Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gecen sene Tsk nin valiliklerden yaptigi operasyon isteklerinden 122 tanesi geri cevrilmis. Bu sene bu sayi daha fazlaymis. Pkk nin nasil bu kadar palazlandiginin cevabi bu iste. Resmen cozum sureci zirvasi altinda askerin elini kolunu baglamislar.

Yorum

• Şırnak valiliği: Cizre'de ki sokağa cıkma yasagı yarın sabah 07:00 itibariyle sona erecek.

Dha
      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
      Komünar..

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 sene önceki görüntüler:

Sonra bu çocukların başına bir şey gelince ortalığa dökülüyorlar katil T.C diye...

O çocukları oraya gönderen anaları, babaları, abileri ve amcaları düşünecekler olabilecekleri. Çocuğunu çatışma ortamına gönder, sonra ölünce ağla. Ne güzel İstanbul be...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• ‏@Efeler_tabur 3 dk.3 dakika önce
          Bunlarda masum insanların hücre evlerinden çıkan barışçıl mühimmatlar

#

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen de çok iyi biliyorsun ki 90'ı yıllardaki Hizbullah derin devletin Pkk'ya karşı öne sürdüğü bir gruptu.. Yaklaşık 15 yıldır domuz bağıyla adam öldüren bir grup yok ortalıkta. Şu anki Hüdaparlıların o gruptan olduğunu düşünmüyorum.. Haa birçok konuda radikal düşünceleri olduğunu da biliyoruz, bu yadsınamaz bir gerçek.

Ayrıca bütün müslümanları potansiyel Işid'ci olarak görmekten vazgeçin artık.. Hepimiz biliyoruz ki İsrail'in, İngilizlerin kurduğu ve cahillerin "kolay yoldan Cennet'i garantileriz" düşüncesiyle katıldığı bir terör örgütünün İslam dünyasında bir karşılığı yoktur.
            Hocam Türkiye Hizbullahı'nın (Lübnan'daki Hizbullah'la ilgisi yoktur) meşhur domuz bağcı "İlim Grubu" operasyonlarla dağıtıldıktan sonra, İlim grubundan ayrılanlar, Menzil (Adıyaman'daki dergahla ilgisi yoktur) grubu ve diğer Kürt-İslamcı unsurlar, "Müstazaf-Der"i kurdu. Türkiye'de parti kapatmak mevzuat değişimiyle zorlaşınca, "Müstazaf-Der" partileşti ve "Hüda-Par" adını aldı. Zaten "Hüda", Kürtçe ve Farsça'da "Allah" anlamına gelir, "Par" da partinin kısaltması. Açılımı resmiyette "Hür Dava Partisi" olsa da Hizbullah ile Hüda-Par'ın anlamı aynı. (Allah'ın partisi, hizbi) Buraya kadar yazdıklarım sadece bilgidir.

Her Müslümanı potansiyel İşid'ci görmek ise ne Müslümanlığa, ne İnsanlığa, ne tarihe, hatta ne de ateizm-materyalizme sığar. Olsa olsa dangalaklıktır. Bu forumda öyle bir aklıevvelin çıkacağını zannetmiyorum. Bu topraklarda böyle adam çıkarsa gitsin kendini tedavi ettirsin. Ne [MENTION=47543]Muhteva[/MENTION] kardeşimiz, ne de bir başka arkadaşımızın böyle bir yorum yaptığını ne gördüm, ne de duydum. E bu da benim yorumumdur.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              K.Irakta Operasyon....

Ağrı'da operasyon.....

Tatvanda operasyon

Cizrede operasyon.....

Diyarbakırda operasyon....

Allah ( c.c.) güvenlik kuvvetlerimize güç kuvvet versin.....

Bahçeli sıkı yönetim ilan edin dediğinde, alayı saldırıya geçiyor faşist diye, bu kadar operasyon adı konmamış bir sıkıyönetimdir!

Sanıyorlar ki yeni doğan bebeğe isim takmazsak çığlıklarıda duyulmaz.
              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Sokağa çıkma yasağı sona eriyor yarın.

Esas şimdi sivillerin hayatı tehlikededir. Her gelen cenaze kahpe örgütün ekmeğine yağ sürecek.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yakın zamanda tekrar ilan edilmesi gerekiyor . bi çıksınlar tedavı olacak olan olsun . alışveriş yapacaklar yapsın .
                  61

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bahçeli sıkı yönetim ilan edin dediğinde, alayı saldırıya geçiyor faşist diye, bu kadar operasyon adı konmamış bir sıkıyönetimdir!

Sanıyorlar ki yeni doğan bebeğe isim takmazsak çığlıklarıda duyulmaz.
                    katılıyorum ...
                    operasyonlar yapılıyor yapılan yerlerde sokaga cıkılma yasagı ılan edılıyor hemde gunlerce ... aslında bi nevi sıkıyonetım ilan ediliyor .

ama sanırım resmıyette sıkıyonetım ilan edildiğinde 6 aylıgına ilan ediliyor ... daha az ilan edilme durumu varmı bılmıyorum ama anayasa hukukundan oyle hatırlıyorum .
                    61

Yorum

• galiba şimdiye kadar yapılmamış kadar büyük bir operasyon yapılcakmış yakın zamanda. mekan zaman belli değil..

kaynak twitter

+

bitlis'te 60 ton patlayıcı ele geçirilmiş.

haberturk
                      En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 21:33.
                      #

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam Türkiye Hizbullahı'nın (Lübnan'daki Hizbullah'la ilgisi yoktur) meşhur domuz bağcı "İlim Grubu" operasyonlarla dağıtıldıktan sonra, İlim grubundan ayrılanlar, Menzil (Adıyaman'daki dergahla ilgisi yoktur) grubu ve diğer Kürt-İslamcı unsurlar, "Müstazaf-Der"i kurdu. Türkiye'de parti kapatmak mevzuat değişimiyle zorlaşınca, "Müstazaf-Der" partileşti ve "Hüda-Par" adını aldı. Zaten "Hüda", Kürtçe ve Farsça'da "Allah" anlamına gelir, "Par" da partinin kısaltması. Açılımı resmiyette "Hür Dava Partisi" olsa da Hizbullah ile Hüda-Par'ın anlamı aynı. (Allah'ın partisi, hizbi) Buraya kadar yazdıklarım sadece bilgidir.

Her Müslümanı potansiyel İşid'ci görmek ise ne Müslümanlığa, ne İnsanlığa, ne tarihe, hatta ne de ateizm-materyalizme sığar. Olsa olsa dangalaklıktır. Bu forumda öyle bir aklıevvelin çıkacağını zannetmiyorum. Bu topraklarda böyle adam çıkarsa gitsin kendini tedavi ettirsin. Ne [MENTION=47543]Muhteva[/MENTION] kardeşimiz, ne de bir başka arkadaşımızın böyle bir yorum yaptığını ne gördüm, ne de duydum. E bu da benim yorumumdur.
                        Böyle bir şey söylemek dediğiniz gibi dangalaklık olur.
                        Ürdün, Arabistan, Afganistan, Pakistan, Kuveyt, Yemen gibi Ortadoğu ülkelerinde yapılan anketsel araştırmalar da halkın %70'nin Işid'i desteklediği bilinen bir gerçek bu ülkelerde bile azınlıkta olsa desteklemeyenler var.
                        Tabiki Türkiye gibi şeriat ile yönetilmeyen İslamın sadece kimlik bilgisi olarak değer bulduğu ülkelerde halkın çoğunluğunun Işid'i desteklememesi gayet doğaldır.
                        Bu konuda Atatürk'e ne kadar şükranlarımızı iletsek azdır kimileri tarafından çok yanlış görülen Batılılaşma hareketinin zaman ilerledikçe ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkmıştır.
                        Yoksa bugün Işid kontrolü altında olan ülkelerden bir farkımız kalmazdı.
                        En son Muhteva tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 21:34.
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle bir şey söylemek dediğiniz gibi dangalaklık olur.
                          Ürdün, Arabistan, Afganistan, Pakistan, Kuveyt, Yemen gibi Ortadoğu ülkelerinde yapılan anketsel araştırmalar da halkın %70'nin Işid'i desteklediği bilinen bir gerçek bu ülkelerde bile azınlıkta olsa desteklemeyenler var.
                          Tabiki Türkiye gibi şeriat ile yönetilmeyen İslamın sadece kimlik bilgisi olarak değer bulduğu ülkelerde halkın çoğunluğunun Işid'i desteklememesi gayet doğaldır.
                          Bu konuda Atatürk'e ne kadar şükranlarımızı iletsek azdır kimileri tarafından çok yanlış görülen Batılılaşma hareketinin zaman ilerledikçe ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkmıştır.
                          Yoksa bugün Işid kontrolü altında olan ülkelerden bir farkımız kalmazdı.
                          +61
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            galiba şimdiye kadar yapılmamış kadar büyük bir operasyon yapılcakmış yakın zamanda. mekan zaman belli değil..

kaynak twitter

+

bitlis'te 60 ton patlayıcı ele geçirilmiş.

haberturk
                            60 ton yuh .
                            61

Yorum

• Ortadoğu ülkelerindeki halkların tamamına yakınının DAEŞ'çi olduğunu gösteren anketin kaynağı ne merak ettim.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortadoğu ülkelerindeki halkların tamamına yakınının DAEŞ'çi olduğunu gösteren anketin kaynağı ne merak ettim.

heralde bu

iddialar taban tabana zıt ilginç tabi. [MENTION=47543]Muhteva[/MENTION] "herkesçe bilinen bir gerçek" diye iddasını kuvvetlendirecek kadar da emin halbuki.
                                En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 22:52.
                                #

Yorum

Yükleniyor...
                                X