Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu olayların sebebi ne sizce?
    Terör ve öyle yada böyle terörün daha rahat hareket edebilmesini sağlamış olmak.

Sence ne ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu olayların sebebi ne sizce?
      kısa ve öz olarak diğer devletlerin politikaları..

Yorum

• Allah şehitlerimize rahmet mekanlarını cennet eylesin o serefsizler ve imralıdaki köpeğe öyle bir bela gelicek ki cehennem ateşiyle eş değerde olucak bir milletin askerinin ölmesi savas nedeni kimler varsa bunun arkasında gidip hesabını sorarsın diğer ülkeler bi tane askeri öldümü gidiyor diğer ülkeyi darma dağın ediyor yönetimine el koyuyor ama bizim o koltuklarda oturanlar adam değil gidip hesabnı sorucak ve bu açılımda ülkeyi bölme projelerinden bi tanesidir bilen biliyor bilmeyenler böle bilsin ve herkes bunların hesabını sormaya baslasın gereken neyse yapılsın....

Yorum

• MuratJ tarafından yazılan
          TSK daha aktif ol ne olur.
          Buna izin vermezler maalesef. Asker darbe peşinde diye koparırlar yaygarayı..

Yorum

• Allah Buna Vesile Olanların, Destek Verenlerin, Yaşatanların Belasını Versin.

Yorum

• Açılım nerdeyse, hangi taraftaysa, hangi kafa yapısındaysa ben onun tam karşısındayım.

Hem de tam karşısında.

Ordu ile ilgili öyle yıpratıcı şeyler yazılıp, söyleniyor ve artık o kadar kolaylıkla dile getiriliyor ki, utanmamak, üzülmemek, dövünmemek elde değil.

Yazık, vallahi de yazık billahi de yazık.

Ömründe daha bir kere Doğu Anadolu'ya gitmemiş insanların "Halkların Kardeşliği, Eğitim Eşitliği, Barış, hür düşünce, ezilen ırklar" kavramlarını bu kadar kolay kullanmalarına ne demeli onu da bilemiyorum.

Hele ki yine bu insanların Türk'ün şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri'ni sadece "rantçı, darbeci, içten pazarlıkçı" olarak nitelendirmelerine de açık açık deli oluyorum.

Sizin sadece darbeye, ranta kafaları basar dediğiniz adamlar askerleriyle beraber hangi yollardan geçer, hangi tuzakların etrafında çatışır, gece kaç saat uykusuz geçirir, haberiniz bile olmaz.

Helikopterlerle, Shortlant'larla taşınan yaralıların içerisinde kaldığınızda hangi duygular egemen olur içinizde bilemezsiniz.

Operasyon dönüşünde hangi kaygılarla, hangi sevinçler bir araya gelir tahayyül bile edemezsiniz.

Nöbet beklerken size atılan taşların, edilen küfürlerin, yapılan tahriklerin haddi hesabı yoktur ama yine dik durursunuz.

Sonra elalemin çok bilginleri gelir çıkar, tek suçlu TSK'dır der. Devlet hata yapmıştır der. İsyancılar der, Barış der. Kaynaşalım der, birleşelim der.

Otobüste cayır cayır yanan kız çocuğu, dağlarda bayrak bekleyen Mehmetçik, Dağlarda bayrak bekleyen Mehmetyçiğin komutanları da "her tarafı kir içinde, tecavüzden tecavüze uğramış, ardından fahişeliği meslek edinmiş bir barışın" ölü kurbanları olurlar.

Sonra çıkar kahraman kılıklı yılan dilli, "Dalgalandığın yerde ne korku ne keder" şiirini seslendirir.

Ne güzel dünya be!

Ne güzel dünya...

Hırsımı alamadım ama Şehit olan askerlerimize Allah'tan Rahmet, Kederli Ailelerine de Baş Sağlığı diliyorum. Sadece kendini Türk Hissedenlerin oluşturduğu Türk Milletinin Başı Sağolsun!

"Hükm-ü ilahi varsa belki korur Yaradan!,
              Kan Düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan."

Yorum

• Bu gün Emine ayna mı ne, detepeli ucube kadın pkkvekili (millet vekili diyemiyorum) neler de söylemiş öyle? !
                Tabanları meclisi bırakıp dağa çıkmalarını istiyormuş.Kapatılarsak 80 li yıllardan kötü olur falan yağdırmış tehditler.
                "pkk bizim var oluş sebebimizdir bunu inkar edemem" dedi.
                E bu mahkeme bunları kapatmazsa onlar da vatan hainidir.
                Alayını asacan bunların.Ama nerde bizim hükümetimizde o yürek!!!
                Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• allah belanızı versin kahrolsun pkk lanet olsun pkk elbet bigün karşınıza çıkacağızzz....
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• y e t e r . . . !

Askerlerİmİz Şehİd edİlİyor,
                    İnsanlarimiz dİrİ dİrİ yakiliyor,
                    t.c. Ne alenen kÜfredİlİyor,
                    mİllet aÇikÇa tehdİt edİlİyor,
                    ambulanslar ,otobÜsler ,arabalar ,dÜkkanlar ,bİnalar ateŞe verİlİyor...!

Y e t e r artik . . . !

SÖylemİŞtİk sİze aÇilimi ,ama anlamamiŞtiniz..!

Mansur El Sabah.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Başımız sağolsun.

Çatışma hala devam mı ediyor? Allah yardımcıları olsun askerlerimizin.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açılım nerdeyse, hangi taraftaysa, hangi kafa yapısındaysa ben onun tam karşısındayım.

Hem de tam karşısında.

Ordu ile ilgili öyle yıpratıcı şeyler yazılıp, söyleniyor ve artık o kadar kolaylıkla dile getiriliyor ki, utanmamak, üzülmemek, dövünmemek elde değil.

Yazık, vallahi de yazık billahi de yazık.

Ömründe daha bir kere Doğu Anadolu'ya gitmemiş insanların "Halkların Kardeşliği, Eğitim Eşitliği, Barış, hür düşünce, ezilen ırklar" kavramlarını bu kadar kolay kullanmalarına ne demeli onu da bilemiyorum.

Hele ki yine bu insanların Türk'ün şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri'ni sadece "rantçı, darbeci, içten pazarlıkçı" olarak nitelendirmelerine de açık açık deli oluyorum.

Sizin sadece darbeye, ranta kafaları basar dediğiniz adamlar askerleriyle beraber hangi yollardan geçer, hangi tuzakların etrafında çatışır, gece kaç saat uykusuz geçirir, haberiniz bile olmaz.

Helikopterlerle, Shortlant'larla taşınan yaralıların içerisinde kaldığınızda hangi duygular egemen olur içinizde bilemezsiniz.

Operasyon dönüşünde hangi kaygılarla, hangi sevinçler bir araya gelir tahayyül bile edemezsiniz.

Nöbet beklerken size atılan taşların, edilen küfürlerin, yapılan tahriklerin haddi hesabı yoktur ama yine dik durursunuz.

Sonra elalemin çok bilginleri gelir çıkar, tek suçlu TSK'dır der. Devlet hata yapmıştır der. İsyancılar der, Barış der. Kaynaşalım der, birleşelim der.

Otobüste cayır cayır yanan kız çocuğu, dağlarda bayrak bekleyen Mehmetçik, Dağlarda bayrak bekleyen Mehmetyçiğin komutanları da "her tarafı kir içinde, tecavüzden tecavüze uğramış, ardından fahişeliği meslek edinmiş bir barışın" ölü kurbanları olurlar.

Sonra çıkar kahraman kılıklı yılan dilli, "Dalgalandığın yerde ne korku ne keder" şiirini seslendirir.

Ne güzel dünya be!

Ne güzel dünya...

Hırsımı alamadım ama Şehit olan askerlerimize Allah'tan Rahmet, Kederli Ailelerine de Baş Sağlığı diliyorum. Sadece kendini Türk Hissedenlerin oluşturduğu Türk Milletinin Başı Sağolsun!

"Hükm-ü ilahi varsa belki korur Yaradan!,
                        Kan Düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan."
                        Söylediklerinize katılıyorum. Çözüm öneriniz nedir peki? Sorunları tespit etmekten yorulduk biraz çözüm önerileri de görelim artık. Siz bu kadar dolmuşsunuz madem, buyuyrun başlayın. Çözüm üretelim, çözümü konuşalım.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• '' Güçlü TSK ! '' ..

Vay yahu ne söylem değil mi .. Bölgede stratejik önemine sürekli gönderme yapılıp eli kolu bağlanan TSK ! Siyasi iktidarın sürekli kendini savunmak zorunda bırıktığı TSK ! .. Deniz Feneri '' SOYGUNU '' medyaya kapatılırken Egenekon gibi ne yargılayanların nede yargılananların ne yapıldığından habersiz olduğu bir dava sürecinde eline yeni kalem almış veya '' tutturulmuş '' kişilerce halkına kötülenen ve kendini ifade etmekte güçlük çeken TSK !

Silkelen ya hu Allah aşkına silkelen ! ... 20 Yaşında gencecik sana emanet edilen canlar yitiyor ! .. Ne uğruna ?

Ben güçlü TSK yı artık düzenlediği kokteyillerde değil masaya yumruğunu vururken görmek istiyorum . Yoksa ... Yoksaki vahim ! ..

Bu halk bunun acısını kötü alır ... Bu raddaye gelirse vah o milletin haline ..

Milletim 7 canını daha verdi ! .. Bu iş '' can '' sıkmaya başlamadı , bitirdi !

Şehitlerimiz nur içinde yatsın !

Sebep olanlar bunun hesabını verecek ..

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Söylediklerinize katılıyorum. Çözüm öneriniz nedir peki? Sorunları tespit etmekten yorulduk biraz çözüm önerileri de görelim artık. Siz bu kadar dolmuşsunuz madem, buyuyrun başlayın. Çözüm üretelim, çözümü konuşalım.
                            En basit çözüm önerisi nedir biliyor musun?

Bu memlekete sevdalı, bu memlekete çalışan, bu memlekete vergi veren, bu memlekete sesini çıkarmadan asker gönderen, gerçek milletperverleri küstürmeyeceksin.

İlk başta bu.

Bunu yapmadıktan sonra gerisi laf-ı güzaf.

Bunu yapsınlar bir bakalım.

Yorum

• Harun Arslanbey (Adana) Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) Fatih Yonca’nın (Hatay)

Şehitlerimizin memleketlerine dikkat namusuzlar ! hala bu ülke için Şehit olan doğulu vatandaşlarımız var. alçak bölücü köpekler ! açılım sizin gözünüze girsin. teröristlere dünyanın hangi ülkesi yüz vermiş? açılım diye diye yanlış yapıyoruz yanlış !!!!!!

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çözüm nedir bilmiyorum çünkü sorun nedir onu bilmiyorum...

Bu satırları alelade evinde bilgisayarının başında oturup ahkam kesen biri olarak yazmıyorum baştan söyleyeyim... Tam 10 yıl doğunun en ücra köşesinde hayatı geçmiş birisi olarak yazıyorum.4 yılı öğrencilik dört 6 yılı köy öğretmenliği.... Halkın içinde yaşadım orada...

Dertlerini isteklerini biliyorum..Bizden farklı hiçbir isteklerini görmedim onlarda ekmek istiyorlar,okul istiyorlar,rahat yaşamak istiyorlar... Kürtçe eğitim istemiyorlar,Kürt Tiyatrosu istemiyorlar,Kürtçe Enstitüsünün ne olduğundan haberleri bile yoktur...

Orada halkın ayrımcılıkmış şuymuş buymuş dediğinide duymadım görmedim...

Ama bu ülkenin başbakanı çıkıp derseki biz ayrımcılık yapıyoruz şimdi ben geldim bu ayrımcılığı ortadan kalıdırcam.. Sonrada bir kaç kürt entellektüelini memnun edicem diye saçma sapan şeyler açıklarsa zorla ayrımcılık var diye milletin gözünün içine sokarsa bugün milletin içinde büyüyen nefret tohumlarına engel olamaz....

Eskiden Türkler sadece pkk ya nefret duyarlardı şimdi ise hızla ülke Türk Kürt bölünmesine doğru gitmekte... Çok tehlikeli bir yoldayız..Çünkü bu saatten sonra geri dönüş bile olmayabilir...

dtp zihniyetindeki bir avuç insan Kürt halkını sömürmeyi bırakmadıktan veya Kürt halkını dtp den Koruyamadıktan sonra bu işin çözümü zor...Kürt halkının en büyük düşmanı pkk ve dtp dir... Bunun bir şekilde Kürtlere anlatılması gerekmektedir... Kürt enstitüsü açmayla kürtçe tiyatro oynatmayla bu işin çözümü olmaz....

Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum Yakınlarınada başsağlığı diliyorum.... Şehitlerimiz şu anda bizi cennetten izlemektedir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X