Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım bu şehitlerimiz ahirette haklarını bize helal eder.
    Cevabı basitçe bulabiliriz kardeşim..Ben bu süreci yaşayıp gidip şehit olsam şu millete hakkımı helal etmezdim sen eder misin ?

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cevabı basitçe bulabiliriz kardeşim..Ben bu süreci yaşayıp gidip şehit olsam şu millete hakkımı helal etmezdim sen eder misin ?
      Ben de etmezdim sanırım.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Türk Dil Kurumu'na göre robot...
        1. isim Belirli bir işi yerine getirmek için manyetizma ile kendisine çeşitli işler yaptırılabilen otomatik araç
        2. Başkasının buyruğu ile iş yapan, kendi akıl ve iradesini kullanmayan kimse

Neden bu tepkisizlik?

Cevabı basit aslında. Robot gibi yaşayan çok büyük bir kitle var bu ülkede. Düz mantık insan kitlesi. Ne verirsen onu alıyorlar. Fikirleri yok ama çeneleri kuvvetli. Düşünmüyorlar sorgulamıyorlar. Bu kitle 5 yıl boyunca pkk şehirlere silah bomba yığınağı yaparken sesleri çıkmayan kitle... Meclis kürsülerinde dahi 'güneydoğu pkk'ya teslim edilmiş...' diyenleri yuhalayan kitle... Enselerinden tek kurşunla sokak ortasında askerleri şehit edilirken "megri megri'ler" ağlayan politikacılarını baş tacı yapan kitle... Bu kitle 7 haziran'da tek başına iktidara gelemeyince bir anda pkk'nın terör örgütü olduğunu keşfeden kitle... Bu kitle 1 Kasım seçimlerine kadar kendilerine verilen direktiflerle hdp binalarını yağmalayan kitle... Çünkü efendileri çiplerine bu komutu gönderdi... Çıkın sokaklara vatan millet sakarya edebiyatı yapın ve terörü protesto edin... Bunlarda doğal olarak çıktılar sokaklara... Daha düne kadar pkk ile sevişen siyasetçileri ise hergün tv'lerde kahrolsun pkk edebiyatı yapıyorlardı... Dayadılar bunlara milliyetçi gazını aldılar % 49'u.. E şimdi neden tepkisizmiş bu millet. İyi de kim kime tepki gösterilecek?? Sıkıyorsa çıkıp isteyin bakalım "pkk'ya güneydoğuyu bırakanlardan, bu kanlı günlerin sorumlularında hesap soracağız" diye sizi kodese tıkmıyorlar mı!! Yahu en başta % 50 kitle linç eder sizi...

Şimdi bu kitle için güzel bir köşe yazısı çıkmıştı... Özetle şöyle yazmıştı yazar... -Bu kitle Genelkurmay başkanı "terör örgütü liderliğinden" içeri tıkıldığında sevinmişti ama o genelkurmay hapisten çıktığında ona da sevinmişti..

Başka bir deyişle bu kitle -hocaefendi denince seviniyordu, fetö denince de seviniyor.. Bu kitle İsrail'e sahte one minute çıkışı yapılıp ilişkiler güya bitirilince sevinmişti ama aynı kitle İsrail'le barışıldığında da sevinmişti... Bu kitle 'adamın birisi' kardeşim Esad dediğinde seviniyordu ama hain Esed denince ona da seviniyordu. Dönemin başbakanı, TSK mensuplarını sahte belge ve delillerle içeri tıkan savcı zekeriya öz'e başbakanlık makam aracı dahi verildiğinde alkışlıyordu, sonra oy verdikleri adam o savcıyı hainlikle suçlayınca da alkışlıyordu. Bunun gibi onlarca yüzlerce örnek yazılabilir.

Nihayetinde kim kime tepki gösterecek? Çık tepki göster bakalım "pkk bütün bunları yaparken sen neden bunlara göz yumdun" diye... Olayı sadece pkk'ya tepki gösterilsin'e götürmek birilerinin şark kurnazlığı... pkk'ya tepki göstersen ne olacak?? Adamlar terörist umurlarında mı?? Ama o terör örgütüyle mücadele etmeyenlere tepki göstermek belki de ülkenin gerçekten yapması gereken şey... Ki şöyle bir şark kurnazlığı da var.. Habire hedeflerinde Selo dedikleri terör örgütü siyasi kolu başkanlığını yapan adam var... Ağızlarında kolay kolay pkk bile çıkmıyor... Yani asıl hedifi halâ ağzılarına almıyorlar... Selo'ya laf çakmak kolay ama o selo'nun arkasındaki asıl güce yani pkk'ya laf etmiyorsan ve adını ağzını kolay kolay almıyorsan sen şark kurnazısın... Sen halâ pkk'yı bir partner olarak görüyorsun..

Aklıma şöyle bir örnek geldi.. İho habire Aziz'e sallayıp dururdu.. Tv, radyo, gazete farketmez... Ben de derdim ki "la Aziz'e habire sallasan ne olacak ki?? Adamın yüzü kızarsa zaten şike yapmaz... Ama o şikeyi sana yediren ve kupanı Fb'ye veren gerçek güç ortada.. Herkes biliyor bunu... O siyasi güç işe karışmasa belkide şike tantanası 2011-12 sezonu başlamadan bitecek, şikeciler cezalarını alacak ve kupa Trabzonspor müzesine konacaktı. Yani gerçek hedefi atlayıp onun ayakçılarını habire gündeme taşıyorsan, sen şark kurnazlığı yapıyorsun, gerçek suçluyu gizlemeye çalışıyorsundur..

Eğri oturup doğru konuşalım.. AKP tarihinde ilk kez bir seçimde iktidar olamadı ve anında pkk terör eylemlerine en şiddetli şekilde başladı... Birilerini 1 Kasım'da zafere taşıyan da pkk'nın terör eylemlerine başlaması ve gelen onlarca şehit cenazeleri oldu... 2013 gezi olayları ülke sathında yayılmaya başladığında terörist Apo ve Selahattin Demirtaş olayları hükümete darbe girişimi olarak değerlendirmişti lakin olaylar daha büyüyünce apo'dan 'taksim'e selam gönderiyorum' açıklaması geldi ve Taksim'e akın akın pkk'lılar sokuldu.. Ki pkk'lıların Taksim'e sokulduğu günlerde nasıl olduysa haber kanalları Taksim'den canlı yayınlar yapmaya başlamıştı. Tv'yi açıyorsun bakıyorsun karşında pkk bayrakları apo posterleri... Neredeyse bütün kanal kameraları aynı yere konmuş... Sağa sola dönmüyor kameralar.. Standart bir bölgede bulunan pkk'lı gurubu ve örgüt flamalarını gösteriyor.. Ve iktidardan açıklamalar "bakın geziciler aslında pkk'lılardır" açıklamaları geliyordu... hmmmss tabi tabi, güzel ortaklık ve ne güzel algı politikası değil mi?? Doğal olarak kamuoyu desteği de azaldı ve gezi olayları bitti... Yani apo boşuna "akp'yi gezide ben kurtardım" demedi. Ki doğru söyledi... O yüzden 7 Haziran seçimlerinden sonra pkk eylemleri aklı başında kimseye mantıklı gelmiyor.. Çünkü ne güzel kardeşlik yok muydu? Apo'nun mektupları seçimden 3-4 ay önce Dolmabahçe sarayında tüm Türkiye'ye canlı yayınlarla okutulmadı mı? Aynı mektup Diyarbakır'da 1 milyonluk miting ile okutulmadı mı? Hem de hdp %13 oy almışken... Ne oldu ki 7 Haziran'da???

Mantıklı bakınca pkk'lı olsam iktidarda Akp'den başka bir parti istemem... Teröristler bildiğin son 5 yılda devlet altyapısı oluşturmuşlar... Operasyonlarda 6 ay'a yaklaştı ama afedersin kıç kadar ilçelerden söküp atamıyorsun adamları... Şehit sayısı 300'ü geçmiştir belkide... Ve biz halâ -neden tepki yok?- diyoruz.. Çünkü robotlar tepki göstermezler.. Onları kodlarsın, yat dersin yatarlar, kalk dersin kalkarlar.. Bugün -kahrolsun pkk de- komutunu verirsin bağırır, yarın şimdi evinde otur "köprü yapıyok biz Evrupa da kıskanıyor de- diye konut verirsin aynısını tekrarlar sana.. Yarın pkk ile tekrar masaya otururlar bugün güya tepki gösteren adamların gıkı çıkmaz...
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ben dinlemedim ama eğer PKK 2013 yılına dönerse oturup konuşuruz deniyorsa başbakan tarafından bu doğuda çarpışan ve şehit olan askerlere büyük saygısızlıktır.

Yorum

• Terörist teröristtir.

Ekmeğini yediğin vatana ihanet etmenin a'sı, b'si olmaz. Bunun bir terimi de olmaz. Gerilla değildir mesela, sapına kadar teröristtir. Ayrıca karşımızdakiler insan değildir. Onlara insan evladı gibi muamele yapılmamalıdır çünkü onlar insan gibi muamele yapılmaması gerektiğini gösteren yolu seçmişlerdir.

Hiçbir şeyi dolaylamayla, güzellemeyle aklaştırmaya paklaştırmaya gerek yok. Teröristin affı olmaz.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben dinlemedim ama eğer PKK 2013 yılına dönerse oturup konuşuruz deniyorsa başbakan tarafından bu doğuda çarpışan ve şehit olan askerlere büyük saygısızlıktır.
              Saygısızlık ney,
              bana göre tüm Şehitlerimizin ve ilerde olacakların vebali vardır direk olarak öyle bir durumda.

Renktaş seni kaygıya düşüren senin mesajın üstündeki silinen yazı idi,
              alakası olmayan bi bilgiymiş haberin olsun,
              nerden biliyorsun dersen,
              en baş kul hakkı yiyici dün akşam tv de konuştu,canlı izledim,
              vaz geçme yok,müzakere yok,geri adım yok dedi,
              2 şık var onlar için dedi,
              1- gelip teslim olacaklar adaletin vereceği cezayı çekecekler,
              2-yada teker teker etkisiz hale getirilecekler,

ha bunu derken samimi mi değil mi bilemem,
              Anamın adı Döndü ben de döndüm dediği çok olduğu için garanti veremem,
              ama en azından dün burda bir algı oluşturmaya çalışan kişiye itibar etme demek için yazdım.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saygısızlık ney,
                bana göre tüm Şehitlerimizin ve ilerde olacakların vebali vardır direk olarak öyle bir durumda.

ama en azından dün burda bir algı oluşturmaya çalışan kişiye itibar etme demek için yazdım.
                Şimdi baktım da başbakan çözüm sürecine dönmek istiyor. Cumhurbaşkanı öyle şey olamaz diyor. Adamlar sistemi kurmuş hangisinin fikrini beğenirsen beğen oyunu akpye basıyorsun

Yorum

• Bu ara da,
                  Forum yöneticisi arkadaşlarımdan şimdiden özür dileyerek bişi yazmak istiyorum,
                  bu özür şunun için,
                  tam kendimi anlatamayıp maksadı aşarsam diye

BMN benim ailem,
                  her bir başlık benim evimin odası,
                  her bir renktaşım benim kardeşim,
                  ben sizlerden çok şey öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum,
                  o sebeple her bir renktaşım ayrı ayrı çok kıymetli benim için,
                  fakat evimin içinde teröriste gerilla diyen olursa buna musade etmem,
                  buna kimse musade etmez biliyorum ama her konuda idareci olan,mülayim olan Ertan insanı bu konuda arsızlaşır haberiniz olsun. Yumlu iyi diyeni de severim,kötü diyeni de severim, giden başkanı savunana saygı duyarım,şimdiki başkana art niyetli eleştirileri de görür görmezden gelir topa girmem,tüm konularda tüm fikirler gönül kırmadan saygı çerçevesinde konuşulur ama terörist ağzıyla konuşanı bu bünye kaldırmaz.
                  Selametle,
                  cümleten varlığınızı dilerim.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Şimdi baktım da başbakan çözüm sürecine dönmek istiyor. Cumhurbaşkanı öyle şey olamaz diyor. Adamlar sistemi kurmuş hangisinin fikrini beğenirsen beğen oyunu akpye basıyorsun
                    Evet aynen öyle,
                    canım ülkemin siyaseti,siyasetçisi,onları körü körüne savunanları ölmüş,hatta leş olmuş kokmuş durumda.
                    Allah akıl fikir versin hepsine de,
                    tuttuğu partinin yanlışına yanlış diyemeyen,
                    tuttuğu takımının yanlışına yanlış diyemeyenlere,
                    akıl fikir ihsan etsin inşallah.
                    Onlara onur versin,ahlak versin,erdem versin,vicdan versin,gerçek anlamda Allah korkusu versin inşallah.

Yorum

Saygısızlık ney,

cb baskanlik sistemi icin her seyi yapar
                      ben yinede güvenmiyorum
                      dünyada tv ler panama ve terrörü konusuyor, Türk kanalini aciyorum levent kircanin mirasi kabul edilmemis, dirilis ceza yemis, sikeciler kursunlanali 1 yil...

medya uyutma makinesine dönüsmüs
                      500e sehit sayisi dayandi, halk konserlerde, eglencelerde, dügünler pespese...
                      kuzey kore teknoloji cagindan önce perdelerini kapattiginda bu isi iyi beceriyor
                      bizim halkimiz artik gönüllü uyuyor,
                      siz yapin istediginizi bana dokunmayan yilan 1000 yasasin modunda
                      sehit kani bu kez halkinda eline bulasdi bence
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cb baskanlik sistemi icin her seyi yapar
                        ben yinede güvenmiyorum
                        dünyada tv ler panama ve terrörü konusuyor, Türk kanalini aciyorum levent kircanin mirasi kabul edilmemis, dirilis ceza yemis, sikeciler kursunlanali 1 yil...

medya uyutma makinesine dönüsmüs
                        500e sehit sayisi dayandi, halk konserlerde, eglencelerde, dügünler pespese...
                        kuzey kore teknoloji cagindan önce perdelerini kapattiginda bu isi iyi beceriyor
                        bizim halkimiz artik gönüllü uyuyor,
                        siz yapin istediginizi bana dokunmayan yilan 1000 yasasin modunda
                        sehit kani bu kez halkinda eline bulasdi bence
                        Haklısın Selçuğum,haklısın gardaşım ne diyim
                        akşam sofrada ben de isyan ettim,
                        Panama belgeleri kimsenin umrunda değil diye,
                        ben zaten ülkem halkından umudumu kestim,
                        her zaman diyorum,
                        dese ki taptıkları;
                        hırsızlık normal, i.nelik iyi bişi,
                        vallaha adam haklı diyeceklerini bildiğim için artık ben yoruldum mücadeleden,
                        artık tek istediğim şu akan kan bi dursun,
                        Hükümet samimi olsun, şu terör illetini bi bitirsin,başka bişi istemiyorum.

Yorum

Haklısın Selçuğum,haklısın gardaşım ne diyim
                          akşam sofrada ben de isyan ettim,
                          Panama belgeleri kimsenin umrunda değil diye,
                          ben zaten ülkem halkından umudumu kestim,
                          her zaman diyorum,
                          dese ki taptıkları;
                          hırsızlık normal, i.nelik iyi bişi,
                          vallaha adam haklı diyeceklerini bildiğim için artık ben yoruldum mücadeleden,
                          artık tek istediğim şu akan kan bi dursun,
                          Hükümet samimi olsun, şu terör illetini bi bitirsin,başka bişi istemiyorum.
                          abi ama suc sadece hukümette degil
                          muhalifet ayni karin agrisi
                          devlet bahceli, kemal kilicdarogulu, deniz baykal, terörist partisine deginmiyorum bile
                          bu adamlardan ne bekleniyor, hayatlarinda ne basarmislar
                          bu zavallilari erdoganin önüne koyarsan muhalifet diye oda senlen dalga gecer

ülkücüler bahceliye nasil sabir eder aklim hayalim almiyor

benim halam avusturyanin 1. partisinde, avrupa parlamentosu milletvekili aday adayi ondan azda olsa politikayi takip ederim
                          ben avrupada daha 2 secim pespese kayip eden ve parti lideri olarak kalan lider görmedim
                          burada 2. parti 29 yasindaki usagi basbakanlik adayi yapmaya hazirlaniyor pespese yenilgilerin yüzünden
                          bahceli en az 10 secim kayip etti, 3 lafi okumasi 5 dakikayi aliyor, bu adam nasil o koltukda ben anlayamiyorum
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 09:20.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi ama suc sadece hkümette degil
                            muhalifet ayni karin agrisi
                            devlet bahceli, kemal kilicdarogulu, deniz baykal, terörist partisine deginmiyorum bile
                            bu adamlardan ne bekleniyor, hayatlarinda ne basarmislar
                            bu zavallilari erdoganin önüne koyarsan muhalifet diye oda senlen dalga gecer

ülkücüler bahceliye nasil sabir eder aklim hayalim almiyor

benim halam avusturyanin 1. partisinde, avrupa parlamentosu milletvekili aday adayi ondan azda olsa politikayi takip ederim
                            ben avrupada daha 2 secim pespese kayip eden ve parti lideri olarak kalan lider görmedim
                            burada 2. parti 29 yasindaki usagi basbakanlik adayi yapmaya hazirlaniyor pespese yenilgilerin yüsünden
                            bahceli en az 10 secim kayipetti, 3 lafi okumasi 5 dakikayi aliyor, bu adam nasil o koltukda ben anlayamiyorum
                            Baba çok çok haklısın,
                            muhalefet konusu aynen dediğin gibi,
                            işte onun için diyorum ya ülke komple kokuşmuş,
                            bilgi-birikim-ahlak erezyonu yaşıyoruz ülkece,
                            ben 2011 yılından sonra parti olayını bitirdim,
                            niye bitirdim baktım ki kendi partim dahil hepsi Asker kaçağı bir kanı bozuğu kurtarma telaşına düşmüşler,
                            Bahçeliyi büyük oğlumdan dolayı takip ediyorum gerçekten insanda biraz utanma olur arkadaş,biraz gurur olur,
                            40 seçim kaybetmişsin hala daha yapışmışsın koltuğa kağıttan okuyarak muhalefet yapıyorsun,
                            hepsini geçtim,
                            tamam iktidarın yüzünden pkk ve terör bu duruma geldi ama olan oldu bari bu aşamada hep beraberiz,terör için üzerimize düşen neyse yaparız diyemedikten sonra bunlarda iktidar olmasınlar,olamazlar da,
                            yani ülkemde dert 1 değil elvan elvan,
                            neyi tutsan elinde kalır,
                            bulunduğunuz yerin kıymetini bilin.

Yorum

Baba çok çok haklısın,
                              muhalefet konusu aynen dediğin gibi,
                              işte onun için diyorum ya ülke komple kokuşmuş,
                              bilgi-birikim-ahlak erezyonu yaşıyoruz ülkece,
                              ben 2011 yılından sonra parti olayını bitirdim,
                              niye bitirdim baktım ki kendi partim dahil hepsi Asker kaçağı bir kanı bozuğu kurtarma telaşına düşmüşler,
                              Bahçeliyi büyük oğlumdan dolayı takip ediyorum gerçekten insanda biraz utanma olur arkadaş,biraz gurur olur,
                              40 seçim kaybetmişsin hala daha yapışmışsın koltuğa kağıttan okuyarak muhalefet yapıyorsun,
                              hepsini geçtim,
                              tamam iktidarın yüzünden pkk ve terör bu duruma geldi ama olan oldu bari bu aşamada hep beraberiz,terör için üzerimize düşen neyse yaparız diyemedikten sonra bunlarda iktidar olmasınlar,olamazlar da,
                              yani ülkemde dert 1 değil elvan elvan,
                              neyi tutsan elinde kalır,
                              bulunduğunuz yerin kıymetini bilin.
                              baska denilecek bisey kalmadi abi
                              korkarim bunlar ülkeyi satip baskanlik ve eyalet sisteminide kabul eder
                              zaten eyalet sistemi benim gözümde direk ülkenin bölünmesi demek, baska bisey degil
                              eyalet sistemi ülkede dogup büyüyen biri olarak bunu rahatca söyleyebilirim
                              sonra ispanyollarin gibi dogunun nezaman ayrilir diye bekleriz
                              adamlara hukuksal alt yapi hediye ediyorsun

Ünal Karaman

Yorum

ABD seyehatinde, ABD nin "çözüm sürecine dönün" dediği, bizimkilerin de cevap olarak "zaten tamamen bitirmedik, buzdolabında, şart uygun olunca döneceğiz" anlamında cevap verdiği haberi var gazetelerde. Orada başka burada başka mı konuşuluyor acaba bilemedim.
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X