ne oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületelegol var mı bilen var mı acil
Yorum
-
Hacı'nın başbakana şu anda direkt kafa tutması mümkün değil.Ay dayı meselesi kısacası bana göre.Dün akşamki yayında kişiler ve kurumlar mesleesine katılmadığını verdiği bi örnekle açıkladı zaten.Muhalefete giydiriyor diyen kardeşlerime sesleniyorum.Evet başbakan o malum açıklaması ile birilerinin eline koz verdi.Doğrudur.Ama muhalefetin UEFA'yı hedef alan açıklamaları,şikebahçenin hakkı yendi yaygarasının boşbakanın söylemlerinden pek bir farkı da yok..Ben bu süreç içersinde Hacı'nın şampiyonluğumuzun tescili konusunda başarılı olacağına inanlardanım.En azından inanmak isteyenlerdenim..
Yorum
-
3 ayda becerip bir forvet alamadın başkan hala bahane ileri sürüyorsun. Şikeyi, Trabzonspor taraftarına atılan itirafları düşünmeye sıra gelmiyor(Ki başkan herkese iftira atarak kul hakkına girmiştir hakkımı helal etmiyorum) Bir forvet alamadınız yahu. Para yokmuş. Ofansif iki orta sahan var, iki sol kanadın var ama Malouda'yı 2.5 milyon euro'ya alıyorsun. Forvete para yok. Para var ama şu şu şu sebeplerle gelmedi. Yok efendim menajer ayrı para istedi falan filan.
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesini açıklar gibi "Evet, forvet alamadık" demek nedir ya?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ne Başbakan'ın Trabzonspor'a karşı nefreti yeni ne de Hacıosmanoğlu'nun Başbakan'a beslediği yalakalık hisleri. TS başkanı değilken de yalakalığın dibine vuruyordu, ama beni bırakın rahatsız etmeyi ilgilendirmiyordu bile. Bugün bu takımın başında bulunan birinin iktidar ya da muhalefet herhangi bir siyasi oluşuma yaltaklanmaya hakkı yoktur. Bu takım Trabzonspor'sa yoktur arkadaş.
Açıklamaları da icraatları gibi evlere şenlik. Beyin - Aksiyon dengesi böyle bir şey olsa gerek...En son poetricus tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 00:23.
Yorum
-
İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 ayda becerip bir forvet alamadın başkan hala bahane ileri sürüyorsun. Şikeyi, Trabzonspor taraftarına atılan itirafları düşünmeye sıra gelmiyor(Ki başkan herkese iftira atarak kul hakkına girmiştir hakkımı helal etmiyorum) Bir forvet alamadınız yahu. Para yokmuş. Ofansif iki orta sahan var, iki sol kanadın var ama Malouda'yı 2.5 milyon euro'ya alıyorsun. Forvete para yok. Para var ama şu şu şu sebeplerle gelmedi. Yok efendim menajer ayrı para istedi falan filan.
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesini açıklar gibi "Evet, forvet alamadık" demek nedir ya?
yapamiyorsan defol git o zaman demezlermi adama. yapamiyacagin islere ne giriyosun demezlermi, kupa meselesi icin degil sadece forvet transferi hakkinda.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZoruma gidiyor arkadaş. Adam fener taraftarini övüyor, kargalarla maç izliyor bizim taraftara laf sokuyor.
Loading %61..
Yorum
-
Dün akşam yayınlanan STADYUM programında yaptığı
- "sivas - OFSPOR" benzetmesi 10 numara kapak niteliğindeydi anlayana (TRABZONSPOR un feneri yenmesi için sivasa teşvik göndermesi, fenevin TRABZONSPOR u yenmesi için OFSPOR a teşvik göndermesiyle aynı yani ne demek istedi kısaca KARDEŞ ABİYİ SATAR MI)
ve gene aynı programda yaptığı
- YARGITAYIN KARARINI BEKLEMEMİZE GEREK YOK kapağıda cuk diye yerine oturdu anlayana ( daha önce PFDK ve Tahkim kararlarından sonra mahkemenin verdiği kararı bu yargı mahkemesini bağlamaz spor mahkemesi kararı vermiştir diye beğenmeyen fenevliler CAS kararını verdikten sonra ne hakla YARGITAY kararını bekleyecek CAS EN BÜYÜK SPOR MAHKEMESİDİR DÜNYA ÜZERİNDE)En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 02:55.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Başkanın dün ki basın toplantısı kesik kesik akşam tv den izledim.
Burada eleştirildiği gibi kötü bir konuşma yapmamış.
Cas kararıyla alakalı bir gazeteci soru soruyor, başbakan böyle böyle dedi ne diyorsunuz diye.
Adam açıklıyor hala daha aynı şeyi sormaya devam ediyor. buda işte ard niyetli gazeteci + soru oluyor...
Sanırım dünde bu adam burada alkışlanmıştı '' helal olsun '' vs denmişti...
Şaka gibi.En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 10:10.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum