Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni teknik kadro, yeni yönetim; başka çare yok.
    Böyle topallaya topallaya devam edersek daha çok yıllarımız boşa gider bizim, taraftar olarak kendimizi heba ederiz.
    Avrupa'ya veda edince hangi dayanakları kalacak bunların?
    Bırakın gidin de bari önümüzdeki seneye yeni bir başlangıç yapalım.

Yorum

Alper hocanin gitmesine uzuldum gercekten Tolga ve Onurun uzerinde emegi coktu.
      Kisa surede aciklama yapmasi lazim su sebeplerden dolayi biraktim diye.
      Simdi MRA cikip soyler bizim yeterli belgelerimiz egitimimiz var kendimiz calistiriz kalecileri Ayni kondisyoner gibi.

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Habere göre Zeki'yi isteyen Akçay hoca imiş. Alper hoca da Fatih oynamalı diyormuş.
        Tam tersini biliyoruz biz,yada ben öyle biliyordum
        MRA hocam tümden çuvallamış oluyor böylelikle,
        hem kupa dan takımın elenmesine sebep olmuş oldu,
        hem de Türkiye'nin en iyi kaleci hocasını kaçırmış oldu.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Açıkçası şu kalede devrecilik işinden sonra kendisine olan saygım azalmıştı.Sırf Zeki meselesi yüzünden ayrıldıysa kusura bakmasın haksızdır sonuna kadar,güle güle.

Yorum

alper hoca mra yüzünden gitmiş yazıklar olsun. bundan sonra mra zekileri abdulkadirleri rahat rahat oynatır...
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam tersini biliyoruz biz,yada ben öyle biliyordum
              MRA hocam tümden çuvallamış oluyor böylelikle,
              hem kupa dan takımın elenmesine sebep olmuş oldu,
              hem de Türkiye'nin en iyi kaleci hocasını kaçırmış oldu.
              Hocam düzelttim o mesajı, habere göre Zeki'yi isteyen Alper hoca. Özür.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Ynt: Alper Boğuşlu istifa etti

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alper hoca mra yüzünden gitmiş yazıklar olsun. bundan sonra mra zekileri abdulkadirleri rahat rahat oynatır...
                Zeki ? Abdulkadir ? ALPER HOCA?
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayrılanların, görevinden istifâ edenlerin karakterinin ne olduğunun fazlaca bir önemi yok.

Önemli olan başkanın karakterinin ne olduğu, kulübü tek başına yöneten o.
                  Eğer her istifa eden kabuğuna çekilmese, bu meydan başkana kalmaz diyorum ben de işte. Karşı çıkan olmadıkça ne durduracak istediği gibi at koşturmasını? Taraftar her şeye inanıp, aynı son seçimdeki gibi 2 lafa gaza gelip, saçma sapan oylar vermeye devam ettikçe, Trabzonspor'u düşünüyorum deyip, istifa edenler seslerini yükseltmedikçe, her seferinde Trabzonspor'dan nemalanmaya çalışanlar seslerini yükseltmedikçe bu takımı ne düzeltecek? Herkes dert yanıyor, istifa ediyor. Ama elini taşına koyan hiç kimse yok.

Yorum

Evet sadece MRA yüzünden gitti. sadece..
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Artık sıranın başkana gelmesi lazım...
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer her istifa eden kabuğuna çekilmese, bu meydan başkana kalmaz diyorum ben de işte. Karşı çıkan olmadıkça ne durduracak istediği gibi at koşturmasını? Taraftar her şeye inanıp, aynı son seçimdeki gibi 2 lafa gaza gelip, saçma sapan oylar vermeye devam ettikçe, Trabzonspor'u düşünüyorum deyip, istifa edenler seslerini yükseltmedikçe, her seferinde Trabzonspor'dan nemalanmaya çalışanlar seslerini yükseltmedikçe bu takımı ne düzeltecek? Herkes dert yanıyor, istifa ediyor. Ama elini taşına koyan hiç kimse yok.
                        Herkes biliyor siyâsetin etkisini. Sen de, ben de, istifâ eden de.

Deseler ne olur, demeseler ne olur. Şimdiye çoktan UEFA'nın kapısında olmalıydık.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Alper Boğuşlu'ya " şikecilerin " Milli Takımında ve sinyor terimin yanında mutluluklar diliyorum.

Fırsat kolladı ve gelince değerlendirdi..

Güle güle..
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Hayır merak ediyorum bir teknik direktörü başkan kovabiliyor fakat başkanı kim kovabilir ? İlla kendisi mi istifa etmesi lazım ? Yok mudur bir yolu ?
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Zeki'yi isteyen Alper Hoca'ymış. MRA'nın suçu ne? Abdülkadir için de taraftar durmadan Abdülkadir oynasın, çok maç oynuyoruz rotasyon lazım diyor. MRA Abdülkadir'i oynatıyor dandik bir kupa maçında yine suçlu mu oluyor? Eleştirmiş olmak için eleştirmekten vazgeçmezsek bu takım kim gelirse gelsin düzelemez.

Yorum

Aylardır Fatih Öztürk yedek kaleci değil diye MRA ya salla işin gerçeği çıkınca MRA her şeye burnunu sokuyor. Samimi olun azıcık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X