Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gazeteci tuncer bahçıvan, “gel pkk’lım gel” başlıklı yazısında mevlana’ya nazire yapıyor:
    “ey pkk’lım, ey terörist kardeş, ey dtp’nin silahlı gücü! kandil’deki, avrupa’daki, amerika’daki!
    kimi öldürdüysen gel!
    ister askeri, ister kundaktaki bebeği, ister polisi,
    ister korucuyu, ister öğretmeni, ister mühendisi,
    ister ebeyi, ister karnındaki çocuğuyla gebeyi,
    kimi öldürdüysen gel, kaç defa, kaç kişiyi öldürdüysen gel...
    bu başbakan, bu iktidar sana kucağını açmış bekliyor. akp’nin şefkatli adaleti affeder, sana tüm kapıları açmış bekliyor.
    bin defa öldürdüysen yine gel!
    gel pkk’lım gel..
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sanslısın bosver izleyıp sinrilerin tavan yapıcak
      ozaman izlemeyim daha iyi. zaten bu aralar haberlere bile oldugu kadar az bakmaya calisiyorum.
      baska sinir bozucu olani carsamba günü benim hemen yani basimdan (düsseldorf havalimanindan) istanbula ucacaklari.
      insallah carsamba günü düsseldorfu türk vatandaslarimiz basar ve bunlari bir güzelce tepki veririz hatta daha fazlasi olur. öyle bir sey olcaksa bende var olacagim orda.

Yorum

• TSK ve istihbaratın bu konuda sessiz kalması umut verici bir durum, arka planda neler olduğunu bilmiyoruz.Hükümetin bu kadar ciddi bir olayda kendi kafasına göre takıldığını zannetmiyorum.
        Özkan SÜMER

Yorum

• dagdan iniyorlarmis. ya sanki onlari zorla daga cikartan oldu.

madem geliyorlar, gelirkende bi zahmet gazilerimizin kaybettiklerini ve sehitlerimizide geri getirsinler getirebiliyorlarsa

Yorum

• Askerliğin kutsallığı yada önemi kalmamıştır. Bugün şehit aileleri oğlum neden öldü diyorsa gaziler madalyaları kırıyorlarsa lanet olsun diyorum. Ben kendilerinden özür diliyorum, utanıyorum! Askerliği yapmamak için elimden geleni yapacağım! Terörist bunlar terörist senin ülkene elini kolunu sallayarak terör örgütlerininin şovunu yaparak giriyor birşey yapamıyorsun bu ne acizliktir. Ülkeyi bu duruma getirenleri Türk halkına havale ediyorum. Her ne kadar 1 buzdolaplık 2 kömürlük 1 allahuekberlik halk olsada bazıları!

Ordu en azından sessiz kalmamalı!

Yorum

• Biz biliyorduk ta,bilmeyen ve sempati duyanlar ciddi bir şok yaşıyor.
              Kimi isyan ediyor.
              Kimi isyan etmek için acele etmeyelim diyor.

Kimide direniyor..Antipatik oluyor..
              Ama laf dedirtmiyor..

Şu gün gibi ortaya çıktı; Bu ülkede hukuk,özellikle bu iktidar döneminde ayaklar altına alınmıştır.Yargı bağımsızlığı diye birşey kalmamıştır.

Unutulmaması gereken,hukukun birgün hepimize lazım olabileceğidir.

Yorum

• bu ülkede yaşamak başlı başına bir işkence

Yorum

• 27 yıl tek parti,
                  Kalan 59 yılda
                  Beş tane başarılı,
                  Sayısız başarısız darbe,
                  Altmışa yakın "genel af",
                  Son anayasası darbeci generaller tarafından hazırlanan,
                  Parlementosunun üstünde on taneye yakın "erk" bulunan,
                  Konuştu,düşündü,yazdı diye insanların onlarca yıl mapuslarda çürüdüğü,
                  Ama 80 milyar doları iç edenlerin,bırakın hapse girmeyi başbakan olmaya kalktığı,
                  80 Milyar dolar çalan başbakan adayı iken ,baklava çalan çocukların hapis yattığı,
                  20.000 'e yakın insanın mezarının bile bulunamadığı,
                  Çoğu bilim,ilim sahibi 17.000 faili meçhulun olduğu,
                  Vs.,vs.,vs....

Caanım ülkemiz..
                  Sizce gerçekten hukuk ülkesimi?..

Bu ülkede " hukuk " tan başka herşeye kafa yoran yargı,gerçekten hiç bağımsız oldumu?

Bir bakan, bir zamanlar yargı için "25 seneyi garanti altına aldım" demişti,bilmem hatırlarmısınız,garanti altına aldığı şey yargıydı ve o durumda bu ülkede 50 milyona yakın terörist,en azından suçlu olmalıydı.
                  Varmıydı?

Hukuk gerçekten herkese lazım..
                  En az ,son darbede, çoğu niye bile olduğunu bilmeden aylarca işkence gören tam 1.700.000 'den fazla insan kadar..

Yorum

• Hep geçmişten hatırlatmalar.

O geçmiş hepimizin geçmişi.
                    O hukuksuzlukların hepsi hepimize ait.
                    Sorunlusuda,sorumlusuda,sorumsuzuda biziz.

Hepimiz o dava ve konuların birer parçasıyız..

Neden bugünü yada 2 yıl evvelini konuşamıyoruz bir türlü.

Uzun cümlelerle izah etmeye çalıştığınızı ben anlıyorum da,anlamayanlar olabiliyor,okumayanlarda.

Şu değilmi özeti,fırsat elimize geçti..

Fırsat elimize geçti.
                    Güç bizde..

Eskiden şikayet edilen şeylerin aynısını sen yapıyorsan,ne farkın var diğerlerinden..?

2 gün önceki,PKK'lı teröristlerin çadır mahkemelerinde salıverilmeleri için kurulan iktidari hukuk tezgahı hakkında tek kelime etmeyip,geçmişi yargılamak bana, kusura bakmayın ama,hiç samimi gelmedi..

Saygıyla..

Yorum

• Hocam ,zaten benim sözüm , sizin "hiçbir dönemde hukuk bu kadar ayaklar altına alınmadı"sözünüze atfen yazıılmıştı..

Amerika'dan istediği desteği bulamadığı için,Rusya'ya yakınlaşan ,bunun üzerine CIA tarafından darbe yaptırılarak;bebeğinin bezi,bebeğinin maması ve en enteresanıda Amerikan'cı suçlamasıyla idam edilen bir başbakan ve arkadaşlarının idam edildiği ülke bizimkisi..

Farklı örneklerde var,mesela Deniz Gezmiş'in asılması için bana somut bir suçunu söyleyebilirmisiniz?

Dönemleri mukayese ederken biraz daha insaflı olmanız beklentisinde olacağım açıkçası..
                      ....
                      İkinci mesajda daha insaflısınız..
                      Ne farkları var diyorsunuz ,eyvallah tartışılır..

Ama bu hükümete yapılanlarıda anımsamak lazım,

Adamın şiir okudu diye hapis yatması,darbe planları,kapatma davası vs.

Birde yüksek yargının doğraması var tabii..

Ama doğru,mazaret olmamalı..

Fakat tavşan kaç tazı tutu istemiyorsak,muhalefetinde hiç olmazsa anayasa değişikliğinde masaya oturup adam gibi hukuki bir zemin arayışında olması gerekli bence..
                      ....

Belki şaşıracaksınız ama akp yi destekliyor değilim..
                      Ben bildiğimi okurum..

Açılım olayı sancılı doğru,
                      Görüntülerden herkes şikayetçi..
                      Bende..

Ama açılıma karşı olanlarda gariban çocuklarının oluk,oluk akan kanını durdurmak için iki kelam etsinler Allahaşkına..
                      Bu mesleyi gariban çocuklarının kanına tevdi edenler,alçakça bu işi resmen rant haline getirenler,bu görüntülerden dahamı masum?
                      .......
                      Biz Ermeni terörünü mahkemelerde,hukuk düzeniylemi çözdük sizce?
                      En son İHTİLALL tarafından düzenlendi; 23.10.2009, 18:05.

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam ,zaten benim sözüm , sizin "hiçbir dönemde hukuk bu kadar ayaklar altına alınmadı"sözünüze atfen yazıılmıştı..

Amerika'dan istediği desteği bulamadığı için,Rusya'ya yakınlaşan ,bunun üzerine CIA tarafından darbe yaptırılarak;bebeğinin bezi,bebeğinin maması ve en enteresanıda Amerikan'cı suçlamasıyla idam edilen bir başbakan ve arkadaşlarının idam edildiği ülke bizimkisi..

Farklı örneklerde var,mesela Deniz Gezmiş'in asılması için bana somut bir suçunu söyleyebilirmisiniz?

Dönemleri mukayese ederken biraz daha insaflı olmanız beklentisinde olacağım açıkçası..
                        ....

Fakat tavşan kaç tazı tutu istemiyorsak,muhalefetinde hiç olmazsa anayasa değişikliğinde masaya oturup adam gibi hukuki bir zemin arayışında olması gerekli bence..
                        ....

Ben bildiğimi okurum..

Bende..

Ama açılıma karşı olanlarda gariban çocuklarının oluk,oluk akan kanını durdurmak için iki kelam etsinler Allahaşkına..
                        Bu mesleyi gariban çocuklarının kanına tevdi edenler,alçakça bu işi resmen rant haline getirenler,bu görüntülerden dahamı masum?
                        .......

Yorumlarınızı çok beğenerek okudum cidden daha fazla görmek isterim kendi adıma yazılarınızı ...
                        Twitter Adresim

Yorum

• Hiç unutmam, bölüm hocalarımızdan bir Yard. Doç, stratejik araştırmalar masası üyelerine, araştırmacının, araştırmaların ve bir konuda uzmanlaşıp o konuda yorum yapabilmenin, hasılı bu işi hakkıyla yapabilmenin bilimsel yöntemlerini anlatıyordu kendi üslubuyla. Özetle, uzmanlaşmak istenilen konunun iyi saptanması ile başlayan süreçte beş aşama vardır. Aşamalar sırasıyla, en alttan başlayarak konunun net olarak belirlenmesi, hangi ülkeyle ilgili ise o ülkenin diline hakim olunması, konuyla ilgili bilimsel kaynakların eksiksiz incelenmesi, konuda uzman kişilerin görüşlerine başvurulması ve sınanması diye en üst kademeye kadar devam eden bir süreç vardır. Tüm bu aşamaları atlatabilen araştırmacı o konuda uzmandır denilebilir ve yazıları muteberdir. Bu aşamaların dışında kalan kişilerin yorumları ise, hocamızın tabiriyle Mehmet Ali Birand yorumu olur.

Şimdi, burada konuşulan konu ciddi manada uzmanlık gerektiiren konuları içeriyor. Yani bir o kadar çetrefilli, hakkında yorum yazabilme yetisinin uzmanlık süreci gerektirdiği bir konudur. Dolayısıyla, hakkında uzman olunmayan konuda kesin ifadeler yerine tahmini, olasılıksal ifadeler kullanılınması beklenir. Gazetelerden, televizyonlardan okunup izlenilen yorumlar üzerine tanımlanamaz bir şehvetle Allah Allah nidalarıyla burada vatan millet sakarya edebiyatı yapmak da bir M. Ali Birand yorumudur ve namuteberdir.

Güncel konu üzerine kısa bir yorum yapalım madem. Türk Siyasal hayatı irdelendiği zaman görülecektir ki, Türkiye'de hiçbir önemli süreç sancısız atlatılamamıştır. Dolayısıyla, güle oynaya hele hele Türkiye'de öenmli bir sorunun çözümünü beklemek safdillik olur. Ne demişler, "Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz." Şüphesiz karar alıcı merciler de risk tablolarında bunları analiz etmişlerdir. Sorun çözülüyor mu ya da bu yolla çözülür mü derseniz;bu dere çok su götür, tartışılmalıdır derim.(Burada değil tabi) Yanlışlar, doğrular çok. Konuş konuş bitmez, biz en iyisimi Trabzonspor'a yoğunlaşalım. Zaten burada siyaset konuşmak yasak. Yassak.

Ben, demokratik açılımı desteklemiyorum, akpci değilim, şucu bucu değilim demeye gerek görmüyorum. Nasılsa bu sıfatı sorgusuz sualsiz yapıştıracaklar. Rahat rahat yazınız efendim, ben beni biliyorum, siz sizi. Atomu CERN'de dahi parçalamayı başaramadılar henüz, önyargıları nasıl parçalayalım ki?
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Yani deniyor ki ya sabır Yalnız bu memleket meselelerinin sonunda özür dilerim Ersun Hocam diye başlık açılamaz...Açılsa da bir anlamı olmaz...Düşünsenize 'Özür dilerim ey memleketim'...
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Olay basit.

Orada toplanan pkk'li itlerin hepsini SINIR DIŞI EDECEKSİN.

Irak'a oradan da abd'ye sığınsınlar. Bu şuna benziyor, Misafirliğe gideceksin,adamın evinde yiyip içeceksin sonra da ......... tövbe tövbe.. Hadi oradan evden kovacaksın onları bir daha da mahallene almayacaksın.

HABUuu kapıdan 34 kişi geldiniz ama onları destekleyip, bayrak açan,slogan açan pkk'lileride AYNEN KOVACAKSIN..

Bu arada mazot-benzin, çikolata, yağ HERŞEY ZAMLANDI.

Okullar da verimsiz eğitim var.
                              Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                              Kobra

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam ,zaten benim sözüm , sizin "hiçbir dönemde hukuk bu kadar ayaklar altına alınmadı"sözünüze atfen yazıılmıştı..

....

....

Ben bildiğimi okurum..

Bende..

.......
                                Allah razı olsun ağzınıza, yüreğinize, emeğinize, gönlünüze sağlık İHTİLALL Hocam, bu başlıktaki son iki yorumunuzu da defalarca okudum. Tek kelimeyle harika. Bu ülkede sizler gibi duyarlı, soğukkanlı ve mantıklı yaklaşım sergileyen insanlarımızı görmek bizleri bahtiyar kılıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X