Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milletimiz tüm yanlışlardan muhalefeti ve kötü niyetli kandırıcıları sorumlu tutuyor.
    Böyle olduğu sürece hiçbirşey değişmez.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Ben anlamadım. Haberde diyor ki: 265 terörist etkisiz hale getirildi, 132 terörist sağ olarak ele geçirildi.

132 sağ ele geçirildiyse 265 terörist ne olarak ele geçirilmiştir? O haberden en çok 265 teröristin yaralanarak veya öldürülerek etkisiz hale getirildiği yorumu çıkar. Hem bizden öldürülen terörist sayısı saklansa ne olacak, saklanmasa ne olacak öyle değil mi?

Şehitlerimizi rahmetle anıyorum ama sürekli bak yine şehit geldi bir gün sonra bak yine şehit geldi edebiyatını sevmiyorum. Böyle savaş kazanılmaz, mücadele edilmez arkadaşlar

Bundan başka genel olarak söylemek istediğim, ülkeyi yöneten hükümet hatasız değildir. Bir yol tutmuş, bilinen ve bilinmeyen çok çeşitli nedenlerle iş buraya gelmiştir. Bu saatten sonra yapılan eleştirileri anlarım da devletin mücadelesine zarar verme pahasına yapılan sırf hınç dolu eleştirileri anlamıyorum
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 14:08.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hocam benim
        Cümlene başladığın ilk kelimeden sonuna kadar katılıyorum.
        Terör ile masaya oturulmaz diye diye dilimde tüy bitti.(Vakti ile)
        Hükümet bu konu da komple yanlış içerisine battı-batıyor. Sadece şuan mücadele kavramını doğru buluyorum.
        Lakin bu yığınaklar yapıldı bugün sessiz kalmak muhalefete de yakışmaz.
        Gel hocam kol kola sokakta gezelim halka muhalefetten memnunmusunuz sorusunu soralım %70 hayır diyecek bende dahildir bu dilime.
        Nedeni insanlar muhalefetin hükümet karşısında yeterli olduğunu düşünmüyorlar-düşünmüyorum.
        Bu yığınaklar yapıldı hükümet çözüm süreci zırıltısına birşey gelmesin diye göz yumdu.Bugün bunların hesabını mevcut hükümet vermelidir,muhalefet partileri bu konu da davacı olmazsa konuyu mahkemeye taşımazsa biz ancak burada hayıflanırız hocam. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak muhalefet partilerinden (sadece MHP diğerini boşver) hükümetten davacı olmasını bekler bunu gereken her yerde dile getiririm.Mesele memleket meselesi ise bundan daha iyi bir memleket meselesi yok.Mesele oy meselesi ise yine bu davadan daha iyisi yok.En azından ben böyle düşünüyorum yanlış veya doğru.
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• ülke ateş çemberi ama malum kişinin derdi başkanlık. bunların tek sorumlusu parlamenter sistem galiba .hemde başkanlığa destek %55 civarıymış .muhalefetten 20 milletvekilini ikna edip mutlaka başkanlık için referanduma gitmek lazımmış. ee nede olsa sadece türkiyede kullanılan seçsis varya tamam %41 alsa %51 yaparak başkanlığada geçerler ne güzel memleket oluruz o zaman.

Yorum

• Bugün 1 asker 1 polis daha şehit oldu. Sadece Ocak 2016 'da verdiğimiz şehit sayısı maalesef 44 ' e ulaştı.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün 1 asker 1 polis daha şehit oldu. Sadece Ocak 2016 'da verdiğimiz şehit sayısı maalesef 44 ' e ulaştı.
              Maalesef şehit sayımız 45 'e yükseldi......

Birileri zamanında tedbir almadı diye Polis Özel Harekat , Komando Özel Birlikler ve diğer emniyet unsurlarımız 300 e yakın şehit verdi son 1 yılda....

Ele geçirilen silahlara bakıyorum bir ordu donatır....

Terör-itler her hendekte ortalama 2 tekne dolusu kablo ile düzenek kurmuşlar...

Yüzlerce binlerce hendek açıldı

Onbinlerce silah yığıldı

mahalleleri birbirine bağlayan hatta sınır ötesine varan tüneller hazırlandı...

yurtdışından özel keskin nişancılar getirildi....

halk sindirildi onlarca geçici köy korucusu katledildi....

bunca hazırlığın yapıldığını sağır sultan duydu ama bazıları maalesef duymadı ya da duymamazlıktan geldi...

işte sonuç....

bitti filan diyorlar ya bitmeyecek maalesef....
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 08:44.

Yorum

• 2 şehit daha verdik......

2016 yılında verdiğimz şehit sayısı tam 47 oldu....

Şehitlerdn daha kötüsü artık şehit haberlerinde toplumsal duyarlılık yok noktasına geldi. İnsanlar artık 1.derece akrabası olmadıktn sonra şehit olanları umursamıyor.....

Konu ile ilgili haber.....

Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklaması şöyle:

01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu üç kahraman silah arkadaşımız ve iki kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır.

Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07’de şehit olmuşlardır.

Yorum

• Faik bey başlıkla sizden başka ilgilenen kalmadı zaten,benim geri dönmemi bekliyorlar herhalde,o zaman vatansever oldukları akıllarına gelir

Toplumun bu kadar duyarsız olması hayret verici dünyadan haberi yok milletin,biraz duyarlı olanlarda sorunu iki ilçeden ibaret sanıp tüm dikkatlerini buraya toplamış durumda sanki bu iki ilçe geri alındığı zaman Pkk'nın kırılan beli(!) ve kazınan kökünden sonra temelli yok olacağını düsünen var ciddi,ciddi.

Biraz duyarlılığı arttırmak lazım akşama başlıkta operasyon var.
                  En son Muhteva tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 14:31.
                  Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                  Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faik bey başlıkla sizden başka ilgilenen kalmadı zaten benim geri dönmemi bekliyorlar herhalde,o zaman vatansever oldukları akıllarına gelir

Toplumun bu kadar duyarsız olması hayret verici dünyadan haberi yok milletin,biraz duyarlı olanlarda sorunu iki ilçeden ibaret sanıp tüm dikkatlerini buraya toplamış durumda sanki bu iki ilçe geri alındığı zaman Pkk'nın kırılan beli(!) ve kazınan kökünden sonra temelli yok olacağını düsünen var ciddi,ciddi.

Biraz duyarlılığı arttırmak lazım akşama başlıkta operasyon var.
                    Evet insanlar sanıyor ki Cizre ile Sur temizlenince terör bitecek.....

Hayır maalesef bitmeyecek....

Yorum

• Yaralılardan birisi daha şehit oldu....

Bugünkü çatışmada şehit olan güvenlik görevlisi sayısı 3 e.....

2016 yılının başından beri şehit olan güvenlik görevlisi sayısı ise 48'e yükseldi.....

Yorum

• Bu bahar bugüne kadar PKK ile mücadele kapsamında en sıcak dönemine girecek gibi duruyor.
                        En başından süre gelen yanlışlar var.Bu saatten sonra da geri adım atılamaz-atılmamalıdır da.
                        Bu adamlar desteklerini YPG alırken hükümet hala YPG hiçbir şey yapmıyor üretmiyor da.Adamlara her yerden silah yağıyor,bu kolu kesmedikçe bu işin sonu gelmez.
                        Bu bahar mevsimi çok sıcak geçecek. Allah askerlerimize güç versin.
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Sur'un, 4 mahallesinde daha saat 00.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

İlçenin Sur içinde kalan toplam 15 mahallenin tamamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş oldu.

"İlçemiz Sur içi mahallelerinde silahlı terör örgütü mensuplarınca barikat kurma, hendek kazma ve bombalı tuzaklama faaliyetleri neticesinde eğitim-öğretim faaliyetlerinin, sağlık hizmetlerinin, ibadethanelerde icra edilen din hizmetlerinin sunulmasında ve vatandaşlarımızın bu hizmetlere ulaşmasında sorunlar yaşanmaktadır. Bu durum nedeni ile ilçemiz merkez mahallelerinde vatandaşlarımızın günlük yaşamını normal şartlar altında sürdürmesinin zorlaştığı ve ticari hayatın aksadığı gözlemlenmiştir. Bu bakımdan kamu düzeninin sağlanması, sokak aralarındaki barikatların kaldırılması hendeklerin kapatılması ve kurulan bombalı düzeneklerin imhası çalışmaları esnasında sivil vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini temin etme adına ilçemiz Suriçi'nde bulunan Camii Kebir, Camii Nebi, İskenderpaşa ve Melikahmet Mahallelerinde 03.02.2016 Çarşamba günü gece saat 00.00 itibari ile ikinci bir emre kadar Kaymakamlığımızca sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Dha

Komünar..

Yorum

• Buraya yazmayacaktım ama kendimi tutamadım,
                            @Muhteva çok fazla DİHA okumuşsun, geçmiş olsun. Faysal Sarıyıldız, Encüler filan okuyup fazla heyecan yapmışsın. Demek halk kalkışması he.

"İşte bu zurnanın zırt dediği yer oluyordu ama malesef bizim dünyadan bii haber ve duyarsız toplumumuz bunun ne anlama geldiğinden habersizdi.Bu oluşum 7'den 70'e bütün halk kesiminin katıldığı milis kuvvetler anlamına geliyordu ve tamamen toplumsal bir tepki olarak gelişti yani artık karşımızda halk vardı."

Halk var demek karşımızda. Madem bu iş Kürt-Türk Savaşı'na dönüştü, ağır silahlarla bombala gitsin o zaman.

Bu arada şunu da yazayım da içimi dökmüş olayım, şehit düşen kardeşlerimiz bir hiç uğruna şehit oluyor. Malum partinin politikalarının kurbanı. Beni korkutan ise duyarsızlık ve en ufak tepkinin olmaması. Çok yazık. Ne kadar kolay değil mi bu milletin çocuklarının ölmesi. Bu kadar basit yani. Vur tekmeyi çözüm sürecine başlasın asker-polis ölümleri, onları umursayan yok ne de olsa. Sen başkanlık mevzusunda anlaşama Pkk ile bunun ceremeisni Türk milletinin çocukları çeksin. Gerekirse ölürler tabi, işleri ne. Sonra da adına şehit deriz olur biter. Bu ülkeyi ve Türk milletini gerçekten seven bir lidere hasretiz, Atatürk'ten beri. Bunu bilirim sadece ben. Ne diyelim; Allah Türk milletinin kaderini tez zamanda değiştirsin ve hainlerden hesap sorulacağı günleri bize nasip etsin.

Yorum

• Bugün maalesef 1 şehit daha verdik....

Önceli çatışmalarda yaralanan 1 asker daha şehit olmuş

Mekanı cennet olsun

Yorum

• Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde sabah saatlerinde şehit olan bir askerin ardından öğle saatlerinde bir askerin daha şehit olduğunu açıkladı.

Haber7
                                Komünar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X