Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmetçik PKK'yı püskürttü
    22 Kasım 2008 Cumartesi 21:27
    Hakkari'de Karataş Jandarma Bölüğü’ne taciz ateşinde bulunan bir grup PKK’lı terörist, Mehmetçiğin yoğun ateşiyle püskürtüldü.
    Teröristler gecenin karanlığından yararlanarak Kuzey Irak topraklarına kaçarken, bölgede operasyon başlatıldı. Teröristlerin kaçış bölgeleri ise yoğun şekilde top ateşine tutuldu.

Türkiye’nin Kuzey Irak sınırında bulunan Çukurca ilçesi’ne yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Karataş Jandarma Bölüğü’ne, bugün saat 19.30 sıralarında bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Mevzilerdeki Mehmetçikler taciz ateşine anında karşılık verdi. Yaklaşık 30 dakika süren karşılıklı ateşin ardından teröristler gecenin karanlığından yararlanarak geldikleri Kuzey Irak topraklarına doğru kaçtı.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, teröristlerin geldikleri belirtilen Kırmızı Tepe bölgesine 20. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı, Karataş Bölüğü ve Üzümlü Karakolu’ndan yoğun şekilde top atışı yapıldı. Top atışları ve uzun namlulu silahlarla yapılan atışlar ilçe merkezinden de net bir şekilde duyuldu.
    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• çok güzel bir şiir
      Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
      ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
      KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• TEM gişelerinde çatışma: 2 şehit
        Hatay'da TEM Otoyolu'nun Adana-İskenderun bölümündeki Denizciler gişesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 2 polis ve 2 vatandaş da yaralandı. Çatışmada polis memuru İbrahim Darıcı ve Halil Aksak şehit oldu. Polis memuru İhsan Başer ile Mehmet Zakif Kaynakçı, (70), Fatma Kaya (58) ve Eray Kaya adlı bebek yaralandı.

Alınan bilgiye göre saat 11.30 sıralarında Adana- İskenderun otoyolu Denizciler Beldesi turnikeleri İskenderun Bölge Trafik Şube Amirliği'ne bağlı ekipler rutin yol kontrolüne başladı. Bu sırada otoyola giren bir araçtan polislerine üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Araç kaçarken saldırıda trafik polisi İbrahim Darıcı ve Halil Aksak şehit oldu. 2 polis ve 2 vatandaş da yaralandı.
        Yeterki ONUR'suz
        olmasın
        aŞk
        !

Yorum

• Başımız sağolsun.. VATAN SAĞOLSUN.!

Askerlerimiz yetmez gibi polislerimizde bir bir şehit oluyor..
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Allah rahmet eylesin demekten bıktım artık şererfsiz kalleşler..
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• ALLAH rahmet eylesin

olay yeri çok yakınımda
              ALLAHIM bunlara fırsat vermesin bir daha
              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah rahmet eylesin demekten bıktım artık şererfsiz kalleşler..
                aynen kardeşim

Yorum

• Kahraman askerlerimizin bayramı kutlu olsun.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Şehitlerimiz için bir fatiha okuyalım.. Nöbette vatanımızı bekleyen askerlerimizede dua edelim..

Bayramınız kutlu olsun şerefli askerlerimiz..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• cemilsezgin TRABZON bende gidiyorum perşenbe günü vatani görevimi yapmaya bütün şehitlerimize allah tan rahmet gidecem arkadaşlarlarada hayırlıt teskereler diliyorum
                      GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• CEMİL VE diger gidecek olan arkadaşlarımız şimdiden hayırlı tezkereler vatan size minnettardır
                        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Trabzonlu polis şehit oldu
                          29 Aralık 2008 / 20:11
                          28 yaşındaki polis memuru Hüsnü Uyan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Beyoğlu Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen patlamada ağır yaralanan 28 yaşındaki polis memuru Hüsnü Uyan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Parti'nin yeni il binası giriş kapısı önünde 1 Aralık 2008 tarihinde yönetim kurulu toplantısı sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Hüsnü Uyan, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir gözünü kaybeden ve yüzünün sol tarafı parçalanan Uyan, bacağındaki yaralar nedeniyle çok sayıda estetik ve cerrahi operasyon geçirdi. Acil Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam
                          edilen Uyan, saat 16.00 sıralarında hayatını kaybetti. Hüsnü Uyan'ın ölüm haberini alan yakınları ve mesai arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Üç yıllık polis memuru Hüsnü Uyan'ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Saldırının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda bakan ve milletvekili tarafından hastanede ziyaret edilen Uyan'ın bekar ve Konya Selçuk Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olduğu öğrenildi. Uyan'ın cenazesi yarın saat 12.00'de Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak törenin ardından memleketi Trabzon'a gönderilecek ve bu ilde toprağa verilecek

haber61.net

Yorum

• Bugün 2 şehidimiz Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu'nun katledişlerinin yıldönümü .

Tüm şehidlerimizin ruhları şad olsun . Allah rahmet eylesin .

Yorum

• Ruhları şad olsun. Allah rahmet eylesin.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bundan 2-3 hafta once eski bir arkadasa rastladim. Ondan bundan konusurken ona asagi yukari 4 senedir gorusmedigim(aramizda bir tartisma oldu ve o gun bu gundur gorusmuyoruz) eski bir arkadasin ne yaptigini sordum. Amerikan vatandasi olmasina ragmen, normal olarak askere gitmeyi tercih etmis ve hala askerdeymis. Cok duygulandim ve gurur duydum. Insallah sapasaglam geri gelir. Geri gelsin ki bu kusluge bi son verelim artik. Allah butun askerlerimizin yardimcisi olsun. Onlar vatanimizin her seyi. Yuce Rabbim hepsinin anasina, babasina, karisina, cocuguna... sapasaglam donmesini nasip etsin. Amin...

Yorum

Çalışıyor...
                                X