Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şehitlerimize allah rahmet eylesin.

Soner yıldırım tanıdığım birisydi. Daha 1.5 ay önce oraya tayini çıktı. Daha önce zonguldak kilimli ilçesinde trafikteydi kendisi. Çok karşılıklı oturduk yedik içtik muhabbet ettik. Zonguldaktaki trabzonluları çok sevmezdi. İşinin ehliydi. Burada ki bütün arkadaşları şok geçirmiş gibi gerçekten. Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef. son 1.5 aya kadar hemen hemen haftada 2-3 kere gördüğüm çocuktu.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her Müslümanı potansiyel İşid'ci görmek ise ne Müslümanlığa, ne İnsanlığa, ne tarihe, hatta ne de ateizm-materyalizme sığar. Olsa olsa dangalaklıktır. Bu forumda öyle bir aklıevvelin çıkacağını zannetmiyorum. Bu topraklarda böyle adam çıkarsa gitsin kendini tedavi ettirsin. Ne @Muhteva kardeşimiz, ne de bir başka arkadaşımızın böyle bir yorum yaptığını ne gördüm, ne de duydum. E bu da benim yorumumdur.
      Hocam, cevabı benim vermeme gerek kalmadı sanırsam.. Kendisi yazmış zaten aşağıda..

İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğru söylüyorsun, aslında Işid Asya'da kurulan bir örgüt her nasılsa bütün Dünya basını bu örgütü Budizm ile ilişkilendireceği yerde İslamla ilişkilendiriyor ne hikmetse aynı şeyi Taliban ve El kaide içinde yapıyorlar çok ilginç

Bu kadar örgüt Ortadoğu da kurulduğu ve yıllardan beri halk desteği ile büyüdüğü halde kesinlikle İslamla ve bölge halkı ile ilişkilendirilemez sorumlusu Batılı derin güçlerdir biz mükemmeliz bu yüzden bütün Dünya bizi yok etmek için uğraşıyor

Ortadoğu da örgütlere bağlı 400 bin aktif militan savaşıyor ama bunlar uzaydan geldi bölge halkı desteklemiyor.

Allahu Ekber diyerek kafa kesiyorlar ama aslında hepsi Ermeni ve Zeus'a tapıyorlar

Geçiniz.

11 Eylül saldırıların da dahi sırf bölgenin imajını kurtarmak için bu saldırıları bile Amerika yaptı diyen komplo teorisyeni bir Coğrafya burası bende ne bekliyorsam.

Yorum

• başımız sağolsun

Yorum

• Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 8 gün süren sokağa çıkma yasağı sırasında ölen, aralarında 35 günlük Muhammed Tahir Yaramış ve çocukların da bulunduğu 16 kişinin cenazeleri, toplu kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dha

Davutoğlu: "Cizre'de tek bir sivil dahi hayatını kaybetmedi"

Evet yalancı olan benim doğrucu Davut'ta bu oluyor sırf bu yüzden neredeyse terörist ilan edilecektim.

Demek ki neymiş medya'yı elinde tutan iktidar sahipleri her zaman doğruyu söylemezmiş.

Bugünden sonra hiç bir resmi kuruma araştırmadan inanmam.
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet..

Bu akşam 19:00 itibariyle Cizre'de tekrardan sokağa çıkma yasağı ilan edildi.. Allah (cc) yardımcısı olsun güvenlik güçlerimizin..

Verdiğiniz hesap dağlıca saldırısında çok net bilgiler verdi. Takip edilebilir. Örgütün haber kaynaklarından yalan bilgiler alıp prim yapmaya çalışanlar var.

Yorum

• IŞID benzeri vahşet örgütlerinin İslamın neşet ettiği topraklarda kurulmasını, onun bizatihi İslamın kendisi olduğunu tespit edecek kanıt olarak görenler ,örgüt militanlarının yapısını ,Avrupa ve Amerikadan giden adam miktarını ,Esed rejimi ile olan petrol ve silah ticaretini , koalisyon güçlerinin pyd'ye gönderiyorum diye havadan herkesin gözü önünde attığı silah dolu konteynerleri niye görmüyorlar acaba?

Ebu Bekir bağdadinin hikayesini bir kez okuyan bile bu işin arkasında kimin olduğunu ve ne amaçladığını anlar. Ekşisözlük esprileri ve hazır kalıp gediğine tweeter tekerlemeleriyle Ortadoğu anlaşılmaz.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Son bir yıldır o rojava'da kurdukları kantonda savaşanlardan canlı kalanlar şu anda şehirlerde. Devlet kapıları açıp elleriyle gönderdi bunları silah eğitimi almaya maalesef.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 8 gün süren sokağa çıkma yasağı sırasında ölen, aralarında 35 günlük Muhammed Tahir Yaramış ve çocukların da bulunduğu 16 kişinin cenazeleri, toplu kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dha

Davutoğlu: "Cizre'de tek bir sivil dahi hayatını kaybetmedi"

Evet yalancı olan benim doğrucu Davut'ta bu oluyor sırf bu yüzden neredeyse terörist ilan edilecektim.

Demek ki neymiş medya'yı elinde tutan iktidar sahipleri her zaman doğruyu söylemezmiş.

Bugünden sonra hiç bir resmi kuruma araştırmadan inanmam.

Git çok sevdiğin pkk'ya inanmaya devam et. Seni tutan yok. Ölen sivilin sorumlusu eline silahı verenler. Bebek kanı üzerinden örgütüne sempati toplama.

Yorum

• Şırnak'ta Polisimizi şehit eden 8 terörist gebertilmiş..

Resimlerini buraya yüklemek istemedim. Leşlerin resimleri twitter'da var bakmak isteyenler ordan bakabilir.

Pkk Gerçekleri
                    En son AdemS tarafından düzenlendi; 13.09.2015, 20:20.

Yorum

• Siviller hayatlarını kaybetmiş olabilir. Ama hdp gibi katledildi demek var, eceliyle demek var, rahatsızlandı gelen ambulans tarandığı için vefat etti demek var, kurşunlandı demek var...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haberi Türkiye'de paylaşan haber sitesine bakıyoruz "Tımeturk" hem dindar takılan hemde öldürülen askerler için hiç bir zaman şehit ifadesini kullanmayan Pkk yanlısı bir site
                          kusura bakmada artık dayanamıyorum söyliyecem

sürekli Türklerin acısının olduğu haberi paylaşıyorsun
                          ve hiçbir yorum yapmıyorsun

haberde şehit diyorsa diyor öldü diyorsa öldü diyor

bi Allah rahmet etsin demiyorsun
                          şehidimiz var demiyorsun

kürt kökenli olup bizim canımızı acıtmak için mi yapıyorsun
                          yapmıyorsan ben kötü niyetli bakmışım sana

birde forum çok garip ama böyle bir tepkiyi çağırıp istediğimden değil
                          kan akmazken şike konusunda hdp li milletvekillerinin Trabzonsporla ilgili olumlu
                          sözlerine dahi tahammül edemiyorlardı adamı resmen aforoz ediyorlardı)))

insanların canının yandığı bu günlerde öyle tahrik edici sözlerin varki

aşırı solcusu pkklısı dhkpclisi herkesin devlete vurmaya çalıştığı şu günlerde
                          insan dayanamıyorda onun için yazdım

birde birşey soracam kürtler ne istiyor
                          özerk bir yönetim mi
                          ayrı bir devlet mi
                          yoksa Türklere üstünlük sağlayıp ezmek mi

(senin kendi önerinide merak ediyorum)

bence birde şunu hatırlatıyım
                          dünyanın hiçbir yerinde yüzde 80 veya 90 çoğunluk
                          azınlığın yaptığı katliamlara şımarıklığa
                          bu kadar iyi niyet göstermez
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yakın zamanda tekrar ilan edilmesi gerekiyor . bi çıksınlar tedavı olacak olan olsun . alışveriş yapacaklar yapsın .
                            yanılmadım .
                            cizrede tekrar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş
                            61

Yorum

• Kürt vatandaşlar pkk yı bir terör örgütü olarak kabul etmeli. İçindeki teröristleri ihbar etmeli. Bunu yapmadıkları takdirde devlete, askere ,polise destek olmadığı takdirde cizre ve cizre gibi yerlerde sokağa çıkma yasakları devam etmeli ve şehirler bu kahpelerden temizlenmelidir. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayarak eline silahı alıp dağa çıkan herkes haindir. Hainler temizlenmelidir.
                              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Bugün diyarbakır'da şehit olan abimizde Diyarbakır'lı. Etnik köken temelinde bakmak bizi yanlış yerlere götürebilir, vatan ve vatan hainleri olarak bakmamız lazım.. bugün şehit olan abilerimize kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Vatan sağolsun..

Yorum

Çalışıyor...
                                X