Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Bu da yeni bir çözüm! süreci galiba... Devlete baş kaldıranı, askeri polisi öldüreni affetmeye çalışan zihniyet; emek hırsızlarını şikecileri de aynı usül ile affetmeye çalışıyor. Son günlerin moda söylemi olan " ne pahasına barış" sözünü bizde futbol için söyleyeceğiz galiba. Ne pahasına barış yapacağız, haklarımızdan vazgeçerek mi ? Elbette kimseyle düşman olmayalım ama bu barış haklarımızdan vazgeçmemizi gerektirecek mi ?
Yokmu şöyle adam gibi adam. Sözlerini kimseden sakınmayan. Beyni çalışan? Yokmu TS da böyle insan hayret birşey
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Bir başkan adayı bu açıklamayı neden yapar? Tepki çekeceğini bilmiyor mu? Biliyor. O halde?
Seçim için feybe lobisinin desteğini almak, dolayısı ile Tff'nin, başbakanın desteğini almak, dolayısı ile başbakana yakın Trabzonsporluların desteğini almak...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Erol Bey biz hırsızlarla aramızı düzeltmeyiz. Sizi bilemem ama bizim hırsızlarla işimiz olmaz. Hırsız hakettiği cezayı alır, gelir özür dielr, o zaman belki affedebiliriz.
Yöneticiliğinde de sevmezdim Erol Tuna'yı. Klüpten alacağı olan futbolculara size Ford araba, beyaz eşya vereyim, ben paramı klüpten alırım diyen biriden başka ne beklenir ki? Bundan sonra benim için Erol Tuna'nın, Ferit Şahenk'ten, Ali Koç'tan, Abdullah Kiğılı'dan, Aziz Yıldırım'dan, Şekip Mosturoğlu'ndan, İlhan Ekşioğlu'ndan, Bülent Uygun'dan, Korcan Çelikay'dan, İbrahim Akın'dan, Mehmet Yıldız'dan, Emanuel Emenike'den, Nihat Özdemir'den, tercüman Samet'ten, Cemil Turan'dan bir farkı yoktur.
Yorum