Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"istifa" kelimesini İHO sayesinde hergun duyar olduk. Darısı kendi başına
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hahahahaha güldürdün beni Allah seni güldürsün
      Allah yüzünden gülücüğü eksik etmesin..
      Sadece Trabzonspor..

Yorum

Ynt: Alper Boğuşlu istifa etti

İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaleci antrenörü ise kaleciye o karar verir. Akçayla sorun olmusmus. Para için bırakmısmıs. Herkes suclu zaten ama bir tek iho akçay suçlu değil. Yazıklar olsun değerlerimizi böyke ayaklar altına aldıranlara. Pes vallahi...
        Kaleci antrenörü mü karar verir? Kaleci antrenörü kimdir ki seçme yetkisi onun oluyor
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Ynt: Alper Boğuşlu istifa etti

İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kaleci antrenörü ise kaleciye o karar verir. Akçayla sorun olmusmus. Para için bırakmısmıs. Herkes suclu zaten ama bir tek iho akçay suçlu değil. Yazıklar olsun değerlerimizi böyke ayaklar altına aldıranlara. Pes vallahi...
          Kaleci antrenörü sadece kaleciyi çalıştırır. Karar hocanındır.
          www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu meselenin başkanla alakası yok...Fatih ve Zeki ayrımına düştüler hocayla..
            ne gıbı bır ayrımacaba hangısı hangısını tutmus.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Trabzpnsporu satana yaziklar olsun. Kimsede bilmeden konuşmayin demesin. Madem bilinilmeden konuşulmasindan rahatsiz olan var ciksin aciklama yapsin. Biktik komplo teorileri uretmektek. . .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Vay vay ,fatih zeki konusunda ayrima düşmüşler. Acaba fatih terim ve demiörenin kanatlar altinda girmese yine bu postayi koyabilirmiydi. Oraya gitmesinde trabzonsporun hic mi etkisi tok. Bir futbokcu icin trabzonspor satilir mi. . .
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu bile İHO'ya bağlayanlar var, adam daha az çalışıp daha çok para kazanacağı bir yere gitti, bunun için de İHO'yu mu suçlayacaksınız.

Yolu açık olsun, şu Zeki olayından sonra soğumuştum Alper hocadan.
                  haklısın bunların hiçbirini İHO'ya bağlamamak lazım... işin kökünde siyaset var... "Tarihte ilk kez bir Trabzonspor Başkanı bir parti siyasi mitingine katıldı." diye bişey var, sen duydun mu??

Yorum

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaleci antrenörü mü karar verir? Kaleci antrenörü kimdir ki seçme yetkisi onun oluyor

Trabzonspor'da Ersun Yanal döneminden beri kaleci antrenörleri belirler oynayacak kaleciyi.

Yorum

Trabzonspordan nemalanip sonra trabzonsporu satana hainlere yaziklar olsun. .
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Yorum

Bende kulup calistiryorum....ve kalcileeimi kaleci hocama soruyorum...cunku o calistriyo kimin daha iii oldugunh o bilio....zaten sisitem boledir....hoca oyunclri calistirir...onlarin basinda durur...ama ozel kaleci idmanlari vardir....ozman ordaki perfonmasi kaleci hocasi degerlendirir...raporu verir...bukdr...
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Giden gider gidene hain gözüyle bakmam fakat gitmesine neden olan bazı olaylarada bu şekilde bakmam klup burda hep olucak ama sizle hepiniz gidiceksnz klube en ufak zararınız olduysa allah hepinizin belasını versin

Yorum

İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haklısın bunların hiçbirini İHO'ya bağlamamak lazım... işin kökünde siyaset var... "Tarihte ilk kez bir Trabzonspor Başkanı bir parti siyasi mitingine katıldı." diye bişey var, sen duydun mu??
                            Şu yazdığımdan bunu mu çıkardın, kaldı ki benim İHO konusundaki fikirlerim belli. İHO'ya kızarım ama olmayacak yerden de adama vurmam.

Alper hoca da siyaset yüzünden istifa etti demek ki.
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 12:32.

Yorum

hacıbaşkan bildigin başbakan gibi o ne derse o olacak illaha yoksa istifaya zorluyor.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu yazdığımdan bunu mu çıkardın, kaldı ki benim İHO konusundaki fikirlerim belli. İHO'ya kızarım ama olmayacak yerden de adama vurmam.

Alper hocay da siyaset yüzünden istifa etti demek ki.
                                Ben bir kulüp çalışanı olsaydım Çakıroğlu'nun açıklamaları beni etkilerdi. Durur bir düşünür, ona göre bir karar verirdim. Belki de olan bu.

Gemiye kaptanlık yapan adamın kaptanlık belgesi yok, herkes gemiyi terketmeye başladı.
                                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 12:34.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Çalışıyor...
                                X