Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Emre yok, Zeki varken neden Serkan, Sapara varken neden Colman, ayrica Mustafa'nin oynama hakki oldugu kadar Abdullah'in da var diyerekten söyle bir ilk 11 olusturdum.

Ileride pres yapmak en iyi defanstir, bunu yaparsak en azindan bir beraberlik ile dönebiliriz.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Es Es bizi affetmez.

Yorum

Beraberlik iyi sonuç...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -----------Onur-------------
          Zeki----Giray---Karmil----Cech
          ---------Zokora------------
          -----Serkan----Soner---------
          Adrian----Sapara-------Olcan-
          -----------Halil---------------
          KAdro iyi de 12 kişi oldu Zokora-Serkan ikilisinden birini çıkarmak gerekiyor
          www.x.com/zykmda

Yorum

halihazırdaki oyuncular ve performans düzeylerine göre ben olsam bu formatta bir takımla çıkardım sahaya. eskişehir'in sert ortasahasına ve etkili kenar oyuncularına bu şekilde önlem alabilirz bence.(düştüğümüz hal fena, benim takımdan umudum yok, rakibi bir şekilde durdurabilecek miyiz merakındayım, utanç verici ama böyle).
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

ne oluyor size anlamıyorum
              3-5 atanlar gitmiş 3-5 yiyenler gelmiş
              BMN KOCAELİ

Yorum

bu takıma hiç güvenim kalmadı

Yorum

Eskişehir bizden daha mücadeleci ve her maç kadroları aynı gibi.

Ancak hakem denen bazı haramzadelerde bize elinden geleni yapıyor. Takım iyi götürdüğü maçları da bu yüzden kaybetmiştir. Bu da futbolcu için önemli olan özgüven kaybına neden olmuştur.

Hüseyin GÖCEK o faulü nasıl görmedi. FB maçı, bursa maçı ve daha bir sürü maç. Bunlarda adil hakemler olsa şu kötü takım ilk dört içinde idi ve bu moralle Akhisar elazığ vb yede yenilmezdi bence.

Adil Federasyon adil Hakem ve Yürekli Topçu...
                  Hep DESTEK, Tam DESTEK...
                  Barış BEKTAŞ

Yorum

İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sadece ümitlenmem için gerekli nedenleri yazayım.1-Hırsızlarla 2 tane yüksek tempo maç yapmaları ve 60 dan sonra dirençlerinin azalacak olması.Bu dönemde hantal defanslarının Alanzinyoya uygun hale gelecek olması.2-Pas bağlantılarını yapan Alperin olmaması.3-Lig için gerekli motivasyonu geçen hafta kaybetmeleri 4-gol atmadaki sıkıntıları. 5-gerekli konsantrasyonu kupa maçına saklamaları.
                    Bu kadar nedeni taşıyacak takıma biz ne yapabiliriz.Akhisar olsa kazanır derdim..lakin biz ne yaparız..şaşırtmalarını bekliyorum..1 puana fitim.
                    Tamamen aynı fikirdeyim.Bu 5 maddenin herbiri çok ama çok önemli.Sadece 5.madde çok anlamlı değil,çünkü ona epey süre var.Ama iki tane önemli artıları var.Birincisi taraftarları için onlar da bu maçın önemini biliyorlar ve kazanmak isteyecekler.Düşünmeleri gereken yakınlarda başka bir maç yok,dolayısıyla ellerinden geleni yapacaklardır.İkinci çok önemli artıları da Trabzonsporla oynayacak olmaları.

Yorum

İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadece ümitlenmem için gerekli nedenleri yazayım.1-Hırsızlarla 2 tane yüksek tempo maç yapmaları ve 60 dan sonra dirençlerinin azalacak olması.Bu dönemde hantal defanslarının Alanzinyoya uygun hale gelecek olması.2-Pas bağlantılarını yapan Alperin olmaması.3-Lig için gerekli motivasyonu geçen hafta kaybetmeleri 4-gol atmadaki sıkıntıları. 5-gerekli konsantrasyonu kupa maçına saklamaları.
                      Bu kadar nedeni taşıyacak takıma biz ne yapabiliriz.Akhisar olsa kazanır derdim..lakin biz ne yaparız..şaşırtmalarını bekliyorum..1 puana fitim.
                      Kupadaki sivas maçıyla ilgili bende umutlu bir skor tahmini yapmıştım.Daha sonra mevcut kadroya güvenilemeyecğini maç sonunda bir kez daha çok iyi anladım.

Gerekçeleriniz çok sağlam.Ama ortadaki en temel gerçek bizim kadronun ruhsuz oluşu.

Umarım siz haklı çıkarsanız da hep birlikte seviniriz.

Yorum

sinan, servet, diego, akaminko, alper, hürriyet, necati oynamaz ise yenme ihtimaliz var tabi colman serkan henrike olcan ve özellikle volkan takımda yer almaz ise kazanma şansımız var. ancak maç eskişehirde olduğu için ibre eskişehir den yana. Bence kazanmamız büyük sürpriz olur. Ama berabere kalırsakta şaşırmam, mağlup olsakta şaşırmam. Trabzonspor'un bu sezon oynadığı gibi yorum yaptım. ne dediğim belli değil.

Yorum

Bu maçı kazanma şansımız bana göre çok çok az, kazanırsak sürpriz olur benim açımdan.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Bu maç kesinlikle kazanılmalı. Takımın özgüveni açısından çok önemli. Ligi 6. ya da 7. sırada bitirebilmemiz mümkün. Gelecek yıl ayağa kalkmak için şu an kadroda bulunan bazı isimlere ihtiyacımız var. Özgüven bu sene için değil ama gelecek yıl için çok önemli.
                            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

Bir kaç haftadır içime beraberlik doğuyor fakat esesin oyununa bizim oyumuza bakınca tarihi fark olur diyorum, umarım 1-2 yersek kapanmasını beceririz.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bu arada komik bir durum daha var,göklere çıkardığımız Eskişehir,yerin dibine soktuğumuz Trabzondan sadece 2 puan önde.Bu maçı alırsak üstlerine çıkıyoruz.Eskişehir,tam bir bal yapmayan arı.Evet şanssızlıkları var,son haftalarda 5-6 topları direklerden döndü.Ama inanılmaz da kazma ve beceriksizler.Aynen devam etmeleri dileğiyle.

Yorum

Yükleniyor...
                                X