Ne kadar garip sene basinda o kadar ugrastilar ama elimizden yildizlarimizi alamadilar,satmadik büyük kulüp rakibine futbolcu vermez dedik,6 defa sampiyon olduk,1967 de kurulup,ilk defa 76 da 1.lige çikip 6 defasampiyon olmussuz 100 yillik kulüplerin alamadigi kadar Müzemizde Kupa var.Avrupa'da onlarin aklindan geçiremiyeceklerini ilk defa yapmissiz hala da yapiyoruz.Taraftar olarak bjk den daha fazla taraftarimiz olduguna inaniyorum.Bunu da her defasinda gösteriyoruz.Ama bir türlü gerekli saygiyi görmüyoruz.Bu ülkede Istanbul disinda her hangi bir takimin kaale alinmamamasi gibi bir gizli kural mi var basin sektöründe,o kurumlarda çalisanlarin bilip de bizim bilmedigimiz gizli yeminler mi yapiliyor 'Anadoluya Ölüm' basligi altinda.
Nedir bu ya bir insan olarak sürekli kendimi sorgulamam mi gerekiyor Trabzonspr taraftari oldugum için,2.sinif vatandasmiyiz.Bu ülkede gerçekten is ahlaki olan ve her kim olursa olsun saygiyla yaklasasacak meslek ilkelerine sahip insanlar yokmudur.
Ben yönetimimize sahip çikmamiz gerektigini söylüyorum tek baslarina bu zor mücadelede basarili olmaya gayret gösteriyorlar.Ama ne yazik ki zamaninda Trabzonspor'un sirtindan bir yerlere gelenler çikipda iki kelam yapamayacak kadar vurdumduymazlar.Adamlar Iç Isleri bakanini bile devreye sokup is bitirmeye çalisirken bizde kimse olayi sahiplenmiyor sadece bu konuda degil genel olarak her konuda bu böyle.
Ziya Hoca ya saygi duyuyorum verecegi karar her türlü kendisinin gelecegini ilgilendirir.Ya bize imza attigi halde o imzayi yok sayar ya dabütün bu olan bitene ragmen görevine devam edip bos adam olmadigini gösterir.Yukarida bir arkadasim yazmis(özcanasanoglu)yanilmiyorsam burda önemli olan Ziya Hoca yönetime hangi durumda gitmistir.Eger medyada bana teklif olduguna dair haberler var bunlari benim agzimdan duyun, teklif vardir ama ben imzamin arkasindayim demek içinse sorun yoktur ama bjk bana teklif yapti bu konuda sizin görüsünüz, nedir gitmek istiyorum, anlayis gösterin diyorsa (hiç tahmin etmiyorum) bence Ziya Hoca ile yollari simdi degil ama sene sonunda ayirmak en dogrusudur.
Ne olursa olsun bizim için önemli olan Trabzonspor ve onun basarisidir.Kisiler bu basarinin yaninda olarak ancakseref kazanir Trabzonspor kimsenin bir sezonda bir yere getirdigi bir kulüp degildir ve son günlerde yasananlarin isiginda ne kadar assagilik yaratiklarla ne kadar zorlu mücadeler vererek bugünlere ulasmis olan tek kulüptür.Ikinci bir örnegi yoktur olmayacaktir çünkü Türk Futbol tarihinde iki dönem vardir :
Trabzonspor'dan Öncesi ve Trabzonspor'dan Sonrasi.
Yorum