Allahından bul Hacı Allahından bul
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
Birisi Yusuf Reha ALP in bu sözlerini çok bilmiş başkanımıza elden teslim etsin..
Size göre Trabzonspor TFF'ye başvuru yapmalı mı ? Başvurusu nasıl olmalı?
"Yapmalı tabi, durduğu kabahat. Kulüp CAS aşamasını beklemek zorunda bile değildi. Ama bekledi, neyse şimdi en azından başvuruyu yapmalı. Yani ben bu noktada İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Başvurmayacağız" demesini çok anlamlı bulmuyorum. Niye başvurmayacaksın? Gelip kendileri verirler diye beklersen çok beklersin. Sen başvurunu yap. Reddetseler bile, ileride TFF Yönetim Kurulu aleyhine açacağın maddi – manevi tazminat davasında bu retleri de delil olarak kullanırsın işte fena mı? Yani Trabzonspor'un Fenerbahçe ile falan bir işi yok ki, sürekli onlarla didişiyor. Trabzonspor'un meselesi Federasyonla. Senin kupanı vermeyen Yıldırım değil ki, onla kavga ediyorsun. Sen kupanı kim vermiyorsa mücadeleni onunla yap."Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Sayın TS Başkanı(maalesef) ; Kaç TV ye çıktın kaç açıklama yaptın ama ;
1- Lütfen artık açıklama yapma! Sinirlerimiz bozuluyor,saygımızı her gün biraz daha yitiriyoruz..
2- Kafayı taktığın,sefil,ezik ve bitik Aziz denen şeyle uğraşmayı bırak,ona vuran vurdu zaten,işi Allah a kaldı sen somut işler yap..
3- Bu söylemlerini eyleme dökmedikçe bizim için yel değirmenine saldıran bir savaşçı olmaktan öteye gidemiyorsun...
4- Her yaptığın açıklamada aynı cümleler ve aynı mantıkla devam ettiğini görmek arık sıktı..
5- Taraftarla kavga etme noktasına geldin,hiç denememen gereken şeyler deniyorsun ve kendini bitiriyorsun..
6- Transfer konusunda söylediklerin(anlaşamadık falan) çok ucuz laflardı,inandırıcı değildi.Para yok almadık alamadık deseydin anlardık,en azından saygı duyardık..
7- Enkaz devraldım edebiyatı ve geçmiş yönetimi aşağılama işini lütfen bırak,aynı muameleyi sana da yaparlar..
8- Kupa gelse dahi ben yaptım deyip salınma ortalıkta o kupaya senden daha çok emeği geçen binlerse insan var..
9- Devrim yapacağız diye geldin kısa sürede her yönden bizi devirdin,devrilmeden ya doğrul ya da git...Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Şike ve futbolu 2 farklı kulvar görüp ikisinide en üst derece önemde tutup öyle yola devam etmeliyiz. Hem klüp hem taraftar olarak. Şike ile uğraşırken bu 2 sene içinde kesin küme düşeceğiz böyle olursa. Biz profesyonel olmadığımız için ikisini aynı kulvarda tutup şikeyi en üste çıkarıp futbolu yok sayıyoruz. Sonra durum bu. Trabzonspor'un olağanüstü kurullara kadar düşmesini sağlayan neden bu kadronun kepaze rezil leş oğlu leş oluşudur. Yani bi an önce bu kadrodan tamamen kurtulmalı Trabzonspor. Şike ile ilgilenip futbolu yok sayıyoruz sonra bunu yapmayan yetersiz yönetime hocaya gereken tepkiyi göstermiyoruz. Yani aklım almıyor bu MRA denen adam hala nasıl bu koca takımın teknik direktörü. Bu kadro tamamen yok edilip yakışan iskelet kurulmadıkça kendinizi kandırıp umutlu falan olmayın. Trabzonspor'a bu durumda gelipte bunu yapmayan benim gözümde haindir.
Yorum
-
Muharrem Usta @UstaMuharrem 11 sa
İŞTE DOKTORA TEZİ.. BEŞİKTAŞ'A dikkat.. stad gelirleri coştu.. takım ve seyircileri coştu. SIKINTILARINA RAĞMEN NASIL OLDU. işin sırrı ne...
Yapabilecek kapasitesi var adamın inşallah seçilir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta @UstaMuharrem 11 sa
İŞTE DOKTORA TEZİ.. BEŞİKTAŞ'A dikkat.. stad gelirleri coştu.. takım ve seyircileri coştu. SIKINTILARINA RAĞMEN NASIL OLDU. işin sırrı ne...
Yapabilecek kapasitesi var adamın inşallah seçilir.
Cevap vereyim Sayın Usta işin sırrı tabi ki de sportif başarıdır ! Saha da başarılı olan takım uçar gider, ne borç ne şike kalır. Başarıyla borcu yok eder büyür gelişir, başarıyla güçlenir haklarını ezer alır. Bi başkan adayı sportif başarıyı ilk amaç olarak görüyorsa ona yoğunlaşıyorsa ve harika vasıflara sahipse o başkan adayı milattır, şanstır. Diğer amatör yetersizler ne diyor Trabzonspor'un sorunları çok kadro korunacak birer ikişer transfer yapılacak. Bunlar bu takımı kısa süreçte bir Akhisarspor yapar. Yöneten beyin genelde küçük takım taraftarı beyni olduğu için son derece amatör beyin olduğu için seçim bu hal bu.
İnşallah sayın Usta önderliğinde kısa sürede yükselişe geçeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisi Yusuf Reha ALP in bu sözlerini çok bilmiş başkanımıza elden teslim etsin..
Size göre Trabzonspor TFF'ye başvuru yapmalı mı ? Başvurusu nasıl olmalı?
"Yapmalı tabi, durduğu kabahat. Kulüp CAS aşamasını beklemek zorunda bile değildi. Ama bekledi, neyse şimdi en azından başvuruyu yapmalı. Yani ben bu noktada İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Başvurmayacağız" demesini çok anlamlı bulmuyorum. Niye başvurmayacaksın? Gelip kendileri verirler diye beklersen çok beklersin. Sen başvurunu yap. Reddetseler bile, ileride TFF Yönetim Kurulu aleyhine açacağın maddi – manevi tazminat davasında bu retleri de delil olarak kullanırsın işte fena mı? Yani Trabzonspor'un Fenerbahçe ile falan bir işi yok ki, sürekli onlarla didişiyor. Trabzonspor'un meselesi Federasyonla. Senin kupanı vermeyen Yıldırım değil ki, onla kavga ediyorsun. Sen kupanı kim vermiyorsa mücadeleni onunla yap."burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkum şudur ki ; Çok konuşan az iş yapar... Anlayana..burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İHO'nun ruh hali iyi değildi.Sinmiş ve korkuyordu.Herzamanki ezberledeği cümleleri yineledi.Araya Fatih sultan Mehmet hikayesinide sıkıştırdı.Başkada bildiği bişey yok zaten bizim yağdanlığın.3 ay sonra koltuktan düşeceğini iliklerine kadar hissettiği her halinden belliydi.Aralık ayında şutlanırsa ki hiç şansı yok şutlanacak İHO dönemini hiç olmamış gibi varsayarak yola devam ederiz.
Yorum
Yorum