Köpeklerin şu ana kadar karakol saldırısı yapamamasında son dönemde yapımları tamamlanan kalekolların etkisi büyük. Ordu ciddi anlamda teknoloji kullanıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eğer bu devleti 13 yıldır dedem yönetmiyorsa yöneten bir hükümeti olmalı mutlaka. Bir Cumhurbaşkanı vardır bir başbakanı vardır. Bu adamlar İçişleri Bakanını, Adalet Bakanını atarlar. MİT'in başına müsteşar da atarlar. Emniyet müdürü, vali, kaymakam da atarlar.
Devlet politikası diye birşey vardır mesela. Devlet geleneği de denebilir. Mesela 2002'den önce 'eğer ki Musul ve Kerkük'te bir peşmerge işgali yaşanırsa bu Türkiye için müdahele sebebidir' diye bir devlet politikamız vardı. 2002'den sonra Musul ve Kerkük'ün durumu nedir acaba? Orada kimler özer devletlerini ilan etmiştir? Bu geleneği yok eden, K.Irak Türkmenlerini Barzani ve Talabani'nin eline bırakan kimlerdir? Komşu ülkelerin içişlerine burnunu sokmamak gibi bir devlet politikamız da vardı bizim. Şimdi ise komşu bir ülkede iç savaş başlatıp milyonlarca insanın evlerini terketmelerine neden olan, diğer yandan da yüzbinlerce insanın ölümüne sebep olan bir devlet var? Mesela o devlet geleneğinin Balkan politikası bellidir, Kafkasya politikası, Ortadoğu politikası bellidir. Teröre karşı kesintisiz mücadele de o devletin bir geleneğiydi mesela. Peki gelinen noktada 'pkk şehirlere silah sevkiyatı yaptı, bombalarla doldurdu' diyen kişiler kimlerdir? Bu devleti yönetenler değil mi?
Bahsettiğiniz durum 2002'den önce mevcuttu. Bir devlet geleneği vardı. İç politikada veya dış politikada, gelen bütün hükümetler o geleneği devam ettirmişlerdi. Bu devlet geleneği ABD'de de vardır, Avrupa ülkelerinde de vardır. Bizde de vardı. Ta ki birileri 'devlet de benim, padişah da benim' diyene kadar. Artık o devlet geleneği yok. Bahsettiğiniz 'devlet-hükümet ayrıdır' durumu da kalmadı.
Mevcut devlet düzenine güvenmiyorum. Hele ki şu an güya "teröre karşı tek ses" mitingi yapan ama olayı Akp propagandasına çeviren insanlara gram güven duymuyorum. Adamlar şu mitingde bile RTE'nin açılışını yaptığı şeyleri gösteriyorlar. Yorumcular "inşallah bu görüntü 1 Kasım'da da ortaya çıkar ve Akp tek başına iktidar olur" derken bu adamların samimiyetine bile inanmıyorum. Şehitler umurlarında değil.
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuş'ta meydana gelen trafik kazasında komada olan 1 polis daha şehit oldu.
Habertürk
Van'da trafik kazası 1 polis şehit.
Habertürk
Şanlıurfa'da zırhlı araçta beyin kanaması geçiren 1 uzman çavuş şehit oldu.
Habertürk
Bu nedir yuh yani.
Yorum
-
Yıllardır kendi besledikleri canavarı lanetleme mitingleri de doğrusu oldukça komik. Yine halkın gözünü boyamacalar ve kaybedilen oyları toplama çalışmaları. Bunların peşinden gidenlere de pes doğrusu. Bu adamların dansöz gibi Edirne' de başka, Diyarbakır'da başka, Ankara'da başka ,İzmir'de başka konuştuğunu hala anlayamadılar. Çok uzak değil ya sadece 7 hazirandan hemen önce çözüm ,barış, demokrasi, açılım adı her neyse deli gibi savundukları her şeyi şimdi oy kaygısı ile inkar etme ve yalanlayacak kadar iki yüzlü olabilen insanların peşinden gitmesin hiç kimse.
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü...... diye başlayan ve
Sana benim gözümle bakmayanın , Mezarını kazacağım.
Seni selâmlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım............. şeklinde devam eden Bayrak şiirini faşizan bulduğu için ve çözüm sürecine zarar vermesin diye müfredattan kaldırtan, Türkiye Cumhuriyeti kısaltmasını TC yi levhalardan sildiren, Türkiye'yi etnik kimliklere ayırmaya çalışan apoya barış elçisi muamelesi yapan , bu riyakarları artık bu halk görsün. Görsün de artık yeter desin.
Şimdi Herkes milli oldu. Milliyetçi hatta Türkçü oldu. Nerelerdeydiniz şimdiye kadar? Ama biz biliyoruz sizi. 1 kasımda istediğiniz sonuç çıkarsa terör açılımlarını umursamayıp cebinize giren 3 kuruşa tamah eder ve kulağınızın üstüne yatarsınız hepiniz. Yeter artık sahtekarlara pirim vermesin kimse.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ancak içim rahat değil. Çünkü toplum şehit haberlerine alıştırıldı ve insanların tepkisi azaldı.En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 22.09.2015, 11:34.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Van'da çifte saldırı 1'i ağır 24 asker yaralı.
Van'da Kirpi tipi zırhlı araçların geçişi sırasında yola daha önce döşenen patlayıcıların teröristler tarafından patlatılması sonucu 1'i ağır 24 asker yaralandı.
Haber7Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
PKK'nın mühimmat depolarına hava harekatı
Türk Hava Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyindeki Sina-Haftanin'e düzenlenen taarruzlarda, mühimmat ve lojistik depoları ile teröristlerin barındığı mağara imha edildi
mynetTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsad'ın öldürdüğü çocukların kanlarında boğul. Sana fazlası söylenmez cahil.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabd, israil, ingiltere gelse silah zoruyla rte yi düsürmeye çalişsa ülkemizi bölmeye çalışsa, savaşıp ülkemizi mi koruyalım yoksa çocuklar, masum insanlar ölmesin diye ülkenin anahtarını teslim mi edelim, sen iyi bilirsin bu sorunun cevabini?
Senin karşında Trabzonlu bir müslüman,Türk var. Beni mezhepçi bir nusayriyle mi karıştırdın da algı operasyonu yapıyorsun.
İnançlı, inançsız hiçbir Trabzonlu bu katil aileye destek vermemeli. Buna karşı çıkanların işidci falan olduğu propagandasına inanmamalıdır. İşidin Allah belasını versin.
Yorum
Yorum