Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BBC'nin haber veriliş şekline baktığımızda birçok şey ortaya çıkıyor zaten..

Demirtaş'ı cici çocuk gösterip, hükümeti de terör yanlısı olarak lanse etmiş..

Kürt-Türk birbirinize sarılın demiş bizim barış güvercini (!!!)..

bqMVr_1441707929_0805.jpg

Yorum

• Milliyet'te de var haber, çatışma sırasında seken kurşunlardan olabilir sivillerse, bebek de rahatsızlanıp vefat etmiş
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BBC'nin haber veriliş şekline baktığımızda birçok şey ortaya çıkıyor zaten..

Demirtaş'ı cici çocuk gösterip, hükümeti de terör yanlısı olarak lanse etmiş..

Kürt-Türk birbirinize sarılın demiş bizim barış güvercini (!!!)..

[ATTACH=CONFIG]7235[/ATTACH]

Alman gazeteleri suructaki patmaladan sonra su basligi atmistilar: Erdogan, baris sürecini bitirdi. Kürtlere savas acti.

hep söylüyorum, bu serefsiz bati kimleri överse, kimleri desteklerse tam tersini yapacaksin, zira hic bir Zaman Türkiye'nin iyiligini istemezler. basta ister erdogan olsun ister baskasi, hükümette ister akp olsun ister baska parti, batili top yekün Türkiye'nin hükümetine, Cumhurbaskanina saldiriyorsa, bundan isgilleneceksin...

Almanya en büyük düsmanlarimizdan, arkasinda tabiiki Ingiltere var. bunlar sirf erdogan gitsin gitsin diye direttikleri icin ben de kalsin diyorum, yoksa erdogan'a hayran oldugumdan degil.
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milliyet'te de var haber, çatışma sırasında seken kurşunlardan olabilir sivillerse, bebek de rahatsızlanıp vefat etmiş
          haberin sonunda da belirttim hocam karapropaganda olma ihtimali yüksek diye. su an cok büyük Bilgi dezenformasyonu var medyadaki herseye gözü kapali inanmak saflik olur.

Yorum

• arkamızdan işler çevirdiği belli olan malum ülkelerin ülkemizdeki mevzulara yaptığı yorumlar izlediği politikalar ve açıklamalarından hareketle bazı kanılara varabiliriz... ülkemiz hükümetine bakış açıları da bazı şeyler hakkında fikir verebilir.

derin bir konu tabi...
            #

Yorum

• Hasan Tüncel: Trabzon Otobüs Terminalinde Doğu ve Güneydoğu'ya yapılan tüm seferler iptal edildi..
              *
              Sonumuz hayrola inşAllah..
              En son AdemS tarafından düzenlendi; 08.09.2015, 16:20.

Yorum

• Mete Yarar Dağlıca saldırısını Pkk'nın şehir yapılanmasının yaptığını söyledi ağır Doçka silahları da dağdan getirilmemiş şehirden dağa çıkartılmış.
                Daha önce Yüksekova ve Şemdinli de çok ciddi silah depolandı demişti bu silahların da bu ilçelerden getirildiğini iddia ediyor.
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• Bu arada Trabzon da sosyal platformlar da halka silahlanın çağrısı yapılıyormuş.
                  Merak ettim pompalılarla, av tüfekleriyle doğuyu işgal edip Roketatar, Mk3,Keleş,Kanas,Biksi gibi silahlara sahip Pkk sempatizanlarıyla savaş yapabileceklerini mi düşünüyorlar.
                  Ne demek silahlanın bu gidiş gidiş değil iç savaş çıkacak.
                  Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                  Komünar..

Yorum

• Durum çok vahim.Sonumuz hayrolsun...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mete Yarar Dağlıca saldırısını Pkk'nın şehir yapılanmasının yaptığını söyledi ağır Doçka silahları da dağdan getirilmemiş şehirden dağa çıkartılmış.
                      Daha önce Yüksekova ve Şemdinli de çok ciddi silah depolandı demişti bu silahların da bu ilçelerden getirildiğini iddia ediyor.
                      80 bin civarı silahın ve milyonlarca merminin şehirlerde stoklandığını söylüyor uzmanlar.....

tabi tonlarca patlayıcınında....

bu kadar silah stoklanırken milli istihbarat ne yapıyordu çok merak ediyorum doğrusu....

perşembenin gelişi çarşambadan belliydi aslında.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        80 bin civarı silahın ve milyonlarca merminin şehirlerde stoklandığını söylüyor uzmanlar.....

tabi tonlarca patlayıcınında....

bu kadar silah stoklanırken milli istihbarat ne yapıyordu çok merak ediyorum doğrusu....

perşembenin gelişi çarşambadan belliydi aslında.....
                        he isin en can alici kismi da bu iste. eskiyalar sehirlerde yapilanirken bizim istihbarat neredeydi? bugün olacaklara önlem alamiyorsan istihbarat olarak orada durmana gerek yok zaten önlem alamiyorsun...

Yorum

• Sehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.

Sehitlerin sayisi uzerinden yorumlar kadar onur kirici bir davranis dusunemiyorum. Ha bir ha bin... Ilgi alaniniza sayisina gore mi girecek? Ona gore mi sahte gozyaslarinizi akitmaya karar vereceksiniz? Yoksa ona gore mi usta bir manevrayla doneklik yapip askerlerimizi hor gorup terorist guzellemesi/mesrulastirmasi yapacaksiniz?

Biraz ozgur olun, boynunuzdaki ipi tutanlardan siyrilin. Iki ay once pkk ile gorusenlere destek veren arkadaslardan bazilarinin simdi yazdiklarini okurken hem sasisriyor hem de mutlu oluyorum, kismen dogru yola geldikleri icin... Yalniz endisem de yok degil? Oyle ya, siyasi menfaatler ugruna pek tabii yarin Ocalan'i baris melegi gorebilirler. Sahipleri ne derse o!

Dolmabahce'yi, Oslo'yu, Habur'u elestirdigimde "ne yapsalar, 90li yillara mi donulsun, silahla cozum olmaz, politikaniz yok" diyenlerin sahinligi karsisinda susuyorum.

Not: Alevilerle ilgili bilip bilmeden yazan tiplere kurtluk ve safiilik uzerine biraz calismalarini tavsiye ederim. Etnik boluculugunuz yetmedi, simdi de mezhepci mi oldunuz?

Allah akil ve vicdan versin. Turk Milleti'ni korusun. Vatan sagolsun.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.09.2015, 16:50.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.

Sehitlerin sayisi uzerinden yorumlar kadar onur kirici bir davranis dusunemiyorum. Ha bir ha bin... Ilgi alaniniza sayisina gore mi girecek? Ona gore mi sahte gozyaslarinizi akitmaya karar vereceksiniz? Yoksa ona gore mi usta bir manevrayla doneklik yapip askerlerimizi hor gorup terorist guzellemesi/mesrulastirmasi yapacaksiniz?

Biraz ozgur olun, boynunuzdaki ipi tutanlardan siyrilin. Iki ay once pkk ile gorusenlere destek veren arkadaslardan bazilarinin simdi yazdiklarini okurken hem sasisriyor hem de mutlu oluyorum, kismen dogru yola geldikleri icin... Yalniz endisem de yok degil? Oyle ya, siyasi menfaatler ugruna pek tabii yarin Ocalan'i baris melegi gorebilirler. Sahipleri ne derse o!

Dolmabahce'yi, Oslo'yu, Habur'u elestirdigimde "ne yapsalar, 90li yillara mi donulsun, silahla cozum olmaz, politikaniz yok" diyenlerin sahinligi karsisinda susuyorum.

Gözleri var görmez, kulakları var duymaz, vicdanları var sızlamaz. Büyülenmişler resmen. Hükumet değişsin bu kişilerin çoğu gelen partinin en azılı savunucusu olur.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• "1991 Körfez savaşında 500.000 Kürde kapılarımızı açtık, bizim ekmeğimizi bölüştürdük; sonuç: 20.000 PKK'lı karşımıza çıktı 9.671 şehit verdik!

Vergi vermezler, yardım alırlar. Fatura ödemezler, milletten keserler. Uyuşturucu imalatı ve satışı yapar 'görmezden gelin' der. Sınırı geçip kaçakçılık yapar, ' Bu benim ekmek param karışamazsın' der. Asker polisle çatışır, öldürür mermisi bitince 'teslim oluyorum, insan haklarım var, bundan yararlanmak istiyorum ' der. 'Sınır ötesinde Kürtler ölüyor' der ama savaşmaya gitmez ve türklerin gitmesini ister. 'Cahilim, geri kaldım ' der, öğretmenleri öldürür, okul,dersane yakar 'Hastayım' der köyüne gelen doktoru öldürür, Sözde 'İslam konferansı düzenler, kuran okutur. Sonra camiden çıkan imamları halkı uyandırıyor diyerek tek tek infaz eder.

'Yolumuz yok, devlet nerede.. ' der, yol yapan iş makinalarını yakar, mühendisleri öldürür. Özgürlük' der, mahkeme basar, avukata, hakime, polise, askere pusu kurup sırtından vurur, 'Namus' der her türlü ahlaksızlığı yapar, 'Töre' adı altında anasını bacısı öldürür. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediği devletten aş, iş, makam ister. 'Fakirim yoksulum' der ama inatla mantar gibi çoğalıp isyan ettiği devletin çocuklarına bakmasını ister 'Fakirim' der aşiret düğününde 20 kilo altınla görgüsüzlüğün dibine vurur. Dağbaşına izinsiz ev yapar, yaşadığı yere otobüs ister, ilk yaktığı da o otobüs olur. Hastalanınca hastaneye gider devletten kan ister, ilaç ister, bedava tedavi olur. Gider Kızlay kan verme aracını yakar 'Sıkıntın varsa, gel bir çare bulalım, biz kardeşiz, herkesin aynı sıkıntısı var, kardeşçe yaşayalım' denir, 'olmaz bu topraklar, hatta Türkiye bizim' diyerek ayaklanırlar.

Avrupa kaçak göçmenlerin gemisini bile batırıyor, ülkesine hiçbirini almıyor. 2 milyona yakın Kürdü ülkesine alan, barınak, aş iş veren Türkiye'nin askerine polisine saldırıp her yeri yakıp yıkıyor, hayatı durduruyorlar. 'Biz kardeşiz' derler Türk bayrağı yakarlar. 'Biz kardeşiz' derler Atatürk büstlerini yakar, yıkarlar. 'IŞİD düşmanınsa git kendin savaş 'dersin ülkeyi ayaklandırır, Atatürk büstünün kafasını kopartıp top oynarlar. 'Bak kardeş, biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz. Gel savaşalım 'dendiğinde 'Pis faşist, kafatasçı' derler. Ben Kürdüm Kürt özgürlüğü için savaşıyorum derler, örgütün yarısına yakınını Ermeni doldurur. Köy basıp, vatanına sadık masum Kürtleri öldürür, kaçırır, tecavüz ederler. 'Biz kürtlerin temsilcisiyiz' derler, 'Hayır benim temsilcim değilsin' diyeni kurşuna dizerler. 'Silah bırakıyoruz, sınır dışına çıkıyoruz yolu açın' derler, o süreçte daha da güçlenip silahlanırlar. 'Ateşkes var' derler hergün her gece bir yere saldırıp, yol keserler, molotof atarlar. Yakalandığında, sıkıştığında 'biz kardeşiz 'derler ama ne kadar Türk düşmanı ülke varsa onlara hizmet eder, işbirliği yaparlar.

Liderleri açıkça çağrı yaparak hepsini sokağa döker 'ayaklanın' der. Her yer yakılır, yıkılır, bankalar, marketler, kuyumcular, esnaf yağmalanır. Olaylar büyüyünce ertesi gün utanmadan arsızca, pişkince milleti aptal yerine koyarak ' Bunları yapanlar bizden değildir. Bunlar vandaldır, devletin provakatörüdür..' der Bunlar her arkamızı döndüğümüzde gasp, hırsızlık, dolandırıcılık yapar, pusu kurar, bomba patlatır, köy basar kadın çocuk öldürür, eziyet ederler. ama hep onlar mağdurdur ve haklıdır. Kanun, devlet, millet haksızdır . Bıktık artık bu terörörizmden ve 'kardeş' yalanından. Sen bizim kardeşimiz değilsin.. Sen bu milletin başına bela edilmiş geni bozuk bir düşman piyonusun.. Bundan sonra da Türk milletinden öyle muamele göreceksin. Çünkü insan olmayanın hakkı da olamaz."
                              #

Yorum

• Keşke dediğiniz gibi olsa ancak doğru yola gelme durumu yok. Sadece bağlı oldukları yerin dediğini tekrarlıyorlar.

Yarın yine değişir ...

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.

..........

...........
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X