Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Elin Emerson'u biliyor bu bilmiyor. Neyi düzeltmek zorundayız!

"Trabzon'da kimsenin duymaya bile tahammül edemediği tek kelime Fenerbahçe." Emerson
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

vay be biz Sadri Şeneri beğenmedik gelecek olanlar bir gün bu kulubu satarlar yine söyluyorum Sadri Şener yeni bir yönetim kurarak adaylığını tekrar koyması lazım yoksa çok ağlayız

Yorum

hayatın noyunca önce trabzonspor demiyorsan lütfen uzaklaş...
        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da, eski asbaşkan Erol Tuna yeni gelecek yönetimin Fenerbahçe ile arasını düzeltmesi gerektiğini söyledi.

Eski asbaşkan Erol Tuna, Sadri Şener yönetiminin hatasının bedelini ağır ödediklerini söyledi.
          Başarısızlığın sorumlusunun ne futbolcular, ne teknik heyet olmadığını tek suçlu olarak yönetimi gördüğünü kaydeden Tuna, “Trabzonspor’un yeni yönetiminin ilk işi Şikebahçe ile olan ilişkileri düzeltmek olmalıdır” dedi. Tuna, olağanüstü kongrenin önemli olduğunu kaydetti.
          Erol Tuna, “Bugünkü durumu yol kazası olarak görüyorum. Kurumsallık, takım ve ekonomik değerler masaya yatırılmalı” dedi.
          Ne oldu patronuna karşı zor durumda mı kaldın. Paranın köpeği olmuş insanlar Trabzonspor'un başına geçmemeli...

Yorum

Yalaka karaktersiz adam

Yorum

Benim anlamadığım eksiklik nerde ki bu adamlar çıkıp rahat rahat bu şekilde konuşabiliyor. İnsan görev yaptığı klüp,kendi memleketinin takımı hakkında konuşurken az hassas olur. Ama adamlar rahat, demek ki bir gevşeklik var ortada.
              "53"

Yorum

Ynt: Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

La bi ... git.

Yorum

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elin Emerson'u biliyor bu bilmiyor. Neyi düzeltmek zorundayız!

"Trabzon'da kimsenin duymaya bile tahammül edemediği tek kelime Fenerbahçe." Emerson
                  Şu haberin altında yazan yorumu yayınlayan fanatik gazetesine ne demeli

"Emerson fenerbahçenin cumhuriyet olduğunu bilmiyor galiba pontus rum desteklese ne desteklemese ne"

şu yorumu yayınlayan fanatik, halkı kin nefret ayrımcılık vs. ile ilgili suçu işlemiyor mu?

Yorum

Erol'uma bak sen ya!Arkadaş kendine bir akil adam süsü vererek camiamıza akıl vermiş.Büyüklerimiz Erol gibi saçmalayanlar oldu mu-tam hatırlıyamadım ama- bişeye sürülecek akıl yok gibi bişey derlerdi.O şey neyse işte..

Yorum

• Erol tuna ve daha bir cok kan emici bu camiadan uzaklasmadigi surece basari ve huzur buraya ugramaz ve ne yazikki atay aktugun basini yiyen bu mikroorganizmalar sadri sener ve ekibini sike surecinde tamamen yalniz birakarak bu kacinilmaz sonu hazirlamislardir
                      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Bu adamlar sorun çözmüyor, sorun çıkarıyorlar.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Zuhaha bu Trabzon'a nolmuş böyle, bu kadar karaktersiz Trabzonlu varken bu Trabzonspor nasıl çıkmış meydana?
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Erol Tuna Koç.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Montajcı KOÇ gurubunun bir firmasının bayiliğini işleten bir adamın hür ve bağımsız bir duruş sergilemesi beklemem.

Ancak oraya buraya çıkıp da kulübün ileri geleniyim diye konuşma. Kimlerle ilişkili olduğun biliniyor. Bu bir sır değil. Birazcık onurun varsa onu da harcarsın.

Yorum

• Iste zamaninda boyle ipe sapa gelmez adamlar yoneticilik yaptigi icin Trabzonspor hedefe ulasamamis..

Sen kimsin Erol Tuna?? Titrin ne vasfin ne ki bize nasihatta bulunuyosun..

Kepaze herif
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Çalışıyor...
                                X