Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız şu anki halini beğenmediğiniz BMN'dE,Trabzonspor başkanlığı seçimi öncesi yapılan ankette Hacıosmanoğlu birinci çıkmıştı.

E şimdi duruşunu eleştirdiğiniz BMN,başkanın yaptığı bariz hatalardan sonra,yanıldığını anlamış olamaz mı?
    Fikirler hep sabit mi kalacak yani,anlamadım?
    Ben sayin Kulacoglu'nu istedim, ikinci adayim sayin Usta idi. Acikcasi sayin Haciosmanoglu'nun kazanmasini pek istemiyordum. Ama kazandi. Ve öyle düsündügüm gibi kötü biri olmadigini gördüm.

Mesele BMN'nin kimi destekledigi degil. Beni yanlis anlamissiniz. Yani BMN bundan önce sunu destekliyordu, simdi caydilar demiyorum. Aklima bile gelmedi.

Benim söylemek istedigim BMN'de bulunan bir cok insanin art niyetli davrandigidir. Samimiyetinden uzaklastigidir. Yigide hakkini teslim etmeyen bir kesim olustugudur. Bu kadar.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vurmak icin hata mi araniyor ! Top yuvarlak ama biz degiliz lafini edip sözünü yemesine bmn mi sebep oldu mesela ? Senin miting otobusune kol kola ciktigin basbakan Cas hatali karar verdi diyor siz ne anlatiyorsunuz ya hala ?
    Basbakan'a da ama sözünü esirgemedi programda. Niye bunu da söylemiyorsunuz? Evet, vurmak icin hata ariyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O kadar yazdım seni affetsinler diye.Hiç olmazsa bir heyecan yaşadık.Bunda da katkın çok oldu.Guidetti gibi genç yabancı veya yerli iskelete sahip bir takımımız olması zaten benim hayalim
      Bende çok istiyordum ama tek ben yazmadım adam iş yapmasa bana kalabilirdi
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarın net biçimde "şu tarihte TFF'ye başvuru yapacağız" demesi yeterli.

Bunu açıkça mantıklı biçimde der, buna rağmen bu konuda başkan eleştirilir ise haklı olursun.
        Renkdaş, öyle bir şey olsa bile ben eleştirıye devam ederim. Daha önce hiçbir yere başvurmuyordu, kupa yürüye yürüye Trabzonspor'a geliyordu, bugün, arada ne oldu da CAS gerekçeli kararından sonra başvuruyor oldu? Marjinal, iğrenç, aşağılık, sefil gruplar, insanlar o arada ne yaptılar? Kendisinin karar değişikliği ile ne ilgisi var bunun, değil mi?

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende çok istiyordum ama tek ben yazmadım adam iş yapmasa bana kalabilirdi
          Her yanlış hareketinde kulağını çınlatanlar olurdu buradan buna eminim

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renkdaş, öyle bir şey olsa bile ben eleştirıye devam ederim. Daha önce hiçbir yere başvurmuyordu, kupa yürüye yürüye Trabzonspor'a geliyordu, bugün, arada ne oldu da CAS gerekçeli kararından sonra başvuruyor oldu? Marjinal, iğrenç, aşağılık, sefil gruplar, insanlar o arada ne yaptılar? Kendisinin karar değişikliği ile ne ilgisi var bunun, değil mi?
            O zaman en azından hatasından döndü, doğru yola girdi denilebilir. Herkes hata yapabilir.

ama hatada ısrar ederse yapacak çok şey kalmıyor taraftara.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sayin Kulacoglu'nu istedim, ikinci adayim sayin Usta idi. Acikcasi sayin Haciosmanoglu'nun kazanmasini pek istemiyordum. Ama kazandi. Ve öyle düsündügüm gibi kötü biri olmadigini gördüm.

Mesele BMN'nin kimi destekledigi degil. Beni yanlis anlamissiniz. Yani BMN bundan önce sunu destekliyordu, simdi caydilar demiyorum. Aklima bile gelmedi.

Benim söylemek istedigim BMN'de bulunan bir cok insanin art niyetli davrandigidir. Samimiyetinden uzaklastigidir. Yigide hakkini teslim etmeyen bir kesim olustugudur. Bu kadar.

Basbakan'a da ama sözünü esirgemedi programda. Niye bunu da söylemiyorsunuz? Evet, vurmak icin hata ariyorsunuz.
              Renkdaş, yazılarından az biraz tanıdığım için yazıyorum, maruz gör lütfen. Senin gibi biri şu iki şeyi nasıl görmezden gelebiliyor, ya da küçümseyebiliyor, aklım almıyor: 1. Miting 2. Odyakmaz.

Yorum

He he bir sen duzgunsun zaten bmn'deki bircok insan belalti vurmak icin hata kolluyor. Su taraftar olmasa senin baskan'in cikip hicbir seye cevap dahi vermeyecekti. Siz gizli samimiyetsizler varya esas tehlike sizsizsiniz, sizin omru billah hakkiniz yense mubah...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Bunu açıkça mantıklı biçimde der, buna rağmen bu konuda başkan eleştirilir ise haklı olursun.
                  Neden haklı olsun?Başvuru yapmayacam diyen kendisi değil mi?Bugünkü gibi kıvırıp ben başvuru yapmayacam demedim

gerekçeli kararı bekliyorum (ne gerek varsa)Sırf kıvırması bile ki bir söylediğini ertesi gün inkar etmekte üstüne yok başlı

başına bir eleştiri konusu değil mi?İnsanlar hata yapabilir hatalarından dönmeleri de bir erdemdir.Ama bu süreklilik arz ediyorsa

ortada bir garabet var demektir.Yani sorun sadece TFF ye başvurması değil yalanı alışkanlık haline getirmek şikeciyi övmek(Mecnun)

siyasete göbeğinden bağlı olmak bunların hepsi çapsızlığın göstergesidir ve böyle bir adam TS başkanlık koltuğunda oturmamalıdır.

Bu saatten sonra oraya buraya başvurması onun çapsızlığını değiştirmez.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    He he bir sen duzgunsun zaten bmn'deki bircok insan belalti vurmak icin hata kolluyor. Su taraftar olmasa senin baskan'in cikip hicbir seye cevap dahi vermeyecekti. Siz gizli samimiyetsizler varya esas tehlike sizsizsiniz, sizin omru billah hakkiniz yense mubah...
                    Abi abartiyosun harbiden

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

O zaman en azından hatasından döndü, doğru yola girdi denilebilir. Herkes hata yapabilir.

ama hatada ısrar ederse yapacak çok şey kalmıyor taraftara.
                      Hatasından dönerken onu hatasından döndüren şeye de "teşekkür"'unu ihmal etmiyor yani. Başkan değil mübarek sorunlu küçük çocuk.

Yorum

Ben de diyorum ki,şu anda eleştirdiğiniz bakış açısıyla buraya yorum yazanlar,başkanın hatasını sözümona kollayanlar,aynı zamanda,Hacıosmanoğlu'nun birinci çıktığı ankette oy kullanan insanlar zaten.....

Profil yine aynı profil,hatta ben sizin tam tersinizi düşünüyorum.Buraya özellikle yönlendirilmiş bir kitle olduğunu düşünüyorum.
                        Nispeten kendimce kanıtları da var bunun zaten.
                        En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 01:01.
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yanlis bilmiyorsam avukatsiniz. Bürokrasi islerini bizden daha iyi bilirsiniz, hatta strateji olaylarini da.

Cikipta su tarihte basvuru yapacagim diye bir sey olur mu Allah askina? Yapacaksaniz gider yaparsiniz. Sov dünyasi mi bu?

Net olarak gerekceli karari bekliyoruz demediler mi? Acik acik kac kere biz hic bir yere basvurmayacagiz demedik demedi mi? Cimbiz ile cekmeyelim sözlerini lütfen. Ilk planda basvurmayacagiz, gerekli yerler gerekli islemleri yapmasini bekleyecegiz. Ama olmadi mi da biz isimizi biliyoruz, UEFA ve FIFA ile görüsüyoruz dedi. TFF'den daha büyük oynuyorlar iste. Tatmin etmeyen hangi kisim, ben anlamiyorum sizleri.

Yorum

• Önemli detayı atlamayalım,

Başkan müjdeyi verdi, yabancı dilde eğitim veren okul seneye açılıyormuş.
                            Transferler açısından önemli.

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de diyorum ki,şu anda eleştirdiğiniz bakış açısıyla buraya yorum yazanlar,başkanın hatasını sözümona kollayanlar,aynı zamanda,Hacıosmanoğlu'nun birinci çıktığı ankette oy kullanan insanlar zaten.....

Profil yine aynı profil,hatta ben de sizin tam tersinizi düşünüyorum.Buraya özellikle yönlendirilmiş bir kitle olduğunu düşünüyorum.
                              Nispeten kendimce kanıtları da var bunun zaten.
                              Beni kim buraya yönlendirdi anlamadim?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• bu çoban iki lafıyla kimseyi kandiramaz bir kaç kisi bu adımı komikçe savunuyor çogunluk bmn yönetiminin arkasında isi gücû aglamak.yalan dolan olan adamı hicbir güc bana savunduramaz iho TRABZONSPOR tarihinin yüz karasıdır.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X