Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi konuşmamız gereken bazı meseleler var....

Son saldırıya katılan teörrist sayısının 250 civarı olduğu ve bunların 100 civarının öldürüldüğü söyleniyor....

1- 250 kişi oraya saldırı günü gelmemiştir. en az 2-3 günde toplanmışlardır...Bunlar burada toplanırken İhalarımız , Göktürk uydumuz bu unsurmarı nasıl tesbit edemedi...

2- 12 tane Doçka imha edilmiş.. bunların ağırlığı yüzlerce kilo gelip kurulması ateşe hazır hale getirişi 2-3 gün sürer. nasıl tesbit edilemedi...

3-diğer zemine kurulan ve sıra ile patlatılan bombalar ayrı bir yazı konusu olur....

yazı elektrik hattı döşer gibi hatlar döşeniyor yüzlerce terör-it bir yere yığılıyor kimse görmüyor ve müdahale etmiyor....

biraz garip geldi bana doğrusu....
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 09:19.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pkk'nın öldürdüğü (Gerçi onlar Hüdaparlı Işid'in Türkiye kolu pek sivil sayılmazlar) toplam 15-20 kişi var burada sorun sivil kayıp yok diye yalan söylemekte.
      Lafa bak hele, neymiş onlar Hüdaparlı, sivil sayılmazlarmış...

Orda sivil olup da Pkk sempatizanı olan insanlar öldüğü zaman da aynısını diyebiliyor musun?

Yok, o zaman katliam var diye bağırıp durursun ancak..
      En son AdemS tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 10:31.

Yorum

• Çok kutuplaşma var,bölünmüşüz,ayrılmışız haberimiz yok.
        Yazık,günah....
        Üniversitede ev arkadaşlarım Diyarbakır ve Tunceli'liydi.Hala görüşürüm,adamın kralıdırlar.
        Yurtta canım abimiz vardı Hasan Hoca,Adıyaman'lıydı.
        Askerlik arkadaşım en kral devrem Elazığ'lı,hala görüşürüz....

Bu adamlar kürt,he dağa çıkıp kahpelik yapanlar da kürt ama ayrımı yapmak lazım ama nasıl?Burada bile var kürt kardeşlerimiz.

He şu yazdıklarımı şehit olan amcamın oğlunun annesine söylersem siler beni...

İki ucu sivri değnek....

Ne desek faydasız,

Bugün varız,yarın yokuz,çok da kırmayın birbirinizi...

Ben çok kırdım,kırıldım...

İnsanoğlu fani,yaramaz....

Allah yardımcımız olsun.
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          .....
          Birincisi; korucuların ve sağlık personelimizin olay yerindeki görüntüleri ortada iken, görüntüleri izledim eski Hdp li vekiller eşliğinde köylüler tarafından alınıp askere teslim edildi dedin.

İkincisi; Ankara'da araçlar işyerleri yakıldı, işçilere saldırıldı çok sayıda yaralı var diyerek ortada bir linç, katliam var imajı vermeye çalıştın

Üçüncüsü; Cizre'de 4 yaşındaki çocuk sokağa çıkma yasağına uymadığı için polis tarafından tarandı ve bu sebeple büyük ayaklanma çıktı dedin. Bunu bir pkk platformunda paylaşsan 500 rep alırdın, polis masum çocuğumuzu tarafı herkes ayaklandı sen nerdesin diye de bir görsel eklerdin tam olurdu.

Dördüncüsü; Trabzonda sosyal platformlar halka silahlanın çağrısı yapıyor, iç savaş çıkacak dedin.

Beşincisi; buna yorum eklemeyeceğim,

Selahattin Demirtaş: "Size evinizi, işyerinizi, partinizi yakmaya yıkmaya çalışanlara karşılık vermeniz hakkınızdır, onları anasından doğduğuna pişman edin."

Hadi buyur adam haklı herhalde kendilerini savunacaklar.

Peki şimdi ne olacak.? Hayatın da bir tane bile kitap okumayıp sahibi Hdp'li diye koca kütüphaneyi yakanlar.

Kürt mahallelerini basıp evleri, işyerlerini ateşe verenler mutlumusunuz.?

Ya bu çağrıdan sonra Doğu da yaşayan Türklere karşı aynı saldırılar olursa.?

Yahut Batı'da karşı karşıya gelip sokak savaşları yapılırsa..

Altıncısı; Demirtaş'dan bir provokatif açıklama ve itaatsizlik çağrısı, hemen ucuna iliştirilmiş haklı göstermeye çalışan bir gerekçe.

Demirtaş:"Herkez her nerede olursa olsun olduğu yerden Cizre'ye doğru yola çıksın"

Olay büyüyecek keşke Cizre de sivillere daha dikkatli davranılsaydı bugün birisi 5 yaşında kız 3 sivil daha ölmüş sanırım bu ayaklanma o yüzden.

Yedincisi; Dağlıcadaki hain saldırıdan sonra;

İşçileri yere yatırıp "Türkün gücünü göreceksiniz" diyen Komiserin rövanşı alınacak sanırım. deme talihsizliğinde bulundunuz.

Benim gözümde sen forumdan atılması gereken ve hatta hakkında yasal işlem başlatılması gereken birisin.
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok kutuplaşma var,bölünmüşüz,ayrılmışız haberimiz yok.
            Yazık,günah....
            Üniversitede ev arkadaşlarım Diyarbakır ve Tunceli'liydi.Hala görüşürüm,adamın kralıdırlar.
            Yurtta canım abimiz vardı Hasan Hoca,Adıyaman'lıydı.
            Askerlik arkadaşım en kral devrem Elazığ'lı,hala görüşürüz....

Bu adamlar kürt,he dağa çıkıp kahpelik yapanlar da kürt ama ayrımı yapmak lazım ama nasıl?Burada bile var kürt kardeşlerimiz.

He şu yazdıklarımı şehit olan amcamın oğlunun annesine söylersem siler beni...

İki ucu sivri değnek....

Ne desek faydasız,

Bugün varız,yarın yokuz,çok da kırmayın birbirinizi...

Ben çok kırdım,kırıldım...

İnsanoğlu fani,yaramaz....

Allah yardımcımız olsun.
            Kim/kimler bizi bu kadar ayrıştırdı, kutuplaştırdı? Her sektörde, her oluşumda bir kutuplaşma ve kavga kültürü oluşturuldu.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lafa bak hele, neymiş onlar Hüdaparlı, sivil sayılmazlarmış...

Orda sivil olup da Pkk sempatizanı olan insanlar öldüğü zaman da aynısını diyebiliyor musun?

Yok, o zaman katliam var diye bağırıp durursun ancak..
              Çünkü onlar müslüman. PKK gibi ateist değil
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Diyarbakır'da PKK'lılar çorba içen polisleri taradı. Saldırıda 3'ü polis 4 kişi yaralandı.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diyarbakır'da PKK'lılar çorba içen polisleri taradı. Saldırıda 3'ü polis 4 kişi yaralandı.
                  [ATTACH=CONFIG]7281[/ATTACH]
                  Yaralılardan lokanta çalışanı şehit olmuş. Allah rahmet eylesin.
                  En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 11:03.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kim/kimler bizi bu kadar ayrıştırdı, kutuplaştırdı? Her sektörde, her oluşumda bir kutuplaşma ve kavga kültürü oluşturuldu.
                    Cevabını vereceğim,kimi vereceğimi de biliyorsun

Ama işte artık karışmıyorum,olan oldu daha geri dönüş yok....
                    Arafilboylu

Yorum

• Diyarbakırda polislere yönelik saldırıda çorbacıda çalışan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır hayatını kaybetti.
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 10:55.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaralılardan lokanta çalışanı şehit olmuş. Allah rahmet eylesin.
                        ilk önce Allah rahmet eylesin. Simdi bu arkadas teröre karsi mücadele verirken ölmüs, sehit olmadimi?

Sehit kelimesi sadece Polis ve askeriye icin mi rezerve edilmis? Dün araba carptiktan sonra hayatini kaybetmis bir Polis sehit olmus dediler, teröristlerden vurulan Adama sehit denilmiyor.

Gercekten merak ettigim icin soruyorum ve hic bir art niyetim yok, neye göre biri sehit ilan ediliyor?
                        En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 11:04.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ilk önce Allah rahmet eylesin. Simdi bu arkadas teröre karsi mücadele verirken ölmüs, sehit olmadimi?

Sehit kelimesi sadece Polis ve askeriye icin mi rezerve edilmis? Dün araba carptiktan sonra hayatini kaybetmis bir Polis sehit olmus dediler, teröristlerden vurulan Adama sehit denilmiyor.

Gercekten merak ettigim icin soruyorum ve hic bir art niyetim yok, neye göre biri sehit ilan ediliyor?
                          Valla kardeşim,biz ne dersek diyelim,şehit mi değil mi Allah bilir...
                          Gerisi boş....
                          Arafilboylu

Yorum

• @Muhteva

Kardeşim senin aklın karışmış ama mesele aklının karıştığını da kabul etmiyorsun. Yazına eleştiri getiriyorum, sanki hiç getirmemişim gibi yine bildiklerini tekrarlıyorsun. Hükümet partisi bu konuda hatalıdır. Bunu savunmak bana düşmez. Onun yanında bu hataya ortak olanlar da vardır. Onları da atlamayalım. Fakat hükümet karşıtlığı başka bir şey. Hükümet devleti işletir. Yani bağcıyı dövmek farklı bir şey. Aradaki farkı yapabilmemiz lazım. Devlet bugüne kadar hatalar yaptı, yalan söyledi neden inanalım, ben güvendiğime inanırım diyorsun. Peki o güvendiklerin kimler, terörist mi terörist sempatizanı mı kimler? Devlete inanmayıp onlara inanmak bizi nereye götürür? Ayrıca sivilleri öldüren polisler askerler olduğuna ben inanmıyorum, inananlara da şunu diyorum: Neden pkk'ya ve pkk yanlılarına inanıyorsunuz? Devlet, polis, asker öldürmek istese, sivil kayıplar umrunda olmasa ordaki sokağa çıkma yasağı bu kadar uzar mı? Eline silah alıp sıkanlar sivil sayılır mı? Yok illa orda birkaç piskopat olacak, sivilleri öldürecek... Bu oyunlara düşmeyin

Bak bunu ben demiyorum sen diyorsun:

İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahut dışarda patlayan bombanın sesiyle şoka girip ölen 35 günlük bebeği Asker katletti demiyoruz böyle bir şey yok.
                            Kasıtlı olmayan şeyleri kasıtlı gibi göstermek soysuzluktur.
                            .
                            Leyla Zana: 35 günlük bebeğin Cizre’de kurşunlanarak öldüğünü duyduğum andan itibaren ruhumun öldüğünü hissediyorum.

HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, ölümlerin durdurulmaması halinde ölüm orucuna başlayacağını belirterek, Gençler öleceğine biz ölelim. Ölümleri...
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 11:05.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haklısınız. Ölmüş değil de şehit oldu demem gerekiyordu. Düzenliyorum mesajı.

Türkiye'de dediğiniz gibi terörist eylemler sonucu ölen kim olursa olsun şehit sayılıyor. Ancak dini olarak gerçekten şehit mertebesine ulaşabiliyorlar mı bilmiyorum. Çok fazla bilgi sahibi olmadığım için yorum yapmamak daha sağlıklı. Dini açıdan Daha bilgili arkadaşlar varsa varsa onlar yorum yapabilir belki.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevabını vereceğim,kimi vereceğimi de biliyorsun

Ama işte artık karışmıyorum,olan oldu daha geri dönüş yok....
                                Hiç üstlerine alınmıyorlar ama suçlu hep başkası
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X