Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şener "Kenara çekildim seyrediyorum"
    Trabzonspor başkanı Sadri şener Ben yokum...

Trabzonspor başkanı Sadri Şener bu akşam Kaçkar TV'de yayınlanan Telekulis adlı spor programına telefonla katılarak şike ve kongre süreci ile ilgili açıklamalar da bulundu .
    ...
    Başkan Şener Trabzon'un şikeyi unuttuğunu belirterek" 3 Temmuz sürecini Trabzonspor taraftarlarının yüzde 80 i unuttu. Şike olayının Trabzon'da etkisi kalmadı. Fenerbahçe'nin yaptıklarının cezası bizim üstümüze kaldı. Daha kötüsü de Trabzonspor'un şike yaptığını iddia edecek duruma gelindi. Birileri Türkiye'de yaşanan şike sürecini Trabzonsporlular unutsunlar diyorlar. Trabzonspor camiasında şike süreci 100 üzerinden 5 puan önem teşkil ediyor. Sonra ben mücadele etmiyor oluyorum. Trabzon’da panel yapıldı kaç kişi katıldı .

“Eski bir asbaşkan yeni yönetim Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmeli diyor. Tepki veren bile yok. Demekki artık Trabzon'da Şike kimsenin umurunda değil. Eski asbaşkan'a bir tepki olmadığına göre gelecek arkadaşlar da artık FB ile ilişkileri düzeltirler. Şike konusu da kapanır herhalde. Ben verebileceğim mücadeleyi maksimum seviyede verdim. Mikrofon önüne geldiğinde herkes bir tarafa kaçıyor. Bana yapacak pek fazla birşey kalmadı . Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlar umarım herşeyi doğru yaparlar
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• ....
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.04.2013, 07:53.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunlarlamı arayı düzeltecez erol tuna bey ??
        herkes görüyor değil mi...

Yorum

• 4 yapanın yaptıranın gelipte istanbula peşkeş çekenin yiyenin içenin............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................

Yorum

• ARkadaşın dediği gibi
            Trabzon bitmiş, Trabzonspor okeye dönüyor.

Yorum

• Başkanın hem şike hem de sportif konularda hataları oldu...

Şike konusunda çok da haksızlık etmeyelim tek başına kaldı,kendi şehrinde bile iktidar ve istanbul yalakaları kuyusunu kazdı,siyasi baskı gördü, muhtemelen bilmediğimiz de çok şey oldu...Yerine koyuyorum kendimi gerçekten çok zor...Ama yine de bu konuda eleştiriyi hak etti...

Ben de artık başkanın bırakmasından yanaydım...

Ama bakıyoruz ki leş kargaları üşüşmeye başladı...

Geçtiğimiz 10 gün gösterdi ki kongre sonrasının aydınlık olacağı,hem saha içi hem de saha dışının düzeleceği konusunda maalesef bir işaret yok...Güdümlü ve bağımlı bir yönetimin Trabzonspor'a verebileceği bir şey de yok...Bilakis bir misyon ile gelip tamamlanınca gidecekler...tıpkı albayrak dönemi gibi...

şakar,yener gibi isimler başta olmak üzere bir yönetim revizyonu ile başkan göreve devam eder mi bilmiyorum ama Trabzonspor'un menfaatleri sanki bu yönde görünüyor...
              En son winner tarafından düzenlendi; 16.04.2013, 09:03.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Böylelerini okuyunca Sadri Sener e büyük haksizlik yapildigini bir kez daha düsünüyorum.....Böyleleri yönetime gelecekse Sadri Baskan yönetimini yenileyip devam etsin......Sike mücadelesinde Sadri Sener kadar kimse mücadele etmedi....Hepsi palavraci, buradaki coguda klavye delikanlisi....Ancak atar tutarlar......
                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Ne kadar omurgalı(!), dik duran(!), bağımsız(!) adaylarımız var...
                  Allahım sen koru bunlardan camiamızı...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Yönetimle bir bağım yok; hatta bırak yönetimi Trabzon'la bile doğru dürüst bir bağım yok, seneden seneye...
                    Beterin beteri var. Zamanında söylemiştim.
                    Emrivaki idarecilerin geleceğini, güdümlü yönetimlerin başımıza üşüşeceklerini belirtmiştim.
                    Alim olmaya da gerek yok. Gören, sentez yapan herkes olabilecekleri az buçuk kestirebilir.
                    Onun için düşüncede devrim yapmalıyız.
                    Hak edeni oturtmalıyız o koltuğa.
                    Bunu biz yapmalıyız.
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• Erol Tuna, takımın düzgün gitmesine dayanamayıp zamanın teknik direktörü Samet Aybaba'ya 50,000 lira ceza veren asbaşanımız değil miydi, benmi yanlış hatırlıyorum...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erol Tuna, takımın düzgün gitmesine dayanamayıp zamanın teknik direktörü Samet Aybaba'ya 50,000 lira ceza veren asbaşanımız değil miydi, benmi yanlış hatırlıyorum...
                        Aynen oydu,
                        Ford Trabzon bayisi. Yani bir çeşit Yapı Kredi'nin sponsor olduğu şampiyonlar ligi gibi.
                        Duyduğum kadarıyla da Trabzon'a otel (hatta Hilton dendi) açıyor. Fener gelince orada kalır artık...

Yorum

• ey vicdanlar bunu iyi okuyun!!!

"3 Temmuz sürecini Trabzonspor taraftarlarının yüzde 80 i unuttu. Şike olayının Trabzon'da etkisi kalmadı. Fenerbahçe'nin yaptıklarının cezası bizim üstümüze kaldı. Daha kötüsü de Trabzonspor'un şike yaptığını iddia edecek duruma gelindi. Birileri Türkiye'de yaşanan şike sürecini Trabzonsporlular unutsunlar diyorlar. Trabzonspor camiasında şike süreci 100 üzerinden 5 puan önem teşkil ediyor. Sonra ben mücadele etmiyor oluyorum. Trabzon’da panel yapıldı kaç kişi katıldı .

“Eski bir asbaşkan yeni yönetim Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmeli diyor. Tepki veren bile yok. Demekki artık Trabzon'da Şike kimsenin umurunda değil. Eski asbaşkan'a bir tepki olmadığına göre gelecek arkadaşlar da artık FB ile ilişkileri düzeltirler. Şike konusu da kapanır herhalde. Ben verebileceğim mücadeleyi maksimum seviyede verdim. Mikrofon önüne geldiğinde herkes bir tarafa kaçıyor. Bana yapacak pek fazla birşey kalmadı . Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlar umarım herşeyi doğru yaparlar

Çok pişmanım. Trabzon halkında yeterince ilgi görmedik, Şike olayı ne yazıkki önemini kaybetti. Kongre yapalım diyoruz, ortaya net birşey koyan yok. Ben ne kadar daha uğraşayım ki bu işlerle . Tek başıma mücadele etmekten artık sıkıldım ve yoruldum. Benden habersiz demeç veriyorlar hangi birine yetişeyim. Trabzon'da malesef şike konusunda yeterli desteği de göremiyorum. Öylece kenara çekildim seyrediyorum. Bu süreçte hep yanlız kaldım

Sn Bakan Erdoğan Bayraktar'ın destek ziyaretine teşekkür ederim . Ancak basındaki ve yönetimdeki arkadaşlarım Sn Bakana Akyazı konusunda hiç bir soru sormuyor . Artık ben ne yapayım . İnsan bir soru sorar " Sayın Bakanım Akyazı projesinin ihalesi niye uzuyor ? Bursa'da Antalya'da uzamıyorda Akyazı'da neden sorun çıkıyor. Ancak soru soran yok . Bizler o aday, bu aday gibi boş laflar konuşup duruyoruz .

Taraftarlar hakaretlerde bulunuyor . Ben bu yaşımda kavga ederken bile tek başıma kavga ediyorum. En acısı şike soruşturmasının Trabzonlular tarafından bile kapatılması gerektiği telkin edilmeye başlandı. Doğru kabul ediyorum . Artık benden bu kadar diyorum. Ben gereken her yere müracaat ettim. Bundan bir tereddütünüz olmasın. Artık yapacak fazla bişi yok.

Hakem komitesindeki arkadaşların yaptıkları doğru değil .Takımımızda süper değil oyuncular iyi ama bir türlü istediğimiz düzeye çıkmadılar. İnşallah iyi olur. Kongrede iki üç aday var onların söylemlerini dinliyorum, Ama ortada çok önemli bir söylem yok İnşallah hayırlısı olur. Demekki Trabzonspor'u şike süreci dağıttı."

by Sadri Şener

Yorum

• Hakaret yanlıştır ama sanki 5 yılda hiç kendini bilmezlerden hakaret yememiş gibi davranmasını samimi bulmuyorum. Takım battı, kulüp battı. Çalıştım çabaladım ama tek başıma vs taraftar küfür etti katlanamam benden bu kadar demesi bana samimi değil kaçış yolu gibi geliyor. Her zaman ki gibi başkalarını suçlayarak kendini sıyırmayı düşünüyor ve Trabzonspor başkanlık makamına bu davranış hiç yakışmıyor. Bu camia her aleyhte işe tepki gösteriyor ama o tepkiyi görebilmek için doğru yerlere bakmak lazım ve lider olmak lazım
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.04.2013, 10:24.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMmı diye

Yorum

• Yeni gelecek her aday $ike sürecinin kapatıldığını söyleyemeyecek çünkü tepkiden korkacak ama hiçbir şeyde yapmayacak ! Sadece ara sıra gazımızı almak için konuşacak o kadar, $ike süreci kapatılmıştır. Artık bu işin peşine düşecek biz taraftarlardan başka kimsenin olacağını düşünmüyorum. Hukuki süreci takip edecek bir başkan adayı yok..

Erol Tuna koç ailesinin taşeronu o yüzden galericiden ne kadar başkan olabilir.

Acaba başkan kim olmalı ?
                                http://stopmatchfixing.com/

https://twitter.com/bulentozkul61

Yorum

Çalışıyor...
                                X