Kimse bana alper boğuşlunun trabzonsporlulugunu sorgylamayin demesin. Ben sorgularim. Sikinti var, bekle sezon sonunu en kötü devre arasini. Yarin macin var, senin takimin kaleci ile puan topluyor ama aga istifa ediyor. Hadi ordan. . .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alper Boğuşlu İstifa Etti !
Daraltma
X
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir kulüp çalışanı olsaydım Çakıroğlu'nun açıklamaları beni etkilerdi. Durur bir düşünür, ona göre bir karar verirdim. Belki de olan bu.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi şu milli takım olayı olmasaydı ben de belki senin igibi düşünürdüm, ama Alper hocanın bariz bir şekilde milli takım için takımdan ayrıldığı bence belli.
Benim görebildiğim amatör bir denizci koskoca gemiye kaptan olmuş, gemiyi kendi istediği rotaya doğru ilerletmeye çalışıyor.
Çizdiği rota geminin gitmesi gereken rota değil. İtirâz edeni de dinlemiyor. Gemi karaya oturacak, ondan sonra ne yapılsa boş.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 12:40.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Giderken Zegi'ni de al bir zahmet, o yeteneksizlikle sayesinde milli takımda oynadı yav.. İyi olan oynar neyin inadındaydı anlayamadık, sıracılık devrecilik falan var heralde...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Sonumuz hayrolsun.
Tercüman Halil'den sonra en çok Alper Hoca'nın ayrılmasına üzüldüm. İstediğimiz kadar sebep arayalım, sonuçta artık yoklar ve ikisi de işlerinde çok iyi idiler. Takımda işinin ehli kim kaldı bilmiyorum, sene başında bir kondisyoner getirdiler mesela, onu da geri yolladılar, takım sahada yürüyor şimdi. Tercüman benden daha kötü çeviriyor ingilizceyi. Bakalım kaleciler ne olacak şimdi...
Böyle kulüp yönetmek olmaz ya, okul takımı bile bir turnuvaya hazırlanırken daha disiplinli, ciddi hazırlanır. Bizim ne yaptığımız belli değil maşallah!
Yorum
-
zeki tercihi ve bunda gereksiz ısrarı sonunda gitmesi gayet normal
nasılsa milli takımda
biraz değer verdik mi böyle uçuyor bizimkiler
zeki yüzünden madara olduk neyini savunuyorsun hala . de ki tamam fatih geçsin kaleye , adama bir şans ver
yılların sorunları birikmiş klübümüze
sürekli şok şok olması gayet normal
mevcut yapının değişmesini,zihniyetin değişmesini zaten bekliyorduk ve istiyorduk
içerden çatırdılar gelmeseydi asıl o zaman bunlar da düzene uydu diyecektikceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Tamam madem IHO yüzünden istifa ediyorlar, çok düşünüyorlarsa Trabzonspor'u çıkıp doğru düzgün açıklama yapsınlar. Şu ana kadar tek bir kişi doğru düzgün tepkisini gösterdi. Kimse kusura bakmasın, istifadan sonra doğru düzgün açıklama yapmayanların derdinin Trabzonspor olup olmadığından şüphe ederim ben. Çok Trabzonspor'u düşünüyorsan istifanı edersin, insanları açıkça bilgilendirirsin kulübün içindeki kötü gidişten. Biz görüyoruz olanları ama kulüpten çıkıp birinin söylemesiyle, bizim gördüğümüz şeyler bir değil. Herkes istifasını edip çekiliyor. Nerde Trabzonspor'u çok düşünme? Çakıroğlu, Latin golcü açıklamalarından sonra falan dalga konusu oldu ama bence çok takdir edilesi şu son yaptıkları. Tabi dediklerinde samimi olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. Ben Trabzonspor'u düşünüyorum, fikir ayrılığına düştüm istifa ediyorum deyip kenara çekilenlerin IHO'dan pek farkı yok bence.
Yorum
-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam madem IHO yüzünden istifa ediyorlar, çok düşünüyorlarsa Trabzonspor'u çıkıp doğru düzgün açıklama yapsınlar. Şu ana kadar tek bir kişi doğru düzgün tepkisini gösterdi. Kimse kusura bakmasın, istifadan sonra doğru düzgün açıklama yapmayanların derdinin Trabzonspor olup olmadığından şüphe ederim ben. Çok Trabzonspor'u düşünüyorsan istifanı edersin, insanları açıkça bilgilendirirsin kulübün içindeki kötü gidişten. Biz görüyoruz olanları ama kulüpten çıkıp birinin söylemesiyle, bizim gördüğümüz şeyler bir değil. Herkes istifasını edip çekiliyor. Nerde Trabzonspor'u çok düşünme? Çakıroğlu, Latin golcü açıklamalarından sonra falan dalga konusu oldu ama bence çok takdir edilesi şu son yaptıkları. Tabi dediklerinde samimi olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. Ben Trabzonspor'u düşünüyorum, fikir ayrılığına düştüm istifa ediyorum deyip kenara çekilenlerin IHO'dan pek farkı yok bence.
Önemli olan başkanın karakterinin ne olduğu, kulübü tek başına yöneten o.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Arkadaş maymun olduk valla,
istifalar hava da uçuşuyor,
Alper hocamız karakterli,aynı zaman da kalecilerimize de çok katkısı olan birisiydi,
olayın özü nedir ne değildir tam bilmeden ne söylesek boş aslında,
ama bize yansıyan kısmı yani Zeki-Fatih olayı ise MRA ne derse o olması lazım bu 1,
Zeki iyi insan olabilir ama iyi kaleci değil,bu takımın yedek kalecisi Fatih olmalı bu da 2.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş maymun olduk valla,
istifalar hava da uçuşuyor,
Alper hocamız karakterli,aynı zaman da kalecilerimize de çok katkısı olan birisiydi,
olayın özü nedir ne değildir tam bilmeden ne söylesek boş aslında,
ama bize yansıyan kısmı yani Zeki-Fatih olayı ise MRA ne derse o olması lazım bu 1,
Zeki iyi insan olabilir ama iyi kaleci değil,bu takımın yedek kalecisi Fatih olmalı bu da 2.
Düzeltme: Tam tersi imiş, Zeki diyen Alper hocaymış.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 12:50.7
Yorum
Yorum