Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziya Dogan "Trabzonspor'u Asla Bırakmam"

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ne kadar garip sene basinda o kadar ugrastilar ama elimizden yildizlarimizi alamadilar,satmadik büyük kulüp rakibine futbolcu vermez dedik,6 defa sampiyon olduk,1967 de kurulup,ilk defa 76 da 1.lige çikip 6 defasampiyon olmussuz 100 yillik kulüplerin alamadigi kadar Müzemizde Kupa var.Avrupa'da onlarin aklindan geçiremiyeceklerini ilk defa yapmissiz hala da yapiyoruz.Taraftar olarak bjk den daha fazla taraftarimiz olduguna inaniyorum.Bunu da her defasinda gösteriyoruz.Ama bir türlü gerekli saygiyi görmüyoruz.Bu ülkede Istanbul disinda her hangi bir takimin kaale alinmamamasi gibi bir gizli kural mi var basin sektöründe,o kurumlarda çalisanlarin bilip de bizim bilmedigimiz gizli yeminler mi yapiliyor 'Anadoluya Ölüm' basligi altinda.

Nedir bu ya bir insan olarak sürekli kendimi sorgulamam mi gerekiyor Trabzonspr taraftari oldugum için,2.sinif vatandasmiyiz.Bu ülkede gerçekten is ahlaki olan ve her kim olursa olsun saygiyla yaklasasacak meslek ilkelerine sahip insanlar yokmudur.

Ben yönetimimize sahip çikmamiz gerektigini söylüyorum tek baslarina bu zor mücadelede basarili olmaya gayret gösteriyorlar.Ama ne yazik ki zamaninda Trabzonspor'un sirtindan bir yerlere gelenler çikipda iki kelam yapamayacak kadar vurdumduymazlar.Adamlar Iç Isleri bakanini bile devreye sokup is bitirmeye çalisirken bizde kimse olayi sahiplenmiyor sadece bu konuda degil genel olarak her konuda bu böyle.

Ziya Hoca ya saygi duyuyorum verecegi karar her türlü kendisinin gelecegini ilgilendirir.Ya bize imza attigi halde o imzayi yok sayar ya dabütün bu olan bitene ragmen görevine devam edip bos adam olmadigini gösterir.Yukarida bir arkadasim yazmis(özcanasanoglu)yanilmiyorsam burda önemli olan Ziya Hoca yönetime hangi durumda gitmistir.Eger medyada bana teklif olduguna dair haberler var bunlari benim agzimdan duyun, teklif vardir ama ben imzamin arkasindayim demek içinse sorun yoktur ama bjk bana teklif yapti bu konuda sizin görüsünüz, nedir gitmek istiyorum, anlayis gösterin diyorsa (hiç tahmin etmiyorum) bence Ziya Hoca ile yollari simdi degil ama sene sonunda ayirmak en dogrusudur.

Ne olursa olsun bizim için önemli olan Trabzonspor ve onun basarisidir.Kisiler bu basarinin yaninda olarak ancakseref kazanir Trabzonspor kimsenin bir sezonda bir yere getirdigi bir kulüp degildir ve son günlerde yasananlarin isiginda ne kadar assagilik yaratiklarla ne kadar zorlu mücadeler vererek bugünlere ulasmis olan tek kulüptür.Ikinci bir örnegi yoktur olmayacaktir çünkü Türk Futbol tarihinde iki dönem vardir :

Trabzonspor'dan Öncesi ve Trabzonspor'dan Sonrasi.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

ziya hocanin hemen bi açiklama yapmasi lazim ...
      Azrail pesimi birak
      Ben ölecek adam degilim

Yorum

Bjk nin böyle bir talebi varsa bu gayet dogaldir,Burada önemli olan Ziya hocanin tutumu.Gitmek isteyecegini hic zannetmiyorum,eger gitmek yönünde bir talebi olursa hic ama hic kendisine yakistiramam.sanirim yarinki macdan sonra bir aciklama yapacaktir.

TS üye No:5330

Yorum

İlk olarak irfanparlak tarafından gönderildi
          ziya hocanin hemen bi açiklama yapmasi lazim ...

hemde çok acil bi sekilde...

Yorum

simdi ligtv canli ispanyaya baglandi, takim hakkinda bilgi almak icin. Az sonra Ziya hoca basin toplantisi yapacakmis yani usan yapiyor galiba. Bulten icinde yetisirse ligtv tekrar baglanacak.
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

ii güzel..haberleri hemen buraya iletelim...ama ziya hocadan bi süphem yok............

ADAM GIBI ADAM OLDUGUNU YINE ISPATLAYACAKTIR!!!

Yorum

ziya dogan, konustu:

Hicbir sekilde birsey dusunmek istemiyorum, Atletic Bilbao macini dusunuyorum. Ben trabzonsporum basindayim asla ayrilmayi dusunmuyorum demis. BJK ye yaptigi teklif icin tesekkur etmis... yani nazikce geri cevirmis!

Ziya hoca hakkinda tereddutu olan arkadaslari hic anlamiyorum!!
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

bu iyi oldu isteEdited by: köprübasiliQzi
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

arkadaslar yerel bir kanalda çarsamba aksami ziya hoca'nin saat 22.15(galiba)te ispanyollarin stadinda bir basin toplantisi yapilacagi söylendi.bjk konusu ile ilgili bir açiklama yapacagi da tahmin ediliyomus.

ama bence basin toplantisinda gidip gitmeyecegi konusunda degil basinin terbiyesizligi konusunda önemli birseyler söylemesi lazim.çünkü ziya dogan'in hiçbir yere gitmesi söz konusu degil.''ben ziya hoca'nin gidecegine inanmiyorum'' demek bile yapilan en büyük yanlistir.çünkü böyle deli saçmasi bir haber için yorum yapmak BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARININ yapacagi en son istir.

bu arada yöneticilerimizden bazilari konuyla ilgili açiklama yapti...yusuf ziya yilmaz:''böyle ahlaksiz bir olayin bjk ile ilgisi olabilecegineinanmiyorum,çünkü bu durum ahlaksizca bir durumdur hatta 'ahlaksiz'dan daha kötü kelimeler de kullanilabilir ama o da bana yakismaz'' dedi... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]helal olsun....

ziya dogan da yönetime açiklama olarakher zaman ki klasik lafini söylemis:''BENIM ADIM ZIYA DOGAN...''

memleketten haberler simdilik bu kadar...malum ulusal(!) basinimiz bu konulara pek yer ayirmiyor ben yardimci olayim dedim...
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

""bu arada yöneticilerimizden bazilari konuyla ilgili açiklama yapti...yusuf ziya yilmaz:''böyle ahlaksiz bir olayin bjk ile ilgisi olabilecegineinanmiyorum,çünkü bu durum ahlaksizca bir durumdur hatta 'ahlaksiz'dan daha kötü kelimeler de kullanilabilir ama o da bana yakismaz'' dedi... helal olsun....""

ya bu Yusuf Ziya Yilmaz çok hosuma gidio benim yaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Ziya Hoca akilli adamdir.Ne ettigi belirsiz bir kargaya gitmez.
                        Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                        Kobra

Yorum

İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi

Benim Ziya hocadan en ufak bi süphem yokta taraftarin gaza gelipte hocaya karsi olumsuz fikirlere kapilmalarindan korkuyorum. Çünkü maalesef vede maalesef Trabzonspor' lu taraftarlarimizin bi kismi bizim burada düsündüümüz gibi pozitif düsünmüyor. Ve birazda düsüncesizce davraniyorlar...!!!

Umarim Ziya Hoca' ya kuskuyla bakanlar tatmin olmustur. bu takima, hocamiza güvenmezsek zaten olay bitmistir. Güvenin kardesim takiminiza, hocaniza...!!!
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

alsinlar simdi bu cevapin koysunlar kos koca yaziyla gazetelere [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            FIRTINA61

Yorum

adam gibi adam: ziya dogan !!!

en güzel cevabi verdi....konuda netlik kazandi...bukadar, konusmaya bile degmez....!!!!

*
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

28Eylül2004 22:05 ajansspor.com

Ziya Dogan: "Ayrilmiyorum !.."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Dogan, Besiktas'tan teklif aldigini dogruladi.. Fakat tecrübeli hoca net konustu; "Trabzonspor'dan ayrilmayi asla düsünmüyorum".. Iste açiklamalar..

var now = new Date();
                                var index=now.getTime();
                                document.write('');

< = src="http://ads.ajansspor.com/admentorserve.aspx?=js&z=11&target=_blank&a=7&mgr= aspcode.net">

Dogan düzenledigi basin toplantisinda, programinda olmamasina ragmen gündemdeki konu nedeniyle açiklama yapmasinin beklendigini ifade ederek, ''Ben de bu konuda sizin ve kamuoyunun beklentilerini karsilamak için bu toplantiyi düzenledim'' dedi.

''Ziya Dogan bugüne kadar kendine yakisani yapmistir, bundan sonra da yapacaktir'' diye konusan Dogan, söyle devam etti:
                                ''Oyuncularimla onurlu bir mücadeleye giristik. Besiktas'tan teklif aldim. Ancak, Trabzonspor'dan ayrilmayi asla düsünmüyorum. Besiktas'in yapmis oydugu teklifle gurur duyuyorum. Ben etik degerlere uygun olarak hareket ediyorum. Maalesef Türkiye'de etik degerlere sahip olan hocalarin yeri ortada.''

Öte yandan Trabzonspor, Teknik Direktör Dogan yönetiminde maçin oynanacagi Lazeno Stadi'nda bir antrenman yapti. Bordo-mavili ekip idmanda düz kosu ve dar alanda pas çalismasi yapti. Futbolcularin idmanda oldukça neseli olmasi dikkati çekti. Ayrica, Ispanyol basininin da Trabzonspor'a yogun ilgi gösterdigi gözlendi.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X