Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şehit olan askerlerimizin mekanı cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı dilerim.

Yine başladık böyle haberlere. Bıktım ben artık.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ahh be ŞEhitler Ölmez Vatan Bölünmez
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Fenerbahçe tribününün ve hepimizin başı sağolsun.Mekanı cennet olsun.

Yorum

• başımız sağolsun . bu gün B.paşada şehidimize son görevimizi yerine getirdik . Allah C.C dualarımızı kabul eder inşallah. gerçekten yüreğim burkuldu şehit evinde gördüklerim ve işittiklerimle . bir kez daha lanet ettik ve bir kez daha sitem ettik elimizden sadece ' Vatan Sağolsun' demekten başka bir şey gelmeyişine.
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• Oscar ’ı kazanan yönetmen Bigelow ödülünü “Irak’taki Amerikan askerlerine” adadı.

El âlem işgalci ordusunu savunur, bizimkiler ülkesini savunan ordusundan utanır...
            Gülhan Elmas
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Fransız vekilden PKK itirafları

13 Mart 2010 Cumartesi 11:44
              Avrupa'da PKK'ya karşı başlatılan operasyonlar gerçeği su yüzüne çıkardı. Fransız vekilden çarpıçı açıklamalar geldi.

Avrupa Parlamentosu üyesi Fransız Milletvekili Jose Bove, Larzak Ovası’ndaki PKK kampından Fransız polisinin haberi olduğunu söyledi. Bove, kendisinin de kamptaki toplantılara katıldığını belirtti.

Strasbourg'daki Avrupa Parlamentosunda bir grup milletvekili ile terör örgütüne destek vermek için toplantı yapan Fransız Parlamenter Jose Bove, seçim bölgesi olan Larzak Ovası'nda PKK'nın eğitim kampları olduğunu kabul ederek, bu kamplardaki toplantılara bizzat katıldığını söyledi.
              YAKIN ARKADAŞI VE KOMŞUSU

Küreselleşme karşıtı olarak bilinen Avrupa Parlamentosu milletvekili Fransız Parlamenter Jose Bove, Fransız güvenlik birimleri tarafından 26 Şubat 2010 tarihinde tutuklanan terör örgütü sorumlularından Mehmet Ali Doğan'ın yakın arkadaşı ve komşusu olduğunu kaydetti.
              KONUŞMACI OLARAK KAMPA KATILMIŞ

Silahlı eğitim verildiği iddia edilen çiftliği bulma konusunda kendisine yardımcı olduğunu, 10-15 senedir yaz aylarında çiftliğe gelen çok sayıda Kürt gencinin burada eğitim aldıklarını bildiğini belirten Bove, kendisinin de bizzat bu eğitim kampına konuşmacı olarak katıldığını açıkladı.

OPERASYONLARI ELEŞTİRDİ
              Fransa, İtalya ve Belçika'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları eleştiren ve örgütün Avrupa üst düzey sorumlularının yakalanmasını ''cadı avı'' olarak nitelendiren Fransız Parlamenter Jose Bove, PKK'lı teröristlere silahlı eğitim verildiği iddia edilen Larzak Ovası'ndaki kampta sürdürülen faaliyetlerden Fransız güvenlik birimlerinin haberi olduğunu, Mehmet Ali Doğan'a ait çiftliğe bir kilometreden daha az mesafede Fransız ordusuna ait askeri bir birlik bulunduğunu öne sürdü.

ETA'NIN ARKA BAHÇESİ
              Terör örgütü PKK kadrolarına silahlı eğitim verildiği belirtilen ve Fransız Parlamenter Jose Bove'nin seçim bölgesi olan Larzak Ovası, terör örgütü ETA'nın arka bahçesi olarak biliniyor.

10 KİŞİ GÖZALTINDA
              Bu arada, Fransız güvenlik birimlerinin terör örgütünün yayın organı Roj TV'ye yönelik Paris, Strasbourg ve Orleans'ta operasyon gerçekleştirdiği bildirildi.

Soruşturma kapsamında 10 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.
              K:İnternethaber
              En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 13.03.2010, 23:50.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Hakkari'de askere hain pusu
                14 Mart 2010 Pazar 16:00
                Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde operasyona giden askerlerin üzerine ateş açıldı. Kara haber geldi.

Hakkari'de askere hain pusu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde öğlen saatlerinde operasyona giden askerlere bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı.

Açılan ateş sonrası ilk belirlemelere göre 1 onbaşı şehit oldu 1 asker yaralandı. Yaralı asker Hakkari Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı.

internethaber.com

Yorum

• Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun.Başımız saolsun.

Çıkıyorum bu başlıktan kötü şeyler yazabilirim.

Yorum

• Ruhun Şad Olsun Askerim.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• şehitler ölmez bu vatan hiçbir zaman bölünmez

Yorum

• Yavaş yavaş baharın yaklaştığı şu günlerde inlerinden çıkmaya başladı şerefsizler.Allah topunuzun belasını versin.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Mekanın cennet olsun yüce şehidim.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ruhun Şad olsun onbaşım
                            yine kudurmaya basladilar
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• yorumsuz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunların alayını çoluk çocuk dinlemeden yakacaksın!
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Çalışıyor...
                                X