliya böyle sevgi göstermesindeki en büyük etkenlerden biri de bu. Gel gör ki Ziya Dogan Besiktasli. Islerine geldiginde ben profesyonelim Besiktas da olsa karsimdaki takim yenmek için oynar yada oynatirim diyenlerin islerine geldiklerinde bu kulüplere kapak atmak için kisiliklerinden taviz vermesi profesyonellikle bencilligi, egoistligi, hatta ölümcül bir günah olan hirsi ayni kefeye koyar. Bu da benim yillardir savundugum profesyonellik yoktur. Hirs ve para kazanma arzusu vardir tezimi dogrular. Herkes buna katilmayabilir. Ancak su an Türk Futbol kamuoyu BJK nin basina Ziya Dogan geçecek mi diye beklerken Ziya Hocanin basin toplantisi ile bunu yalanlamamasi yesil isigi yaktigini dogrular. Trabzonspor taraftari için gitmek neyse gitme istegi de odur. Fenerbahçeye gitmek isteyen Abdullah ve Ogünün daha o isteklerini belli ettikleri gün kredileri bitmisti. Ziya Hocanin çikip ben bu sezon sonuna kadar Trabzonspordan ayrilmak istemiyorum diyecek cesareti olmali....

Neyse fazla uzattik.... Daha önce söyledigim gibi kalirsa sevinirim basimizin üzerinde yeri var. Ama giderse zerre kadar üzülmem. Allah selamet versin.
                Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                M. Akif ERSOY

Yorum

Sonunda bizi istedikleri tartisma ortamina çektiler. Bu bir komple teorisi ve bu teoride federasyon baskani dahil olmak üzere istanbul basini var. Is öyle bir noktaya geldiki artik Ziya DOGAN'in olaylara bir tepki göstermesi gerekir. Muhtemelen besiktas maçindan sonra açiklama yapacaktir ama bu yeterli degil. Çünkü;Ziya DOGAN'in geçmiste besiktasli olmasi ve bugün gelinen noktanin( hernekadar hocadan kaynaklanan bir durum olmasada) etik olmamasi bunu gerekli kiliyor. Bu sebepten dolayi Ziya DOGAN besiktas maçindan önce bu olaylara tepkisini göstermeli. Yoksa TRABZONSPOR TARAFTARININ gözünden düser. Ve en küçük basarisizlikta taraftar bunu yüzüne vurur. Buda basarisizligi beraberinde getirir. DIKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

lanet olsun istanbul basini! bu nasil bi anlayis,bu nasil insanlik.yetmedimi trabzon üstünde oynadiginiz oyunlar.bu sene sampiyonuz bunu kimse engelleyemeyecek.besiktasa ne demeli,topunuzda ayni be.futbolun butun pisliklerini yapiyorsunuz...ne diyelim belanizi bulmusunuz zaten
                    anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

YA arkadaslar ziya dogan gitse bile bu takima hiç bi sey olmaz butakim 5yila damgasini vurucak babamin zamaninda ist takimlari bizle berabere kalinca sevinirmis ohh bee trabzona yenilmedik diye bak gorürsunüz bu sene trabzon sampiyon olsun ist takimlari gine bizle oynarken beraberlige sevincek çünku trabzonsporda her sey var çok güzel bi hava yakalamis bu havayi ziya dogan gitse bile bozulmaz çünkü senol abimiz var ondaki günes trabzona yeter bu arada tabiki gitmesinden yana degilim ama gitsede hiç bir sey olmaz

Yorum

Allah'in belasi istanbul medyasini isidir bence . Dikkatimi çekiyor 2 günde bir bir sey çikiyor. Trabzonspor'u yipratmak için ellerinden geleni yapiyorlar... Ama insallah basaramayacaklar..
                        Elveda sair ceketli çocuk,
                        Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                        Denizin çocugu...

Yorum

bu arada konu disi gibi olan bir konuyu açikliga kavusturayim...
                          Arkadaslar yanlis anladiniz.. zaten yazdigim gibi ziya hocanin gitme durumu yok... ben sadece ayrilmak zorunda kalirsa yerine en uygun kisinin Giray Bulak olacagini belirttim o kadar.. yoksa dediginiz gibi bize yapilanin aynisini biz de diger takimlara yapamayiz.. zaten giray hoca da gelmez sene içinde takimini birakip... ama diyorum ya bu takimin basina ziya dogan dan sonra geçmesi en uygun kisi Bulak olacaktir o kadar...
                          Tabi tüm bunlar varsayimlar üzerine hareket.. belki biraz konu disina çiktim suç bende olabilir... kusura bakmayin bu yüzden... lakin senol günes diyen arkadaslar da vardi bu yüzden ben de tercihimi belirttim...
                          Selamlar...
                          #7 King of Kings

Yorum

arkadaslar basinin bu serefsizliginin ardinda tabi ki en sevdigimiz kulüp fenerbahçe var...fenerlinin hesabini düsünün:haftasonu ts yanlislikla bjk'ya yenilirse ts taraftari ziya dogan'a yüklenecek ve ts camiasinda huzursuzluklar çikacak...

iste bu da fenerlilerin hesabi...ve bence bjk serefsizlik yapip teklif götürmüs olabilir ama asli serefsizligi her zamanki gibi hazirda bekleyenbasin yapti...

not:tabi haftasonu yenilmeyecegiz orasi ayri [img]smileys/smiley4.gif[/img]onu hesap edemediler galiba
                            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                              Ziya Dogan neden sorgulaniyor onu anlamadim. Burda sorgulanmasi gereken. Bjk'nin serefsizce davranisi ve medyanin da adi haberler yapmasidir. Ziya Dogan yapilan teklifi kabul etmemistir. Baskanimizin ve Süleyman Atal'in açiklamalarini dinlemediniz mi hala.

sevgili kardesim aynen katiliyorum. burada konu bjk nin tavridir. az önce bjk li bir arkadasimla (ki kendisi saglam karakterli tek hatasi bjk li olmak) görüstüm. benden bjk adina özür diledi. olay budur yani Ziya Dogan baskan ve sn.Atal'in konusmalari sonrasinda bence saygili bir biçimde hiç cevap vermemis gereken söylenmistir demek istemistir. bjk kendini kurtarma çabasi içinde saçmaliyor sadece. fakat yaptiklari terbiyesizligin koca bir kenti ne kadar üzdügünü bilemiyorlar bence. konu Ziya hocanin gidip gitmemesi degil etik olmayan bu hareketin sergilenmesidir. bakin rize de açiklama yapmis. rizaya ve bize bjk den teklif gelmedi diye. oysa güya riza da teklifi kabul etmismis. )

Yorum

bazi insanlar beceriksizdir bazilari da terbiyesiz...bjk yönetiminde her ikisi de var...beceriksizlikleri, is bilmezlikleriile bjk.yi batiriyorlar (sükür) bi de terbiyesizlik yapip bizi karistirmak istiyorlar...fener medyasi da aç .öpekler gibi üstüne atlayip kasiyor....
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X