Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

Yorum

• Şehitlerimize Yüce Allahtan Rahmet Diliyorum.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Milletimizin başı sağolsun.
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Türk milletinin başı sağolsun
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Şehitlerimize ALLAHtan rahmet diliyorum.
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

Yorum

• Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Yorum

• Memleket,Vatan sağolsun...Aziz ruhları şad olsun...

Yorum

• Şehitlerimizin biri Erbaa lı idi. cenazesi çok kalabalıktı. Tüylerim diken diken oldu. Allah hepisine rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Yorum

• Adıyaman'da askeri araç devrildi: 2 şehit

Adıyaman' da askeri araç devrildi, 2 asker şehit oldu, 14 asker yaralandı.

*

Güne acı haberle başladık. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, allah rahmet eylesin.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Allah rahmet eylesin...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ailelerine sabırlar dilerim...

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Allah, acılı ailelerine sabır versin.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bitlis'in Mutki ilçesinde Cumhuriyet Savcılığa tarafından boş bir arazide başlatılan kazı çalışmasında ilk belirlemelere göre 8 insana ait kemik parçaları bulundu.

Bitlis'in Mutki ilçesinde savcılık tarafından, boş bir arazide yapılan kazıda 8 insana ait kemik parçaları bulundu!

Ah şu Doğu ve Güneydoğu'yu karış karış arasalar kim bilir daha kaç bin kişinin cesedi yada kemikleri çıkacak.
                              İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir dönem asit kuyularından bahsedilmişti, sahi ne oldu onlar? Ne çıktı?

Her dönem TÜRK milletine (diline-tarihine-askerine...vs.) karşı yönetilen psikolojik operasyon unsurlarından biri de bu. Ortaya bir iddia atılıyor, yafta yapıştırılıyor. Sonra herkes çekiliyor.
                              İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Asit kuyularında ne mi oldu? Kemikler elbiseler vs bulundu. Ancak ondan sonra hiçbişey olmadı kimin umrunda ki.

Oğuz abi bu tür haberlerin Türk milleti ile bir ilgisi yoktur. Eğer orada masum insanlar öldürülmüşse buna herkesin karşı çıkması gerekir. Yani bu haberin muhattapı Türkler değilde direk Jitem gibi yapılandırmalardır. Önemli olan öldüren kişilerin milliyeti vs değildir. Belkide Jitem içinde de olsa öldüren kişilerden bazılarıda Kürt'tü bilemeyiz yani.

Hem bu bir iddaa felanda değil bizzat kemikler bulunuyor yani ve yıl içinde bunun gibi yüzlerce haber çıkıyor. O kadar basit ki bu işler adamı evinden sorguya götürecem diye al 100 metre ötede öldür yol kenarına at.
                              İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammed,

Saygılar sunuyorum sana kardeşim.

Olaylara farklı yönlerden bakıyorsak da kalpler kırılmasın...
                              Haberi verdiğin kaynaktan (internethaber) alıyorum:

Bitlis-Mutki'deki kemikler terörist ve hayvanlara ait.

Jandarma Genel Komutanlığı Bitlis'in Mutki ilçesinde devam eden kazılarla ilgili olarak açıklama yaptı.

Uzatmayalım demiştin, ben de o gün susmuştum. Açıklama yukarıda.

Sadece şunu belirteyim Muhammed: Demek ki "Doğu ve Güneydoğu'yu karış karış arasalar" kim bilir kaç bin, vatana silah doğrultmuş azılı ve şeref yoksunu -masum insan değil- terörist köpeğin kemiği bulunacak!
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.02.2011, 09:43.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 02.04.2011

Osmaniye'de bir asker şehit

OSMANİYE’nin Hasanbeyli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin döşediği mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu yaralanan 6 askerden, jandarma er 21 yaşındaki Zeynel Kapucu şehit oldu.

*

Azmaya başladı şerefsiz köpekler. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X