Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    altına imzamı atarım...

hayır benim anlamadığım senin bu şerefsizlerle organik bağın olabilir. ticari faliyetin var saygı gösteririm iş başka bir konudur. ama böyle bir dönemde bu kadar saçma bir açıklama yapmaya ne gerek vardı? senin bu açıklamanın trabzonspora ne gibi bir faydası oldu? sen niye böyle bir açıklama yapma gereği duydun.
    ulan hiç mi utanmadın be verilen emeklerden!

sevgili abim bana göre yapılması gereken şey basittir ticari rant için trabzonspor'a yaltaklanan dalkavukları trabzonsporlular boykot etmelidir...
    Yazdıklarını okumadam yazdım Aynı fikirdeyiz

Yorum

• Trabzon'da kimse ford dan alışveriş yapmasa görür köpekliğinin bedelini...

Yorum

• Bu tunanin evine gitsek ve hirsizlik yapsak ondan caldiklarimizla zengin olsak ve tuna maddi yönten darliga girse bizle arasini düzeltmek istermi. Sadri baskanin hatasi cöplük birkac yöneticigi kovamadi zamaninda kovsa kacirdigimuz transferler olsaydi simdi daha baska yerdeydik
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TS den şike ile çalınanlardan sadece Şampiyonluk Primi 65 milyon TL .

Ben Erol Tuna nın Ford Bayisinden 65 Bin TL lik bir araba çalsam beni affeder mi?
          Erol Tuna kafasıyla düşünürsek, Erol Tuna seni bulur ve aranızı düzeltmeye çalışır..
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bizim oralardaki "afkurma" lafi tam da böyle adamlara uyuyor. Son 1 haftada 2 yalaka çikip bize çamur attilar. Istanbul dakiler hemen agizlarina dolamislar "sizin milletvekili soyle diyor" diye. Amacina ulasti sn. vekil.

Bunlara afkurma demek kopege bile hakarettir.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon'da kimse ford dan alışveriş yapmasa görür köpekliğinin bedelini...
              Şehirde böyle bir potansiyel olsa zaten bu eski asbaşkan böyle konuşmaz.Çakaldır bunlar çok iyi süzerler durumu.Adam reklam yaptım diye bile düşünebilir.
              Yönetim bunları disipline verip,üyelikten atarak en mantıklı olanı yapardı da anca laf yapıyorlar.İcraat yapsalar keşke.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Bazen kendimi facede zannedip, böyle heriflere burda da sövesim oluyor

Yorum

• Hor görmemek lazım, fordun sahibi belli, doğal olarak böyle kişiliksiz adamların sahibi de belli...

Benim zoruma giden bir tane güçlü adamımız yok resmen...

Bizim başkanlı için ismi geçen adamlara bir bakın...

Biri Ford'un kıçı kırık bayii, şikecilerin yöneticisi Ford'un sahibi...

Biri Vw ve audi sahibi, şikecilerin baş finansörü Doğuş'un sahibi...

Biri Ankara'da yeni yeni sivrilen br mütahit, 3-4 tane de HES'i var galiba... Mütahitler Odası başkanı şikecilerin eski 2. başkanı...

gibi gibi...

Ahmet Ağaoğlu çok güçlü dedik, o da bir gecede kaçtı gitti...

Normal bu konuşmalar normal...

Yorum

• bu ford erolu bir konuda taktir etmek lazım dürüstçe trabzonspor düşmanlığı yapıyor.ya sinsilere ne demeli.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu ford erolu bir konuda taktir etmek lazım dürüstçe trabzonspor düşmanlığı yapıyor.ya sinsilere ne demeli.
                      o da sinsiydi zamanında şimdi ise alenen yapıyor.Ayrıca Trabzonsporumuza düşmanlık yapmak nasıl dürüstlük oluyor !!!
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• sadri şenerin yüzü gülmüyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• sırası gelen konuşuyor... BAKALIM rengı kımlerın LACİVERT İmiş...
                          1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• gavur parası ile bir lira etmeyen adamlar konuşuyor.

Yorum

• Açıklamanın rezilliği ayrı da, bir de olayın mantık boyutu var. Arayı bozan kim? TS mu bozdu da, düzeltme sorumluluğu da TS'a yükleniyor? TS'un bir ayıbı mı oldu FB'ye karşı? Ne yaptı TS? Asıl bunların sorulması lazım Erol beye. Eğer özür dilemesi ve gönül alması gereken bir taraf varsa, bunun FB olduğunu göremeyen insanlar TS'dan uzak dursun. İsterse dünyanın en zengini olsunlar. Hoş ne kadar zengin olurlarsa olsunlar, TS'a ceplerindne 1 kuruş vermeyeceklerini de adımız gibi biliyoruz !
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Çalışıyor...
                                X