Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafanin yerine Celustka, Yasinin yerine kim girerse girsin. Adam topa 3 kez degmemistir
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• eskişehir geride çok açık veriyo biraz akıllı olsak çogalabilseydik 2,3 yapmıştık , volkan şen ve henrique iş yapar ikinci yarı kadroda varsa
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ulan şu Yasin'i halı sahaya bile maça almazlar. Mustafa Yumlu seneye en fazla yedek oyuncu olmalı.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• o degılde tolga zengın nasıl koydu ya lıg tv mac onunde
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Halil ve Adrian cok iyi anlasiyor.Yasin oynuyormu oynamiyormu belli degil.
            Giray hic güven vermiyor.Sakin Henrique girmesin simdi.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İğrenç oynuyoruz, mersin idman yurdu haricinde ki tüm takımlar bu esese şu anda 3 gol atmıştı.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yasin kesinlikle hemen cikmali. Bu kadar bos bir futbolcu olmaz arkadas. Oynayip oynamadigi belli olmuyor adamin resmen.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• defans hattı seneye degısımden en cok nasıbını alacak bolge olacak herhalde
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• alper potuk olmadan eskişehir küme düşer her iddaasına varım beyler
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanzinho ve Henriqie hamleleri maçı getirebilir....

Olcan ve Yasin çıkmalı...
                      Birebir ayni fikirdeyim.Yine 9 kisi oynamak zorunda kaldik ilk yari.

Yorum

• Gençlerbirliğindeki yasin olsa o boşluklara 50 kere koşar topu alır ve gol atardı....

Bize gelen anadolu futbolcusu s..yo arkadaş anlamıyorum...

Nerde geçen sene eskişehire 60 küsür metre depar atıp gol atan olcan...

Yorum

• Yasin, Mustafa ve Olcan...Suan icin siritan isimler. Aslinda her mac bu böyle ama nedense yine oynuyorlar yine oynuyorlar.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Takımımızda son zamanlarda izlediğim, en akıllı oyun
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Son dakikalarda az kalsın golü yiyorduk.Devreyi önde bitirmemiz süper oldu.Alper'siz Es-Es etkisiz bir takıma dönüstü.Umarım 2.yarıdada,İlk yarıdaki gibi etkisiz bir es-es olur ve 3 puanı alan taraf biz oluruz.

Yorum

• Trabzonspordan bu kadar dirençli futbol beklemiyordum.Tolunay hoca Yasini dışarı alıp Saparayı sahaya sürerse takım daha dirençli olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X