"istifa" kelimesini İHO sayesinde hergun duyar olduk. Darısı kendi başına
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alper Boğuşlu İstifa Etti !
Daraltma
X
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahahaha güldürdün beni Allah seni güldürsünSadece Trabzonspor..
Yorum
-
Ynt: Alper Boğuşlu istifa etti
İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci antrenörü ise kaleciye o karar verir. Akçayla sorun olmusmus. Para için bırakmısmıs. Herkes suclu zaten ama bir tek iho akçay suçlu değil. Yazıklar olsun değerlerimizi böyke ayaklar altına aldıranlara. Pes vallahi...# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Ynt: Alper Boğuşlu istifa etti
İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci antrenörü ise kaleciye o karar verir. Akçayla sorun olmusmus. Para için bırakmısmıs. Herkes suclu zaten ama bir tek iho akçay suçlu değil. Yazıklar olsun değerlerimizi böyke ayaklar altına aldıranlara. Pes vallahi...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu meselenin başkanla alakası yok...Fatih ve Zeki ayrımına düştüler hocayla..
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Vay vay ,fatih zeki konusunda ayrima düşmüşler. Acaba fatih terim ve demiörenin kanatlar altinda girmese yine bu postayi koyabilirmiydi. Oraya gitmesinde trabzonsporun hic mi etkisi tok. Bir futbokcu icin trabzonspor satilir mi. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu bile İHO'ya bağlayanlar var, adam daha az çalışıp daha çok para kazanacağı bir yere gitti, bunun için de İHO'yu mu suçlayacaksınız.
Yolu açık olsun, şu Zeki olayından sonra soğumuştum Alper hocadan.
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci antrenörü mü karar verir? Kaleci antrenörü kimdir ki seçme yetkisi onun oluyor
Trabzonspor'da Ersun Yanal döneminden beri kaleci antrenörleri belirler oynayacak kaleciyi.
Yorum
-
Bende kulup calistiryorum....ve kalcileeimi kaleci hocama soruyorum...cunku o calistriyo kimin daha iii oldugunh o bilio....zaten sisitem boledir....hoca oyunclri calistirir...onlarin basinda durur...ama ozel kaleci idmanlari vardir....ozman ordaki perfonmasi kaleci hocasi degerlendirir...raporu verir...bukdr...''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın bunların hiçbirini İHO'ya bağlamamak lazım... işin kökünde siyaset var... "Tarihte ilk kez bir Trabzonspor Başkanı bir parti siyasi mitingine katıldı." diye bişey var, sen duydun mu??
Alper hoca da siyaset yüzünden istifa etti demek ki.En son Murat' tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 12:32.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yazdığımdan bunu mu çıkardın, kaldı ki benim İHO konusundaki fikirlerim belli. İHO'ya kızarım ama olmayacak yerden de adama vurmam.
Alper hocay da siyaset yüzünden istifa etti demek ki.
Gemiye kaptanlık yapan adamın kaptanlık belgesi yok, herkes gemiyi terketmeye başladı.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 12:34.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
Yorum