Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah'ım sen askerlerimize yardım eyle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• önce oldur tekrar daga cik sonra dagdan inip affettir kendini. oh ne guzel memletek

Yorum

• Allah askerlerimizi korusun şehit olan askerlerimiz ailelerinin başı sağolsun yeter artık terör denilen lanet bitsin
        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Demokrasi bize fazla dediğimde kızanlar oluyor.. Yemin ederim ki fazla..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demokrasi bize fazla dediğimde kızanlar oluyor.. Yemin ederim ki fazla..
            aslinda demokrasi bos bir laftir. cünki dünyanin hic bir yerinde demokrasi yoktur

Yorum

• Yaralılardan birisi "Emrah Mandıralı - Trabzon"..
              Sanırım Hami Abi'nin yakınıdır.. Allah yardım etsin..
              Hepsine..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaralılardan birisi "Emrah Mandıralı - Trabzon"..
                Sanırım Hami Abi'nin yakınıdır.. Allah yardım etsin..
                Hepsine..

Yaralı Er Hami'nin akrabası

Tokat'taki terörist saldırıda yaralanan erlerden birisi Hami Mandıralı'nın akrabası.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı olayda yaralı askerleri birisi olan Emrah Mandıralı Trabzonspor'un efsanevi golcüsü Hami Mandıralının akrabası.
                Emrah Mandıralı Trabzon Arsin Başdurak köyünde ikamet ediyor.
                Yaralı Asker Emrah Mandıralı evli ve 1 çocuk babası .
                Sağlık durumu hakkında ulaştığımız Emrah Mandıralı'nın tedavi altında bulunduğu Niksar Devlet hastanesi yetkilileri; Emrah Mandıralının hayati tehlikesinin bulunmadığını durumunun iyi olduğu bildirdi.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  içine kapanmaktan iyidir...
                  zaten askerimizi karakollara kapatmadıkmı?

şu olaylardan sonra bile hala açılımcı olabiliyorsunya pes sana!!

Yorum

• Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek başlıktan çıkıyorum.

Ellerimi tutamayabilirim !

Yorum

• ABD sınırları içerisindeki hiç kimse askerlerimizden daha önemli değil.Medyanın iğrenç ilişkileri

Yorum

• tüm şehitlerimize tanrıdan rahmet , Yaralılarımıza acil şifa diliyorum.
                        Yalnız sayın içişleri bakanı Atalay hala "durmak yok yola devam" dedi açılım için.
                        Alın size açılım.
                        Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                        ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                        KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• 1- Terör örgütü terör örgütüdür, terör örgütünden insan hakları örgütü olmaz
                          2- Ortada terör yapmaktan ileri gelen büyük bir rant var (İnsan, mal, uyuşturucu, sınır kaçakçılığı, silah pazarı). Bu rant kolayına bırakılmaz. Bırakmamak için de böyle yollar denerler
                          3- Terör örgütünü muhattap alırsan, onlar da böyle halkın içinde örgütlenme fırsatı bulur, hır çıkartarak pis emellerini yaymaya başlarlar
                          4- Tedbirler sertleştirilmeli, devletin ciddiyeti sağlanmalı, ama temel haklar da sulandırılmadan korunmalıdır, korunduğu da kamuoyuna iyi anlatılmalıdır
                          5- Asker ve polis kurumları olabildiğince saygın tutulmalıdır. Halkın gözünde yıpratılmamalıdır
                          6- 50-100 hainin yaptığı eylemler 70 milyonun gündemini belirlememelidir
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.12.2009, 19:41.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Otobüste 17 yaşında kızı yakanlar cahil, bilgisiz ve kötü güçler tarafından ele geçirlimiş oluyor. Peki ölüp giden 17 yaşında o kardeşimiz cahil değil mi!

Ben Hacettepe de okuyorum. Terörü rahatlıkla ve alalen "özgürlük için yapılan bir savaş" olarak nitelendirebiliyorsa benim sınıf arkadaşım(!) cehalete inanmak mümkün olmuyor.

Cana kast etmek insan bedenine sahip aşağlık kalleş yaratıkların içlerinde vardır.
                            Bana hiçbir güç 17 yaşında bir dersane öğrencisini yaktıramaz. Bunu yapanlar insan değildir.

Bunu yapanlar cahil hiç değildir. Bunu yapanlar eğer cahilse bende faşist yaftasını yemeye gönülden razıyım!

Şehitlerimize yaradandan rahmet diliyorum.
                            Kendilerinden helallik istemeye yüzüm yok.
                            17 yaşında ki yanarak öldürülen kardeşimdende.
                            Becerip size sahip çıkamıyoruz.
                            Koca bir ulusun yüz karartan bir nesiliyiz.
                            En son Hotaman tarafından düzenlendi; 07.12.2009, 20:32. Sebep: Ekleme.

Yorum

• İlk olarak Celâl Emre Samancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

celalcim ben hiç kapalımcı olmadım ki!..
                              Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Celâl Emre Samancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu olayların sebebi ne sizce?

Yorum

Yükleniyor...
                                X