Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir siyâsi parti futbol takımı tutar gibi gözü kapalı şekilde tutulmaz.

O partinin muhalifi olsak yaptığı doğrulara doğru diyebilmeli, yandaşı olsak yaptığı yanlışlara yanlış diyebilmeliyiz.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Artık bu kulüpte olanları da midem kaldırmıyor.
      Orda neler dönüyor, bıktım artık.

Yorum

Orhan Çavuşoğlu : "ALPER BOĞUŞLU NEDEN GÖNDERİLDİ

Trabzonspor’da kaleci Alper Boğuşlu ile teknik direktör Mustafa Akçay arasındaki iç çekişme 2,5 ay önce başladı. Sonra Kaleci Zeki Ayvaz'ın oynayıp oynamaması konusu Boğuşlu ile yönetimin arasını açtı.

Alper hoca istifa etmek zorunda kaldı

Önce hakkını teslim edelim.

Alper hoca görev yaptığı sürede başarılı mı ?

Evet,hem de çok başarılı

Bura da onun hakkını teslim etmeliyiz.

Akçay’a bağlılığını her fırsatta bildiren Alper hocaya, 2-3 ay önce takımdan ayrı kalecileri çalıştırdığı ayrı bir antreman sırasında vahiy geldi her halde

“Sen benim antrenmanları mı izleme”

Sen kimsin ve bu ifadeleri hangi hakla o takımın teknik direktörüne kullanırsın, Sn Boğuşlu.

Niye izlemesin atrenmanını, ya da neden izlemesin.

Bu ifadeleri kullanma gerekçen neydi,anlat da bilelim. Sezon başında Sn Hacıosmanoğlu ile yaptığın anlaşma mı ?

Daha önce Şenol Güneş döneminde, Sadri başkanla bir tartışma yaşadın.

Hadı Alper hoca haklı dedik..

Sonra bir başka tartışma ,şimdide bu

O zaman biz başkalarını suçlamak yerine, önce seni sorgulamamız gerekiyor

Duracağın yeri bil hocam.

Kaleci antrenörü fikir verir

Dinleyip dinlememek te takımın teknik patronun bileceği iş

Burada hat a yaptın

Ama

Sana telefonda kaleci Zeki'yi oynatma diyenlere verdiğin cevabıda taktirle karşılıyorum.

Yönetimin işi hangi kalecinin oynayacağına karar vermek değil. Gloria otelin icraya verdiği Trabzonspor'a ait çekleri ödemek.

Herkes kendi işini yapsın.

Hocaya karşı davranışını asla hoş görmem ama yönetime Zeki Ayvaz'ın oynatılması konusunda verdiğin cevabı taktir ederim

Sezon başında başkanla hangi şartlarla anlaştığınıda bir başka zaman yazarım

Böyle anlaşma olunca böyle sorunlar da olur

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sende 1461 Trabzon'un kaleci antrenörüne yapma.Tabi diğerlerine de."

Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam düzelttim o mesajı, habere göre Zeki'yi isteyen Alper hoca. Özür.
          Est.

Zeki=Alper hoca
          Fatih=MRA hoca

bunu düzelttik düzeltmesine ama ne olursa olsun resmen deprem var kulüpte,
          biz burda şaşırıp kalıyorken futbolcular ne düşünüyor acaba,
          takım zaten hiçleri oynarken tüm bu kepazeliklerden ne kadar etkilenecek acaba.

Profosyonellik adına ne varsa yerle yeksan oldu Trabzonspor da,
          iyi ayakta kalıyoruz gerçekten şaşılacak bir durum.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Alper Boğuşlu istifa etti

Mra, Alper hocayi kaleci secimindeki telkinlerinden dolayi baskana sikayet mi etmis amatör ruh denilen bu olsa gerek, Mra hocayada cok yakisiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

yönetimden biri kaleci antrenörünü arayip hangi kaleciyi oynatmasi gerektigini söylüyor...

ise bak
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Est.

Zeki=Alper hoca
                Fatih=MRA hoca

bunu düzelttik düzeltmesine ama ne olursa olsun resmen deprem var kulüpte,
                biz burda şaşırıp kalıyorken futbolcular ne düşünüyor acaba,
                takım zaten hiçleri oynarken tüm bu kepazeliklerden ne kadar etkilenecek acaba.

Profosyonellik adına ne varsa yerle yeksan oldu Trabzonspor da,
                iyi ayakta kalıyoruz gerçekten şaşılacak bir durum.
                Bir amatörün elinde siyâsetin oyuncağı olduk hocam. Sonumuz hayr ola diyelim de, pek hayrmış gibi gözükmüyor maalesef.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

İlk olarak Yunus İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aylardır Fatih Öztürk yedek kaleci değil diye MRA ya salla işin gerçeği çıkınca MRA her şeye burnunu sokuyor. Samimi olun azıcık.
                  asıl amaç doğruyu görmek doğruyu desteklemek değil de ondan
                  eleştirmek için bahane aramak
                  yanlışlar varsa söyleriz ama bu konuda alper hocayı haksız buluyorum
                  fırsatı bulup gitti
                  zekide ısrarı saçmalıktı
                  fatihin kalitesini herkes biliyorken o adamcılık yaptı
                  hoca da yönetim de bu konuda haklı
                  her konuyu ayrı değerlendirelim
                  bu olayda bile siyaset diyenler saçmalıyor
                  ne alaka?
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

böyle haklı ve oyuncu tercihi,ısrarı ,adamcılığı yüzünden yaşanan olayda bile siyaset diye bağıranlar asıl siz siyaset yapıyorsunuz
                    bu olayın nesi siyasi
                    RTE aradı aleperi kovun mu dedi?
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      asıl amaç doğruyu görmek doğruyu desteklemek değil de ondan
                      eleştirmek için bahane aramak
                      yanlışlar varsa söyleriz ama bu konuda alper hocayı haksız buluyorum
                      fırsatı bulup gitti
                      zekide ısrarı saçmalıktı
                      fatihin kalitesini herkes biliyorken o adamcılık yaptı
                      hoca da yönetim de bu konuda haklı
                      her konuyu ayrı değerlendirelim
                      bu olayda bile siyaset diyenler saçmalıyor
                      ne alaka?
                      Siyâsetin peşinde sürüklenmeyen bir başkanın olduğu bir kulüpte bu meseleler güzellikle hâllolurdu. Bu kadar istifâ normal mi sence?
                      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 13:13.
                      7

Yorum

milli takımla anlaştığı an kluple ilişkisi kesilmeliydi , demirörenın federsayon başkanı olduğu yere milli takımda olan , olmasın

Yorum

Aynı tepkiyi milli takımda gösterebilmiş mi Volkan kaleye geçince?

Yorum

Tolga gibi ezik ve sürekli hata yapan bir adamdan çok iyi bir kaleci çıkartan, onur'un bu seviyeye gelmesinde çok önemli bir payı olan, zeki gibi trabzon'da bile süre alamayan bir kaleciyi öyle ya da böyle milli takım kadrosuna çağırtan, Türkiye'nin açık ara en iyi kaleci antrenörünü kaybettik.
                            Gidiş nedeni teknik kadro veya yönetimle anlaşmazlık yaşaması da olabilir , Onur'a verilen ücretten sonra kendi ücretinin adeletsiz olduğunu düşünmüşte olabilir. Ben daha önce bu forumda da yazdığım gibi sezon sonu zaten ayrılıp sadece milli takımda görev yapacağını tahmin ediyordum sadece 6 ay öne çekti gidişini.
                            Gerçekten üzüldüm, onun görev yaptığı yıllarda hiç ama hiç kaleci sorunu yaşamadık.
                            Yolun açık olsun Alper Hoca.

Yorum

Başkanı yok teknik direktörü yok tercumani yok kaleci antrenörü yok sağlık ekibi yok kondisyoner yok. Adam akıllı profosyonel yoneticiler yok. Su halde bunların tek sorumlusu olan iho savunuluyorsa taraftarı da yok demektir.
                              Koskoca trabzonsporu perişan ettiniz.
                              Allahinizdan bulun.

Yorum

Bu külüpde ne oluyor artık çözemiyorum. yazıklar olsun
                                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                                NORTHERNER
                                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

Çalışıyor...
                                X