Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir sorum olacak, hep Bordo bereliler'den bahsederiz.

Bordo bereliler ne zaman veya hangi sartlar da göreve cagiriyorlar ?
    fatih terim yasaklamış onları..bereleri bordo diye.... Onlar masa başında...Birileri istemedigi için ordalar....Ama benim sanayiden cıkmayan motor ustası kardesim o bordoberelilerin işini yapıcak... bu mantıkla çok zorr çokkkk...istenirse 6 ayda terör bitirilir.... bunu bilir bunu söylerim..her zamanda arkasındayım lafımın.
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• gözlerimiz nemli değil, gözlerimiz namlu..

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir sorum olacak, hep Bordo bereliler'den bahsederiz.

Bordo bereliler ne zaman veya hangi sartlar da göreve cagiriyorlar ?
        o bordo berelileri de bir kenara bırakıp insanlar düşünmelidir ki;

izmirde tatbikat esnasında gövde gösterisi yapan tsk nın bütün o silahları, donanımları, techizatları neredeler? okumuş, üniversite mezunu vatanına gönülden bağlı gencecik bedenleri şehit eden o şerefsizlere karşı kullanılmayacaklar ise neden var o silahlar sistemler vesaireler? neden tek bildiği bilgisayar programlamak, insan hayatı kurtarmak olan insanlar, eğitim namına yalnızca üç el ateş edip sınırlarda otuz yıldır kullanılan dededen kalma silahlarla terör illetinin önüne itiliyorlar?

ülkemiz ve askerimiz bu kadar mı aciz ki terör lanetini bitiremiyoruz ve her Allah'ın günü şehit haberleri ile sarsılıp, ölen gençlerimize ağlıyor, yiten değerlerimize üzülüyor ve kendimiz, abimiz, kardeşimiz adına endişeleniyoruz? bu kadar mı aciziz ki; belli olan sınırlarda yaşanan sızmaları belirleyip vuramıyoruz?

yoksa;

askeri ya da politik olarak ayırt etmeden konuşuyorum;

o sızmaları gören lakin görmezden gelen, elindeki gücü doğuya sevk etmeyip gencecik bedenleri terör ile arasına siper ederek, şehit geldikçe sadece 'vatan sağ olsun' diyen, 'iki oğlum daha var ve gerekirse onları da gönderirim' diyen ana babaların duygularını kullanarak, bu milletin vatan aşkına güvenerek, terör lanetini bile bile, şahsi ya da dönemlik çıkarlar adına yıllardır ve şimdi bitirmeyen büyüklere mi sahibiz?

bilmiyorum insanlar ne düşünüyor ama; bana sorarsanız şehit olan gençlerimiz bir hiç uğruna ölmekte. canlarını feda etmelerine rağmen üç gün sonra devrelerinin cenazelerinin geldiğini gördükçe kemikleri sızlıyor bana kalırsa. vatan için ölmek sorun değil elbette. yirmi senedir şehit veriyor bu ülke. ne için ölüyoruz? kimin için ölüyoruz? vatan için ise can feda. ama vatan için ise neden dinmiyor akan kanlar? birilerinin kurduğu dengeler bozulmasın ve cepler daha rahat dolsun diye yapılan şehit politikaları, yalan vatanseverlikler artık gözlere batıyor olmalı.

böylesine güçlü bir ordu, böylesine çok şehit vererek hiç bir şeyi değiştiremiyorsa ya yanlış yönetiliyor demektir ya da bu ülkenin politikacıları bir takım yanlışlar içerisindedir.

şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. o şehitler ki elleri titremeden canlarını sermişler vatan uğruna. hiç birşeye saygı kalmadıysa bu ülkede; bari bu vatansever ruha saygı duyulsun.

hiç birşey güven vermiyor bana artık. ne siyasiler ne de askeri kanat. senelerce boğazımız düğümlendi ama konuşmadık. ve binlerce şehidimiz mezarlarında yeni şehitlere ağladı. bu sorunun çözümsüz olduğuna ve çözülemeyeceğine inanmıyorum.

bu sorunun çözülmek istenmediğini ve bu sorundan nemalanan insanlar olduğunu düşünüyorum. saygılarımla.

Yorum

• Doğu'da görev yapan bir doktorun mektubu

(S. Hakyemez, elektronik postayla gönderdiği yazısında bir gerçeği ifade ediyor.)

BURAYA ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip “Ben burada ne arıyorum?” diye sorgulamaya başlıyor. Malzeme temini yerel firmaların kontrolünde (ki hepsi siyasilerin). Hastane yönetimlerine baskı had safhada. Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. 1'e mal olanı 4'e satıyorlar.
          İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.
          Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
          Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.
          Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.
          O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).
          Bu yardımda sadece beyana
          bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van'da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa
          az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor.
          Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.
          (Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)
          Sevgiyle kalın!
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğu'da görev yapan bir doktorun mektubu

(S. Hakyemez, elektronik postayla gönderdiği yazısında bir gerçeği ifade ediyor.)

BURAYA ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip “Ben burada ne arıyorum?” diye sorgulamaya başlıyor. Malzeme temini yerel firmaların kontrolünde (ki hepsi siyasilerin). Hastane yönetimlerine baskı had safhada. Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. 1'e mal olanı 4'e satıyorlar.
            İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.
            Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
            Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.
            Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.
            O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).
            Bu yardımda sadece beyana
            bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van'da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa
            az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor.
            Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.
            (Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)
            Sevgiyle kalın!
            Bizde burda vergi verelim,heriflerin Su elektrik paralarını ödeyelim birde çocuklarımızı askere gönderelim onları öldürsünler..
            Kimin engelleme yetkisi varda engellemiyorsa Allah belasını versin.
            7'n bitirdin beni...

Yorum

• O küçücük çocuğun göz yaşlarında boğulursunuz inşallah nasıl ağlıyor garibim Buse diye ne kadar da düşünceli asker kızı olduğunun ne kadar farkında ...
              Twitter Adresim

Yorum

• 28 Şubat dönemiyle birlikte kırsaldaki operasyonlardan el çektirilerek pasifize edilen Polis Özel Harekat timleri, yeniden sahaya iniyor.

Polis Özel Harekat Timleri sahaya iniyor Erler artık operasyona katılmayacak

2010'un ilk yarısında sayısı 6 bin 500'i bulan polis özel timleri şehrin dışına çıkarak, kırsalda askerle birlikte terör örgütüne dönük operasyonlara katılacak. İçişleri Bakanlığı, PKK'nın korkulu rüyası özel timlerin sayısını yıl sonuna kadar daha da artırmayı hedefliyor.

Milli Güvenlik Kurulu, son günlerde artan terör olaylarının gölgesinde 24 Haziran'da İstanbul'da toplanacak. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında terör olaylarına karşı alınacak güvenlik önlemleri masaya yatırılacak. Toplantıda Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat timlerinin daha aktif hale getirilmesinin de ele alınacağı öğrenildi.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bugün Şehit ailesini ziyarete gittik Altan abi, İskender abi ve Erdinç abi...

Dikkatimi çekti, yazmadan geçemeyecem.

Daha önce de duymuştum fakat ilk defa bu şekilde beynime saplandı.

Şehitin babası da, amcası da ısrarla çocuklarının " teröristleri tespit etmelerine rağmen vur emrinin verilmediğini " söylediler....

Çok değişik bir durum, kimin ne şekilde ihmali veya kastı var ise Allah belasını versin!..
                  Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Şehit ailesini ziyarete gittik Altan abi, İskender abi ve Erdinç abi...

Şehitin babası da, amcası da ısrarla çocuklarının " teröristleri tespit etmelerine rağmen vur emrinin verilmediğini " söylediler....

..
                    Faik,vur emri gelmeden vuramassın yani o sana sıkmadan sen sıkamassın..ya o sıkınca öldürürse ne olacak bunu düşünen yok...ve şehidin ailesi doğru söylemiş olabilir
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün Şehit ailesini ziyarete gittik Altan abi, İskender abi ve Erdinç abi...

Çok değişik bir durum, kimin ne şekilde ihmali veya kastı var ise Allah belasını versin!..
                      Nasıl yani
                      Bu olayları Ben de birkaç kere Duydum ama Hiçbir zaman inanamadım..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Faik,vur emri gelmeden vuramassın yani o sana sıkmadan sen sıkamassın..ya o sıkınca öldürürse ne olacak bunu düşünen yok...ve şehidin ailesi doğru söylemiş olabilir
                        Yahu operasyona çıkmışsın, hedefini tespit etmişsin, neyin emri, neyin beklemesi?

Verilecek karar, o anda tim komutanı tarafından verilir ve anında uygulanır..

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasıl yani
                        Bu olayları Ben de birkaç kere Duydum ama Hiçbir zaman inanamadım..
                        Ben de hiç inanmak istememiştim fakat bugün artık inandım!..
                        Bordo Mavi

Yorum

• "birileri" bu isten rant'mi kazaniyor?
                          "birileri" Terör'ün bitmesini istemiyor mu ??

.
                          *

Yorum

• Yanılmıyorsam Trt'de Sakarya-Fırat dizisinde Böyle bir olay olmuştu...
                            Askerler Bir grup teröristi sıkıştırıyor Öldürmek üzere iken Telsizle Üstlerinden emir geliyor ve Teröristlere müdahele edilmeden geri dönülüyor..

İnsan bazen bu kadar asker boşuna mı ölüyor diye soruyor...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanılmıyorsam Trt'de Sakarya-Fırat dizisinde Böyle bir olay olmuştu...
                              Askerler Bir grup teröristi sıkıştırıyor Öldürmek üzere iken Telsizle Üstlerinden emir geliyor ve Teröristlere müdahele edilmeden geri dönülüyor..

İnsan bazen bu kadar asker boşuna mı ölüyor diye soruyor...
                              emekli bir komutan da buna benzer bir sey söylemisti.
                              kandil'e girmemize an kalmisti.
                              sonra bi talimat geldi ankara'dan geri döndük gibisinden.
                              *

Yorum

• Siyasi konulara girilmesin lütfen... 1 ileti silinmiştir...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Yükleniyor...
                                X