Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 22.03.2015 Tarihindeki terör olayları....

Nusaybin'de bombalı saldırı : 1 asker şehit..... 6 asker yaralı.....

Mardin Mazidağı bombalı saldırı : 1 polis şehit 3 polis yaralı....

Yüksekova Çatışma : 3 şehit.... ( 2 polis , 1 asker ) 9 güvenlik görevlisi yaralı...

Sadece 1 günde verdiğimiz şehit sayısı : 5....

sadece 1 günde verdiğimiz yaralı sayısı : 18....

Son 4 günde verdiğimiz şehit sayısı 16....

Yaralı 50 den fazla....

Fiili savaş halindeyiz resmen...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Helal olsun, ağzının payını vermiş halk..

Diyarbakır halkından Hdp milletvekiline tepki..

"BUNU BİZE PKK YAPTI"

Diyarbakırlılar artık HDP'nin yalanlarına dayanamayıp, "Bunu bize devlet yapmamıştır, PKK yapmıştır. Eve roket atmışlar, hangi devlet eve roket atmış. Ben çocukluğumdan beri parklarda büyüdüm, devlet bana bir kez gelip dokunmamıştır" dedi.

"HAK ARAYIŞI BU DEĞİL"

Bir diğer Diyarbakırlı ise şu şekilde konuştu; "Hak arayışı, kendi hakkına sahip çıkmak böyle değil, Devlet hangi eve roket atmış? eve roket girmiş. Bu belediye HDP'li. Şu pisliği bir temizle. Hayret bir şey devlet yapmış, devlet yapmış. Devlet değil, devleti buraya çeken PKK yaptı."

http://www.ensonhaber.com/diyarbakir...016-03-23.html

Yorum

• adamları hem barındır orada, hem oy ver, her çağrısını yerine getir sonra kandırıldık demek ne kolay ama. herkes bulmuş bu taktiği önüne gelen kandırılıyor!
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Terör döner dolaşır herkesi bulur.

Sıra bizde,

Şuan manşetlerde olan durum burnumuzun dibinde.

"İstanbul Polisi'ni 'bombalı eylem yabılabileceği' ihbarıyla 4 saat peşinde koşturan 34 LD 9862 plakalı beyaz renkli minibüs, Şişli Geçit Sokak'ta trafikte yakalandı"

http://bombali-oldugu-ihbar-edilen-minibus-sisli-de-bulundu-6775213.Jpeg

Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Helal olsun, ağzının payını vermiş halk..

Diyarbakır halkından Hdp milletvekiline tepki..
              onların ağzının payı üç harflidir. kanalizasyondan çıkar.

Yorum

• Güzel bir yazı..

Mete YARAR

Terörist Çadır

Brüksel’de yaşanan bombalı terör saldırıları sonrası yine ‘yok artık’ diyebileceğim bir tartışmanın içine girdik. Acılarımızı karşılaştırma yaparak ve acılarımıza destek verilmemesi üzerinden bir tartışma gündemi yarattık.

Meseleyi üç bombalı saldırı sonrasında hayatını kaybeden kadın ve çoluk çocuktan uzaklaştırarak “terörist çadır”a yönelttik. Türkiye’de PKK’nın bombalı saldırılar düzenlemesi sonrasında, Belçika’nın bizim acımızı anlamadığı ve o terörist çadırın meydana nasıl kurdurduğu tartışıldı. Hatta Sayın Başbakan’ın Brüksel gezisi öncesinde bu terörist çadır siyasi bir krize bile yol açtı. Başbakan’ın uçağı bu çadır kalkmadan Brüksel yolculuğuna başlamadı.
                Evet, aslında sorun bu terörist çadırdan daha büyük. Başta Belçika olmak üzere birçok AB ülkesinin terör örgütleri ile etkin olarak mücadele etmediğini biliyoruz. Bu yapılan hatalı davranışlarını ülke olarak kabul etmemiz de gerekmiyor. Fakat Belçika bize dönüp bazı sorular sorsaydı acaba biz ne cevap verirdik. Hadi sormaya başlasınlar.
                Siz ülkemizdeki PKK çadırına kafayı taktınız;
                - Peki sizin ülkenizde bombalı saldırı olduktan sonra taziye çadırı altında intihar saldırganı teröristi kahramanlaştırırken acaba ne yaptınız?
                - Bizim ülkemizde bazı milletvekillerini PKK terör örgütüne destek vermekle suçlarken siz acaba kendi ülkenizde bununla ilgili ne yaptınız? Kendi Meclis’inizde bütün siyasi partilerin katılımı ile terör olaylarını lanetleyen bir bildiri çıkarabildiniz mi?
                - Terör örgütü konusunda kafamızın karışık olduğunu söylüyorsunuz, peki sizin ülkenizde Pe Ke Ke mi desek Pe Ka Ka mı desek tartışmasının ötesine geçebildiniz mi? Ülkenizde PKK’yı terör örgütü olarak görmeyen kaç kişi var?
                - Bizim ülkemizde PKK için terörist demediğimizi, ayrılıkçı Kürt savaşcı dediğimizi konuşuyorsunuz. Peki ülkenizde aynı acıyı paylaşan bir toplum olmanıza rağmen gazetelerinizdeki başlıkların bir kısmında hala fail kısmının boş bırakıldığını görmüyor musunuz? (Ankara’da bombalı saldırı oldu vb.)
                - Bize sizin acınızı anlamadığımızı ve gerekli tepkiyi vermediğimizi söylüyorsunuz. Peki siz olaylardan bir gün sonra meydanlarda halay çekmediniz mi? Televizyon programlarınızda eğlence programlarına devam etmediniz mi?
                - PKK konusunda ne yapacağımıza karar veremediğimizi söylüyorsunuz? Peki birçok siyasi parti olarak sizin kafanız karışık değil mi? Terör liderine bir ara ağır hakaretler ederken sonra sayın düzeyinde konuşmalara gelmediniz mi?
                - Bize çok kızdığınızı biliyoruz ama son bir soru daha sormak istiyoruz. Sosyal medya üzerinden ve gerçek hayat üzerinden sizleri takip etmeye çalışırken farklı bir durumla karşılaşıyoruz. Birinizin teröristinin ismi gerilla oluyor, diğerinin ismi cihatçı, kiminin ise devrim savaşcısı... Sizce ülke olarak terörizm konusunda ortak bir kararınız var mı?
                Açıkcası adamlar yine kibar da en acılı günlerimizde bu şekilde sorular sorarak bizi üzmüyorlar. Yine bizim kaldırmadığımız çadırlar dururken Brüksel’deki çadırı geçici olsa da kaldırıyorlar.
                Aslında bir dostumuz çıksa da bize bir acı konuşma yapsa. Başkasına kızdığımız konularda aslında bizlerin de ne kadar yanlış yaptığımızı yüzümüze vursa. Keşke birisi çıkıp dostumuz olarak bizi üzeceğini bildiği halde ağır konuşsa . Birisi çıksa;
                Arkadaş siz ne yapıyorsunuz dese...

http://www.karar.com/yazarlar/mete-y...rist-cadir-635

Yorum

• Mardin Nusaybin....

1 şehit 4 yaralı....

Yine şehitle başladık güne

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mardin Nusaybin....

1 şehit 4 yaralı....

Yine şehitle başladık güne
                    Pkk yeni bir strateji uyguluyor. Her tarafa bombalar döşenmiş..adeta mayın tarlası gibi....

Nusaybin' de Şehit sayısı 3'e yükseldi.....

Yaralı sayısı ise 9 'a....

Yorum

• Diyarbakır Lice ilçesi Mermer Karakoluna bombalı araçla saldırı 3 Asker şehit 20 yaralı 5'i ağır Allah belalarini versin bunların kansız yaratıklar...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Türk Milleti kızılağaç odunu gibi bir millet oldu....

Hiç bir şeye tepki vermiyoruz. Bildiğin kuru bir odundan farkımız kalmadı

E sen kuru odun oluncada seni ateşe atan çok oluyor.....

kimse kusura bakmasın ya da bakarsa baksın....

Yorum

• Dur kızma. Birazdan "şu kadar terörist öldürüldü" diye bir paylaşım gelir...
                          En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 09:23.
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Bakmaya kıyamayacağın bu babayiğit,bu evden Şehit çıktı,
                            hak aramak için terörist oldum diyenler,biz çok mağduruz da onun için dağa çıktık diyen kanı bozuklar,bakın görün,ülkenin tam göbeğinde Niğde'de,bu evde oturuyordu bu Yiğit,7 kardeşten adam gibi işi olan tek evlattı,babasının seyyar basta sı var orada ekmeğini bulmaya çalışıyor,ama hiç ben ezildim,ben mağdurum diye devlete meydan okumuyordu.
                            Memleketin kınalı kuzularına kıyanların Allah belasını versin inşallah,soyları kurusun,hem bu cihanda hem öbür cihanda gün yüzü görmesinler inşallah.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Aynen katılıyorum. 1 numaralı ırkçılığı da terör örgütü ve destekçileri yapıyor. Hangi hakkı alamamışlar da hala arıyorlar ben de anlamıyorum. Almadıkları bir hak yok.
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Son Ankara patlamasından çok etkilendim bazı sebeplerden ötürü. Bazı şeyler aklıma geldikçe istem dışı etkileniyorum ve acıyı derin şekilde hissediyorum. Şehit olmak güzel bir şey lakin ortada kahpe bir şekilde ölmek var insanı en çok bu üzüyor. Savaşarak ölmüyorsun çok yazık çok.

Allahsız şerefsiz it sürüsü piçler lunaparka saldırıyor böyle bir kahpelik var mı ya? Ne yazılır ki?
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Çalışıyor...
                                X