besiktas böyle bir hareket yaparsa fenrden önce en büyük düsmanina aday olacaklar adamlarda fairplay centilmenlik yok SIKIyorsa gitsinler daumu geri alsinlar trabzon-besiktas maclarinda cikan olaylarda basin ve besiktas yönetimi sorumludur insallah olay molay cikmaz ama adamlar uefa da elenmemize neden olacaklar takimimizin huzurunu bozdular her istanbul maclarinda birseyler aliyorlar galatasaraya karsi oynarkende galatasaraylilar futbolcumuzu aliyoruz diye ddikodu yaparlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziya Dogan "Trabzonspor'u Asla Bırakmam"
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Guests
-
Yaw arkadaslar, hangi teknik direktorun sampiyon adayi bir takimi birakip küme düsmeme mücadelesi veren bir takimi aldigi görülmüs. kiskananlar ortaligi karistirmaya çalisiyo. kimse bir yere gitmez. besiktas da hoca aramaya devam etsin.çiçegi burnunda hocalarina da yazik olacak ilk haftasinda maglubiyet.#
Yorum
-
BU haftaki maçta Trabzonda olmak isterdim.O karakarga nin soysuz köpeklerine bildigim bütün Küfürleri sesim kisilana kadar etmek isterdim.Istanbulun soysuz köpek leri medyasina Bildigim bütün laflari saynak isterdim.acaba tersi olsaydi Bjk-FB-GS da Senol Günes Yada baska bir Trabzonlu olsaydi Trabzon kötü gitse bu hocalara teklifte bulunsaydi medya o zaman ne yapardi .
Adamin ne soyu kalirdi,ne adi ne sani salya sümük saldririlardi.BEn DÜNYANIN hiç bir ülkesinde Türkiyedeki kadar serefsiz soysuz haysiyetsiz alçak medya mensubu oldugunu zannetmiyorum.Ben medyanin Trabzonspora karsi takindigi tavir ile Siyaseten takindigi tavirlari Serbest kürsüde örnekleri ile açikladigimda bazi arkadaslar kizmisti ve ben o konuyu kaldirttim.simdi benim yaptigim kiyaslamanin ne kadar dogru oldugunu o kizan arkadaslar göreceklerdir.
2 gündür Trabzonsporlularin Ne kadar büyük strese girdiklererini çok iyi biliyorum kendimden.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
ÇOK SEVGILI ARKADASLAR!!!!!!!
Maalesef millet olarak her seyi çok fazla abartiyoruz,büyütüyoruz, sevgide, nefrette hep ölçüyü kaçiriyoruz.Ve hiç bir zaman profesyonelce davranamiyoruz.Duygusal ve hissi davraniyoruz.Daha önce de yazmistim.Futbol arenasi kurtlar sofrasidir.Ve bu sofrada her sey mübahtir.
Biz sogukkanli olacagiz ve sunu hiç unutmayacagiz.Futbolcu da teknik adam da yönetim de hep gelip geçicidir.Tek kalici olan TRABZON SPORDUR....Ne Ziya DOGAN nede baska bir unsur kulübün üzerinde degildir.Ziya hoca gitmese iyi olur.Çünkü çok iyi bir hava yakaladik.Ve her sey çok iyi gidiyor.Ama bu form sayfalarini aglama duvarina çevirmeye de gerek yok.Sayet Ziya DOGAN gerçekten adam gibi adamsa çiksin iki laf etsin de gerçekten ne oldugunu görelim.Iste adamlik böyle günlerde belli olur.
Panik yok,her zaman sagduyu
Yorum
-
Çamur at izi kalsin.tek amaç bu, onlarda Ziya Dogan i alamayacaklarini biliyorlar.amaç mide bulandirmak.helede bu haftaki bejeke maçi düsünülürse hiç sasirmamak lazim.
ama beni rahatsiz eden nokta bizdeki bazi sivri akillilarinda bu oyunlara alet olabilmesi.tipki Gökdeniz olayindaki gibi.bir maçta kötü oynadimi "fenere gitmek istiyor ondan oynamiyor, birakalim gitsin" türü söylemlerin aynisini Ziya Dogan içinde duyabilecek olmaktan korkuyorum.helede bu hafta bejekeyi yenemezsek söylenecekleri simdiden duyuyor gibiyim.zaten amaçta bu.
bu olayda sadece bejekenin menfaatlerinin düsünüldügü zannedilmesin.basininda çanak tuttugu bu olayda digerlerininde büyük menfaati oldugunu hatirlatmak isterim.Edited by: augustus
Yorum
-
Dünden beri kendime gelemedim. Sabahtan beri de aklimda bütün bu olaylarin, bizans medyasinin iplerini.. pardon.. tasmalarini elinde tutan diger bir ezigin marifeti olabilecegi fikri var aklimda. Yani ne eziktas ve onun medyasi. Zaten bütün bunlar yalan çikacak. Bütün herseyi eziktas çikarmis gibi görünecek ama biyik altindan ezikbahçeliler gülecek.
Yorum
-
İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
Lan serrefsizoglu serefsizler,onun bunun çocuklari,daha düne kadar hava atmiyormuydunuz?Dünyanin en iyi hocasini aldik yada bu Besiktasin bu kadroyla önünde kimse duramaz diyenler...Eyyy Hasmet köpegi sen ne anlarsin olum futboldan,isiniz gücünüz gudalistluk yapmak...Sen git gincalinla iyi dantel nasil olur onu anlat.
Ziya hoca Konyadayken nerdeydiniz?Bizi ne zannediyorsunuz?Ülen yavsak Adnan Aybaba beni burda dün radyo basinda delirtmeyi basardin seni bulursam suratina öyle bir tükürecemki tükürükten suratin gözükmeyecek...Serefsiz güya Samet Aybaba gitmeyecekmis Besiktasada geriye Riza ile Ziya kaldi ama ben konustum büyük ihtimalle Ziya gelecek Besiktasa diyor...Agabeyi sereflidir takimini(B.B.Ankara) satmaz ayagina getiriyor lafi...Lan cigersiz köpek,daha düne kadar önünüzü ilikliyordunuz DelBoskenin önünde ne oldu?ne cesaretle siz dünyanin en büyük hocasini hiçe sayiyorsunuz?
Adamcagizda sasirmistir.Nerden düstük bu çingenelerin arasina diye!...
tükürügüne yazik kardes.
del boske yide resmen "deli" boske yapdilar.
dün riza calimbay TRT 1 de "futbol vizyonu" programminda telefon ile baglandi. Rize baskanindan müsade istedigini ve müsade aldigini söyledi. Del Boskenin yerine gelir diyorum.
Ziya Dogan hic aciklama yapmasa bile trabzonsporu birakmaz."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
çok asagilik bir medya var. bundan sonra özellikle istanbuldaki maçlarda medya mensuplarina ve özellikle yorumcu geçinen adilere operasyon sart oldu.
imza++++
ilave olarak sunu soylemek istiyorum. arkadaslar olaylar tamamen medyadan kaynaklaniyor. bu arala besiktas sayfalarini dolduramayan bu haysiyet yoksunlari tirajlarini artirmak icin bu senaryoyu gundeme getiriyorlar bence. bence olayin besiktaslada bir ilgisi yok yani adamlar bir teknik direktor degisimi dusunuyorlar ama emin olun ziya dogan ismini telaffuz etmedilkerini dusunuyorum ben sahsen.
olay tamamen medyanin suni gundem yaratip taarflari birbirine dusurmesi. ltf biraz akli selim olup gokdeniz olayi gibi olmayan bir sey icin insanlardan aciklama beklemeyelim veya onlara hakaret etmeyelim. biz tamamen hafta sonu yapacagimiz maca konsantre olalim....HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
Sevgili Arkadaslar,
fficeffice" />
Aslinda böylesi aktüel konulara fazla girmiyorum, biliyorsunuz. Bu benim aktüel konulari hafife aldigim için degil tabii, ancak herkesin sinirli bir zamani, sinirli bir enerjisi var. Ben de bu sinirli zaman ve enerjimi, daha çok yapisal problemlerin çözümlerine kafa yormak, kalem oynatmak seklinde harcamaya çalisiyorum. O yapisal problemler hal yoluna koyulmaya baslanirsa ?ki baslanmistir- bu gibi aktüel konularla karsilasmayiz. Karsilasirsak da böyle sayfalarca feryat etmeyiz. Hiç önemsememize bile gerek kalmadan olay kapanir gider.
Sevgili Arkadaslar, bir konuyu gözden kaçiriyoruz gibi geliyor bana. 2000 Aralik Kongresi Trabzonspor için bir milat olmustur. Ve bahsettigim yapisal problemler, birer birer çözülmeye baslanmistir. Onlar çözüm yoluna girdikten sonra, yani bir ?sistem[/B]? olusturulmaya baslandiktan sonra, futbol takiminin basari grafigi de yükselis trendine girmistir.
Dikkatinizi çekerim, geçen yil bu takim 3 ayri yönetim ve üç ayri teknik kadro degistirmis ama kil payi sampiyonlugu kaçirmistir. Çünkü artik ortada gerçek anlamda bir kulüp ve simdilik yarim yamalak da olsa bir ?[/B]sistem? vardir.[/B]
[/B]
Tüm bunlarin isiginda söyleyebiliriz ki, Ziya Dogan?in kulüpten ayrilmasi takimin iyi gidisini ve kulübün kurumsallasma sürecini olumsuz anlamda fazlaca etkilemeyecektir, hepinizin gönlü rahat olsun.
Bu konuda benim sahsi bir bilgim yok, dolayisiyla ?Ziya Dogan gidecek mi, yoksa gitmeyecek mi?[/B]? sorusuna benim verecegim cevap bir tahminden öteye gitmeyecektir. Acizane tahminim de ?gitmeyecegi[/B]? yönündedir. Geçen aksam Samet Aybaba?nin dediklerini duymadiniz mi? Samet kiytirik bir takimi birakmaz da, takim arkadasi Ziya lider takimi birakir mi? Bu konuda geçmiste yasanmis çok tatsiz örnekler vardir. Ziya kör degil ya, bunlari görmüstür. Haaa, isin içine çok ?yukarilardan[/B]? birileri karisirsa bilemem tabii? Ancak öyle bile olsa bir üstteki paragrafta söylediklerim geçerlidir, kafanizi ve kalbinizi yormayin. Ve tabii parmaklarinizi da?
Isin medya boyutuna gelince, onlardan farkli bir tavir beklemek safliktan baska bir sey degildir. Dinamo Kiev maçindan sonraki Gökdeniz Hadisesi?nde sergiledikleri tavirlara karsilik ?durun bakalim, bunlar daha kina geceleri? Hele lig biraz kizissin, büyük maçlar gelsin, siz o zaman görürsünüz senligi(!)[/B]? diye yazdigimi hatirliyorum. Yine söylüyorum: Durun bakalim, bunlar isinma turlari daha? Insaallah o günleri görürsek, ligin son haftalarina dogru neler neler görecegiz... Hakkimizda hayirlisi olsun...
Simdilik hosçakalin?
Yorum
-
Bazi arkadaslar Ziya hocamiza yuklenmeye baslamislar, birkere aciklama yapma mecburiyetinde degildir Ziya hoca! Ziya hica gitmiyecektir cunku!
Gokdeniz olayinda tukurdugune yaliyanlar anlasilan akillanmamislar, kendinizi en buyuk Trabzonsporlu zannetmeyin.
Bu basliga yazmaya hic gerek yok aslinda bos haber cunku....Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
Yorum