bu adamlara konu başlığı acılıpta aslında onun yapmak istedini yapıosunuz bu ne ya sen kimsin bunları sölüyorsun hiç kimse bunu bizden isteyemez isteyebiliyorsa anlayın ne oltalar var ortada yazık ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"
Daraltma
X
-
* Oda kesmez, Hatta Aziz Yıldırımın eli öpülüp özürdilenmeli kabul etmezse ayağına kapanılmalı !!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
şöyle dememiz gerekiyor galiba, ey fenerbahçe yönetim kurulu, sizi şike yapmak zorunda bırakan bir takım kurduğumuz ve mücadele ettiğimiz için özür dileriz, affedin, n'olur!...
bu sürecin sonunda trabzonspor tarihte bir efsane olarak kalacak, vefa spor klübü gibi, sakaryaspor gibi, kocaelispor gibi...
ve birileri bu ülkede "Hak"tan bahsedecek!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
birde bu çıktı şimdi. saral mıydı neydi bir milletvekili vardı o da ileri geri konuştu.şimdi de bu. acaba trabzonspor kamuoyu üzerinde etki oluşturmak için mi diye düşündürmüyor değil. dur bakalım bundan sonra kim konuşacak? sistematik mi değil mi anlaşılır.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen iyi oldu şike yaptığı fenerbahçenin diyorum....
Kimin ne olduğunu daha iyi görmemizi sağladı...
Yorum
-
Tabiiki böyle bir aciklama islerine gelir.
Ama gercekden kim kimden özür dilemesi gerekiyorki ?
Bize yapilanlardan sonra bizim hickimseden özür mözür dilememiz gerekmez. Burada hepimiz nerdeyse sagilimizdan olacagiz. Böyle insanlar gelip ileri geri konusup ne yapdigini bilmeyecek bizde sinir olup yokmu bu zulümu durduracak birileri diyecegiz.
Gercekden Zulüm. Filistine Adalet getirmek isteyene duyurulur. En büyük hirsiz kendin cikdin, Zulümunden babasini yapiyorsun.
Yeter."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum