Terör örgütü ne derse tersini yapar: Barış der, savaş yapar. Çocuklar ölüyor der, çocukları öldürür. Devlet katliam yapıyor der, katliam yapar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Başlığı kendi meselemle meşgul ettim, kusura bakmayın.
Diyarbakır'dan gelen haber çok acı. Allah rahmet eylesin.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 13:16.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
@Oğuz ZEYTİN Hocam her hükümet döneminde kayırmacılık olmuştur Türkiye'de. Sırf şimdikine has değil. Rahat yazıyorum çünkü hiçbir taraftan değilim. Hükümetler kendi ile uyumlu çalışabilecek bürokratları da seçerler. Diğerlerini haklı ya da haksız yerlerinden ederek. Bunlar arasından kraldan çok kralcı ya da kötü niyetli insanlar gruplar da çıkar. Başınıza haksızlıklar gelmiş, doğrudur. Türkiye'de adamcılık anlayışı değişmeli. Bu da yavaş yavaş olur inşallah. Öyle davrananlar hükümetin konunun çözümü için belki öcalan'ın barış çağrılarının yeterli olacağını düşündü, terörü gerileteceğini düşündü, belki de kraldan çok kralcı davrandılar. İlla kötü niyetle davrandılar dememeliyiz. Bu empatiyi azaltır. Bir politika yürütüldü ve başarısız oldu. Belki onlara sorsan iyiye giderken başka devletler fişekleyerek bu fitili yeniden ateşledi. Terör örgütünün içinde bir grup olsa dahi yetiyor. Birkaç kanlı eylemle çok büyük hadiseleri harekete geçirebiliyorlar. Bunlar kolay kontrol atına alınabilecek işler değil. Bu kadar iç ve dış destekle devlete karşı savaşan örgütlerin yanında ben her zaman önce devletin düşünülmesi taraftarıyım. Yapılan haksızlıklar desteğinize ket vurmasın, aklınızı bulandırmasınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Siyasete bulaşmak istemiyorum ama yüzyıllık parti beni çok şaşırtıyor.Herkesin görüşü farklı olabilir kimi sağcı kimi sol görüşü savunur ama vatan hainliğini savunanların hiç bir izahı yok ve bu adam hala yüzyıllık partinin başında olması beni çok şaşırtıyor.Şu an resmen pkk'nın uzantısı olan partinin avukatlığını yapıyor.Yakışmıyor.En son Mesut tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 19:50.
Yorum
-
5697b5edc03c0e6c888e9e29.jpg
Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit düşen 28...
Şehid olan bu kızın gülen gözleri için tüm kahpeler idam edilmelidir.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Ülkemiz tam bir akıl tutulması içinde insanlar sevmedikleri siyasiler iktidarlar yüzünden terör örgütü pkk'yı güzelleme meşrulaştırma çabasına girişiyorlar söylemlerindeki barış sözcükleri aslında ülkesine milletine düşmanlıktan başka bişey değil.Okul cami yak barış de,mayın tuzakla barış de,hendek kaz barış de,kendini patlat barış de;en konforlu terorizm heralde bu ülkede.
Yorum
-
Genelkurmay Başkanlığı'nda yapılan açıklamada şöyle denildi;
19 TERÖR-İT daha öldürüldü.....
Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonda; 12 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 296’dır.)
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda; 2 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 97’dir.),
Şırnak'ın Silopi ilçesinde devam eden operasyonda; 5 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 135’dir.)
Ayrıca 3 ilçede de terör örgütüne ait çok sayda silah, mühimmat ve gıda maddeleri ele geçirildi.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bu aşağıdaki resimde bulunan arkadaşlar şu an ne yapıyor? Aralarında tutuklananlar var mı? Terörü ve terör örgütünü övmekten dolayı ceza alan var mı? Bilen arkadaşlar bir yazsınlar..
Şunu biliyorum ama; Apo'yu öven ve pkk güzellemesi yapan bir çok Akp'li bakan ve milletvekili tekrar tekrar Akp'lilerin verdiği oylarla meclise girdiler. Yani bu adamlara mı inanacağız?
İktidar partisi teröre destek verenlere karşı tavırlarında samimiyseler önce kendilerinden başlasın. Yandaşlar ise tepkilerini göstersinler.
image.jpgEn son erolizmts tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 17:28.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyarbakır'ın Çınar ilçesinde gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ve kızı 4 yaşındaki Mevlüde İrem Çiftçi için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
Şu görüntü o kadar büyük şeyler anlatıyor ki...
İçim parçalandı.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Üniversitelerin hangi zihniyete sahip olduğu yayımladıkları bildiriden anlaşıldı.
Bu bildirinin düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini savunuyorlar şimdilerde de.
Peki; düşüncesinden ötürü eline silah alıp devletine kurşun sıkan hainlerle, eline kalem alıp beyinlere hainlik tohumu eken paralı totoşların ne farkı var.
Hadi bunların ne mal oldukları belli. Sol kesimin(öncü kişilerin) pkkya ve bildirici totoşlara destek çıkması ne alaka.
Ne mal olduğunuzu biz taa 80'lerden biliyoruz ama bunlara halen destek çıkan Anadolu evlatlarını anlamak güç. Sahiplendikleri fikrin temelden yanlış oldğunu halen anlamayacak kadar bataklığa batmış durumdalar.
Vatanın durumu bu haldeyken herşeye rağmen yine milliyetçi kesim vatan için çırpınıyor. Hani şu ''fatiha bile bilmez, camiye zor getirirdik'' denilen kesim.
Ama tabi koltuk meselesine düşenler istisna.
Son söz olarak, vatanı ilgilendiren hiçbir olayda göremediğimiz malum kesim(bknz: 60,80 ve 90 dönemi) gene ortalarda yok. Halbuki milliyetçiliği ayaklar altına alıp, seçim zamanı en milliyetçi kesilen kesim de bunlardı. Bunlar bi de Türkiye'ye Habur ve Dolmabahçe rezaletini yaşatan kesimdi. Sahi siz kimsiniz?
Şu kızın suratını görüp kendimizden utanmıyorsak, kimse kendine adam demesin.
CXAYPAiWcAAhxH9.jpgSol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
"Gezi hadisesi" iyi analiz edilmezse, sürekli tekrar eder. Dolayısı ile bu konuda ortak bir bilinçlenme yaşanmalı.
Oraya saf, güzel duygularla gidenleri kastetmiyorum. Ama ağaç diyip ülkenin kalkınma projelerinin önüne taş koymak isteyen, devletle halkı, gençleri karşı karşıya getirmeye çalışan anlayış, terörle mücadelede tekrar hortlatılmaya çalışılıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bugün barış diyeni hain ilan eden kesim bundan çok değil aylar öncesine kadar doğuda terör örgütü güçleniyor,mahkeme kurdu,silah depoluyor,vergi topluyor dendiğinde ne diyordu? Siz kandan besleniyorsunuz,siz barış düşmanısınız diyordu.
Bugün pyd için terör örgütü diyen hükümet aylar önce kobani düşmesin diye TERÖR örgütüne koridor açıp yardım ediyor. Seçim öncesi oy lazımdı herhalde...
Bugün HDP ile konuşmayan hatta konuşanı lanetleyenler. Osloda,İmranlıda ve kandilde terör örgütü ve lideri APO ile konuşurken hiç çekinmiyor hatta Apoya övgüler yağdırıyorlardı.
Bugün bir şov programında çocuklar ölmesin diyen bir sunucuyu linç edip , vatan haini ilan ederken. AKP mardin milletvekili Orhan Miroğlu PKK terör örgütü degildir derken susuyor hatta alkış tutuyordu.
Daha fazla uzatmadan sadede geliyorum. Bu iki yüzlüleri gördükçe üzüntülerinin bile gerçek olduğuna inanmıyorum. 400 vekil verilmedi diye mi huzur içinde çözülmüyor anlamıyorum.Pkk verilen sözler tutulmadı dedikçe kahroluyorum. Dahası AKP başkanlığı ,HDP özerkliği istiyor acaba bunlar danışıklı dövüş mü demekten kendimi alamıyorum.
1 tane mehmetçik şehit olsa 10000000 terörist ölse bunun karışılığı olamaz benim gözümde. Aylardır bir mahalleyi temizleyemiyor devlet. Bizi bu hale getiren iktidarda onu engelleyemeyen muhalefette yerin dibine girsin.
Yorum
Yorum