Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nizip ilce jandarma komutanliginda beraber görev yaptigimiz Astsubay Selcuk Karabakla komutanimiz Nusaybin de teroristlerle girilen catisma sonrası şehit olmuş...Görev yaptigimiz süreçte onun Suriyeliler kampinda olmasi sebebiyle cok bir paylasimimiz olmasa da askerler tarafindan bolukte en sevilen komutanlarin basinda olduğunu biliyordum..

Mekani cennet olsun..Bu teröre kimin katkisi ve kimin ihmali varsa alayinin Allah belasını versin..

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben dinlemedim ama eğer PKK 2013 yılına dönerse oturup konuşuruz deniyorsa başbakan tarafından bu doğuda çarpışan ve şehit olan askerlere büyük saygısızlıktır.

BB yalanladi az evvel:

Başbakan Ahmet Davutoğlu grup toplantısında yaptığı konuşmada, terörle mücadeleden geri dönüş olmadığını ve olmayacağını söyleyerek, kendilerinden "elinde silah olan terör örgütü PKK'yı" muhatap almalarını kimsenin beklememesi gerektiğini kaydetti.

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nizip ilce jandarma komutanliginda beraber görev yaptigimiz Astsubay Selcuk Karabakla komutanimiz Nusaybin de teroristlerle girilen catisma sonrası şehit olmuş...Görev yaptigimiz süreçte onun Suriyeliler kampinda olmasi sebebiyle cok bir paylasimimiz olmasa da askerler tarafindan bolukte en sevilen komutanlarin basinda olduğunu biliyordum..

Mekani cennet olsun..Bu teröre kimin katkisi ve kimin ihmali varsa alayinin Allah belasını versin..
        Allah (cc) rahmet eylesin, mekanı Cennet olur inşAllah..

Milletimizin başı sağolsun..

Yorum

Nizip ilce jandarma komutanliginda beraber görev yaptigimiz Astsubay Selcuk Karabakla komutanimiz Nusaybin de teroristlerle girilen catisma sonrası şehit olmuş...Görev yaptigimiz süreçte onun Suriyeliler kampinda olmasi sebebiyle cok bir paylasimimiz olmasa da askerler tarafindan bolukte en sevilen komutanlarin basinda olduğunu biliyordum..

Başın sağ olsun Uğurum,hepimizin başı sağ olsun,
          Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hepsini geçtim,
            tamam iktidarın yüzünden pkk ve terör bu duruma geldi ama olan oldu bari bu aşamada hep beraberiz,terör için üzerimize düşen neyse yaparız diyemedikten sonra bunlarda iktidar olmasınlar,olamazlar da
            Elestirilerin hepsine katiliyorum, bu kisim hariç... muhalefet, bilhassa mhp, bu konuda diyebilecek ne varsa dedi... dogruya dogru...
            ama iktidar ennzzzar vakfini yalamakla mesgul
            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 15:45.
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=38565]Alper Calik[/MENTION] [MENTION=192]Harun-61[/MENTION] adamlar kendilerini yalanlıyor nede olsa kimse daha önce öyle demiyordun demiyor. Bu ilk değil Çok fazla örneği var.
              [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] halk takım destekler gibi parti destekliyor. Politikacılar servetlerine servet eklerken halk onları savunuyor canından çok ,eminim aralarında espri yapıyorlardır bu konuda.
              [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Türkiyede istifa yoktur. Dış mihraklar,paralel,bizi çekemeyenler gibi terimler vardır. Zaten wikileaks sızdığında o belgelerde yazıyordu Türkiye'de muhalefet eksikliği var bunu da AKP iyi kullanıyor diye. Ben şu an muhalefet lideri olsam eminim bu vasıfsızlardan daha iyi olurum.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah (cc) rahmet eylesin, mekanı Cennet olur inşAllah..

Milletimizin başı sağolsun..
                İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başın sağ olsun Uğurum,hepimizin başı sağ olsun,
                Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.
                Allah razi olsun..Milletimiz benimseyip sahip cikmasa da oradaki insanlarin bizim icin canlarindan vazgectiklerinin idrakinda olup bu acıyı yüreğinde hisseden herkesin başı sağolsun. .

Yorum

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin ailesine,sevenlerine sabır versin..
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Çocukluğumda madalyalarına hayran hayran bakardım.
                    İyi bir sporcuydu. Türk ordusunun parlak bir subayıydı. Diyarbakır Silvan'da çıkan çatışmada ağır yaralandı. 2 askeri şehit olmuştu.

O Gazi oldu.

Tedavi gördü görev yerini değiştirmedi. Ayağında platinlerle görevine devam etti. Bu kahramanlıkların fedakarlıkların bir bedeli olmalıydı. Komedi iddianamelerle 2 yıl 8 ay cezaevinde kaldı. Parmaklıklar arkasında iken "sakın devlete kötü söz söylemeyin bu da Vatan görevi" derdi. 2 yıl 8 ay sonunda "pardon bir yanlışlık olmuş"dediler serbest bıraktılar. Ama askerlik hayatı bitmişti.

Tutuklu iken Cezaevinden çıkınca gökyüzünü çok özlediğinden yada küskünlüğünden olmalı kendini soyutlamayı tercih etti. 55 yaşına rağmen yamaç paraşütü sporunu yapmaya başladı ve bu sporu yaparken gökyüzünde öldü Halamın oğlu Albay Salih Eryiğit.

Bu insanların hayatını bu kadar etkilenmesine sebeb olanlar, onların hayatlarından günleri ayları yılları çalanlar... nasıl hesap vereceksiniz ?
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• ppoo.jpg

Halâ polisler teröre karşı savaşıp şehit düşerken bu adamların gülerek böyle açıklama yapmalarını ne yapacağız? Şu an savaşan polisler gayri-milli mi?
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere kendini Türk kendini Müslüman hisseden herkesin kandili mübarek olsun..

Yorum

• 5 şehidimiz daha var Nusaybin'de : (

Allah (cc) rahmet eylesin, mekanları cennet olur inşAllah..

Askerimizin vurulma anı pkk'nın haber ajansı tarafından yayınlanmış, sosyal medyada pkklı şerefsizler tarafından paylaşılıyor. Bu görüntüyü servis edenin bir an önce bulunması lazım..
                          En son AdemS tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 18:46.

Yorum

• Offff offf bir kara gün daha. Siyasilerimizin derdide sansar vakfı yok bilmem ne! Nefret ediyorum artık insanlardan da bu ne vurdum duymazlık . Daha kaç cenaze lazım tepkimizi koymak için? Başka şeyler için sokaklara dökülenler nasıl vicdanları rahat evlerinde duruyor artık kafayı yemek üzereyim... Cumhurbaşkanı çıkmış milli polis teşkilatı kuracağım diyor, ölen polisler israil polisi ya. Başbakan bambaşka havalarda. Kemal desen ensar vakfına takmış. Bahçelide koltuğum gidiyor derdinde sesi soluğu çıkmıyor. Allah belasını versin hepsinin.

Bize yine : "Allah şehitlerimize rahmet eylesin.Kandil günü bile huzur yok." demek düşüyor

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5 şehidimiz daha var Nusaybin'de : (

Allah (cc) rahmet eylesin, mekanları cennet olur inşAllah..

Askerimizin vurulma anı pkk'nın haber ajansı tarafından yayınlanmış, sosyal medyada pkklı şerefsizler tarafından paylaşılıyor. Bu görüntüyü servis edenin bir an önce bulunması lazım..
                              Bu arada, bahse konu askerimizin durumu iyiymiş çok şükür.. Gelen mermi kum torbasına isabet ettikten sonra askerimize gelmiş.

Yorum

• Konuş konus konus nereye kadar isyan edesim var..

Samimi degiller kardesim samimi..

Vatan icin insan ölür, biz de olebilirdik,benim yegenimde cocuklarimda ölebilir ama bu şekilde olmaz yazik günah. .

Mübarek gecede insanlarin ocagina ateş düştü daha da üzüntü veren olay millet sehidine sahip cikmiyor..

Allah önce sehit ailelerine sonra bu aciyi yüreğinde hisseden herkese güç kuvvet sabir akil fikir versin kafayi yememek elde degil..

Yorum

Çalışıyor...
                                X